Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Peugeot 208..
saygin54
16/11/2011, 16:02
Yeni peugeot 208 modeli tanıtılmış arkadaşlar 2012 de yollarda olcakmış...
Yeni Peugeot 208: Let your body drive (https://www.peugeot.com.tr/minisite/208/)
Güzel yapmış adamlar takdir ettim. Gündüz farları hoş olmuş. GİT yapmışlar ufaktan :)
saygin54
16/11/2011, 16:28
Araç tasarımı güzel olmuş ama biraz bana yeni citroen c3 ü andırıyor gibi geldi :)
peugeot tasarımlarda gerçekten kendini aştı :) inşallah motoru ile kaportası ile güzel araç olur bayanlarımız bol bol alır :D
uLTRa GP
16/11/2011, 17:27
peugeot tasarımlarda gerçekten kendini aştı :) inşallah motoru ile kaportası ile güzel araç olur bayanlarımız bol bol alır :D
birde fiat aşsa dikkat ediyorum reno peugeot hyundai v.b markalar son yıllarda ürettikleri araç profillerinin tamamen değiştirtiler örneğin megane 3 ve ya acceent blue aklıma gelmezdi öyle bi dizayn değişikliği yapacakları ama fiat opel gibi markalar normal standart güzel ama sıradışı olmayan araçlar üretiyor.
clubber_style
16/11/2011, 17:49
goruntu guzel begendim ama eskı modellerindekı gibi sorunlar cıkarmasalar artık bari
508 de olduğu gibi ön logonun altında peugeot yazıyor...demek ki tüm modellerde bunu göreceğiz artık :)
peugeot ve citroen i genel olarak seviyorum :)
hayalim 1.6 thp 200 hp bir RCZ :)
SRDR KRKC
16/11/2011, 17:59
c3 Çizgileri Resmen :) Bunlarda İşin Kolayını Buldu Valla Tek Tasarım Üzerinde Eğ Büğ İki Oyna Tamam :)))
Ziyaretci037
16/11/2011, 19:00
Tek kapı olanı çok agresif durmuş:)
Biraz Citröen Serilerine yaklaşmış gibi geldi.Peugeot sportifliği kısmış, kalite ve konforu arttırmış sanki.En azından fotolardan öyle :)
FeyyazYavuz
17/11/2011, 01:12
508 de olduğu gibi ön logonun altında peugeot yazıyor...demek ki tüm modellerde bunu göreceğiz artık :)
peugeot ve citroen i genel olarak seviyorum :)
hayalim 1.6 thp 200 hp bir RCZ :)
+1 Bende RCZ ciyim gözüm ondan başkasını görmüyor
tek kapısı güzel duruyor biraz yüksek durmuş bir yay birde cam filmi daha hiçbişeye gerek yok
godik beğenmedim
yeni focus un baklava dilimi
bununda girinti cıkıntıları
beeenmedim
Su fransiz arabalarini oldum olasi sevmem..
Sent my GT-I9100 using
web cam la bağlanılmak istenen oyun nedir bilgisi olan varmı ben açamadımda ?
web cam la bağlanılmak istenen oyun nedir bilgisi olan varmı ben açamadımda ?
hahaha Çok komik yaaa :D
Hareketleri yapıyorsun webcam için sora seni dans ettiriyor :D
hadi canım o zanan aktif hale getireyim camı :)
bayan arabası olmuş bu ya nerde 306 nerde 205
cmaxe benzemiş falan filan iyi değil :)
uzuncocuk
18/11/2011, 18:47
dısı once senı vurur..... heveslenırsın ıkı cukura gırersın hevesın kacar:) made by peugeot
Solitude
29/02/2012, 00:10
Ben beğenmedim. Sanki daha uzunmuşta burnuna yumruk yiyip içine göçmüş gibi :D
srkaradag
29/02/2012, 01:45
Şık bir araç c3 ü andırmakla beraber, fransız araçlarınında kendine göre bir tarzı var.
ufuk_punto
29/02/2012, 02:06
ilk defa peugeot nun yapmış olduğu tasarımı sevdim..çok kaslı duruyor araç
dış görüntüsü sportif olmuş yani fena değil ama üzerine citroen yazasan c3 makyaj geçirmiş abi gördün mü? derler.
bana herşey grande puntoyu hatırlatıyor..
blur bakınca.. :)
-
hatlar yumuşak dizayn çekici..
beğendim..
alibozpinar
29/02/2012, 19:37
Yumurtaya benziyor :)
hort :D
Arkadaşlar bugün bu araca bakmaya Göral peugeot a gittim :) girer girmez 3 kapı THP yi gözüme kestirdim... Aracın tasarımı ve malzeme kalitesi bana göre üst düzeyde...Bayiideki araçta birde deri paket olduğu için konsol RCZ de olduğu gibi deri kaplıydı...Cam tavan, cam tavan ledleri, ön konsoldaki ledli aydınlatmayla araç bambaşka görünüyordu...Ayrıca gündüz farları da çok şık olmuş...
Gelelim test ettiğim araç 1.6 eHdi 92 hp Auto6r ye :) bu araçta gerçekten çok hoşuma gitti ama şanzıman hariç...Yarı otomatik şanzımanın dezavantajı bu sanırım...Maalesef geçişler çok rezil...manuele alınca sorun yok ama auto da çekilecek gibi değil...
Fiyatlara gelirsek THP 3kapı haricinde abartı olduğunu düşünüyorum...Ankarada olan arkadaşlar 3 kapı THP ye bir baksınlar derim :) bakarsanız anahtar üstünde mutlaka çalıştırın aracı :)
Bu arada dokunmatik ekranı hiç yerleştirememişler yahu :) her an yere düşecek gibi :D
Semih Kurtulmus
17/09/2012, 23:48
5 kapılısı cidden iğrenç ..
3 kapı olanı ise basık olarak güzel olabilir ama bu akşam bakmıştım fiyatlarına 46 bin tl den başlıyor tek kapısı 1.6 156 hp bence çok bu araca yinede alıcısı olur :)
uzuncocuk
18/09/2012, 01:46
1.4 70 ps 8v dizel hala bu aracta... daha ne dıyebılırım kı... 2002 motoru 2013 te yollarda
1.4 70 ps 8v dizel hala bu aracta... daha ne dıyebılırım kı... 2002 motoru 2013 te yollarda
1.6 102 hp vw motoeu kaç yıldır var abi :) şaka bir yana 1.4 HDİ-TDCİ bence çok iyi...
gerçekten de dokunmatik ekran bi garip..ben de inceledim...ekrana dokunasım gelmedi..şimdi düşer kırılır falan gibi sanki...ama 208 fena değil
bayide inceledim çok beğenmedim..
fransızlar coştu son zamanlarda :D geçenlerde DS 5 i canlı inceldim dibim düştü :D
liebermann
20/09/2012, 15:58
şu sıralar fransızlar benim de dikkatimi çekiyor, yollarda çok fazla C4 ve DS4 görüyorum , yer istanbul..