PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyonun körüğünden gelen ses

HLk16
04/12/2011, 02:55
Arkadaslar

2 gün önce yeni aldıgım aracımdan ses geliyor ve moralimi acayip bozuyor.. .

Direksiyon korugunun içinden geliyor eminim ama bir türlü mudahale edemiyorum ..

0 araba alıyorusz hala daha bir ses geliyor kafayı yicem :S

birde geri geri giderken direksiyonu sonuna kadar cevirmeye yakın bir ses geliyor kütür kütür diye ....

Anlayamıyorum ya nasıl test ediyorlar aracı :S

Bolu_Beyi
04/12/2011, 02:58
Umarım City arızası değildir.. Sıfır aldıysanız garantilidir ben hemen gidin gösterin derim.

HLk16
04/12/2011, 03:00
Anlayamıyorum 2 günlük arabanın ne arızası :S

Ayriyetten arıza lambası yanması gerekmez mi ?

Bolu_Beyi
04/12/2011, 03:20
Umarım basit bir fabrikasyon hatadır ve giderilir. Hiç city arızası yaşamadım (Allah yaşatmasın) tam bilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla söyledikleriniz city arızası olabilir yarın birgün ışıkta yakar sanırım. Ama inşallah öyle değildir p.tesi gidin gösterin bence

gurik
04/12/2011, 16:33
city falan değil arkadaşlar gerksiz panik yapmayın. 2 günlük araçta plastikler henüz alışmamış durumda ve ses yapabilir bu soğuklarda.körük kelepçeleri sıkıdır ve henüz sistem yağlanmamıştır. belki aklıma amortisör takozları olabilir gibi geliyor ama servise bir yağlama yaptırın.sesler kesilecektir.yeni plastik esneyen parçalar bu tür şeyler yapabilir soğuklarda.
ilk günden soğumayın aracınızdan...

gurik
04/12/2011, 16:34
Anlayamıyorum 2 günlük arabanın ne arızası :S

Ayriyetten arıza lambası yanması gerekmez mi ?

arıza olmasada servis ayıp etmiş o şekilde size araç teslim ederek. kritik nokta yağlamalarını yapmaları gerekirdi.

Mugen_punto
04/12/2011, 20:15
Bu ses direksiyonu çevirirken kıt kıt diye çıkan bir ses ise aynısı bende de var. 10bin bakımına götürdüğümde onada bir baktırcam. inş. kötü bir durum yokturdur.

HLk16
05/12/2011, 16:12
ayni ses evet. Korukteki ses arac kasislerd zipladikca gelyr.duz yolda gelmyr.

HLk16
06/12/2011, 01:54
arıza olmasada servis ayıp etmiş o şekilde size araç teslim ederek. kritik nokta yağlamalarını yapmaları gerekirdi.

Aynen öyle yarın 2.aracımızı alıcaz .Gp yi de goturcem iyi bir fırça kayıcam :agiskavgasi:

HLk16
06/12/2011, 01:55
city falan değil arkadaşlar gerksiz panik yapmayın. 2 günlük araçta plastikler henüz alışmamış durumda ve ses yapabilir bu soğuklarda.körük kelepçeleri sıkıdır ve henüz sistem yağlanmamıştır. belki aklıma amortisör takozları olabilir gibi geliyor ama servise bir yağlama yaptırın.sesler kesilecektir.yeni plastik esneyen parçalar bu tür şeyler yapabilir soğuklarda.
ilk günden soğumayın aracınızdan...

plastikle alakalı bir ses değil . Sanki sinyal kolları veya silgeç kolları gibi .sanki ince saç birbirine değiyormuş gibi bir tingirti....

HLk16
06/12/2011, 01:56
Umarım basit bir fabrikasyon hatadır ve giderilir. Hiç city arızası yaşamadım (Allah yaşatmasın) tam bilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla söyledikleriniz city arızası olabilir yarın birgün ışıkta yakar sanırım. Ama inşallah öyle değildir p.tesi gidin gösterin bence

inş...

blk_hakan
06/12/2011, 01:59
Aynı sesler benim aracımdada ilk aldıgım zamanlarda olmuştu sonradan kesildi suan yok. Ama suan direksiyonu saga solaçevirince kütürtü geliyor 10 bin bakımda baktırıcam bende :)

HLk16
13/12/2011, 03:37
geri geri giderken mi oluyor bu ses !