PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Grande Punto Dynamic LPG'li Punto... 21300 TL

meltdown
29/11/2011, 16:16
Dinamik Şubat 2008 çıkışlı, Rock Siyah, LPGli, 59800de. İkinci sahibiyim. Alırken ekspertiz yaptırdım. Hatasız olarak aldım.

Ancak forumda da daha önce yazdığım gibi ufak sürtme ve motosiklet sürtmesi sonucu boyalar oldu. İzmit-Beykar otomotivde boya makinesiyle test yaptırdım. Sol ön (sadece alt kısmı çiziliydi) ve arka kapı (çizik 5-6 cmdi) boyalı gözüküyor. Yine daha önceden belirttiğim gibi sağ arka taraftaki çizikten dolayı çamurluk yarıya kadar boyalıdır... İşlemleri İzmit Otto Zenith'de (Alper Oto) yaptırdım. Detaylı bilgiye ordan ulaşabilirsiniz... Bana söylenen sadece lokal boya yapıldığı... Ancak vernik atıldığı zaman komple kapının tamamına atılıyormuş... Zaten boya makinesinde de bu fark görülüyor... Bu boyalar nedeniyle, aracın kaskoda 236 lira hatası gözüküyor.

Aracın 60bin bakımı yapılmıştır... Bu bakımda bujiler, yağ ve filtreler değişmiştir. Fren bakımı yapılmıştır. Bakım masrafı yoktur... Aracı istediğiniz servis ya da ustaya gösterebilirsiniz...

2008 ve üstü Bravo takas olabilir...

Sahibinden İlan: -https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tertemiz-dynamic-lpgli-takasli-memurdan-64207537/detay/

meltdown
01/12/2011, 14:54
Güncel :)

omer06
01/12/2011, 15:11
hayırlı satışlar

takres
01/12/2011, 17:11
hayırlı satışlar...

meltdown
01/12/2011, 17:37
Teşekkürler :)

krm1983
01/12/2011, 20:05
hayırlı satışlar

HLk16
01/12/2011, 21:09
hayırlı satıslar

meltdown
02/12/2011, 01:43
Bravo istiyorummmmm :)

ZV 007
02/12/2011, 16:23
Hayırlı satışlar ertan özelden pm attım.talibim:)

ZV 007
02/12/2011, 16:25
Hayırlı satışlar ertan özelden pm attım.talibim:)

Evlilik programlarındaki gibi oldu bu :)

meltdown
02/12/2011, 16:34
O zaman verdim gitti :) anlaşırsak neden olmasın... arabamda yukarıda yazdıklarım dışında hiçbir şey yok... boyalar için Alpet Oto (Otto Zenith) İzmitten detaylı bilgi belge foto herşey var... sol taraftakini motor sürttü o da benim kendi öğrencim :)

meltdown
02/12/2011, 16:35
sağ taraftaki çizik de geçen sene arabayı aldıktan 2 hafta sonra oldu... ne güzel boyasız araba aldık derken kolona sürttüm :) benim gibi birçok arkadaş var zaten :))

Honor COOPER
03/12/2011, 01:22
Arkadaşım hayırlı satışlar.Bende istiyorum Bravo ama satmak nasip olmadı daha işallah sen kısa zamanda satar Bravoya kavuşursun.

meltdown
03/12/2011, 02:11
Arkadaşım hayırlı satışlar.Bende istiyorum Bravo ama satmak nasip olmadı daha işallah sen kısa zamanda satar Bravoya kavuşursun.

:) hep beraber inşallah :)) yalnız yakınlarda olsan ben senin arabayı da düşünebilirdim :))

meltdown
04/12/2011, 17:09
Güncel... :)

meltdown
05/12/2011, 01:14
Herkese Merhaba, Arkadaşlar aracım için bu akşam birisiyle anlaştık... Acil Bravo arıyorum... Bravo bulduğum gibi aracı anlaştığımız kişiye satacağım... Mesaj atan ve arayan arkadaşlara teşekkür ederim... ilanı araç satıldıktan sonra sileceğim... saygılarımla...

meltdown
05/12/2011, 14:13
:)) alıcılardan birkaç gün izin istiyorum araba bulmak için... birkaç gün içinde vazgeçiyorlar... bir vazgeçiş daha oldu :) aracım satılıktır, güncel...

cck1
05/12/2011, 14:52
Valla anlaştığın anda kaporanı alıp satısını biran önce vermek lazım yoksa kırk kafadan ses çıkıyor insanda ister istemez etkileniyor...

meltdown
05/12/2011, 15:22
Valla anlaştığın anda kaporanı alıp satısını biran önce vermek lazım yoksa kırk kafadan ses çıkıyor insanda ister istemez etkileniyor...

:) dün akşam 1 saat görüştük, hatta behzatÇ'yi seyredemedim... geç aradı bi de... bu sabah ben başka araç için pazarlık yaptım anlaştım... hatta pazarlık yaparken arabamı alacak kişi aradı, arabayı alamıcam başka araba buldum dedi :)) ben de adama mahçup oldum... ama bu sefer başka bir araba ayarladım... arayana hemen verecem arabayı :))

meltdown
05/12/2011, 15:22
bu arada 1 kez kapora aldım... ancak adamın kredisi çıkmayınca iade ettim... :))

ersan16
05/12/2011, 16:34
iki karpuz tek koltukta zor oluyor ama insan arabasız kalmak da hiç istemiyor işte. allah gönlüne göre versin. hayırlı satışlar

meltdown
05/12/2011, 16:56
iki karpuz tek koltukta zor oluyor ama insan arabasız kalmak da hiç istemiyor işte. allah gönlüne göre versin. hayırlı satışlar

aynen ama artık arabamı anında satıcam... satıldığında yeni araç bulana kadar bir hocamızın boşta arabası var onu kullanıcam... :))

Honor COOPER
05/12/2011, 18:53
bu arada 1 kez kapora aldım... ancak adamın kredisi çıkmayınca iade ettim... :))
Kardeşim benden sana tavsiye kaporasız kimseye söz verme geçmiş yıllarda bir puntoma forumdan biri talip oldu adam kapora göndereyim dedi bende insanlığımdan kardeş ne gerek var forumdan arkadaşız dedim 1 hafta sonraya anlaştık istanbuldan gelecekti o ara aracıma 3-4 ciddi alıcı çıktı aracı sattım dedim sonra gelmesi gerektiği günden 1 hafta sonrasına kadar telefonu kapalıydı açtığındada ailevi sorunlar çıktı özürler mözürler zaman geçti eleman araba ilanı koydu plakadan baktığımda benim onu beklediğim dönem gitmiş hataydan araba almış işte bazen acımasız olmak gerekiyor alsaydık kaporayı alacaktı benim aracı bunun bana zararı o dönem için 700 tl oldu adama kızdım 1 ay sonra satacağım ve ona opsiyonluyken verilen rakamda 700 tl ucuzuna verdim.burda değil ama öteki tarafta o zararın hesabı mutlaka sorulacak.

meltdown
05/12/2011, 19:02
Kardeşim benden sana tavsiye kaporasız kimseye söz verme geçmiş yıllarda bir puntoma forumdan biri talip oldu adam kapora göndereyim dedi bende insanlığımdan kardeş ne gerek var forumdan arkadaşız dedim 1 hafta sonraya anlaştık istanbuldan gelecekti o ara aracıma 3-4 ciddi alıcı çıktı aracı sattım dedim sonra gelmesi gerektiği günden 1 hafta sonrasına kadar telefonu kapalıydı açtığındada ailevi sorunlar çıktı özürler mözürler zaman geçti eleman araba ilanı koydu plakadan baktığımda benim onu beklediğim dönem gitmiş hataydan araba almış işte bazen acımasız olmak gerekiyor alsaydık kaporayı alacaktı benim aracı bunun bana zararı o dönem için 700 tl oldu adama kızdım 1 ay sonra satacağım ve ona opsiyonluyken verilen rakamda 700 tl ucuzuna verdim.burda değil ama öteki tarafta o zararın hesabı mutlaka sorulacak.

Haklısın Hocam... ama bu sefer beni bir haftalık idare edecek araba buldum... yani sıkıntı yok... ilk sattığımdan daha ucuza verdim... nasip meselesi biraz da...

ZV 007
05/12/2011, 19:33
Ertan valla almak satmaktan daha zor.Satmak kolay satıp paranı alıyosun ama tekrara araç almak daha zor.Hele bide benim gibi pinpirik biriyse:)

meltdown
05/12/2011, 19:38

Ertan valla almak satmaktan daha zor.Satmak kolay satıp paranı alıyosun ama tekrara araç almak daha zor.Hele bide benim gibi pinpirik biriyse:)

ya ben senin için foto makinemi aldım yanıma... ama yine çekmeyi unuttum arabanın içini :) senin araba alman çok zor gibi geliyor zaten :)) yalnız ben bugün anlaşmıştım gelip alsaydı ben şu an başka araca biniyordum :) artık arayana birkaç gün bekle ben de araba bulayım demeyeceğim :))

ZV 007
05/12/2011, 20:30
ya ben senin için foto makinemi aldım yanıma... ama yine çekmeyi unuttum arabanın içini :) senin araba alman çok zor gibi geliyor zaten :)) yalnız ben bugün anlaşmıştım gelip alsaydı ben şu an başka araca biniyordum :) artık arayana birkaç gün bekle ben de araba bulayım demeyeceğim :))
Valla sorma yaa:)Geçen sefer alırken 6 ay aradım ama aldığım araç garantili kazasız boyasız servis kayıtlı bir araçtı:)Bakalım belli olmaz bu işler herzaman öle olacak diye birşey yok.sende maşalahh çok tez canlısın:)

meltdown
05/12/2011, 23:28
Hocam 6 ay arabasız kalabiliyosan sorun yok :)) ben de aldığımda garantili kazasız boyasızdı :) ama zamanla olabiliyor. bende de boya takıntısı vardı ama arabayı sürttükten sonra öyle birşey kalmadı :)) inşallah gönlüne göre bulabilirsin...

meltdown
07/12/2011, 11:04
Aracın fiyatını uygun yazdım diye aracı pert sananlar oldu... dolayısıyla aracın fiyatı artmıştır... güncel...

meltdown
20/12/2011, 16:06
Arkadaşlar arabamı bugün itibariyle satmış bulunmaktayım... Artık grande puntom yok eve Palio ile döneceğim :)) Bravo arıyorum :) ilgilenen ve mesaj atan arkadaşlara da teşekkür ederim...