Orijinalini görmek için tıklayınız : Groupama Kasko Hk.
Ziyaretci037
21/11/2011, 19:37
Arkadaşlar merhaba,
Aralığın 4'ünde arabamı teslim alalı tam 1 sene olucak ve kaskosunun yenilenmesi gerekiyo.
İlk alırken bayiden 1.350 TL'ye Allianz'dan kasko yaptırmıştım,şimdi görüştüm hasarsızlık indiririmimle birlikte bana 1.100 TL fiyat verdiler.
Birde Groupama'nın acentesine gittim,bana %30 hasarsızlık + %15 TCDD emeklisi(babamdan dolayı) indirim yaptılar ve allianzla prim tutarları hemen hemen aynı olan ve arabanın kasko değeri 35.200 TL olan poliçeye 770 TL fiyat istedi.
Bu fiyat bana çok uygun geldi ayrıca,bu fiyatı Allianz acentesindeki arkadaşa söyledim ve kaç tane yerden fiyat aldıysa bu fiyata inemedi hiç biri,sen hiç kaçırma Groupama'dan bu fiyata yaptır hemen dedi..
Pek bi bilgim olmadığı için yaptırmadan önce birde size sormak istedim..
Şu anda kaskosu Groupama olan yada daha önce bu şirketle ilgili deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
Honor COOPER
21/11/2011, 19:53
Babanıza indirim yapmış kaza anında sürücü babanız değilse çıkan hasar oranından %15 kesinti yaparlar demedi deme!
fiery_hunter
21/11/2011, 19:57
o verilen teminatla ilgili bişey. axa sigorta suanda bütün oyak üyelerine indirim veriyo ama aracı oyak üyesinden baskası kullanamaz diye bi şart sunmuyo. poliçede tek sürücü indirimi yazıyosa o zaman geçerli. ama nette bakarsan bikaç kişi aracını genel müdürlük önünde parçaladı hasarını alamadıqı için gerisini sen düşün..
anlaşmalı servisleri size uyuyorsa iyi bence...
Ziyaretci037
22/11/2011, 01:21
Babanıza indirim yapmış kaza anında sürücü babanız değilse çıkan hasar oranından %15 kesinti yaparlar demedi deme!
Bunun olucağını sanmıyorum çünkü böyle bi madde yok poliçede..
anlaşmalı servisleri size uyuyorsa iyi bence...
İstanbul'daki bütün servislerle anlaşması var,Medos'u tercih ediyorum ben,orasıda anlaşmalı onun için o yönden sıkıntı yok..
bahadir77
22/11/2011, 01:26
770 tl iyi fiyat hatta tcdd ındırımı olmasa bıle ıyı fıyat... allah kaza bela vermessın... kullanmayı nasıp etmesın.
Bunun olucağını sanmıyorum çünkü böyle bi madde yok poliçede..
İstanbul'daki bütün servislerle anlaşması var,Medos'u tercih ediyorum ben,orasıda anlaşmalı onun için o yönden sıkıntı yok..
Medos forumdan bı haberdardır ve foruma özel ındırımı vardır.
Arkadasım polıcenın tamamınımı okudun bılmıyorum ama % 15 lık ındırım babandan dolayı olabılır bır cok sıgortacı bunu soylemeye bılıryor sırf rakam dusuk cıksın dıye bır arkadasın arkadası kaskocu oda fıyat ucuzlasın diye babası ustune yapmıs oglu kaza yapıyor kasko Ödemem kardesım dıyor yaptırmadan önce boyle bır durum varmı yokmu ıyıce ogren sonra magdur olma.Full kasko ıse fıyat cok ıyı harıka hatta
Ziyaretci037
22/11/2011, 02:18
770 tl iyi fiyat hatta tcdd ındırımı olmasa bıle ıyı fıyat... allah kaza bela vermessın... kullanmayı nasıp etmesın.
Amin dostum kimseye kullanmayı nasip etmesin..
Medos forumdan bı haberdardır ve foruma özel ındırımı vardır.
Arkadasım polıcenın tamamınımı okudun bılmıyorum ama % 15 lık ındırım babandan dolayı olabılır bır cok sıgortacı bunu soylemeye bılıryor sırf rakam dusuk cıksın dıye bır arkadasın arkadası kaskocu oda fıyat ucuzlasın diye babası ustune yapmıs oglu kaza yapıyor kasko Ödemem kardesım dıyor yaptırmadan önce boyle bır durum varmı yokmu ıyıce ogren sonra magdur olma.Full kasko ıse fıyat cok ıyı harıka hatta
Hepsini okudum abi teklif elimde zaten şuan.Full kasko.Deprem,yangın,sel,terör,hepsini karşılıyor.Hiçbirinde muafiyet yok..Araç bedelide 35.200 TL gözüküyor..
Yaptırmadan önce onu tekrar sorarım ama öyle bişey olacağını sanmıyorum..
emre1307
22/11/2011, 07:33
Hıc vakıt kaybetme cok ıı fıyat
Ben önceki aracımda da groupama ile çalışıyordum. Hiç sorun çıkmadı. 6 yıl boyunca İki küçük kaza yaptım. Masrafımı birinde 1 hafta sonra, ikincisinde 15 gün sonra hesabıma yatırdılar.
hakandurak
22/11/2011, 13:47
Dostum İstersen sana Anadolu sigortadan teklif verebilirim bakarsın daha ucuza çıkabilir fiyat telefonum 0216 566 42 22 uzay sigorta aracılık hizmetleri hakan durak benim adım istersen ara ilgileneyim istanbul kadıköy de yerim bilgin olsun
Arkadaşlar merhaba,
Aralığın 4'ünde arabamı teslim alalı tam 1 sene olucak ve kaskosunun yenilenmesi gerekiyo.
İlk alırken bayiden 1.350 TL'ye Allianz'dan kasko yaptırmıştım,şimdi görüştüm hasarsızlık indiririmimle birlikte bana 1.100 TL fiyat verdiler.
Birde Groupama'nın acentesine gittim,bana %30 hasarsızlık + %15 TCDD emeklisi(babamdan dolayı) indirim yaptılar ve allianzla prim tutarları hemen hemen aynı olan ve arabanın kasko değeri 35.200 TL olan poliçeye 770 TL fiyat istedi.
Bu fiyat bana çok uygun geldi ayrıca,bu fiyatı Allianz acentesindeki arkadaşa söyledim ve kaç tane yerden fiyat aldıysa bu fiyata inemedi hiç biri,sen hiç kaçırma Groupama'dan bu fiyata yaptır hemen dedi..
Pek bi bilgim olmadığı için yaptırmadan önce birde size sormak istedim..
Şu anda kaskosu Groupama olan yada daha önce bu şirketle ilgili deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
Ziyaretci037
22/11/2011, 15:27
Ben önceki aracımda da groupama ile çalışıyordum. Hiç sorun çıkmadı. 6 yıl boyunca İki küçük kaza yaptım. Masrafımı birinde 1 hafta sonra, ikincisinde 15 gün sonra hesabıma yatırdılar.
Benim hiç suçum olmayan bi kaza yaptım 5-6 ay önce,arabayı servise bıraktım,kaskodan yapıldı,daha sonra rucu durumundan kaskom bozulmadı,%100
karşı taraf kusurlu çıktı,kasko parayı karşı taraftan daha sonra tahsil etti.
Ama şimdi Groupama'yla yaptırırsam bu tür bi kazada,masrafı ben ödicem sonrasındamı benim hesabıma geçicekler?
Ziyaretci037
26/11/2011, 01:16
Bugün 770 liraya Groupama'dan kaskomu ve 240 lirayada Axa'dan trafik sigortamı yaptırdım..
Kasko yaptırıcak olanlar varsa bazı meslek emeklilerine %15 ekstra bi indirim yapılıyor hasarsızlığın üzerine,fiyat baya bi düşüyor yaptırıcak olanlara Groupama'yla görüşmelerini tavsiye ederim..
enigmaa37
28/11/2011, 02:25
Bugün 770 liraya Groupama'dan kaskomu ve 240 lirayada Axa'dan trafik sigortamı yaptırdım..
Kasko yaptırıcak olanlar varsa bazı meslek emeklilerine %15 ekstra bi indirim yapılıyor hasarsızlığın üzerine,fiyat baya bi düşüyor yaptırıcak olanlara Groupama'yla görüşmelerini tavsiye ederim..
ben yaptıracam ama emeklı degılım....
Ziyaretci037
28/11/2011, 16:27
ben yaptıracam ama emeklı degılım....
Olsun bazı mesleklere özel indirimleri var,gidip bi fiyat almanızda fayda var bence..