Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum sitemiz 5 yaşında
erdiyilmaz
06/12/2011, 18:12
https://forum.grandepuntotr.com/grandepuntotr-5-yasinda.jpg
Forum sitemiz bes yasini tamamladi, 2005 yilinda 6 yil once baslayan birlikteligimiz, 2006 yilinda 16 Aralik gunu kendi platformumuzu olusturmamiz ve tek cati altinda birlesmemizle devam etti. Sitenin kurulus zamanlarinda 25-30 kisilik bir kadro iken, suan on binleri asmis durumdayiz ve gunden gune gelisip buyumemizi devam ettirmekteyiz.
Sizlerle beraber simdiye kadar yuzlerce bulusma, aktivite, toplanti gerceklestirdik. Bu cati altinda saglam dostluk ve arkadasliklarin temellerini attik. Forum sitemiz sadece arac ile bilgi paylasiminin cok cok otelerine gecti. Gunluk on bin civari farkli ziyaretcinin ziyaret ettigi, seviyeli sohbet ve paylasimlarin gerceklestirildigi buyuk bir aile olduk.
Sitemizin ayakta durmasinda buyuk payi olan uyelerimize tesekkurler, nice besinci yillara...
Not: Yakin bir tarihte dogum gunu pastamizi keselim :)
Erdi YILMAZ
Kurucu & Yonetici
https://img251.imageshack.us/img251/846/picture8pm.png
Gecmisten gunumuze dogumgunu pastalarimiz:
https://img641.imageshack.us/img641/1354/gptr1yasgunupastasi.jpg
https://img502.imageshack.us/img502/8840/gptr2yasgunupastasi.jpg
https://img85.imageshack.us/img85/3426/gptr3yasgunupastasi.jpg
https://img580.imageshack.us/img580/1112/gptr4yasgunupastasi.jpg
kara kız
06/12/2011, 18:16
sanırım bu forumun ilk üyelerinden biriyim..geçen 6 yıl içinde bu forumdan çok sey öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum..nice 5 lere senınde dediğin gibi..
nice yıllara diyip kısa sürede pastamızı keselim :)
GP COSKUN
06/12/2011, 18:27
doğum günümüz kutlu olsun
nice 16 bin kişiyle nice yıllara nice paylaşımlara inşallah
https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREErigTf33RXliHTdPPqkwft6MzRc-Wjal26rURxqN2TrK41d2QQ
yeni üye oldum forum , kısa zamanda çok faydasını gördüm nice senelere :happybda::grup:
mükemmel bir ortam mükemmel bir site yardımlaşma olağanüstü kurucu arkadaşlarıma ve bu siteye emeği geçen arkadaşlarıma candan sonsuz teşekkürler nice mutlu yıllara..
Ortak bir şehirde bulusup pasta kesebiliriz :) nice senelere :) sağolun varolun :)
nice yıllara iyiki varsınız iyiki sizlerle beraberim, emeği geçen arkadaşlarıma büyüklerime teşekkür ederim...
Nice yıllara... iyi ki bu siteye üye olmuşum...
yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler...
SpyHunter33
06/12/2011, 19:11
Vay bee :) ben 2 seneye yakın süredir burdayım. Nice mutlu yıllara forum ailesi :)
ben burayı ilk keşvettiğim zaman sıradan bir araba formu zandedip yanılmışım.gerçekten çok sıkı dostlukların olduğu bir platform olarak görüyorum.nice yıllara gptr...
Nice mutlu hep beraber yıllara inşallah
niçe yıllara iyiki aramızdasın i ki doğdun.
gemlikli_55
06/12/2011, 20:01
hep bereber nice mutlu yıllara
AYTEK AYDIN
06/12/2011, 20:04
daha nice yıllara sağlık ve dostlukla...
zaman çok hızlı akıyor... nice 5 yıllara :)
hep bereber nice mutlu yıllara...
etkinlik nerde, erdi çavuş??? :)
(ben, oruç "unik06" bu arada!)
can-asan
06/12/2011, 20:33
nice senelere grandepuntotr :)
5 yıl 5 gün gibi geçti:)
Nice paylaşımlara GPTR...
Bilgi paylaşım ve dostlukların üst seviyede olduğu nice yıllara....
farukileri
06/12/2011, 21:16
nice 5 yıllara diyip en yakın zamanda bi pasta güzel olur...bu sefer istanbul mu yapsak? :)
Mugen_punto
06/12/2011, 21:43
Hayırlı ve uğurlu olsun allah ağız tadımızı bozmasın.. bugünlerimizi aratmasın.. aminn...
1ocak2011
06/12/2011, 22:12
Dostluklar hiç bitmesin...
sadece_erhan
06/12/2011, 22:19
nice yıllaraaa
Punto_Can
06/12/2011, 22:23
hep beraber nice yıllara...
shellcininabisi
06/12/2011, 22:30
hep beraber nice yıllara.
hep beraber kazasız belasız nice senelere
Zaman ne kadar çabuk akıp, geçiyor. İlk üye olduğum ve ilk gittiğim buluşma geldi aklıma.
Bu forum sayesinde bir çok kardeşim, arkadaşım, dostum oldu. Çok şeyler paylaştık, çok şeyler öğrendik.
Emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
İyi ki varsın GPTR :)
5. yılımız kutlu olsun nice senelere hepimize :)
Nice senelere,emeği geçen herkese teşekkür ederim...:)
erdiyilmaz
06/12/2011, 23:50
Zaman ne kadar çabuk akıp, geçiyor. İlk üye olduğum ve ilk gittiğim buluşma geldi aklıma.
sitenin ilk bulusmasi tam olarak animsayamiyorum ama 2006 yazinin sonlari olmasi lazimdi, ankarada olmustu. animsadigim kadariyla searchanrescue (ercan abi), auto_engineer (alper), ryu (akif), disci, yamtar00.. vardi. alperle hala gorusuyoruz da digerleri ne alemlerde bilmiyorum :)
arsivden, ilk bulusma fotosu:
https://img296.imageshack.us/img296/3236/img1271asik4sr4.jpg
patron askerlik gibi aynı be
Auto engineeR
07/12/2011, 00:36
vay bee.. ilk buluşma.. arabam daha stock :)
E_N_D_E_R_
07/12/2011, 00:40
Nice nice yıllara hep birlikte...teşekkürler erdi 'ye
Nice yillara gptr ailesi.. :)
Sent my iPhone using
Hep beraber aynı şekilde nice mutlu yıllara... :)
ibrahim06
07/12/2011, 01:02
nice yıllara
engincantan33
07/12/2011, 01:02
nice yıllara hep birlikte
Nice yıllara... Geçen yıldönümündeki pastanın tadı damağımda :D zaman çok çabuk geçiyor.
Auto engineeR
07/12/2011, 01:20
Nice mutlu yıllara :)
seastar1905
07/12/2011, 01:21
nice yıllara hep birlikte..
beraber daha nice güzel yıllara,
Punto'nun bu kadar kişiyi bir aile yapacağı hiç aklıma gelmezdi be yaw :)
fiery_hunter
07/12/2011, 02:03
nice yıllara gptr:)
erdiyilmaz
07/12/2011, 02:35
Gecmisten gunumuze dogumgunu pastalarimiz:
https://img641.imageshack.us/img641/1354/gptr1yasgunupastasi.jpg
https://img502.imageshack.us/img502/8840/gptr2yasgunupastasi.jpg
https://img85.imageshack.us/img85/3426/gptr3yasgunupastasi.jpg
https://img580.imageshack.us/img580/1112/gptr4yasgunupastasi.jpg
opexturk
07/12/2011, 05:26
iyi ki varsın gptr :=) hep beraber mutlu keyifli nice senelere inş
dogus618
07/12/2011, 11:36
Bu formda olmak ayrıcalıktır burdaki insanların içinde olmak ayrılıcalıktır diye düşünüyorum nice senelere hep birlikte
dışardan bakıldığında sadece bir form sitesi gibi görünsede ayrıntılarda gizli güzelliği
Eeeeee, beşinci yıl pastasını nerde kesiyoruz ? Böyle kuru kutlama olmaz.Bu haftasonu yapın bir organizasyon da şöyle bir araya gelelim ve üç boyutlu bir kutlama yapalım.
ramazan yurttapan
07/12/2011, 11:45
Forum yöneticilerdinden bir bana kart vererek sitemize üye olabilirsiniz demişti.Şimdi üzerinde nerdeyse 1 sene geçti ve bu forumda o kadar çok şey öğrendim ki maddi ve manevi olarak çok büyük katkıları oldu.Allah hepinizden razı olsun.İnşaallah kazasız,belasız,sağlıklı,huzurlu nice yılları hep birlikte yaşarız.
birlikte nice yıllara...:happybda:
erdi bence bu sene pastayı ANTALYADA keselim diyorum hep ankarada kesilecek değil yaa...;)
erdiyilmaz
07/12/2011, 12:44
valla benim icin farketmez, antalya da olur ankara da olur istanbul da olur, amac birlikte vakit gecirip bu guzel birlikteligi pasta keserek taclandirmak. kim en buyuk pastayi yaptirirsa orada keselim :)
yaptırırız dert ettiğin şeye bak...:chef:
krakercocuk
07/12/2011, 16:33
nice yaşlara olsun:)
Ziyaretci046
07/12/2011, 16:36
pastanın üstünde hep tek kapı punto resmi var :) 5 kapı olsun artık nice güzel senelereeee Puntocular
sedat06DF5649
07/12/2011, 19:34
nice mutlu kazasız belasız yıllar nasip olsun hepimize. ewet mehmet abi(femoli) bi organizasyon yapalım abi toplanalım pastamızı keselim yaw :)
Gerçekten buradaki paylaşımlar araçlarımızın çoook çoook ötesinde
bir dostluk kazandırdı... Hep söylüyorum ve yine söylemek istiyorum ki
sanal ortamda bu kadar candan, 40 yıllık gibi dostluklar edineceğim
40 yıl düşünsem aklımdan geçmezdi...
Türkiye'nin farklı yerlerinden çok değerli dostlarım oldu...
Aracımı zaten çok severken şimdi bana bu forumu, bu güzel dostlukları
ve bu kocaman aileyi kazandırdığı için daha da çoook seviyorum... :sevgi:
Bize bu ortamı sağlayan Erdi ve diğer emeği geçen herkese
sonsuz teşekküler...
Bu güzel ortamın devamı dileğiyle, hep birlikte nice güzel yıllara...
Yaşasın GPTR kardeşliği.... :cheers00:
punto askı bambaska :D nice yıllara forum
Bu aralar biraz hastayım ama bu pazar olmasada haftaya pazar güzel bir org yapacam ;)
tüm illerdeki arkdaşları beklerim ...
Nice mutlu yıllara diliyorum ..
erdiyilmaz
08/12/2011, 15:32
Bu aralar biraz hastayım ama bu pazar olmasada haftaya pazar güzel bir org yapacam ;)
tüm illerdeki arkdaşları beklerim ...
Nice mutlu yıllara diliyorum ..
pasta benden diyorsun yani iyi bakalim :)
Yoo tüm Liva daki tüm eğlencenin faturasını sana gönderecem :) Sitenin babası sen değilmisin :D Babaaa Büyüksün :D
erdiyilmaz
08/12/2011, 16:44
olur mu hic oyle sey sen varken burada bize laf soylemek dusmez :)
aman nazar değmesin gözüne kaşına olduda bitti inşallah gptr 5 yaşında
Tamam tamam yarı yarıya paylaşırız ;) %80 %20 :D
formumuza nazar değmesin, mutlu yaşlar
Nice mutlu hep beraber yıllara inşallah
Forumunuza rastlayıp katıldığım için mutluyup, emeği geçen herkese teşekkürler...
Tamam tamam yarı yarıya paylaşırız ;) %80 %20 :D
bende varım.... % 1 de bana yazın...
bende varım.... % 1 de bana yazın...
İstediğim puntoya kavuşabilirsem, istanbul içerisindeki buluşmalarınıza bende katılmak isterim.
Bu arada Scottie eskişehirin neresindensiniz ?, Benimde anne tarafım ve eşimin tarafı eskişehirli.
Ben bir senedir takirp ediyorum bu sure de bircok seyi paylastim tum arkadaslara selam .erdi usta .coskun , yasemine.femoliye, esere, zak.ibrahim ,tayfun.ogretmenlere beni ilk bulusmaya götüren Özlem Ayhan ciftine .orcun.soner,ramazan.kısaca tum arkadaşlarıma teşekürler...
GP COSKUN
11/12/2011, 19:09
Forum yöneticilerdinden bir bana kart vererek sitemize üye olabilirsiniz demişti.Şimdi üzerinde nerdeyse 1 sene geçti ve bu forumda o kadar çok şey öğrendim ki maddi ve manevi olarak çok büyük katkıları oldu.Allah hepinizden razı olsun.İnşaallah kazasız,belasız,sağlıklı,huzurlu nice yılları hep birlikte yaşarız.
he he kesin bendim o kartı veren
istanbulda ben varım sadece :fish0000:
İstediğim puntoya kavuşabilirsem, istanbul içerisindeki buluşmalarınıza bende katılmak isterim.
Bu arada Scottie eskişehirin neresindensiniz ?, Benimde anne tarafım ve eşimin tarafı eskişehirli.
eskişehir merkez deyim... yıllarca kırmızı toprak mahallesinde oturdum...
tmac_fuat
11/12/2011, 22:35
Forumumuza takibim bir buçuk aşkındır devam ediyor fakat aracımı alıp aktif üyeliğe başlayalı 1 yılı geçmedi.
Buluşmalara katıldık, forumdan arkadaşlarımı, abilerimi, ablalarımı tanıdım, uzun süredir internetle haşır neşirim. Bir çok forumda üyeyim, yazıyorum soruyorum fakat hiç birisi benim sosyal hayatımı burası kadar etkilememişti. İnanın bilgisayarımı açtığım anda ilk girdiğim 3 siteden birisi burası ve belli periyodlarda yenileyerek bilgi ediniyorum.
Nice mutlu yıllara diyorum, herkese teşekkürler :)
nice mutlu yıllara punto tr.
GP COSKUN
22/12/2011, 23:37
Ben bir senedir takirp ediyorum bu sure de bircok seyi paylastim tum arkadaslara selam .erdi usta .coskun , yasemine.memoliye, esere, zak.ibrahim ,tayfun.ogretmenlere beni ilk bulusmaya götüren Özlem Ayhan ciftine .orcun.soner,ramazan.kısaca tum arkadaşlarıma teşekürler...
şimdi gördüm mesajını
teşekkür ederiz herkesi anladımda şu memoli kim abi yaaaa:gunsmilie:
Yazin eskisehir uzerinden ank gidecegim bakiyim kimmis yazarim:femolimi,memolimi* toot0000::toot0000[hakketen yeni farkına vardım yalnış yazdığımın.kusura bakmasın artık]
abi sen o densize kusuruna bakma :D ne dersen kablumdur, yanlız artık o kadar femoliyi benimsedimki (femoli: benim için çok özel bir anlamı var) artık çevremde herkes femoli diye çağırıyor adımı unutacağım , babam bile seslenirken bazen femoli diyor o kadar yani :)
bu arada beklerim gelmedne öncede ararsan sevinirim 0543 727 06 06 yerimde olayım diye :)
GP COSKUN
23/12/2011, 17:03
Yazin eskisehir uzerinden ank gidecegim bakiyim kimmis yazarim:femolimi,memolimi* toot0000::toot0000[hakketen yeni farkına vardım yalnış yazdığımın.kusura bakmasın artık]
abi sen aslında haklısın
şimdi bu zatı muhterem kardeşimiz memolinin çakması olduğu için yani fake olduğu için biz fake kelimesini kısaltarak baş harfini değiştirdik
40 yıllık memoli böylece oldu femoli :weight1:
çakma işte bildiğin :motorcu:
:gun_band:len allahın kamyoncusu ne gonuşuyon orda delikanlıysan ankaraya gelde konuş . hadi hadi bekliyorum:shuriken:
Hakikaten çok seviyeli, düzeyli bir dostluk ve paylaşım forumu. Eksikliği benim için büyük olurdu her gün okuyorum ama öğreneceğim daha çok şey var :)
selahattincevik01
03/01/2012, 17:00
yeni olmama rağmen herkesten sıcak tepkiler ve güzel paylaşımlar aldım.İyi ki varsın,doğum günümüz kutlu olsun
effect1903
03/01/2012, 17:21
Hayırlı, uğurlu olsun.. Daha nice senelere inşallah :)
ykaya1983
16/01/2012, 20:03
Nice senelere inşaallah.