Orijinalini görmek için tıklayınız : CR Powerbox
Bugün CR Powerbox taktırdım aracıma arkadaşlar.Evoların enjektörleri biraz aşağıdaymış,1 saate yakın uğraştım motorun üst kısmını sökmek için.Ayar kısmında gücü optimumda tutarsak,90 HP güç 230 NM tork alınacağı yazıyor.4 5 km deneme imkanım oldu.Sonuç gerçekten farklı.Yakıt olarak bilemem ama,hızlanma olarak,3. vitese kadar ASR lambası yanıyor.Hissedilir bir fark olduğu kesin.İlerleyen zamanlarda yakıtla ilgili farklarıda sizlerle paylaşırım.
Misafir047
16/11/2011, 17:29
hayırlı olsun bilgileri bizimle paylaşırsan seviniriz teşekkürler
Hayırlı olsun :) ne kadara aldın
Misafir047
16/11/2011, 17:44
275 TL 6 taksit.
çok iyi fiyata almışsın özellikle yakıt tüketimi hakkında bilgilendirsen sevinirim
fiyat iyiymiş hayırlı olsun çok yüklenmemek lazım sürekli 4 5 bin deviri çevirme derim.
yok zaten yüklenmem o kadar.lazım olunca işe yarasın diye alıdm :)
bende daha yeni sattım sayılır tunekit vardı bende 2 sene kullandım hevesimi aldım :)
bende daha yeni sattım sayılır tunekit vardı bende 2 sene kullandım hevesimi aldım :)
bi sıkıntı çıkarmadı değil mi?
Yok hiç sıkıntı çıkartmadı genelde mazot pompası bir de enjektorlere zararı oluyor ama uzun vadede çok sıkmassan hiç bişey olmaz. Duman atması dışında dip gazda. Ayrıca kışın ve aşırı sıcaklarda aluminyum folyoyla kapla box u sıcağa soğuğa suya yalıtım olur en azından.
yalnız sanki motorun sesi biraz değişti,sendede olmuşmuydu öyle bir durum?
gırgır sesi biraz daha sertleşti sanki:)
Normaldir bence abartı traktöre baglamıyorsa sorun yoktur ya sonuçta
Normaldir bence abartı traktöre baglamıyorsa sorun yoktur ya sonuçta
şimdi tekrar dinledimde hocam.traktör gibi değil,içerden normal,dışardan biraz daha kalın sadece.
Takılmamak lazım okadarına, kazasız belasız sürüşler
arkadaşlar bugün uzun yolda denedim.yakıt tüketimi yol bilgisayarına ve ibreye göre eskisiyle aynı.fakat aracın gidişi cidden çok değişti.rampalarda yavaş yavaş hızdan düşerken eskiden,şimdi 5. viteste yavaş yavaş hızlanmaya devam ediyor.o kadar dikkat etmeme ve zorlamama rağmen siyah duman da göremedim.kısacası memnun kaldım,tavsiye ediyorum.
yolgezer
20/11/2011, 00:28
arkadaşlar bugün uzun yolda denedim.yakıt tüketimi yol bilgisayarına ve ibreye göre eskisiyle aynı.fakat aracın gidişi cidden çok değişti.rampalarda yavaş yavaş hızdan düşerken eskiden,şimdi 5. viteste yavaş yavaş hızlanmaya devam ediyor.o kadar dikkat etmeme ve zorlamama rağmen siyah duman da göremedim.kısacası memnun kaldım,tavsiye ediyorum.
Arkadaşım hayırlı olsun memnun olduguna sevindim
fiyatınıda uygun almışssın piyasada buna benzer pek çok box var markaları farklı fakat iç yapıları aynı olan yani aynı imalatçının yaparak farklı pazarlamacılara farklı isimler altında sattığı box ları listeleyebilecek arkadaş varmıdır ve bu tür box lar arasında en kalıteli ve güvenilir olanı hangisidir ?
Box alacak arkadaşlara bende dahil ışık tutmuş olur
t-tuning firmasından aldım ben,satan arkadaş 10 numara ilgili ve kibar bi insan,montajda filan biraz sıkıntım oldu,işini gücünü bırakıp bir saat bana telefonda izah etti,telefonuma mms le montaj şemaları gönderdi.kalitesini iç yapısını bilemem ama,satıcı 10 numara onu söyleyebilirim.
blackmamba1986
20/11/2011, 01:03
bunun benzınlı ıcın olanı varmı arkadaslar ?
benzinli için chip daha iyi bir seçenek sanki.box var mı yok mu bilmiyorum.
yolgezer
20/11/2011, 01:42
Arkadaşım deneme ve kullanım sonucu ölçüm test değerlerinide yazabilirsen iyi olur eskiden şu hızda çıktığım rampayı şimdi bu hızla yada eskiden düz yolda normal kullanımda 0-100 km arası ne kadar listre yakıyordu box uygulamasından sonra ne kadar yakıyor diye test mutlaka yapacaksındır bunlarıda bizimle paylaşmanı rica ederim
Arkadaşım deneme ve kullanım sonucu ölçüm test değerlerinide yazabilirsen iyi olur eskiden şu hızda çıktığım rampayı şimdi bu hızla yada eskiden düz yolda normal kullanımda 0-100 km arası ne kadar listre yakıyordu box uygulamasından sonra ne kadar yakıyor diye test mutlaka yapacaksındır bunlarıda bizimle paylaşmanı rica ederim
eskiden 110 la başladığım manisa rampasında hız yavaş yavaş azalırken,şimdi aynı rampada hız yavaş yavaş artıyor.0-100 ü net hesaplamam pek mümkün değil ama,opel astra 1.3 cdti ı kalkışta geçebiliyorum.yakıtsa herkesin dediği gibi,basarsan daha çok,basmazsan daha az.
Normalde 5.4 lt/100km civarlarında seyreden yakıt tüketimim,şu aralar 5.0 lt/100km civarında seyrediyor.gidilip gelinen mesafeler aynı.gidiş geliş saatleri aynı.
dogus618
30/11/2011, 23:19
motor ömrünü azaltmıormu peki
Mehmet Gazihan
30/11/2011, 23:52
Chip hepsi için daha iyi..
atabayizmir
01/12/2011, 00:11
şahsen kendim formatlı cr power box ürunü ve çevremdeki samimi arkadaslarımın dizel arabalarında astra,corsa, peugeot, punto, evo, linea olmakla bereber sıkıntısız kullanmaktayız.şehir içi mod .7 de spor kullanımda güncel 14 lt dizel yakıt ile 250 km -normal kullanım da ise 275 km mesafe kat edersınız tecrube ıle sabıt. aracınıza kalıtelı yag ve yakıt aldıgınız surece sıkıntı olacagını dusunmuyorum .
Chip hepsi için daha iyi..
reklam yapacaksanız,ilanlar başlığını kullanmanızı tavsiye ederim.ben burada bana kullandığım powerbox ile alakalı sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum.CR Powerbox'ta babamın şirketi değil.gayet objektif gördüğümü,olanı söylüyorum.
Tayfun-E30
01/12/2011, 10:44
reklam yapacaksanız,ilanlar başlığını kullanmanızı tavsiye ederim.ben burada bana kullandığım powerbox ile alakalı sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum.CR Powerbox'ta babamın şirketi değil.gayet objektif gördüğümü,olanı söylüyorum.
Benim chipim daha iyi dememiski...
Oda objektif olarak fikrini tecrubesini yazmis..
Mehmet Gazihan
01/12/2011, 12:40
peki hiç chiptuning denedinmi ?
peki hiç chiptuning denedinmi ?
Hayır denemedim.
Mehmet Gazihan
01/12/2011, 14:23
Hayır denemedim.
denemeni tavsiye ederim..
gazihan kendi malım iyi dememişki, hepsini uygulamış biri olarak söylüyorum chip,box,büyük turbo bu liste uzar gider
kısaca box ile 14 hp alıyordum, gazihana yaptırdım yazılımı aracım şu an 96 hp dynolu olarak aynı boxtan albea sahibi arkadaşım var araçlarımız boxla hmn hemen aynı yürüyordu şu an 3 boy daha öndeyim yakıt tüketimine gelince yazılım tüketimi düşürmüyor uzun yol yapmıyorsanız, ama basarsanızda yarım litre fazla tüketiyor, memnunmuyum evet chip daha iyi