Orijinalini görmek için tıklayınız : blackmamba
blackmamba1986
17/11/2011, 16:56
3 numara fılm
sımota hava flitresi
far +sis 8k zenon
spor yay
artık leylek degil :X
gece bu kadar cekebıldım cok belli olmuyor ama yarın resımlerı yuklemeye devam ederım arkadaslar...sahsen ben beğendım :wacko000:ama bıraz daha basılabılır suan lastık hızzasında araç
puntocu07
17/11/2011, 17:31
slm kardeşim aracın güzel fakat araç bağırıyor yay diye haberin olsun kazasız sürüşler...
Hoşgeldiniz öncelikle...bu arada güzel araç :)
blackmamba1986
17/11/2011, 22:52
tesekkurler arkadaslar daha alalı 10 gun oldu yawas yavas tamamlıcam eksıklerını.once yay tabıkı fakat bugun sıteden serkan arkadasımızla gorustum voglant varmıs preslenmıs 8cm dusuruomus sızce araca ne gıbı zararı olur ? benım ıcın hıcbı zararı yok dıbıne kadar ınebılır :)
tesekkurler arkadaslar daha alalı 10 gun oldu yawas yavas tamamlıcam eksıklerını.once yay tabıkı fakat bugun sıteden serkan arkadasımızla gorustum voglant varmıs preslenmıs 8cm dusuruomus sızce araca ne gıbı zararı olur ? benım ıcın hıcbı zararı yok dıbıne kadar ınebılır :)
sertlestirilmis amortusorlerimi ve millerinden kısalmış amortusörlerimi de alırsan bi sakıncası olmaz.arkadaşların daha iyi bilgisi varsa buyursun saygılar:)
Mr.Freeze
18/11/2011, 10:30
Hayirli olsun. Gule gule kullan.