Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Boxer cinsi köpek yavrusu
İlanı açacak konu bulamadığımdan buraya açmayı uygun gördüm.Köpeğim Zeus'tan olma,arkadaşımın köpeği Lucky'den doğma 6 tane yavrumuz var.Yavrular henüz 2 günlük.Yabancıya gitsin istemiyoruz.İlgilenen arkadaş olursa,40 günlük civarı olunca vereceğiz yavruları.Babayı ve anneyi görmenizde mümkün tabiiki.Yavrular henüz çok küçük,o yüzden resimlerini eklemedim.Tabii hayvansever ve köpeğe iyi bakacağına söz veren arkadaşlara vermek istiyoruz.Özel mesaj yoluyla benimle irtibata geçebilirsiniz.
Fiyat:500 TL(alıcının niyetine göre pazarlık payı vardır)
aykut_1914
06/12/2011, 01:41
hayvanlarımızı maddi karşılıklarla satmasak...
her zaman buna karşı çıkmışımdır
hayvanlarımızı maddi karşılıklarla satmasak...
her zaman buna karşı çıkmışımdır
Güzel söylemişsiniz ama bir evcil hayvanınız olsa eminim böyle düşünmezdiniz.
onurciko
06/12/2011, 05:04
benim de köpeği yokken satılmasına karşı idim ama dediğiniz gibi beslemeye başladığınızda durum değişiyor.benim pug cinsi bir köpeğim var aslında ona arkadaş olarak düşünebilirim
benim de köpeği yokken satılmasına karşı idim ama dediğiniz gibi beslemeye başladığınızda durum değişiyor.benim pug cinsi bir köpeğim var aslında ona arkadaş olarak düşünebilirim
yani insan o kadar çok emek,zaman ve para harcıyorki,sadece yaşayan anlayabiliyor bunu.
Solitude
06/12/2011, 10:40
ayrıca hayvan için o parayı gözden çıkarmayı karar vermiş birisi ancakgereken muameleyi yapar o hayvana diye düşünüyorum. Yoksa her hevesli alır bi yavru 2 ay sonra sokaklarda yürüyemezsin.
Hayırlı satışlar.Umarım değerini bilecek biri alır.
ayrıca hayvan için o parayı gözden çıkarmayı karar vermiş birisi ancakgereken muameleyi yapar o hayvana diye düşünüyorum. Yoksa her hevesli alır bi yavru 2 ay sonra sokaklarda yürüyemezsin.
En önemli noktada bu zaten.Bedava dağıtsan yavruları,sokağa salmayı bırak alır dövüş köpeği yaparlar.
aykut_1914
07/12/2011, 02:41
2 köpeğim 1de kuşumuz var evimizde :)
kesinlikle yanlış anlamayın sölediklerimi,inanılmaz bir hayvan sevgisi var içimde. Bakım evlerinde o kadar çok muhtaç hayvan varki.. Sadece bakılıcak,sevilicek yuva arıyorlar kendilerine.
yinede adettendir hayırlı satışlar diyelim :)
2 köpeğim 1de kuşumuz var evimizde :)
kesinlikle yanlış anlamayın sölediklerimi,inanılmaz bir hayvan sevgisi var içimde. Bakım evlerinde o kadar çok muhtaç hayvan varki.. Sadece bakılıcak,sevilicek yuva arıyorlar kendilerine.
yinede adettendir hayırlı satışlar diyelim :)
yok hocam yanlış anladığım yokta,sizde bence benim dediklerime katılırsınız.şimdi ben çok hevesli birine versem yavruyu,yavru çocukluk haliyle evin orasına burasına çişini kakasını yapsa filan,direk kapıdışarı edilir bence.o yüzden gerçekten bakmak isteyen ve göze alan birine vermek istiyorum.
Budweiser
10/12/2011, 12:44
o kadar çok istiyorum ki bir köpek almayı cins ayırmadan hepsini çok seviyorum. Keşke imkanım olabilsede alsam. Ben köpeğin evde yetiştirilmesi taraftarı değilim pek, hem köpeğin doğası gereği hem de evin temizlik durumu açısından. Bahçeli bir evim olduğu taktirde mutlaka bir tane alacağım :(
yavrular gözlerini açtı.güncel :)
aykut_1914
16/12/2011, 17:13
can resimlerini koysana be :)
aykut telefonda varda şimdi çıkıcam akşam yüklerim olmazsa :)
aykut_1914
18/12/2011, 02:22
bekliyorum :)
güncel.yarın akşam görmeye gidiyorum,resimlerini çekip eklemeye çalışıcam.
sqorpion
26/12/2011, 14:03
hayvansever dediğin barınaktan alır köpeği ticari amaca dökmez işi.
siz barınaktan alırsınız o zaman.
hani foto yok hala hayvanın annesinin sicili nedir babasının nedir. (şuanki ve üst ırkları) karneleri çıkartıldımı? ayrıca pet shoplar garantili avrupa karneli yavruları 400 tl den satıyor bence sen bu fiyata göre çok daha uygun bir fiyat yazmalısın. ama tabi köpek senin sen bilirsin.
hani foto yok hala hayvanın annesinin sicili nedir babasının nedir. (şuanki ve üst ırkları) karneleri çıkartıldımı? ayrıca pet shoplar garantili avrupa karneli yavruları 400 tl den satıyor bence sen bu fiyata göre çok daha uygun bir fiyat yazmalısın. ama tabi köpek senin sen bilirsin.
köpeği almaya niyetiniz var mı?ha bir de bana garantili avrupa karneli(o ne demekse) boxer yavru getirin 400 TL'ye,o köpeği size hediye olarak alacağım.Ayrıca benim köpeğimin karnesi,ilçe belediyesinden beslenmesi için alınmış belgesi mevcuttur.Eğer köpeği almaya niyetliyseniz,bakacağınıza dair bana güven verirseniz,inanın size yazanın yarı fiyatınada veririm.önceki mesajlarda belirttim,her yerde 40 türlü insan var,köpeği alıp dövüş köpeği yapmayacağı ne malum,bu hayvanlar ağaç kovuğundan çıkmadı,beni tanıyanlar köpeğime nasıl baktığımı iyi bilir,hayvanlar parayla satılmasın demek çok kolay,köpeğinizi alırken araştırıyorsunuz,dünya paralar verip en iyi mamaları alıyorsunuz,köpeğinize profesyonel koruma vs. eğitimleri aldırıyorsunuz,yeri geliyor işinizin,eşinizin önüne geçiyor bunlar.ben alacağım parayla meyhaneye pavyona gitmeyeceğim,köpek sahipleri bilir zaten,o para aynen kendi köpeğime mama parası olacak.ticaret yapacak olsam,alırım 2 tane dişi köpek,devlet üretme çiftliği gibi 6 ayda bir çiftleştirir geçimimi öyle sağlarım.aradaki farkın ayrımını iyi yapmanızı rica ediyorum.
satmanıza bir şey dediğim yok tabiyki satıcaksınız. elbette almaya niyetliyim yoksa burada ne işim olurdu.
Köpek Satış Sitesi - Köpek Bilgileri - KÖPEKLER - DOGS - HUNDES - KUTYAK - ilan - Boxer - BOXER YAVRU 150 TL !!! (https://www.kopekler.eu/component/option,com_adsmanager/page,show_ad/adid,8787/catid,45/Itemid,0/)
bu linkten ve bunun gibi bir çok yerden 150 tl ye ırk grantili temel eğitimli karneli yavru bulabilirsiniz. şimdi, sözünüzde durup bana yavruyu hediye edicekmisiniz? :)
usta link açılmıyor.tamam orada 150 tl yazıyorsa,bende sana 150 tl ye veriyorum köpeği.
ama sen 400 tl ye bul ben sana hediye edicem dedin onu.
"boxer yavru getirin 400 TL'ye,o köpeği size hediye olarak alacağım."
bojinov125
28/12/2011, 23:41
arkadas gerekli bilgileri vermiyor. sonra çamura yatıyor.
yemin ediyorum canımdan bezdim şu köpek muhabbetine.kendim bakıcam.ilan kaldırılabilir.ilgilenen herkese teşekkürler.al abi bunlarda resimleri.
maşallah köpeğiniz güzelmiş. çamura yatsanızda kıvırsanızda önemli değil :) benim anlatmak istediğim farklı birşeydi onu anlatmaya çalıştım sana. ben jack russel arıyorum uygun fiyata iyi bir yavru bulursam onu alacağım.
abi bak mevzu o değil.köpeğin hamile olduğunu duyunca insanlar kuyruğa girdi,bende alayım,nolur bana ver bilmemne.sözüm meclisten dışarı sakın üstünüze alınmayın.e şimdi yumurta kapıya geldi,herkes yok annem kızar yok hanım kızar yok biz kanka değilmiyiz.6 aydır bana köpek sonra adam dün gitti labrador aldı.kimi insanlar 10 yaşındaki kızıma alıcam,15 yaşındaki oğlum çok istiyo filan diye almak istiyorlar.onlara zaten milyar verseler vermem köpek harap olsun ellerinde,sokağa atsınlar 3 gün sonra sıkılıp.ama büyük yemin ettim,sütten kesilene kadar gitmezse yavrular,hepsine kendim bakıcam.sanada tavsiye ederim abi,40 dostun olacağına 1 köpeğin olsun.yeri gelir 40 lira için dostun satar seni,ama köpeğin sana bişey olmasın diye 40 kere canını vermeye düşünmeden razıdır.
tabiyki köpekler en sadık dostlardır. ben bu yaşıma kadar kedide baktım köpekte ancak kedileri pek sevmem nankör hayvanlar. bu zamana kadar hep sokaktan buldum yavruları acıdım aldım besledim büyüttüm ancak artık iyi bir cins almak istiyorum ufak boyda akıllı olsun istiyorum o yüzden jack russel evimde bakacağım kısmetse 2 sene sonra çiftlik evimide yapınca orada juck evde rotwiller da bahçemde olucak.
bencede ya para ile satın yavruları yada çok iyi bildiğiniz emin olduğunuz ailelere verin. yavrularınız sokağa bırakılmasın ileride.
aykut_1914
30/12/2011, 01:22
çok güzeller be can:)
keşke evde az yerimiz daha da olsada anlaşsak senle birini ben alsam :(
:) anneyle babayla yaşanan hiç bir evde bakacak yer olmaz aykut.bendede yoktu zaten,bir sabah ansızın aldım geldim,2 gün feryatlar koptu evde,arkadaşımda kaldım bilmemne,sonra 1 ay kadar birine ver bunu diye geçti,zamanla alıştı evdeki herkes,şimdi sabahları babam odama gelip hadi zeus kalk kahvaltı edelim diyor,beraber kahvaltı ediyorlar.sonra ben kalkıyorum üçümüz beraber işe gidiyoruz.akşam geldiğimizde annem evimin erkekleri gelmiş hoşgelmiş diye karşılıyor bizi.önce zeusun yemeğini veriyor,sonra bizimkileri.sen düşün :D
aykut_1914
31/12/2011, 19:45
aynı evreleri bende yaşadım valla okudukça gözümün önüne geldi anılarım :D
ben evden gitme gibi bişi yapmadım tek fark,kız ark ım almıştı annemde sokaga atamadı tabi ardından banada onada kıyamadı,simdi dediğin gibi ablam,babam vs benden önce kalkıp onunla günaydınlaşıyolar :)
abi yeni yavru bekliyorum 2. yi alıcam ben kısmetse.el presa canario gelecek bu sefer.https://www.timpresacanario-canecorso.com/attachments/Image/raul_6.jpg
bu arkadaşı bekliyorum.
arkadaşlar cuma günü son gün.komik bir paraya vereceğim yeterki yuva bulsun yavru.güncel.