Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi Ceza
Arkadaşlar ön cam hariç diğer camlarda 2 numara cam filmi var daha öncede birçok kez çevirmede durdum anca bugün ne hikmetse çevirmede ceza yedim.7 iş günü içinde cam filmlerini söktürüp gayrettepede onaylatmam gerekiyormuş yoksa aracım trafikten men edilecekmiş.Bunun başka bir yok mudur?Hep ön cam hariç 2 numara cam filmi ser diye duyuyorum.
Ziyaretci037
28/11/2011, 19:45
Yok dostum hiç bi film ser değil.Benim aracımda da 1 numara film var daha hiç yakalanmadım ama okuldan Leon'u olan bi arkadaş var 2 numara film vardı aracında,yakalandı ceza kestiler 7 gün süre verdiler çıkartması için ama o cezayı ödedi ve filmleri söktürmedi,yaklaşık 10 gün geçtikten sonra gene yakalandı ve bu sefer arabayı bağladılar başına daha çok masraf çıktı.İki hafta önce de gene bi arkadaşım Twingo'suyla 2 numara filmden dolayı ceza yedi,onada 1 hafta süre verdiler şimdilik söktürmedi o da ama yakalarlarsa gözünün yaşına bakmadan bağlıyolar..
He bide şöyle bi durum var,filmden ceza yemek o anki polisin insiyatie olan bişey.Aracın içindekini bi de genç gördümü yapıştırıyo cezayı..
açıkcası bu konuyu bende merak ediyorum.
4 ay önce aldım aracımı. ön cam hariç diğer camlarda film var. film koyu içerisi ışık açık değilse zor gözüküyor.2 hafta sonrada muayenem var. bir önceki muayenede hafif kusurlu olarak geçmiş. bu muayenede problem yaşamayız inş.
bir kere polis evrakları kontrol etti fakat, sorunumuz park sorunu olduğundan camlara yoğunlaşmadı :D
Mr.Freeze
28/11/2011, 19:54
Dun aksam bogazici koprusunde polisler butun cam filmli arabalari durdurup ceza kesiyorlarmis
Bizimde tam okulun önünde sotelenmişler yaklaşık 20 araca filmden ceza kestiler hatta biri audi amblemini siyaha boyamış ona ceza kestiler.Nasıl söktürebilirim filmleri kendim yapabilirmiyim?
her türlü film yasak maalesef...ama camları karartırsanız o ser :D
Bizimde tam okulun önünde sotelenmişler yaklaşık 20 araca filmden ceza kestiler hatta biri audi amblemini siyaha boyamış ona ceza kestiler.Nasıl söktürebilirim filmleri kendim yapabilirmiyim?
Amblemi siyaha boyamaktan nası ceza kesiyolar yav var mı öyle bişey
blackhawk
28/11/2011, 22:06
Arkadaşlar van depreminden sonra hükümetin parası azaldı bütün trafik polisleri ceza kesmek için hazırda bekliyor bu aralar biraz dikkat edin derim. Paralı askerlik çıkma sebeplerinden biri de budur bilginize.
Ben bu filmleri nasıl sökerim ya bide buna para vermek istemiyorum internette biraz araştırdım sökerken arka rezistanslara zararı olabiliyormuş napıcam şimdi.
muyenede bir sorun cıkmıyor hafıf kusurlu geçiyorsunda polis dinlemiyor bir kere yakalandım teyim son ses dıp tıs dıp tıs derken el etti bana cek saga diye genç bir polisti evraklara baktı eksik yok hemen filime sarıldı niye camında filim var dedimki orjinal o filim degil kadırbakayım camı dedi az kaldırdım bunlar filim dedi bilmiyordum bana satan arkadaş orjinal dedigini soyledim dinlemedi cezayı yazıyorum 7 gün içinde filimi soktürüm aracı tekrar muayene istasyonuna götürüyorsun onay alıp karakola götürüyorsun başladım aglamaya daha yeni aldım nedir bu benim başıma gelen dünya kadar borcum var derken kaybol gözümün önünden birdaha görürsem basarım cezayı dedi hemen uctum orda bu olay olalı 2 sene oldu filimler hala aracda duruyor bilmiyorum ne olacak
Mugen_punto
28/11/2011, 22:35
Aracı aldığım fiat bayisi ceza garantili yapıyordu :D artık neye güveniyorlarsa :) her nekadar garantide verdilersede yaptırmadım. artık bod perde almanın zamanı geldi ;)
size birde bir arkadaşımın başından gecen olyı anlatayım da araçlarına filim yaptırmak isteyenler bir düşünsün derim 37 bin tl ye reneult fulrance almıştı serviste dedilerki buna filim yapalım cok iyi oluyor dediler 150 tl yaptılar araç tırafige cıktı bir hafta sonra filimden ceza yedi filimi soktürdü aracı muayeneye soktu sıfır arac 3 sene sonra yaptırması gereken muayeneyi bir hafta sonre yaptırdı birde aracın muayenesi 2 seneye düştü 700 e mal oldu ona bu filim hevesi inan sokmek istiyorum ama bir turlü sokemiyorum
Banada sokturdukten sonra gayrettepede onaylat dedi ben cezayi heryerde odeyebilirmiyim yoksa illa gayrettepeyemi gidicem
Yapcağınız iş basit. Tanıdık bir doktor bulcaksınız ve güneşe karşı alerjisi var diye rapor alcaksınız. Cam filmlerinin asıl amacı güneş ışınlarını engellemek aynı gözlükler gibi. Ama biz cam filmlerinide gözlükleride güneşi engellemek için değil şekil olsun diye kullanıyoz neyse :D
İşte dediğim gibi polis durdurduğunda raporu gösterceksiniz güneşe karşı alerjim var cam filmi olmadan araba süremiyorum koluma falan güneş ışığı gelince kendimi kaybediyorum kaza yaparım sağa sola vururum falan diceniz :D :D :D Böylece kurtulcanız. Şahsen denenmiştir :S
cam filmide arabayı süper gösteriyo ya ön cama çekilmediği sürece bence yasak olmamalı
Türkiye de güzel olan herşey ya yasaktır yada bol vergilidir
muratpunto16
29/11/2011, 12:54
trafik polislerinin olduğu yerlerde pek gezmeyin derim gece mümkünse başıma geldi diğer aracımda çevirme oldumu yön değiştirin :)))
GP COSKUN
29/11/2011, 14:49
başka yolu yok ve film ne koyulukta olursa olsun yasak
aslında toleranslı davranıp davranmamak polise kalmış
ilgili maddede görüntüyü ve görüşü engelleyecek nitelikte harici uygulama
diye geçiyor ve bunu polis her film yasakmış gibi cezai müeyyide uyguluyor
fabrika çıkışlı orjinal filmli olanlar yasak değil ama sonradan yaptınmı yasak bu çelişki içinde bir allahın kulu ne zaman bir mahkemeye müracat edecek ve haklı çıkacak açıkçası çok uzun zamandır merak ediyorum
ayhan198334
29/11/2011, 14:50
Aynen çevirme gördüğünüzde bütün camları indirin.mümkünse akşam dışarı çıkmayın:)
miskofalez
29/11/2011, 16:51
aracında skydome olan arkadaşlar polis cam filmlerini sorduğunda orjinali böyle skydome lu istedim böyle gönderdiler diyerek yırtabilirler çünkü skydome larda ruhsatta görünmeyen koyu renk cam olarak gözüküyo...
1ocak2011
29/11/2011, 17:01
aracında skydome olan arkadaşlar polis cam filmlerini sorduğunda orjinali böyle skydome lu istedim böyle gönderdiler diyerek yırtabilirler çünkü skydome larda ruhsatta görünmeyen koyu renk cam olarak gözüküyo...
Benim Skydome için Ruhsatta böyle bir ibare mevcut değil.
Dün yedim cezayı makbuz elimde internetten sorgulattım ceza filan çıkmadı.
Dün yedim cezayı makbuz elimde internetten sorgulattım ceza filan çıkmadı.
interneten ceza 6 ay sonra gözüküyor, mecburen gidip eldenyatırcan. ayrca yıl sonu geldiğinde polisler
ceza kotalarını doldurmaya çalışıyor.:spam0000:
7 gün süre verdiler gayrettepede filmleri söktürdükten sonra onaylatmam gerekiyomuş acaba randevu almak filan gerekiyor mu başına gelen bi bahtsız ben mi varı m :D ?
Oncelikle gecmis olsun cam filmi her ne sekilde olursa olsun yasaktir hicbir aracta cam filmli olarak uretilmez sadece arac saticilari uygulamayi yapar ve orjinal diye yutturmaya calisirlar sadece "V" onayli koyu yesil camlar kullanimi sertir onlarda sadece arka camlarda kullanilir cam filminden yazilan ceza sonucuda arac tekrardan muayeneye girer cam filminin tespit islemi yoktur
SKELETER
30/11/2011, 18:51
Trafikciler kota sorunları yüzünden ceza avında. Forumda son 2-3 gündür açılan konulara bakarsanız anlarsınız. Bu aralar dikkat etmek lazım :D
Belki başka arkadaşlarında başına gelir diye söylüyorum aracı muayeneye götürmeye gerek yok trafik tescile gidiyorsunuz aracın fotolarını çekiyorlar cam filmi yoktur diyorlar bitiyor bende bugün hallettim
uzuncocuk
01/12/2011, 15:39
on camı dahı en koyu fılmlı ... ama meslekı olarak , 10 plaka , doguda gorev yapıp camlarda fılm olmazsa 8-10 yasındakı bebeler aracı tas yagmuruna tutuyor ozellıkle vanda ...aracın ıcınde kamuflajla gorunursen hele bıttın hafızaya alıyor bebeler:)