Orijinalini görmek için tıklayınız : Çarpan kuş hk.
arakdaslar bu sabah 80 - 90 km hız ile seyir halinde iken önümden aniden minik bir serçe geçti ve sağ öne vurdu sanırım,aracım ile varmak istediğim noktaya vardığımda dur bakiym dedim tüy müy varmı yada çarpma olayını yanlısmı anlamısım diye,baktım gözlerime inananamadım sağ sis farım içerde ve bacaklaRINDAN kırılmış pesssss minicik bir kuş...neyse yaptırdım tabi uzman bir tamirciye...:( siz siz olun dikkat edin..:D
öncelikle geçmiş olsun. gene ucuz atlatmışsın. kayınbiraderim geçen hafta önüne çıkan bir köpeğe 120km ile sol taraftan çarptı. sonuç sol far ve tampon komple değişti. ikinci el fiyatını merak edenler için sol far ve tampon fiyatı ankara için 200 tl. takılması dahil boya hariç. :D
subhanallah kardeş ibretlik :D :D
Sen yıne sanslısın forumdan bır arkadas kedıye carpmıs Ankarada kedıye carptıgını dahı gormemıs gereksız vatandasın bırısıde polıse ıhbar etmıs kedıye vurup kactı dıye karakolda bıraz ugrasmıstı arkadasımız senı sıkayet eden cıkmamıs sanslısın
bende de olmuştu maaalesef :( insan üzülüyor...
reddragon
26/11/2011, 21:48
Ben de hocamız gibi düşünüyorum kediye, köpeğe çarpsam masrafa değil canlıya üzülürüm zarar verdiğim için...
Ben de hocamız gibi düşünüyorum kediye, köpeğe çarpsam masrafa değil canlıya üzülürüm zarar verdiğim için...
Al benden de o kadar.Can sonuçta
bende cana üzülürüm mala değil
Birkan61
27/11/2011, 22:21
Kuzenim ile seyahat ederken bir gece ansızın ufak bir ses duyduk.
Hemen teybin sesini kapattık ve sonuç ;
https://b1111.hizliresim.com/r/v/slcd.jpg
Trabzonspor kaplanı olarak fenerin kanaryasını fena hale getirdik :D
İşin şakası bu tabi, üzüldüm hayvancağıza..
Not : Range ne bizim nede kuzenimin. Arada araba kiralama gibi fantezilerimiz oluyor. Kiralıktır Range :)
motor delisi
28/11/2011, 12:13
Kuzenim ile seyahat ederken bir gece ansızın ufak bir ses duyduk.
Hemen teybin sesini kapattık ve sonuç ;
https://b1111.hizliresim.com/r/v/slcd.jpg
Trabzonspor kaplanı olarak fenerin kanaryasını fena hale getirdik :D
İşin şakası bu tabi, üzüldüm hayvancağıza..
Not : Range ne bizim nede kuzenimin. Arada araba kiralama gibi fantezilerimiz oluyor. Kiralıktır Range :)
hehehe bu çok komikti bendede motosikletim varken köpek kovalamıştı bir anda havlayarak yanıma geldi ayağımı kapnıştı bikere sürüklemiştim köpekciği :D