Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve İlk Olayım: Arabama hırsız girdi!
lektonstar17
19/11/2011, 18:29
Malesef gece evoma hırsız girmiş.arka sol camı kırarak içeri girip orjinal evo teybini çalmış.Allah bildiği gibi yapsın inşallah.Aracı o halde görmek çok kötü bir duygu.hırsız iyi iş çıkarmış hiç biyere zarar vermeden camdan girmiş soketlerine bile zarar vermeden güzelce teybi sökmüş ve en ufak iz bırakmadan gitmiş.Olay yeri incelemeden gelen memurlar da söyledi,usta hırsızmış diye.
Allahtan aracım kaskoluydu.bütün işlemleri hallettim.Aracı servise teslim ettim,exper gelip bakıcak pazartesi günü.3-4 güne kadar alıcam inşallah aracımı.Tek tesellim araca zarar vermemesi.Ne kaportada nede arac içinde bi hasar yok.Sadece camı kırıp araca girerken cam boşluğunun alt kenarına basmış ve kapı içi plastik döşemesini biraz çizmiş.Ne diyiim bunada şükür.
Kaskodan öğrendiğime göre bu ilk olayım olduğu için hasarsızlığım devam edicekmiş.Kasko sicilime bişey işlemicek yani.
Arkadaşlar özellikle İstanbulda oturanlar dikkat etsin,bu günlerde istanbulda sipariş üzerine çalışan bi grup varmış ve özellikle evo teyipleri çok rağbet görüyomuş.Memur arkadaş bu aralar yeni puntolara dadandılar dedi.
Bugün ömrümden 1 sene gitti Allah kimsenin başına vermesin.
Konuyla ilgili yada kaskoyla ilgili öneriniz tavsiyeniz olursa her türlü kabulümdür.(resim eklemek istedim ama site hata veriyor yükleme yapmıyor.Bu durumu site yönetimime yazmama rağmen bişey değişmedi:)
çok geçmiş olsun...Arabayı götürmediklerine şükür etmek lazım...
lektonstar17
19/11/2011, 18:36
Teşekkür ederim.Artık öyle teselli ediyoruz kendimizi.
opexturk
19/11/2011, 18:37
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bununla son olur inş
Çok geçmiş olsun kaskolu tek olması sevindirici yanı.
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun..bizim teyplerin güzelliği herkesin dikkatini çekmişe benziyor ama onu oradan nasıl sökmüş yaa inş resimleri paylaşabilirsin...
lektonstar17
19/11/2011, 18:45
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun..bizim teyplerin güzelliği herkesin dikkatini çekmişe benziyor ama onu oradan nasıl sökmüş yaa inş resimleri paylaşabilirsin...
Valla sorun bendemi bilemiyorum.daha önce başka konu içinde resim yüklemeye çalıştım ama olmadı.her seferinde bu dosyayı daha önce yüklemişsiniz tekrar yükleyemezsiniz diye hata veriyor.
asukasan
19/11/2011, 18:59
geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın, bu işi yapanlarada hayır etmesin inşallah.
1ocak2011
19/11/2011, 19:05
Geçmiş olsun. Evo teypleri Eper kataloğunda 1000 TL'ye yakın bir fiyat gösteriyor, servislerde fiyatı nasıl acaba? Belki pahalı ondan rağbet görüyordur...
çok geçmiş olsun...Arabayı götürmediklerine şükür etmek lazım...
Serhat ımobolızer var arabada arabayı nasıl calacaklar.
Bu arada aracınızı kumanda ıle kıtledıgınzıde ıkıncı defa kılıtmeye basarsanız aracınızın motoruda kıtlenıyormus actıvelerde ne yazıkkı yok bu olay
Bu arada aracınızı kumanda ıle kıtledıgınzıde ıkıncı defa kılıtmeye basarsanız aracınızın motoruda kıtlenıyormus actıvelerde ne yazıkkı yok bu olay
alla alla bu olayı yeni duyuyorum motoru kilitleme davasını aracı alırken serviste nie sölemediler acaba..
FeyyazYavuz
19/11/2011, 19:55
çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin
dogus618
19/11/2011, 20:07
abi yemin ederimki kjendi arabama olmuş giibi üzüldümg geçen günde serviste bi punto görmüştüm teybi çalınmış ıcım acımıstı peki kasko daki hasarsızlık ındırımı bozulmuyor dımı ve teybi ödeyecek değilmi tekrar geçmiş olsun cok cok
gerçekten cok üzüldüm bende kötü bir semtte oturoum hırsızlık konusundn elmadağ şişi tarafındayım bende direksiyon kilidi falanda takıorum bizim burasıda kötü hırsızlık olayında allah kimsenin basına vermesin
lektonstar17
19/11/2011, 20:32
çok teşekkür ederim arkadaşlar.
lektonstar17
19/11/2011, 20:35
teşekkür ederim arkadaşım.evet arabada imoblizer var o yüzden aracı çalmakla pek uğraşmıyolar.ancak bizim teyiplerde cod lu başka araçta çalışmıyo. ma adamlar onunda bi yolunu bulmuş codu kırıyolarmış.motor kilidini duymamıştım .zaten ben genelde tedbir amaçlı 2 defa basıyorum kilide.
lektonstar17
19/11/2011, 20:37
abi yemin ederimki kjendi arabama olmuş giibi üzüldümg geçen günde serviste bi punto görmüştüm teybi çalınmış ıcım acımıstı peki kasko daki hasarsızlık ındırımı bozulmuyor dımı ve teybi ödeyecek değilmi tekrar geçmiş olsun cok cok
gerçekten cok üzüldüm bende kötü bir semtte oturoum hırsızlık konusundn elmadağ şişi tarafındayım bende direksiyon kilidi falanda takıorum bizim burasıda kötü hırsızlık olayında allah kimsenin basına vermesin
çok saol kardeşim aman aracına dikkat et.oturduğun muhit gerçektende belanın göbeği.kaskodan yana hiç bi sorun yok,herşeyi, karşılıcaklar.kasko bozulmucak ilk olay olduğu için.
lektonstar17
19/11/2011, 20:39
Geçmiş olsun. Evo teypleri Eper kataloğunda 1000 TL'ye yakın bir fiyat gösteriyor, servislerde fiyatı nasıl acaba? Belki pahalı ondan rağbet görüyordur...
Teşekkür ederim Tuncay.Bugün sordum servistede 1000 tl civarı olabilir dediler.ama çok şükür cebimden para çıkmıcak.
çok geçmiş olsun benimde eski puntomda 3 kere başıma geldi :) 3 ayrı cam değiştirdim , alarm yine en güvenli sitem azda olsa caydırıcılığı var..
zak ben 10 kere bastığım halde yinede araç çalışıyor puntomdada denemiştim dynamic bravomdada deniyorum sport style yinede çalışıyor..
her türlü götürürler abi...
Standart olarak dynamic te yok en azından benimkinde
lektonstar17
19/11/2011, 21:19
çok geçmiş olsun benimde eski puntomda 3 kere başıma geldi :) 3 ayrı cam değiştirdim , alarm yine en güvenli sitem azda olsa caydırıcılığı var..
zak ben 10 kere bastığım halde yinede araç çalışıyor puntomdada denemiştim dynamic bravomdada deniyorum sport style yinede çalışıyor..
Teşekkür ederim Mehmet.enazından sadece ışık olan yalancı alarmlardan taktırıcam.normal alarm ne kadar etkili olur tereddütteyim.peki kaliteli alarm markası varmı aklınızda.bu konuda hiç bilgim yok.
shellcininabisi
19/11/2011, 21:44
alla alla bu olayı yeni duyuyorum motoru kilitleme davasını aracı alırken serviste nie sölemediler acaba..
bana söylediler bir sistem varmış o devreye giriyormuş ikinci basışta. Kullanım kılavuzunda yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam..
lektonstar17
19/11/2011, 21:49
peki siz yaptığınızda her hangi bir ses yada işaret veriyotrmu araç? ben ikinci kez bastığımda sadece bir tık sesi geliyor ama ben o sesin kapı kilitlerinden geldiğini düşünüyorum.
dogus618
19/11/2011, 22:37
ben serviste alarm taktırdım işçiilik dahil 200 ytl cemax ve memnunmm arabaya biraz sert dokun 3 kere dıt dıt dıt yapıo 2.kez vur ötüyo alarm devredeyken bagaj ac hemen ötüo ve kapatım actıgında kapıları parkları yakıp söndüor dörtlü sinyal harici cokda memnunum
electradio
19/11/2011, 22:50
Teşekkür ederim Mehmet.enazından sadece ışık olan yalancı alarmlardan taktırıcam.normal alarm ne kadar etkili olur tereddütteyim.peki kaliteli alarm markası varmı aklınızda.bu konuda hiç bilgim yok.
Ben Desi taktırdım, memnunum... şarjlı, siren kablosu kesilse de öten sirenler var, onlar güzel. Bir de kaput açıldığında alarm kesinlikle çalmalı (kaput butonu vs.)yoksa kaputu açıp siren kablosunu kesip eleman işine devam ediyor...
https://b1111.hizliresim.com/r/m/mv38.jpg
Benimde iki gün önce (Çarşamba akşamı kar yağarken) Ankara Bahçeli 7 nin işlek sokaklarından birinde arka camı kırıp arkadaşın sırt çantasını aldılar. Eşeklik bizde tabi de akşam 8:30 da Bahçeli(7inci caddeye 30m mesafede) gibi işlek olan bi yerde gerçekten bu duruma çok şaşırdım.
Camı yaptırmaya gittiğimde camcı son iki haftadır bu tip birçok olay olduğunu söyledi. Ankaralı arkadaşların dikkatine. Ayrıca kasko kazasızlık indirimini bozmadan camı değiştirdi.
skystar37
19/11/2011, 23:05
Çok geçmiş olsun benimde aracın kelebek camını kırıp girmişler ama ağaç tesbih dışında bişey almamıştı ********ler koltuk altında bas bagajda notebook falan vardı..
lektonstar17
19/11/2011, 23:10
Ben Desi taktırdım, memnunum... şarjlı, siren kablosu kesilse de öten sirenler var, onlar güzel. Bir de kaput açıldığında alarm kesinlikle çalmalı (kaput butonu vs.)yoksa kaputu açıp siren kablosunu kesip eleman işine devam ediyor...
Bu anlattığın gibi bir sistem kaça patlar bilgin varmı ?
Arkadasım ön ve arka yan camları kırdıkları ıyı olmus Allah hırsızın bıle ıyısıne denk getırsın soylekı aracınızdakı yan camlar,arka ve ön camlardan bırını kırar ıseler kaskodan ücretsız ve hasarsızlıgınız bozulmadan halledersınız kaskonuz yoksa 120 -150 tl ye (max) sanayıde cam taktırısınız 80 tlyede yapan duydum fakat kelebek camınız kırılırsa kaskonuzun hasarsızlıgı herhalukarde bozulur olay hırsızlıga gırdıgı ıcın sımdı sız bana bu yapılan nedır dıyeceksınız yan camları kasko klozunuzdan degıstrır hasarsızlıgı bozmadan(genel olarak bu boyle ama bazı kaskolar kloza baglı olarak hırsızlıktakı calınan teybi bellı mıktara kadar olmak kosukuluyla 1.000-1.500 tl hasarszılıgınızı bozmayabılır)
Mehmet abı kıtapta yazıyor dedıgım abım ıkıncı kez kumandaya basıp motoru kıtledıkten sonra duz kontakla aracı calsıtırmaya calısıp goturmeye calıs bı ozaman anlarız cıdden ıse yaradıgını yada yaramadıgını motor kıtlemenın :)
lektonstar17
19/11/2011, 23:23
Bakın bide bu p**lerin bi huyu var,eğer bişeyler bulursa alıp gidiyo.yok eğer hiçbişey bulamassa yada araca giremezse bu sefer zarar veriyo.komşumuzun aracında bişey bulamayınca aracın heryerini çizmişti i* oğlu i*.
lektonstar17
19/11/2011, 23:26
Çok sağol Ömer.
lektonstar17
19/11/2011, 23:28
Zeynel bugün kaskonun merkezini bile aradım emin olmak için.Benim ilk olayım olduğu için cam da teyipte karşılanıcak ve hasarsızlığım devam edicek.
Çok çok gecmis olsun allah beterinden korusun ve birdaha yasatmasin
lektonstar17
19/11/2011, 23:43
Amin Alper çok teşekkür ederim.Allah kimsenin başına vermesin.
geçmiş olsun. Neyseki kasko varmış...
lektonstar17
20/11/2011, 00:19
Evet iyiki yaptırmışım.yoksa 1000 tl ye yakın para bayılıcaktım.şimdi içim rahat.
tombstone
20/11/2011, 00:37
çok geçmiş olsun dua et teybi bırakıp puntoyu almamışlar. :)
lektonstar17
20/11/2011, 00:45
O da olabilirdi :) kasko gene kurtarırdı beni ben aracı kaskoyla beraber 32 ye aldım ve aracın kasko değeri 37000.çalınma durumunda 1 yıl 0 km fiyatı geçerli.
lektonstar17
20/11/2011, 01:54
teşekkür ederim Halil
kardeş geçmiş olsun, Allah beterinden korusun,
dün de bizim sokakta arabaların lastiklerini kesmişler, bizimkini ve bikaç aracı es geçmişler, yazık adamlar sabah sabah tutanakla uğraştılar :(
2 sene önce gece dedemin şahininde baktım sigara içen bir herif var bizim ailede sigara içenyok dedim bir plakaya bakayım baktım plaka bizim plaka kapıyı açtım selamun aleyküm dedim aleyküm selam dedi hayırdır dedim araba çalışmıyor dedi baktım kablolar filan açık arabadan aşşağı indirdim kaçmaya çalışırken tuttum arkadaşlarda yardım etti saolsunlar.Bu arada araba hakkaten bozulmuş :) bu yüzdende hırsız çalıştıramıyor arabayı polis çağırdık hemen ifade verdik zabıt filan tuttuk 2 ,3 ay sonra mahkemeye gittim 2.000 ceza kesip ser bıraktı olan dedemin 100 lirasına oldu :( ama bunada şükür
aykut_1914
20/11/2011, 02:09
şu son 2 mesaj son nokta heralde,ne hale geldi sokaklar.
adam pişkin gibi bide a.s diyip çalışmıyo demiş
çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Canımız sağolsun arkadaşlar.
lektonstar17
20/11/2011, 03:37
çok teşekkürler Özlem.
electradio
20/11/2011, 04:10
Bu anlattığın gibi bir sistem kaça patlar bilgin varmı ?
Vala hocam 250-300 lira gibi herhalde, yanlız alarmı taktıracağınız yer de önemli. Ben taktırdığımda eleman kaputa buton takmamıştı. Başka bi forumda bir arkadaşın teybinin bu şekilde çalındığını okuyunca kendim taktım.
Benim araç corsa c; belki puntolarda kaputta zaten bir buton vardır...:g0000000:
lektonstar17
20/11/2011, 13:30
evet desinin sitesine girip inceledim.150 ile 350 tl arasında derğişiyor fiyatlar.çeşitli modelleri var.insan sesi çıkaran,uzaktan aracı çalıştıran,klimayı çalıştıran modeller var. DESİ® Alarm & Güvenlik Ltd. (https://www.desialarm.com.tr)
cok cok geçmiş olsun kardeş
lektonstar17
20/11/2011, 13:58
çok sağolun arkadaşlar.
clubber_style
20/11/2011, 14:33
gecmıs olsun
lektonstar17
20/11/2011, 16:30
çok teşekkür ederim.
sehzadeamasya
20/11/2011, 17:59
Allahtan arabayı götürmemişler büyük geçmiş olsun ********ler cezalar bu kadar az olursa bu hırsızlık olayları çok olur daha
Mr.Freeze
20/11/2011, 18:20
Geçmiş olsun.
lektonstar17
20/11/2011, 21:38
Teşekkür ederim arkadaşlar.Aman dikkat edin cod lu orjinal teyibi kim ne yapsın demeyin.evo teyipleri rağbet görmeye başlamış.Araçlarınızı karanlık çukur,kuytu yerlerde bırakmayın.Dahaçok açık,göz önünde ve aydınlık yerlerde bırakın.
Ziyaretci036
20/11/2011, 23:46
hocam çok geçmiş olsun..
bundan yaklaşık 11 sene önce kapının önünden şahinmi çaldılar.hala ses seda yok.
arabanın kaskosuda yoktu :(
lektonstar17
20/11/2011, 23:57
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.insan çok üzülüyo ama kasko olduğu için rahatım.
Ziyaretci037
21/11/2011, 00:33
Çok çok geçmiş olsun allahtan kaskonuz varmış,başka bi zarar vermedikleri için dua etmeli..
timurgoksel
21/11/2011, 02:46
çok geçmiş olsun kardeş, allah beterinden korusun, yapacak bişey yok...benimde bayramda far ve aynayı harita niyetine kullanıp çizdiler, sokaklar allaha emanet
Arkadaslar gercı arabam kapalı garajda ama olsun garajında garantısı yok.
Aracınızı bır çok arkadasın dedıgı gıbı acık ,aydınlık ve kalabalık alanlara park edınız ve sahsımın önerısı mumkunse Güvenlik Kamerası olan işyerlerinin onune park etmenız olacaktır Artık heryerde kamera var gece goruslu ve yıne bır onerı aracınızın kuytu bır yerınde hatlı ceptelefonu bulundurun .Benım aracıın gızlı yerınde cep telefonu var sesı kısık ve sureklı acık arasıra sarj durumuna bakıyorum .
Malum aracınız calınırsa cep telefonundan bulunması kolaylasır
lektonstar17
21/11/2011, 13:30
teşekkür ederim Volkan.
lektonstar17
21/11/2011, 13:35
Arkadaslar gercı arabam kapalı garajda ama olsun garajında garantısı yok.
Aracınızı bır çok arkadasın dedıgı gıbı acık ,aydınlık ve kalabalık alanlara park edınız ve sahsımın önerısı mumkunse Güvenlik Kamerası olan işyerlerinin onune park etmenız olacaktır Artık heryerde kamera var gece goruslu ve yıne bır onerı aracınızın kuytu bır yerınde hatlı ceptelefonu bulundurun .Benım aracıın gızlı yerınde cep telefonu var sesı kısık ve sureklı acık arasıra sarj durumuna bakıyorum .
Malum aracınız calınırsa cep telefonundan bulunması kolaylasır
Zeynel çok haklısın eğer hiç bişey yoksa bile aydınlık yerlerde,ışık bulunan elektrik dreklerinin altına bırakmakta fayda.oturduğum apartmanın 3 tarafında 6 arabalık park yeri var bu konuda sorunumuz yok ancak apartman kuytuda ve bahçesi karanlık olduğu için hırsız rahatça çalışabilmiş.Memur arkadaşlarda bu konuda bizi uyardı.Bizde 1 iki gün içinde bahçeye aydınlatma sistemi kuruyoruz.bi nebze korunuruz belki.enazından hırsızın işini zorlaştırır.
GP COSKUN
21/11/2011, 14:10
geçmiş olsun ümitçim
comanchee
21/11/2011, 14:33
geçmiş olsun arkadaşım moral bozucu bir olay.Allhdan kaskonuz varmış Rabbim beterinden korusun
StrawBeeRy
21/11/2011, 14:34
geçmiş olsun
lektonstar17
21/11/2011, 17:30
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.azınıda çoğunuda Allah kimseye yaşatmasın.
meltdown
21/11/2011, 19:44
Geçmiş olsun... Allah o teybin parasını onlara yedirmeyi nasip etmesin...
oguzhan06
21/11/2011, 21:00
Çok geçmiş olsun, sıkmayın canınızı nazar boncuğu olsun buda artık.
lektonstar17
21/11/2011, 21:26
Teşekkür ederim arkadaşlar demekki çıkacağı varmış.vergimizi ödedik :)
whitegold
22/11/2011, 16:13
çok gecmıs olsun kardesım
geçmiş olsun gecen senede benim arabaya girmiş anfiyi almıslardı evimin önünde malum güngören serefsiz kaynıyor...
lektonstar17
22/11/2011, 23:49
teşekkürler arkadaşlar.ağzımız yandıktan sonra bugün apartmanın bahçesine sensörlü aydınlatma yaptık.bi nebze faydası olur belki .