Orijinalini görmek için tıklayınız : rolling & drag 3 aralık izmir
atabayizmir
02/12/2011, 21:45
3 aralık cumartesi
saat:20:00
bulusma yeri: bornova G-64 ikea ve bauhouse arası köprü altı
konu : dizel ve atmosferik drag & rolling
not :detaylı bilgi toplantı alanında verilecektir....
not:fazla söze gerek olmayacak bir gece ........makinasına güvenen arkadasları beklıyoruz. cafede alışveriş merkezlerinde park halindeyım moduna devam edenleri de seyirci olarak beklerizz..:)):play_bal:
atabayizmir
03/12/2011, 01:40
alışveriş oto parklarında ve şehir içinde ekonomik pasiff modda gezmeye devam etsin bazı arkadaşlar..:)
atabayizmir
03/12/2011, 02:07
ağır tahrik var:D
stock :) 1.3 75 imle urla ve manisadan astra ve corsa ile kozlarımızı paylaşıcaz.belki forumdan klavyede esip rüzgar ..........:) yapan bir kaç arkadaş bize eşlik edebilir..
ahh ah gerçekten izmir yarışları güzel olur başkadır..imkanım olsa hiç düşünmeden zıplaya zıplaya gelirim..
astra ve corsa da stock mu? cdti mı
atabayizmir
03/12/2011, 02:23
astra ve corsa da stock mu? cdti mı
stock derken:) !!!
1.3 90 lık astra H
1.3 75 corsa enjoy +chip
1.3 75 lık arizona grande:)+ chip
1.3 90 corsa b
diğer katogori lerde var tabii..
stock derken:) !!!
1.3 90 lık astra H
1.3 75 corsa enjoy +chip
1.3 75 lık arizona grande:)+ chip
1.3 90 corsa b
diğer katogori lerde var tabii..
sizin araç stock muş onlarda herhangi bir modifikasyon var mı anlamında sordum ve hepsi dizel mi demek istedim:) 90lık astra ve corsa zorlar gibi ve chipli araçlar da var... bende mi katılsam:D 95 hp stock:D
atabayizmir
03/12/2011, 02:33
ahh ah gerçekten izmir yarışları güzel olur başkadır..imkanım olsa hiç düşünmeden zıplaya zıplaya gelirim..
izmir yarış pisti işletmecilerinin izmirli bir kaç tuning e özel ilgi ve alakaları var .her cuma c.tesi aksamları bulusup trafiğe kapalı pist alanında time trail -drag ve rolling yapıoruz. en azından bizlerde farklı arac sahıplerı ıle teknık ve mekanık bılgı paylasımı yapıoruz. forum grande punto üyelerinide aracları ile pistlere bekleriz..
izmir bornovada bir arkadaş varda yanımda şu an oda gelcem diyo 206 rc ile. Çok pasif kullanıyom diyo kapışırmısın onla ? :D
atabayizmir
03/12/2011, 02:42
sizin araç stock muş onlarda herhangi bir modifikasyon var mı anlamında sordum ve hepsi dizel mi demek istedim:) 90lık astra ve corsa zorlar gibi ve chipli araçlar da var... bende mi katılsam:D 95 hp stock:D
ben hafta içi power box u çıkardım....3 gün önce chip ledim +bir kaç modifikasyon yaptık riske girerek bakalım pek deneme fırsatım olamadı baca gibi tütüyoz ..
atabayizmir
03/12/2011, 02:46
izmir bornovada bir arkadaş varda yanımda şu an oda gelcem diyo 206 rc ile. Çok pasif kullanıyom diyo kapışırmısın onla ? :D
başkan çok şakacısın.biz 1.3 le anca 2ci vitese kadar eşlik edebiliriz:) atmosferik ekol bir RC makinay mış.
videoda çek :)
(leon48 le dene sabancıyla dene)
İzmirde olsaydım katılırdım :) her hafta yada ayda 1 sefer felanmı oluyor ?
anladığım kadar hızı seviyosun neden 1.3 m jet aldın. 1.4 t jet alsaydın.her yeri KaRadumana boğmazdın.komik durum:D
atabayizmir
05/12/2011, 01:59
anladığım kadar hızı seviyosun neden 1.3 m jet aldın. 1.4 t jet alsaydın.her yeri KaRadumana boğmazdın.komik durum:D
senin anladığın ıQ kadarı...... komik bir durummuş....... ne güzel cevaplamışsın.
atabayizmir
05/12/2011, 02:30
neyseee