PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bravo donanımlari kafami karistiriyor

tasso40
18/11/2011, 11:48
Her ne kadar aracimi satamamis olsamda bravolara bakmaya devam yalniz soyle bi karışıklık var;
Fiatin sitesinde emotion ve dynamic diye bir donanım yok ama ilanlarda bu donanımlı araçlar mevcut ,emotionin donanımı nedir dynamic ile dynamic plus arasinda ne fark var birde emotionmi dolu dynamicmi anlayamadım.
Sunada cok icerledim bazı donanimlarda koltuk arkası cep yok insaf yahuuu...

takres
18/11/2011, 14:20
2009 larda emotion vardı sanırım ondan sonra sport style oldu o donanım...

Honor COOPER
18/11/2011, 17:41
2010 dan itibaren dynamicler,plus eki aldı ekstradan usb eklendi ve ön far ve tampon kısmına ufak makyaj yapıldı.
2010 dan itibaren emotion kalktı en dolu olan modeldi şimdi o doluluğa ulaşmak için bütün kitleri alman gerekiyor.
sportstyle baştan beri vardı 17 jant-spoyler-marsbiel-kırmızı yada mavi tonlu koltuk ve deri direksiyon-viteste o renk dikişler-arka eksoz ucu-aliminyum pedal ve ayak dayama seti v.s v.s şeklinde eklemeler var.
Ne alacaksan al ama ESP kesinlikle olsun bende aracımı satarsam Alacağım Bravoda ESP olmazsa olmazım olacak.

Bozok
18/11/2011, 18:58
2010 dan itibaren dynamicler,plus eki aldı ekstradan usb eklendi ve ön far ve tampon kısmına ufak makyaj yapıldı.
2010 dan itibaren emotion kalktı en dolu olan modeldi şimdi o doluluğa ulaşmak için bütün kitleri alman gerekiyor.
sportstyle baştan beri vardı 17 jant-spoyler-marsbiel-kırmızı yada mavi tonlu koltuk ve deri direksiyon-viteste o renk dikişler-arka eksoz ucu-aliminyum pedal ve ayak dayama seti v.s v.s şeklinde eklemeler var.
Ne alacaksan al ama ESP kesinlikle olsun bende aracımı satarsam Alacağım Bravoda ESP olmazsa olmazım olacak.

1111. mesajınız tebrikler :)

utkuaydin
18/11/2011, 20:10
sırasıyla dynamic < dynamic plus < emotion < sport

tasso40
18/11/2011, 20:55
sırasıyla dynamic < dynamic plus < emotion < sport

dynamic < dynamic plus < emotion < sport < PARA :X

tasso40
18/11/2011, 20:56

Yol tutuşu sıkıntılımı ?

GRDEDE
18/11/2011, 21:21
Merhabalar,Yol tutuşu sorunlu değil ,fakat bu aracı yavaş kullanamıyorsunuz,hiç farkına varmadan basıyorsunuz gaza.Ayrıca bir düzeltme yapmak istiyorum;en dolu donanım Emotion versiyonudur.Sport farklı bir seçenek olup,özellikten ziyade spor aksesuarlarla donatılmıştır.

Honor COOPER
18/11/2011, 22:07
Yol tutuşu sıkıntılımı ?
Genel yol tutuşta bir sıkıntı yok yalnız bende bravo varken atlattığım bir tehlike bende bu saplantıyı doğurdu o gün Allah korudu ve takla atmadım ve arabayı kontralarla yolda tutup durdurabildim.ESP olsaydı o olay hiç başıma gelmeyecekti.
Ayrıca evet en donanımlısı Emotion.Sportstyle daha çok sportif aksesuar ekli.Ama bir ESP+ASR+HILLHOLDER yada cruise kontrol standart değil sportstyle da.

eexelanss
18/11/2011, 22:28
Genel yol tutuşta bir sıkıntı yok yalnız bende bravo varken atlattığım bir tehlike bende bu saplantıyı doğurdu o gün Allah korudu ve takla atmadım ve arabayı kontralarla yolda tutup durdurabildim.ESP olsaydı o olay hiç başıma gelmeyecekti.
Ayrıca evet en donanımlısı Emotion.Sportstyle daha çok sportif aksesuar ekli.Ama bir ESP+ASR+HILLHOLDER yada cruise kontrol standart değil sportstyle da.

Evet sport stil de standar değil ama turbo sport la sport stili karıştırmayalım. 150 lik Turbo sport stilde bunların hepsi ambiyans aydınlatmasına kadar standart. Bunlara artı olarak sportif aksesuarlar var.
turbo sport aldığınızda tüm paketler içinde geliyor. diz hava yastığıda dahil..

utkuaydin
18/11/2011, 22:43
Merhabalar,Yol tutuşu sorunlu değil ,fakat bu aracı yavaş kullanamıyorsunuz,hiç farkına varmadan basıyorsunuz gaza.Ayrıca bir düzeltme yapmak istiyorum;en dolu donanım Emotion versiyonudur.Sport farklı bir seçenek olup,özellikten ziyade spor aksesuarlarla donatılmıştır.

Yanlış biliyorsam düzeltin, sport style ayrı bir aksesuar paketidir evet, ancak sport, tipki dynamic, emotion gibi bir seçenektir ve emotiondan daha doludur, fabrika çıkışı standart olarak tüm güvenlik ve aksesuar paketleri içerisinde mevcuttur.

Sports style ile sport u karıştırmamak lazım.

Honor COOPER
18/11/2011, 23:27
Türkiyede bahsettiğiniz aracın sayısı bir elin parmakları kadardır tabiri caizse.
evet 150 likler ağzına kadar çakılıdır ama bulmak meseledir 2.elde.

tasso40
19/11/2011, 01:13
Mantıklı seçenek emotion görünüyor, sport style çok şık ama fiyatları yüksek ve yakıt tüketimi fazla performansı az olacaktır diye düşünüyorum lastik boyutlarından ötürü.

GRDEDE
19/11/2011, 09:44
Yanlış biliyorsam düzeltin, sport style ayrı bir aksesuar paketidir evet, ancak sport, tipki dynamic, emotion gibi bir seçenektir ve emotiondan daha doludur, fabrika çıkışı standart olarak tüm güvenlik ve aksesuar paketleri içerisinde mevcuttur.

Sports style ile sport u karıştırmamak lazım.

Merhabalar,Sport la sportstyle versiyonu tabiki ayrıdır ama hiçbiri emotion kadar dolu değildir.Makyajdan sonra birçok özelliği çaldılar ve yeni isimler verdiler.Bu gün için sportstyle en dolu versiyondur ama rahmetli:) emotion kesinlikle daha doluydu.Örneğin ön park sensörleri ve lastik basınç kontrol sistemi şu an mümkün değil.

xvlkn
19/11/2011, 17:01
Dun bravo sport mdelını ınceleme fırsatım oldu daha sonrada yenı ford focusu ınceledım ıkılı fıyatlarda aynıydı yaklasık olarak. Focus style versıyonuydu Ama Focus bravoya gore daha dolu bır arac tek farkı otomatık vıtes secenegı bravo otomatık..

eexelanss
19/11/2011, 17:08
Merhabalar,Sport la sportstyle versiyonu tabiki ayrıdır ama hiçbiri emotion kadar dolu değildir.Makyajdan sonra birçok özelliği çaldılar ve yeni isimler verdiler.Bu gün için sportstyle en dolu versiyondur ama rahmetli:) emotion kesinlikle daha doluydu.Örneğin ön park sensörleri ve lastik basınç kontrol sistemi şu an mümkün değil.

Gurur abi o senin arabana has bişey. Çoğu emitionda sende olan özellikler yok. Mesela ön park sensörü mesela lastik pasınçlarını gösteren sistem.
Forumda serdar diye bir arkadaşımız var turbo sport sahibi Aracında tüm sportların haricinde ön park sensörü, lastik basınç sensörü, deri koltuklar ve ısıtmalı koltuklar birde orjinal alarm var. Türkiyede olmayan özellikler. Yani türkiyede çok nadir böyle araçlar var senin arabanda farklı emitionlardan yani :)

GRDEDE
19/11/2011, 17:53
Oğuzhan,Serdar hocanın aracı Türkiyede tek ve o araç özel yapım.Benim araçta sadece tekno paket var.Benim söylemek istediğim standart paketsiz bir Emotion aynı şekilde standart bir sportstyle donanımdan çok daha doludur.sportstyle donanımı paket ilavesiyle full hale getiriyoruz ama;emotionda herşey standart.

style07
19/11/2011, 19:39
Gurur abi ye katılıyorum sport style ın orjinalinde hifi ses sistemi bluetooth asr var esp güvenlik paketine dahil far sensörü yağmur sensörü pakete dahil emotion larda standart gurur abinin anlatmak istediği olay bu.

style07
19/11/2011, 19:41
= ESP+ASR+HILLHOLDER yada cruise kontrol standart değil sportstyle da.

ASR standart olması lazım yanlış bilmiyorsam.

VICEROY
19/11/2011, 19:51
Aramıza birkaç Bravo daha katılacak anlaşılan. Tereddütsüz tavsiye ederim. Ben sport multiaiar den çok memnunum hatta şuda olsaydı diyebileceğim seçenek bırakmadan full olanı almıştım.

eexelanss
19/11/2011, 20:40
Oğuzhan,Serdar hocanın aracı Türkiyede tek ve o araç özel yapım.Benim araçta sadece tekno paket var.Benim söylemek istediğim standart paketsiz bir Emotion aynı şekilde standart bir sportstyle donanımdan çok daha doludur.sportstyle donanımı paket ilavesiyle full hale getiriyoruz ama;emotionda herşey standart.

Gurur abi sonuna katar katılıyorum emition sport stilden dolu bir araçtır. Sport stil de paketler ilave ediliyor. Ben şunu diyorum sport stil le turbo sport stil i karıştırmayın. Turbo sport çakılı geliyor standart olarak extra spor eklentiler. yani emitionda ne varsa turbo sport stilde standart olarak geliyor. Ama senin arabandaki gibi tekno paket felan yok çoğu barvoda yok zaten emitionda dahil olmak üzere. serdarın arabası tek zaten onu hiç karıştırmayım aslında yurt dışında o özelliklerde satılıyor ama malesef ülkemizde yok.

utkuaydin
20/11/2011, 01:34
standart bir emotion, standart bir turbo sport tan nasıl cok daha dolu olabiliyor anlamadım yalnız..

emotionda olupta sportta standart olmayan hangi özellik var acaba ?

sports style ile sport halen karıstırılıyor sanırım

tasso40
20/11/2011, 04:11
Aramıza birkaç Bravo daha katılacak anlaşılan. Tereddütsüz tavsiye ederim. Ben sport multiaiar den çok memnunum hatta şuda olsaydı diyebileceğim seçenek bırakmadan full olanı almıştım.
İnşallah olur hayırlısıyla, bugün kartaşda aracı inceleme fırsatım oldu.
Sürücü koltuğuna oturduğumda sol dizim ordaki çıkıntıya denk geldi sanki sürüşte rahatsız eder gibi geldi birde debriyaja basarken zorlandım puntodan daha değişik sanki puntoda aşağı doğru bravoda ileri doğru basılıyormuş gibi.
Arka koltukların diz mesafeside beklediğimden azdı.
Herşeye rağmen araç süper yalnız sıfırını alasım geldi o yüzden bi daha gitmesem iyi olacak cebim için :)

VICEROY
20/11/2011, 08:59
Hasan,bende dynamıc beyaz evo da var. İki araca bindiğim zaman arada inan her anlamda dağlar kadar fark var. İç mekandaki rahatlık anlamında evo ya göre Bravo 3 oda 1 salon kıvamında :)
https://b1111.hizliresim.com/r/n/n497.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
Bravo için bu forumda İsmail Sezer kardeşe satış sözüm var,bekliyoruz. Mayıs 2011 model 1150 km de bordo açılır tavan asıst kıt li 1.4 multiaiar 140 hp araç. :) Sıfırının 9.000 tl altına veriyorum alırsa...

tasso40
20/11/2011, 20:17
Hasan,bende dynamıc beyaz evo da var. İki araca bindiğim zaman arada inan her anlamda dağlar kadar fark var. İç mekandaki rahatlık anlamında evo ya göre Bravo 3 oda 1 salon kıvamında :)
https://b1111.hizliresim.com/r/n/n497.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
Bravo için bu forumda İsmail Sezer kardeşe satış sözüm var,bekliyoruz. Mayıs 2011 model 1150 km de bordo açılır tavan asıst kıt li 1.4 multiaiar 140 hp araç. :) Sıfırının 9.000 tl altına veriyorum alırsa...

Benzin beni bozar kardeş:) yinede teşekkürler.
Birşey daha dikkatimi çekmişti kol dayama çok geride kalıyor sanki yanılıyormuyum.
Kol dayama yerine dirsek dayama olmuş sanki.

eexelanss
20/11/2011, 20:59
O kol dayama ileri geri hareket ediyor.

tasso40
21/11/2011, 01:54
O kol dayama ileri geri hareket ediyor.

Bende oyle birşey vardır diye uğraştım ama bulamamıştım böylelikle öğrenmiş oldum eyv.

VICEROY
21/11/2011, 09:23
Hasan kardeş aramızda 14 yaş fark var :)
Yanlış anlaşılmasın benim aracım satılık değil.Sadece sözüm var diye beklemede olduğumu ifade ettim. Benzinli olan ile dizel olanı sadece litre farkı olarak kıyaslamak makul, haricinde sessizlik,kolay bakım,uzun ömür ve performans dediğinizde tüm sonuçlar benzinli seçeneğe çıkacaktır.

tasso40
22/11/2011, 13:50
Hasan kardeş aramızda 14 yaş fark var :)
Yanlış anlaşılmasın benim aracım satılık değil.Sadece sözüm var diye beklemede olduğumu ifade ettim. Benzinli olan ile dizel olanı sadece litre farkı olarak kıyaslamak makul, haricinde sessizlik,kolay bakım,uzun ömür ve performans dediğinizde tüm sonuçlar benzinli seçeneğe çıkacaktır.
Abi dikkat etmemiştim kusura bakma:)
Litre farkı derken tam olarak anlamadım.

Honor COOPER
22/11/2011, 19:13
100 km de yaktığı litreden bahsediyor hemşerim.Lakin ne kadar eskisi kadar %40-50 fiyat farkı olmasada mazot benzin arasında yenede %25 civarı farkta yabana atılmaz.

tasso40
22/11/2011, 21:30
Hımm anladım bencede yabana atılacak bir fark yok helede benim gibi yılda 20 30 bin arası yol yapan birisi için.

speedy_16
22/11/2011, 21:44
ASR standart olması lazım yanlış bilmiyorsam.

otomatiklerde asr esp hillholder standart manuelde opsiyonlu