Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nissan Juke

kukart
24/11/2011, 01:56
sizce nasıl bir araç?
bu ara fena halde seytan gıdıklıyo
biraz borcum var diyom onu kapatayım aracı satıp
kalanıylada uzun süre bineceğim gerçekten istediğim bir araç alayım

ama aracın arka kapısı çok dar (gerçi arkaya hiç önem vermedim bu güne kadar arabalarımda)
ve sizce dizel seceneği nasıl?
otomatik benzinli baktım biraz temkinli yim uzun süre binmeyi düşündüğüm için benzinli beni hep bunalttı.. çok kullandığım için ama otomatik dizel seceneğide yok hanımdan sebep manuel biraz soğuk bakıyoruz

binen kullanan lar fikir verebilirse iyi olur teşekkürler..
https://img401.imageshack.us/img401/6638/bcee6nissanjukebeyazwhi.jpg
https://img191.imageshack.us/img191/4420/5fc57nissanjukeitasarm.jpg

fiery_hunter
24/11/2011, 02:04
gerçekten cok güzel bi araç. nissan araçlarında dizele 2.0 motor altına otomatik vites koymuyo performans olarak aracına laf söyletmemek için. ayrıca dizel araclarının performansı cok mükemmel gerçekten. bi test sürüşüne cıkmanız yeterli olur aracı almak istemeniz için:)

Mr.Freeze
24/11/2011, 02:08
110 beygir dizel qashqai im var. Gayet iyi gidiyor ve de az yakiyor. Juke un dizeli buyuk ihtimalle cok daha guzel hizlaniyordur. Nissan larin bakimlari biraz pahali. O nun haricinde sorunsuz araclar.

fiery_hunter
24/11/2011, 02:10
110 beygir dizel qashqai im var. Gayet iyi gidiyor ve de az yakiyor. Juke un dizeli buyuk ihtimalle cok daha guzel hizlaniyordur. Nissan larin bakimlari biraz pahali. O nun haricinde sorunsuz araclar.
1.5 dci uzun yol ortalaması 4.4 gördüm araçla gerçekten mükemmel ötesi bi araç doğru tercih yapmıssınız:)

MURAT34
24/11/2011, 02:34
araç gerçekten harika bu puntomu almasam 48 bin tlyi anlasmıstım dizel 6 ileri süperdi gerçekten ve halada öylee :)

pilotender
24/11/2011, 03:21
juke gerçekten çok şirin bir araba biraz ufak olması haricinde... lakin ben qashqai' yi çıktı çıkalı sevemedim... donanım olarak da o kadar parayı alıp bomboş araba satıyorlar bence... dizel motorlarına söz söylemek zor gercekten de. çünkü motorunu renault'dan alıyorlar bildiğim kadarıyla ve renault dizel motorlar zaten kendini ekonomi ve performans konusunda ispatlamış motorlar bildiğim kadarıyla... NETİCE: Servis pahalılığını ve ikinci el piyasada para etmemesini de hesaba katarsak, ben asla Nissan almam.

sonytech
24/11/2011, 10:59
2001 Model Nissan Almeranın sağ stobunu kırdım yan sanayi stop bulamadık sadece serviste var ve 600 tl tek sağ stop düşünün artık bide 2001 model araba bu.Nissan juke u düşünemiyorum bile:-(

Nissan' lar performans açısından çok güzel araçlar ama servis ve yedek parça çok pahalı malasef...

dogus618
24/11/2011, 11:09
benim bir arkadaşımda war 2 gün kulalndım bende kaldı 1 6 benzinli yani dizel araba kullandıığım içinn bu bana bi garib geldi hani çok seri gelmedi zıplamıyo istediğim gibi yada bn acemelik çektim bilmiroum ama ben kalıplı kilolu biri olarak arka koltukları sevmedim
neden derseniz malum balık etinin biraz fazlasıyız :)) o yüzden kalıplı boylu kilolu insanlara gidicek bi araç deil arka tarafı şahsi düsüncem ama kötü bir araba deil birde biraz kör noktaları fazla geldi bana ama kullancıdan kullanıcya değişir tabiki benim şahsi görüşürm 10 üsten 7 bu araç ama tabiki kendi kullanım şartlarımı kullanarak verdiğim puandır saygılar

BeCkS
24/11/2011, 12:01
arabayı benimde kullanma şansım oldu 1.5 dcı kullandım gidişi güzel fena deil fakat arabanın içi oldukça dar ve konforsuz özellikle arka koltuklar bagaj hacmi çok dar ben pek sevemedim...

fiery_hunter
24/11/2011, 12:10
juke gerçekten çok şirin bir araba biraz ufak olması haricinde... lakin ben qashqai' yi çıktı çıkalı sevemedim... donanım olarak da o kadar parayı alıp bomboş araba satıyorlar bence... dizel motorlarına söz söylemek zor gercekten de. çünkü motorunu renault'dan alıyorlar bildiğim kadarıyla ve renault dizel motorlar zaten kendini ekonomi ve performans konusunda ispatlamış motorlar bildiğim kadarıyla... NETİCE: Servis pahalılığını ve ikinci el piyasada para etmemesini de hesaba katarsak, ben asla Nissan almam.
2010 qashqai 1.5 dci tekna modelini sıfır 53.000 tl ye aldık 1 sene 7 ay kullandık ve 50.000 km de 48.500 tl ya sattık. araç internette 3 gün durdu 3 gün sonunda satıldı. bu aracın mı piyasası yok ?

pilotender
24/11/2011, 12:38
2010 qashqai 1.5 dci tekna modelini sıfır 53.000 tl ye aldık 1 sene 7 ay kullandık ve 50.000 km de 48.500 tl ya sattık. araç internette 3 gün durdu 3 gün sonunda satıldı. bu aracın mı piyasası yok ?

istisnalar kaideyi değiştirmez. ama yine de durum bölgeden bölgeye değişiyor da olabilir arkadaşım. bazı bölgelerde bazı markalara rağbet daha fazladır.

fiery_hunter
24/11/2011, 12:50
istisnalar kaideyi değiştirmez. ama yine de durum bölgeden bölgeye değişiyor da olabilir arkadaşım. bazı bölgelerde bazı markalara rağbet daha fazladır.
açıkcası ben nissanı hiç sevmezdim. taki babamla nissan a gidene kadar. orda aracın özelliklerini dinledikten sonra test sürüşüne cıktım ve geldiqimde babama zorla sözleşme kagıdını imzalattm:)

ABNEW
24/11/2011, 13:27
Juke aykırı bir araç.Çok seviliyor ya da nefret ediliyor :) Bence düşünülebilir.Bu arada iç mekan ne çok geniş ne de çok kaliteli.Bol oyuncaklı bir araç:)

Bence uzun dönem binilecekse 1.5dci den şaşılmamalı...

Luc
24/11/2011, 13:30
Test surusune cikmadim ama bayagi bir inceleme firsatim oldu. Bence guzel bir arac.

Infiniti jeeplere benziyor en cok onu begendim. Kucuk infiniti :D

Sent my GT-I9100 using

MURAT34
24/11/2011, 15:13
bence dar da olsa işciliği kötüde olsa ki ben katılmıyorum al 1.5dci bin 10 yıl öle tatlı araç :)

aykut_1914
24/11/2011, 18:47
juke benim çok hoşuma gidiyor :) hiç binme imkanım olmadı ama.
3 tane micra al sat yaptık bu arada piyasa canavar nissanda:) ama servisleri cidden pahalı

kukart
25/11/2011, 02:00
Juke aykırı bir araç.Çok seviliyor ya da nefret ediliyor :) Bence düşünülebilir.Bu arada iç mekan ne çok geniş ne de çok kaliteli.Bol oyuncaklı bir araç:)

Bence uzun dönem binilecekse 1.5dci den şaşılmamalı...

aynen katılıyorum
yaa bugüne kadar ne aldıysam bependiremedim kimseye gerçi öyle bi kaygımda olmadı
ilk puntomu aldım
tipine kayuk dediler (ilk çıktığında)
alfaromeo147 aldım
evlat olur bu dediler (satamassın iması- ama ne hikmetse ilan verdikten bir gün sonra sattım )
nissan nın piyasası olmayabilir ama bu aracın bir benzeri yok
concept tasarımını neredeyse değiştirmeden üretilen benim bildiğim tek araç
beni aşık eden tarafı tipi içi bana göre sıradana yakın
ama eksileri görmesden geliyorum alfadan kalma bir huy :)

fiery_hunter
25/11/2011, 02:22
aynen katılıyorum
yaa bugüne kadar ne aldıysam bependiremedim kimseye gerçi öyle bi kaygımda olmadı
ilk puntomu aldım
alfaromeo147 aldım
evlat olur bu dediler (satamassın iması- ama ne hikmetse ilan verdikten bir gün sonra sattım )
juke fazla kullanamadım 5 gün kullandım hayran kaldım. 2010 da qashqai almıstık onu kullanma imkanım oldu sürekli ve oda hayranlık bıraktı o kadar ki 2010 u satıp 2012 aldık gerisini sen düşün. piyasa olayına katılmıyorum su anda piyasası cok yüksek bi araç bana göre ;)

Mr.Freeze
25/11/2011, 02:30
Qashqai nissan i kotu gunlerinden kurtarip karli gunlerine donduren modeli. Qashqai icin guzelim ra nin uretimine son verdiler ingiltere sunderland da.

SRDR KRKC
25/11/2011, 04:31
İşçilik Sıfır, İç Mekan Dizaynı Kötü Ve Kalitesiz. Görüntü Var Ses Yok ... Haylaz İşte Adı Üstünde :)

dogus618
25/11/2011, 09:29
usta ne alırsan al kullancıya göre eksileri cıkacaktır o yüzden öneml,i olan bak kronik büyük sıkıntılaır yok ise kafanı bulandırma al güle güle kullan allah iyi günlerde kullanmayi nasip eder inşallah çok araştırırsan kafanda bi o kadar bulanır cünki

pilotender
25/11/2011, 11:44
bence araba alımı öyle kafa bulanmasın diye araştırmadan yapılacak bir şey değil. dünyanın parası veriliyor sonuçta. insan kimbilir kaç yıllık emeğini yatırıyor... iyice araştırılıp, ona göre alınmalı. gerekiyorsa kafa bulanmalı ve hatta çok arzulanan, hoşa giden bir şeyden vazgeçebilmeli de insan...

ABNEW
25/11/2011, 11:49
aynen katılıyorum
ilk puntomu aldım
alfaromeo147 aldım

Karahan, bugüne kadar araç alırken kimseyi dinlemedim. (Fiattı, tek kapıydı, benzindi dizeldi, sedandı.....) Tamamen duygusal kararlar verdim.Hiç de pişman olmadım, beğeniyorsan alacaksın.Otomobile yatırım olmaz.Satılamaz diye markaydı, modeldi, renkti diye düşünürsek araca binerken hiç zevk alamayız...

takres
25/11/2011, 16:36
dış tasarımı ne kadar güzelse içi de o kadar kötü...:( onun dışında çok güzel bir araç bence...üstünde renault motoru var...eğer 1.6 dizel 130 hp dci leri nissan kullanırsa bende qq veya juke düşünüyorum :)

Mr.Freeze
25/11/2011, 16:56
1.6 dci ilk etapta renault scenic ve qashqai ler de kullanilacak. Ama fiyat olarak 1.5 dci lardan 5000 tl fazla olacakmis.

ABNEW
25/11/2011, 18:57
dış tasarımı ne kadar güzelse içi de o kadar kötü...:( onun dışında çok güzel bir araç bence...üstünde renault motoru var...eğer 1.6 dizel 130 hp dci leri nissan kullanırsa bende qq veya juke düşünüyorum :)

1.6 dci ilk etapta renault scenic ve qashqai ler de kullanilacak. Ama fiyat olarak 1.5 dci lardan 5000 tl fazla olacakmis.

Konu dağılacak ama bir de 150bg lik versiyonu olacak o motorun :)

Mr.Freeze
25/11/2011, 19:02
Konu dağılacak ama bir de 150bg lik versiyonu olacak o motorun :)

Var ama o 2.0 litre. 1.6 dci olanı 2.0 litre nin yerine çıkarttılar zaten. Tork aynı beygir düşük sadece.

takres
25/11/2011, 20:42

5000 çokmuş :( eğer bu 5000 in içinde edc olursa değer valla :)

bu arada 2.0 dci ler 175 hp :)

ABNEW
26/11/2011, 01:10
Var ama o 2.0 litre. 1.6 dci olanı 2.0 litre nin yerine çıkarttılar zaten. Tork aynı beygir düşük sadece.

Benim kastettiğim 1.6 dci 150bg, bunu da yakında göreceğiz :)

kukart
22/12/2011, 02:22
konu kapanabilir
juke merakımı 18 ay erteledim (maddi nedenler)
bu arada umarım dizel otomatik versiyonu olur tabi kasa deişmesse..yada bendeki kafa deişmesse .)

ABNEW
22/12/2011, 20:56
Hayırlısı olsun Karahan,

Bence Nissan, dci+edc (Belki adı farklı olur) seçeneğini yakında ürün gamına koyacaktır...

kukart
23/12/2011, 01:34
Hayırlısı olsun Karahan,

Bence Nissan, dci+edc (Belki adı farklı olur) seçeneğini yakında ürün gamına koyacaktır...

umarım olur..
bende kendimi toparlarım bu arada..kredi olayına girmeye cesaret edemedim oyüzden biraz daha bekliyecem hem hanımda ustalaşır bu arada (umarım :) )

AYTEK AYDIN
23/12/2011, 01:49
ben bir türlü sevemedim bu arabayı.hele bir de motorunun renaultdan alındığını duyunca hepten soğudum.

ecosi26
23/12/2011, 09:07
Gittim gordum test etme imkanimda oldu amortisorler oldukca sert parke tas uzerinde kullandim butun ses iceride ama arac tok bir goruntu veriyo kullanim modlari olmasi guzel yakit adinada iyi diye soylendi ama o paraya donanim az fiat tan vaz gecemem bu konuda