Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyon öneri
burhankutlu
06/12/2011, 01:25
Değerli forum üyesi abiler, arkadaşlar Navigasyon cihazı alacağım ama marka ve özellik olarak olsaydı diye önereceğiniz bilgiler var mı yardımcı olursanız sevinirim.
ben de piranha -breva var, ama ben yine de önermiyorum. nedenine gelince benim telefon navigasyonuna gideceğin yerin adını yazman yeterli oluyor, ama bunda şehrini mahallesini, cad. girmen gerekiyor. çok pratik değil yani.
birde g.ld mağazasında navking var, o da biraz fazla karışık geldi. çook özellik var o yüzden tercih etmedim.
sonuca gelirsek navitech'i de araştırmıştım, pratik ve kullanışlı ve ekonomik, tavsiye ederim.
burhankutlu
06/12/2011, 01:59
eyv abi peki bunlarda video oynatıcı, Bluetooth vb. var mı varsa ne gibi bi artısı olur bizim araçlarda.
uLTRa GP
06/12/2011, 07:48
piranha galileo her şey var
babam lastik almiş arabasina good year dan piranha istemiş hediye vermişler ben de benim arabama kurdum sahilyolundan gidiyorum balçovaya sağa dön diyor sağda da deniz var ne biçim alettir anlamadim :D
burhankutlu
15/12/2011, 21:49
babam lastik almiş arabasina good year dan piranha istemiş hediye vermişler ben de benim arabama kurdum sahilyolundan gidiyorum balçovaya sağa dön diyor sağda da deniz var ne biçim alettir anlamadim :D
gerçekten bomba olmuş navigasyon :))) Bu arada uzun araştırmalar sonucu Navitech, QX-B433 Primo, 4.3" aldım. cihaz yol ve kırsal alanda harita bulması çok iyi birebir nerdeyse diyebilirim ayrıyeten görüntü kalitesi gerçekten iyi daha saymadığım bi çok özellik.. alacak olanlara tavsiye ederim. Ve piranha tavsiye edenlere teşekkur ediyorum ama yazılan nerdeyse tüm yorumları net üzerinde okudum garantisi sorun cıkartıyormuş ve arızalanınca kaldırıp atın bile diyenler var şikayet sayfalarında.
aykut_1914
15/12/2011, 22:30
fiyat sölüyebilir misin acaba?
Markadan dAHa onemli olan kullandigi harita bence kesinlikle basarsoftun haritasi olduguna bakilmali
burhankutlu
16/12/2011, 02:02
fiyat 195/10 taksit. haritaya gelince atlas5, IGO PRİMO/BAŞARSOFT. bulunduğum yer itibariyle nekadar yer varsa gösteriyor ve kırsal alan. Harita gerçekten önemli ve diğer özelliklere de bakarsanız zaten dolu ve ihtiyacı fazlasıyla karşılayan bi cihaz olduğunu görürsünüz..
burhankutlu
16/12/2011, 02:09
bu arada güncelleme yapmadıysan alır almaz ondan yanlış gösteriyor olabilir.
operatormurat
16/12/2011, 05:03
burhan hayırlısı olsun yeğenim,arabada konuşan bir bayana daima ihtiyaç vardır....
burhankutlu
16/12/2011, 15:48
burhan hayırlısı olsun yeğenim,arabada konuşan bir bayana daima ihtiyaç vardır....
eyv abi sorma kendi olmasa da sesi yetiyor bide özellikle hoş bi ses koymuşlar sanırım :))