Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizlileri görelim ?
Arkadaşlar aranızda denizlili varmı? Varsa buluşalım birgün tanışalım birbirimizin araçlarını inceleyelim :)
ben denizliliyim arada geliyorum oraya :)
senede 2 ay didim ve nazilli tarafındayım :)
kartal3520
18/11/2011, 00:35
Denizlili değilim ama şu an için burada yaşıyorum.Beyaz bir EVOM var
bu akşam beyaz bi evo gördüm dolce vitanın önünden geçti çamlıkta osenmiydin ? :D
farukileri
18/11/2011, 01:39
ben denizliliyim arada geliyorum oraya :)
aha...hemşom :D
ben doğma büyüme denizliliyim ama işte istanbul'da yaşıyorum,kim bilir ne zaman denizli'yi göreceğim diyorum işten güçten
aha...hemşom :D
ben doğma büyüme denizliliyim ama işte istanbul'da yaşıyorum,kim bilir ne zaman denizli'yi göreceğim diyorum işten güçten
o yee kankayız :D
Yahu bende izmirliyim denizlili değilim zaten denizlide öğrenciyim sadece 4. senem :D :D
farukileri
18/11/2011, 01:57
o yee kankayız :D
:D öğrendiğim iyi olduuu :D
Yahu bende izmirliyim denizlili değilim zaten denizlide öğrenciyim sadece 4. senem :D :D
tek bi soru: izmir'den sonra biraz kötü bi seçim olmamış mı denizli? :D
Tabiki oldu ama mecbur geldim puanım izmire yettide bizmi kalmadık :D :D deniz yok bikere alışmışız bu yaşa kadar deniz olan şehire burda ilk senemde bunalım gezdim :D
farukileri
18/11/2011, 02:09
Tabiki oldu ama mecbur geldim puanım izmire yettide bizmi kalmadık :D :D deniz yok bikere alışmışız bu yaşa kadar deniz olan şehire burda ilk senemde bunalım gezdim :D
ahahah :D izmir e göre bişey yok...özellikle kordon yok :D sonra alsancak kıbrıs şehitleri yok bi fuar yok,dediğin gibi sahil yok :D ama yine de güzeldir denizli,minimalist yaşamak isteyene tabi :D
Tek bi güzelliği var denizlinin yolda gördüğün güzel bi kızı birdaha görme şansın oluyo küçük şehir olduğu için :D :D ama izmirde bi kere görünce bidaha göremiyon :D
farukileri
18/11/2011, 02:29
Tek bi güzelliği var denizlinin yolda gördüğün güzel bi kızı birdaha görme şansın oluyo küçük şehir olduğu için :D :D ama izmirde bi kere görünce bidaha göremiyon :D
aaahahahahaha te allam :D arabayla giderken kaza yapma da :D
Kardeş, sen önce bi gel İzmir buluşmasına biz seni görelim. Sonra hep beraber Denizli'li arkadaşlarımızı da misafir ederiz. Şu t-jet'i bi görelim artık değil mi? :) :)
Kardeş, sen önce bi gel İzmir buluşmasına biz seni görelim. Sonra hep beraber Denizli'li arkadaşlarımızı da misafir ederiz. Şu t-jet'i bi görelim artık değil mi? :) :)
İzmir buluşması yokki :D denizlideyim şu an.. buluşma olsa sırf buluşma için günübirlik gelcem izmire :boxin:
cosworth20
27/06/2012, 13:44
Eee peki arkadaşlar ne zaman bu denizli buluşması ve ya ıvırı zıvırı ?? denizlili olanlar nerede ??? yaz geldi akyaka denizliye 150 km atlar gideriz bi organizasyon yapalım artık ...