PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Belki konu dışı ama cevap bekliyorum :)

motor delisi
23/11/2011, 11:31
Merhaba arkadaşlar aracımı daha yeni aldım ben kullanmayı biliyorum fakat anneme araba kullanmayı bi türlü öğretemedim yok buna ısınamadım yok puntoda start stop var ondan olmuyo bahaneler :) Kısacası annemi çalıştırabileceğim boş bir alan arıyorum akşamları götürmek için istanbul fatihte oturuyorum avrupa yakasında biryerde olursa sevinirim, varmıdır bildiğiniz yer caddede öğretirken korkuyorum çizik bile yokken aracımda darbe almasını istemem :)

Misafir047
23/11/2011, 11:41
valla zor kardeşim bende ankarada arıyorum yok yok hele ıstanbulda hiç yoktur:)

dogus618
23/11/2011, 11:51
Poyrazköy beykoz kocaman bir toprak saha war

dogus618
23/11/2011, 11:52
Bende anneme aynı yerde öğrettim albeamı kullanıordu ama oda puntoyu kullanamıor yk vitesi sert yok cok seri gibi bahaneler diyorum anneme albeadan 5 beygir fazla bişi yok yok dio seri seri naz yapıo kullanmıo

oxite
23/11/2011, 12:09
daha iyi ya start stop olması,aracı kalkışta veya bir şekilde stop ettirme sorunlarında veya hatalarında aracı bosa alıp debriyaja basınca tekrar calısıyor..tekrar kontak cevir vs mars bas derdi yok...ohh..:D

fausto2005
23/11/2011, 12:14
Ataköyde var güzel bi yer.Atrium civarında.Oralarda sorsan gösterirler.Çok rahat çalışılacak bir yer.

motor delisi
23/11/2011, 13:28
Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar fakat topraklı arazi değilde asfalt gerekli toprak olarak zeytinburnunda buldum bitane ama çukura gir çık araba mahfoluyor

kara kız
23/11/2011, 14:03
sütlücede minia türkü geçinde sahılde buyuk bır oto park var sağdan içeri girince sahıl kenarında ..orası çok uygun bende orda egitim veriyorum..hem sanada yakın fatuhten 10 dakkaya gelirsinn..

fota
23/11/2011, 14:12
daha iyi ya start stop olması,aracı kalkışta veya bir şekilde stop ettirme sorunlarında veya hatalarında aracı bosa alıp debriyaja basınca tekrar calısıyor..tekrar kontak cevir vs mars bas derdi yok...ohh..:D
katılıyorum eşim süper bir icat diyor artık :):) start + stop

jrgakbulut
23/11/2011, 14:18
bakirköy cumartesi pazarinin oldugu alan gayet iyi fakat cumartesi gunu gitme çnku pazar oluyo :)

xvlkn
23/11/2011, 17:58
Bıraz uzak kalabılır ama bakırkoy adlıyesnın önu ve Davutpasa yolu uzerı genelde surucu kursları dıreksıyon egıtımlerını buralarda verırler. Tabı burdakıler..

motor delisi
23/11/2011, 21:59
sütlücede minia türkü geçinde sahılde buyuk bır oto park var sağdan içeri girince sahıl kenarında ..orası çok uygun bende orda egitim veriyorum..hem sanada yakın fatuhten 10 dakkaya gelirsinn..
Orayı biliyorumda kapamışlardı, daha dün gittim asker gönderiyolardı falan ama ordaki caddede sürdürdüm biraz 4 leri yakım ama çokacemi :) Birde annem 2. viteste sabit hızda gitti arkadaşlar ve yol bilgisayarı SHİFT uyarısı verdi bu nedemek oluyor sizce ?

bakirköy cumartesi pazarinin oldugu alan gayet iyi fakat cumartesi gunu gitme çnku pazar oluyo :)

Bıraz uzak kalabılır ama bakırkoy adlıyesnın önu ve Davutpasa yolu uzerı genelde surucu kursları dıreksıyon egıtımlerını buralarda verırler. Tabı burdakıler..
Teşekkür ederim burayı bi denerim :)

tayfux
23/11/2011, 22:26
hocam sefaköyde öyle bir boş alan var hatta orda da çalışma yapıyorlar..

motor delisi
23/11/2011, 23:19
tüm heryere bakıcam arkadaşlar teşekkür ederim, aracımı bugün servise bıraktım yarın teslim alacağım sisfarı muhabbeti vardı onu düzelticekler ve görüntülü park sensörü taktırıyorum bi elime geçsin araç heryere gidip bakıcam tek tek sefaköyde tam olarak nerede burası ?

izoci
23/11/2011, 23:21
kolay gelsin :D