Orijinalini görmek için tıklayınız : T-jet niye bu kadar abartılıyor ?
Arkadaşlar ben t-jet aracımı almadan önce bu forumdaki yorumlara dayalı olarak aldım. Forumda çoğu kişi on numara araba süper ötesi, gaza bastımmı koltuğa yapışıyon deli gidiyo gibi yorumlar yapmış :) Ama ben hiç öyle birşey farkedemedim :D :D 120 beygir sonuçta bu araç 170-180 beygir olsa neyse tamam dicem.
Zaten yeni üretilen çoğu araç leon civic gibi yüksek beygirli araçlar yani 120 beygir piyasaya göre fazla bir beygir değil. Puntonun klasındaki gsi, gti, tsi gibi çoğu araç t-jetten performanslı ve güçlü. Yolda giderken kalkışlarda diğer arabalarla çok farklı bir kalkışı yok abartıldığı gibi değil yani sonuçta abarth değil bu arabalar :D gerçi abarthta kendi sınıfındaki araçlara göre zayıf yani bir Corsa OPC ye göre mesela :D :D
İçimi dökmek istedim bi an konuyu açma amacım bu yorum yapabilirsiniz :shifty:
Bence B sınıfında bu beygirde sayılı güçlü araç var standart motorlu araçlar arasında (yani özel yapim opc felan olmayan özel motor olmayan )
birde civic leonu geçmek istiyosanız yazılım işlemi yaptırın aracınıza bakın bakalım nasıl gidiyo :)
Ayberk0616
16/11/2011, 00:08
Yapıcaksın chip'i downpipe'ı güzel bi filtre kitini o zaman aracın 155-160hp gibi olucak o zamn herkesle dalga geçiceksin :D
ee peki o gtilar tsiler gsiler chip downpipe yaptırınca nolcak geçebilcezmi ? :D
Ayberk0616
16/11/2011, 00:13
ee peki o gtilar tsiler gsiler chip downpipe yaptırınca nolcak geçebilcezmi ? :D
Karşılaştırdığın araçların yürürünü bilmelisin.Stock bi 106 gti,206gti ı doğru devirlerde bastığında duman edersin :D
turbulans
16/11/2011, 00:14
memnun kalmadıysan ben alim senin aracı kurtarim seni
düsüncene sadece saygı duyuyorum. ama asla katılmıyorum. bir t-jet kullanıcısı olarak geride bıraktıgım arabaları ben bilirim. diğer araçlarla kıyaslama yaparken araçların agırlık yada extra donanımlarınıda gözönünde bulundur. eger ki yüklü bir gsı , gtı daha güçlü dersen ; sen t-jetine en basiti , yazılım + komple egzos + filtre + destek intercooler yap bakalım altındaki arac ne oluyor
Romeo_er2
16/11/2011, 00:20
at sahibine göre kişner diyorum ayriyetten piyasada stock 120hp t-jet i geçicek 120hplerde bir araç söylermisiniz? 106gti saxo vts demeyelim lütfen aralarında 200-300kg ağırlık farkı var..20-25000 tl arasına tsi alabilirmisiniz? 180hp t-jetle corsa opc tartışılmamalı çünkü 180lik t-jet malesef atlar geçer onu =) arada epeyce ağırlık farkı var..stock 120hp 206nm den ne bekliyordunuzda pişman oldunuz =) verileri açık ve net zaten..biz burda araba fanatikliği yapıpda arabanın süper gittiğine inanmışız gibi yazmışsınız mesajınızı açıkcası =) kendi adıma ben bu işlerden anlamayan biri değilim..arabam çok çok gitsin isteseydim gider yarı fiyatına eski bi spor araç alıp proje aracı yapardım..Mesajınızı üstüme alınırım çünkü burda t-jet hakkında en çok yazan benim..bu arabayı en üst safhalara getirende benim..dünyadaki örneklerinide bilen benim =) 10-12.000tl civarı parayla ankaraya gelin aracınızı Booster Performance da 350+hp 1100kg yapsın erhan ;) böyle seçenekler mevcut =) bu arada 160hp dyno verimle eskiden geçtiğim araçları yazabilirim isterseniz bikaç arkadaşta bilir bunları =)
at sahibine göre kişner diyorum ayriyetten piyasada stock 120hp t-jet i geçicek 120hplerde bir araç söylermisiniz? 106gti saxo vts demeyelim lütfen aralarında 200-300kg ağırlık farkı var..
dediğin araçları söylücem çünkü hem 120 hp hem punto ağırlığında aracı nasıl bulcam :D Ama 120 hp değil ama aynı fiyata 20.000 tl küsür pejo rcler var 200 beygir :D Clio RS var ?
Ayrıca sitem ettiğim olay şu. 225 hplik alfa romeo guiletta benzinli bizim araçla aynı yakıyor ?
Aynı aracın 170 beygir benzinli modeli şehir içi 7.8 şehir dışı 4.6 yakıyor.. Hem bizden güçlü hem az yakıyolar bu niye oluyo ? :D
dediğin araçları söylücem çünkü hem 120 hp hem punto ağırlığında aracı nasıl bulcam :D Ama 120 hp değil ama aynı fiyata 20.000 tl küsür pejo rcler var 200 beygir :D Clio RS var ?
Ayrıca sitem ettiğim olay şu. 225 hplik alfa romeo guiletta benzinli bizim araçla aynı yakıyor ?
Aynı aracın 170 beygir benzinli modeli şehir içi 7.8 şehir dışı 4.6 yakıyor.. Hem bizden güçlü hem az yakıyolar bu niye oluyo ? :D
amacına anlam vermiş değilim hala. bence konuyu uzatmadan sat arabanı herkes rahatlasın ;)
Romeo_er2
16/11/2011, 00:37
https://www.yukleresim.com/di-IKHW.jpg
budamı gol değil :)
2 adet yazılımlı egzozlu tsi 122 lik ve 125 lik biri a3 biri leon..160lık dsg scirocco-155lik hgt-megane f7r -200 e kadar s40t4..geçildiğimizde oluyor egzozlu yazılımlı filtreli clio rs le denedim 3-4 boy geçti-epey dolu bi vti la denedim oda 3-4 boy geçti..daha bir çok örnek verebilirim..
bu sadece 160hp lik dönemden kalma =) yazılım-egzoz-filtre..az bi güç ama keyifliydi..
2 adet yazılımlı egzozlu tsi 122 lik ve 125 lik biri a3 biri leon..160lık dsg scirocco-155lik hgt-megane f7r -200 e kadar s40t4..geçildiğimizde oluyor egzozlu yazılımlı filtreli clio rs le denedim 3-4 boy geçti-epey dolu bi vti la denedim oda 3-4 boy geçti..daha bir çok örnek verebilirim..
bu sadece 160hp lik dönemden kalma =) yazılım-egzoz-filtre..az bi güç ama keyifliydi..
yaw ben niye bişey anlamıyorum bu cümlelerden,biz araba kullanmıyor muyuz :D
Gokdeniz34
16/11/2011, 01:29
Bizimkiler düldül 75 bg cik bizi asar bu konular :)
Sent my iPhone using
Helal olsun valla 6.6 maşallah :D Benim MJet Bravomda bile 6.1 yazıyor yani :D
Kamuran, B sınıfında standart seviye donanımlı, GTI bilmemne vs demiyorum, en çok beygirli ve turbolu benzinli olan tek araba sanırım GPydi çıktığında. Şimdi ibiza var, fabia'da turbo var mı bilmiyorum... Ama ibiza'daki bile 1.2 TSi 100 hp yani. Senin araç ona 1 tır fark atar. Tuningdir bilmemnedir, bu işlere girmeden bile 1.6 TDi tüm araçları geçebilirsin altındaki arabayla, Buna Passat gibi D sınıfı bi araç bile dahil. Geçemeyeceğin araçlar olacak elbet altında uçak yok. Ancak o araçta o motor var ve sen kıymetini bilmiyorsun. B sınıfı aracın olduğunu unutuyorsun. Civicle karşılaştırıyorsun. Civic dediğin araç 50000 lira C sınıfı bi araç. Kategorinde değil yani. Sen git Jazz'la yarış. Bende var Jazz. 1.4 100 hp. Tjet bana en az 2 tır boyu fark atar adım gibi eminim yani :D arabanın kıymetini bil... TJet kolay bulunmuyor.
Zaten T-jet Sportu bu kadar süper yapan 120bg' i değil ki ! Bu bg 'i elde ettiği devir, turbonun verdiği yüksek tork ve hafif sayılabilecek bir ağırlıkla performanslı olmakta.Bunun yanında yüksek donanım ve güvenliği ile fiyatıyla beraber süper olmakta araç :)
Saydığın modeller zaten sport un rakibi değil.Sportla GTI sınıflarını karıştırmamak lazım..
Bolu_Beyi
16/11/2011, 01:59
Hayallerim kırıldı, umutlarım suya düştü :(
fiery_hunter
16/11/2011, 02:01
hani derler ya at sahibine göre kişner işte bu durum o durum .. kamuran altımda 75 beygir mjet var 17 jant 215 taban lastik vs vs. ama durumum seninki kadar kötü deil emin ol. düzgün kullanmayı bildikten sonra aracın hangi devirde hangi hızda daha iyi oldugunu bildikten sonra iş biter sen iyisimi sat o aracı boşver..
at sahibine göre kişner diyorum ayriyetten piyasada stock 120hp t-jet i geçicek 120hplerde bir araç söylermisiniz? 106gti saxo vts demeyelim lütfen aralarında 200-300kg ağırlık farkı var..20-25000 tl arasına tsi alabilirmisiniz? 180hp t-jetle corsa opc tartışılmamalı çünkü 180lik t-jet malesef atlar geçer onu =) arada epeyce ağırlık farkı var..stock 120hp 206nm den ne bekliyordunuzda pişman oldunuz =) verileri açık ve net zaten..biz burda araba fanatikliği yapıpda arabanın süper gittiğine inanmışız gibi yazmışsınız mesajınızı açıkcası =) kendi adıma ben bu işlerden anlamayan biri değilim..arabam çok çok gitsin isteseydim gider yarı fiyatına eski bi spor araç alıp proje aracı yapardım..Mesajınızı üstüme alınırım çünkü burda t-jet hakkında en çok yazan benim..bu arabayı en üst safhalara getirende benim..dünyadaki örneklerinide bilen benim =) 10-12.000tl civarı parayla ankaraya gelin aracınızı Booster Performance da 350+hp 1100kg yapsın erhan ;) böyle seçenekler mevcut =) bu arada 160hp dyno verimle eskiden geçtiğim araçları yazabilirim isterseniz bikaç arkadaşta bilir bunları =)
tjet e çamur atmak için demiycem de geçme konusunda 120 beygirlik alfa romeo 147 m le ben geçiyom yine yaparım imkan tanırsanız .)
devir saatinde kırmızı çizgiyi geçebiliyorsa geçebilir alfa147 yi
vites deiştirmek gerektiğini araba söylüyorsa o arabanın beygiri çokta önemli deil kaba tabirle
teknik bilgim yok sadece deneyime dayalı konuşuyorum.. yanlışsada yanlışlıkla tijeti geçmişim.) yada at sahibi atını i kişnetemedi dediğin gibi ^^
bu arada tjet motor bence gayet güzel bir motor.. ve sınıfında bu tarz bir aracı diğer firmalar fiatın abarth ı gibi sunuyorlar...
Arkadaşlar ben t-jet aracımı almadan önce bu forumdaki yorumlara dayalı olarak aldım. Forumda çoğu kişi on numara araba süper ötesi, gaza bastımmı koltuğa yapışıyon deli gidiyo gibi yorumlar yapmış :) Ama ben hiç öyle birşey farkedemedim :D :D 120 beygir sonuçta bu araç 170-180 beygir olsa neyse tamam dicem.
Zaten yeni üretilen çoğu araç leon civic gibi yüksek beygirli araçlar yani 120 beygir piyasaya göre fazla bir beygir değil. Puntonun klasındaki gsi, gti, tsi gibi çoğu araç t-jetten performanslı ve güçlü. Yolda giderken kalkışlarda diğer arabalarla çok farklı bir kalkışı yok abartıldığı gibi değil yani sonuçta abarth değil bu arabalar :D gerçi abarthta kendi sınıfındaki araçlara göre zayıf yani bir Corsa OPC ye göre mesela :D :D
İçimi dökmek istedim bi an konuyu açma amacım bu yorum yapabilirsiniz :shifty:
hocam yanlış anlamada bence sen vites değiştirme devrini tutturamıyorsun. arabayı biraz daha tanı anlarsın.
1.6 astra h kasa ile hafif meyilli yokuş yukarı kalkışta, ben ilk başta gaza gelmediğim için yavaş kalktım turbo laga düştü, 70 km hızda sellektör attım 100 km hıza kadar kıç kıça kovaladım tabi 100 den sonra ayırmaya başladı. hemde 75 hp lik dizelle :) vites değiştirme aralıklarını iyi bildikten sonra karşıdaki adamda 200 hp olup vites değiştiremiyorsa dalga geçmek kolay :)
ah ah, su araci almadigima daha da cok yaniyorum su an
Sent my GT-I9100 using
CesSpOoL
16/11/2011, 15:03
Benim araç Downpipe çıktıktan sonra tahmini 150-155 BG yazılım+filtre kaldı.. Bu şekliyle bile mükemmel hızlanıyor..
Sınıfında bu fiyata alınacak daha iyi bir araç varsa söyle deneyelim ?
puntocu07
16/11/2011, 15:12
kamuran kardeşim menun değilsen takas edelim üste ne istersen anlaşırız...
Aracın hakkını verecek yer ve zamanı bulabiliyorsunuz demekki :)
Bana göre güç sıkıştığın anda işlevseldir. Yokuş virajlı yolda ağır vasıta v.s.. sollarken mesela. Haricinde yoğun yaşam alanlarında hiç kullanamadığım güç işlevsel değildir.
rockforever
16/11/2011, 15:40
gerekenleri ertuğ ve diğer arkadaşlar yazmış...bir de 120 lik 147 ile geçiyorum diyen arkadaş bir video koyabilir mi acaba ya da benim t jet stock ile adanaya yolu düşerse benide bir geçebilir mi acb...
GP COSKUN
16/11/2011, 16:25
bu forumda kimse tjeti senin anlattığın gibi yada anladığın gibi gözünde büyütmediki
değerlendirme yada karşılaştırma hatası yapan bizzat sensin kamuran bence konu başlığı ben neden tjeti anlayamamışım olmalı
bahsettiğimiz araç 1.4 litre turbo benzinli makul fiyatı ve yüksek donanımıyla beklentilere cevap veriyor
yani adındandan etkilenipte altına gerçekten bir jet motoru takılmış punto vermiyorlarki
zaten t-jet i vts gsi gti crx hele ki opc gibi araçlarla karşılatıramazsın arkadaşların dediği gibi kilo farkı var ki zaten düşük devirlerde kilo çok önemli..bide sürtünme katsayısı...punto diğerlerine göre daha havada bir ara.diğerlerinin lakapları bile sürüngen :) onun için karşılaştırma yapmaya gerek bile yok kendi segmentinde güzel araç..
Doğru diyosunuz araç güzel :D hata bende anlayamadık :D
kamuran kardeşim menun değilsen takas edelim üste ne istersen anlaşırız...
resmindeki kırmızı evo ile takas etceksek olur :D ?
puntocu07
16/11/2011, 17:53
resmindeki kırmızı evo ile takas etceksek olur :D ?
kardeşimsin tek geçerim..:prop0000:
dostum hatırladığım kadarıyla arabayı 20000 e almıştın...
ve ruhsatta dynamic yazdığını söylemiştin...
şimdi ise performansı kötü diyorsun...
senin araba t jet sport değil de 3k fire dynamic olmasın...
dostum hatırladığım kadarıyla arabayı 20000 e almıştın...
ve ruhsatta dynamic yazdığını söylemiştin...
şimdi ise performansı kötü diyorsun...
senin araba t jet sport değil de 3k fire dynamic olmasın...
hahaha :D yok kadeş motorun üstünde t-jet yazıyo :D
Adam Audi'den inince böyle oluyoo :D :D :D
hahaha :D yok kadeş motorun üstünde t-jet yazıyo :D
Sen her yazana inanma :)
arkadaslara sorabılırsın bulusmalar da t jet i
beraber test ettik :)
Romeo_er2
17/11/2011, 01:13
dostum senin arabada bi anormallik var ben diyim..
https://forum.grandepuntotr.com/genel/31564-t-jet-imi-aldim-ama-sorularim-var.html
burdaki konuda 4.viteste 65km hızda devir 3000 oluyo demişsin..öyle bişey imkansız benim araçta 4. vites 3000devirde 90km hızda oluyor..
predator_ant
17/11/2011, 01:28
kamuran sen daha tam olarak zehiri almamıssın anlasılan,benim stock halde kalkışta 5-6 boy attığım dünya kadar araba var.Zamanla sen de çözeceksin aracı,rahat ol. Bu arada forumdaş kardeşlerim,t-jet çi kardeşlerim, benim artık aracı satmam lazım.İnşallah ailenin genişlemesi söz konusu.Üzülerek de olsa sedan bi araca geçmem lazım.Çevrenizde t-jet arayan varsa bi el atın konuya,yardımcı olun bana.Aracı gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirsiniz. Sahibinden ilan no su #38450613 Şimdiden hepinize çok teşekkürler yardımlarınız için.
dostum senin arabada bi anormallik var ben diyim..
https://forum.grandepuntotr.com/genel/31564-t-jet-imi-aldim-ama-sorularim-var.html
burdaki konuda 4.viteste 65km hızda devir 3000 oluyo demişsin..öyle bişey imkansız benim araçta 4. vites 3000devirde 90km hızda oluyor..
yok benimde doğru sonra yanlışımı farkettim :) 3000 devirde 5. vites 120 km
Romeo_er2
17/11/2011, 02:39
yok benimde doğru sonra yanlışımı farkettim :) 3000 devirde 5. vites 120 km
eğer stage1 yapmayı düşünürsen epey keyif alırsın araçtan hızlı karar verme derim =) komple egzoz-filtre-yazılım ;)
stage1 nedir ? Ayrıca aslında aracın performansından memnunum arkadaşlarımda çok iyi gittiğini belirtiyolar ama benim canımı sıkan çok benzin gidiyor öyle böyle değil gözümün önünde depo azalıyor üstelik ne dur kalk yapıyorum sık sık ışıklarda nede çok geziyorum ona rağmen aşırı gidiyo
Ben zaten tipini beğeniyorum orada da bir abartı yoktur sanırım çok şık araç.
Romeo_er2
17/11/2011, 19:48
Stage 1 basitce ; kompl egzoz,filtre ve yazilimdan olusuyor..eger yaptirmak isterseniz yardimci olurum..bu dediklerimle kendi aracim 160hp 245nm cikartmisti eskiden..Tatmin edici olabilir sizin icin..
Yaptırmayı düşünüyorum evet bunları peki yakıt tüketimi nasıl oluyo çok artıyormu zaten benzinden şikayetçiyim birde artınca hiç altından kalkamam :)
Romeo_er2
18/11/2011, 01:38
Yaptırmayı düşünüyorum evet bunları peki yakıt tüketimi nasıl oluyo çok artıyormu zaten benzinden şikayetçiyim birde artınca hiç altından kalkamam :)
Sakin kullanımda düşer yakıt..eklediğim resim 1000km lik şehir içi kullanımımın ortalamasıydı..6.6lt
yahu ben hep sakin kullanıyom şehir içi 2 ve 3 ile gidiyom basmıyom niye 10 lt ? :D
Opel Astra Cabrio 2.0 Turbo 2002 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 64139280 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-cabrio-2-0-turbo-64139280/detay/)
Bu bertoneler nasıl ? T-jet fiyatına t-jetten güçlü ?
Romeo_er2
18/11/2011, 03:41
Opel Astra Cabrio 2.0 Turbo 2002 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 64139280 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-cabrio-2-0-turbo-64139280/detay/)
Bu bertoneler nasıl ? T-jet fiyatına t-jetten güçlü ?
temizini bulursan eski ama güzel bi araçtır bende severim..ama gerçekten piyasada hiç temizi yok diyebilriim..temizi çok nadir onlarda sahiplerindeler =) araç çok yakıyor diye üzülüp bunamı bakıyorsun bide :D
Ya bunu öylesine verdim 1.6 100-120 beygirleride var :) Benim için motor çokta önemli değil kasası çok şekil duruyo sonuçta :) o yüzden sordum
Opel Astra Coupe 1.8 2001 Model 23.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 64071681 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-emsalsiz-astra-bertone-coupe-64071681/detay/)
Opel / Astra / Coupe 1.6 / ALEV KIRMIZISI BAKAN BI DAHA BAKIYOR... sahibinden.com'da - 61226412 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-alev-kirmizisi-bakan-bi-daha-bakiyor-61226412/detay/)
şu 2 araç mesela on numara gözüküyor :) sizce tjetmi daha dikkat çeker bunlarmı ? :D
onurciko
18/11/2011, 04:13
yahu ben hep sakin kullanıyom şehir içi 2 ve 3 ile gidiyom basmıyom niye 10 lt ? :D
Araçlar düşük viteste daha çok benzin tüketirler.Sürekli 2 ve 3. viteste kullanıyorsan normaldır.
Dikkat cekmek icin caddede traktorle dolassaniz her arabadan daha cok dikkat ceker ;)
asukasan
18/11/2011, 12:28
Dikkat cekmek icin caddede traktorle dolassaniz her arabadan daha cok dikkat ceker ;)
bu iyiydi :)
Bizim buralarda sahinler daha cok dikkat cekiyor az oldugu icin millet bmw mercedes ferrodan bikmis ;)
traktör çok pahalı abi ya :D
1.4 Turbo GP'nin benzininden şikayet ediyorsun gösterdiğin arabalara bak. GP ile kıyasladığın zaman ocağına incir ağacı diker yaptığın yorumlara göre bu Astralar senin..
Romeo_er2
18/11/2011, 14:56
Ya bunu öylesine verdim 1.6 100-120 beygirleride var :) Benim için motor çokta önemli değil kasası çok şekil duruyo sonuçta :) o yüzden sordum
Opel Astra Coupe 1.8 2001 Model 23.250 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 64071681 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2001-emsalsiz-astra-bertone-coupe-64071681/detay/)
Opel / Astra / Coupe 1.6 / ALEV KIRMIZISI BAKAN BI DAHA BAKIYOR... sahibinden.com'da - 61226412 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-alev-kirmizisi-bakan-bi-daha-bakiyor-61226412/detay/)
şu 2 araç mesela on numara gözüküyor :) sizce tjetmi daha dikkat çeker bunlarmı ? :D
Dostum senin canin sikilmis galiba :D en sevdigim ilan basligi =Bakan birdaha bakiyor :D vay be
fiery_hunter
18/11/2011, 16:33
Dostum senin canin sikilmis galiba :D en sevdigim ilan basligi =Bakan birdaha bakiyor :D vay be
+1
Araçlar düşük viteste daha çok benzin tüketirler.Sürekli 2 ve 3. viteste kullanıyorsan normaldır.
Yüksek vites yapmaya yer yokki şehir içinde :D :D mecbur bunlarla gidiyom :S
Hem 1.6 astra turbosuz olduğu için daha az yakmazmı ?
GP COSKUN
18/11/2011, 17:34
Yüksek vites yapmaya yer yokki şehir içinde :D :D mecbur bunlarla gidiyom :S
Hem 1.6 astra turbosuz olduğu için daha az yakmazmı ?
turbo ünitesi her motorda TÜKETİMİ DÜŞÜRÜR
traktör çok pahalı abi ya :D
2.ele uygun bir tane bulunur olmadı bahçe traktörü var roadster :)
Budweiser
18/11/2011, 22:31
Kamuran başından beri diyorum. Sat o arabayı git 95lik multijet al canın sıkıldıkça bas gaza. Ya da ver o arabayı bana ben sana 2011 evo vereyim 1.4 fire yürümeyen arabayı sen gör o zaman.
Kamuran başından beri diyorum. Sat o arabayı git 95lik multijet al canın sıkıldıkça bas gaza. Ya da ver o arabayı bana ben sana 2011 evo vereyim 1.4 fire yürümeyen arabayı sen gör o zaman.
Bende alayim diyorum aldigin paraya, satmiyor :)
Nazli gelin misali: Hem aglarim, hem giderim :D
Sent my GT-I9100 using
Bende alayim diyorum aldigin paraya, satmiyor :)
Nazli gelin misali: Hem aglarim, hem giderim :D
Sent my GT-I9100 using
1 aylık araba satılırmı daha ya tabi benim için 20 günlük :D :D dediğim gibi görünüşünden performansından herşeyinden memnunum aslında tek sorunum benzin :play_bal:
1 aylık araba satılırmı daha ya tabi benim için 20 günlük :D :D dediğim gibi görünüşünden performansından herşeyinden memnunum aslında tek sorunum benzin :play_bal:
Ben 1.4 fire dynamic'le performansli kullanimda genelde 9lt/100 giderdim. Sakin kullanimda ise 6.2/6.8lt/100
Once arabayi tani sen. Daha yorum yapman icin cok erken bu konular icin. Tam anlamiyla Araca alisman icin zaten en az 1.5 ay binmen lazim. Once arabanin karakterini, nasil gittigini ne tepkiler verdigini ogren. Zamanla fikrin degisecek. Hepimis burdayiz goruruz zaten.
Satma konusuna gelince o isin espirisi tabi ki. Ama birkac zaman sonra, ben bunlari nasil yazmisim yaa diyeceksin. Senin yasindayken bende boyle heyecanliydim. Ama ilk arabam 1.6 115likti. O yuzden senin gibi celiskiler yasamadim ;)
Sent my GT-I9100 using
Bu arada unutmadan; 5.1lt/100km gittigimde olmustur cogu zaman. Sitede resimlerinide bulabilirsin. Sence bu araba Araba az mi yakar cok mu? Buna karar verebilmen icin elinde bunun gibi degerlerin olmasi lazim..
Onyargili davranma o yuzden..
Sent my GT-I9100 using
beklentin çok yüksek :) tjetten daha iyisi varsa oda mjettir :D :D
blackhawk
19/11/2011, 17:00
+1
fiery_hunter
20/11/2011, 01:17
o zamanda mazot parası var :D:D:D:D:D
Aslında bana suyla çalışan araba lazım :D
fiery_hunter
20/11/2011, 01:21
o zamanda suyu cok yakıyo ben bu kadar su içmiyom demezsen bende bişey bilmiyorum :)
Yaa aslınad ben bu aracı alırken yani ilk aracımı.. Dedim performanslı araç güçsüz motorla eziyet çekerek 100 km gezceğime bunla 50 km gezerim ama adam gibi gezerim dedim :D ama öyle olmuyomuş işte eziyet çekerek ama daha çok yol gezmek daha iyi oluyomuş :D :D
Ziyaretci046
20/11/2011, 01:25
kamuran kardeş sen gelmeden önce forumun tadı yoktu seni izmire gelince pistlerde görmek isteriz :) tjet aldın yürürsün artık:thankyou:
Saol kardeş izmire gelince yanına uğrucam tanışalım hem araca bişeyler yaptırmak istiyom yardımcı olursun artık :D
Ziyaretci046
20/11/2011, 01:29
Saol kardeş izmire gelince yanına uğrucam tanışalım hem araca bişeyler yaptırmak istiyom yardımcı olursun artık
hahaha :) sen işi biliyon usta tjetten ben anlamıyom t jet nasıl birşey kaç motor 16 valf mi 8 valf mi :D
16 valf kardeşim 1.4 motor turbolu... 120 beygir.. 205 torku var :D forumda var bazı arkadaşlarda tjet açtıkları konuya bakıp aracı inceleyebilirsin :D
Ziyaretci046
20/11/2011, 01:35
16 valf kardeşim 1.4 motor turbolu... 120 beygir.. 205 torku var :D forumda var bazı arkadaşlarda tjet açtıkları konuya bakıp aracı inceleyebilirsin :D
allah razı olsun çok yardımcı oldunuz triger kayışı mı var zincir mi çok merak ediyom :weight1: o bazı arkadaşların konularına t jetle açtıkları konuyu merakla takip ediyom
triger var kardeş benim bildiğim zincir dizellerde oluyo :D
Romeo_er2
20/11/2011, 01:38
bahsettiğin benim sana yolladığım mesajdaki aracımın konusu ise çok eğlenmişsin galiba bundan ::)
Yok ya genel olarak söyledim :) off neyse kilitlensin artık bu konu cıvıdı iyice :)
fiery_hunter
20/11/2011, 03:03
ya kamuran bişey merak ediyom senin konular niye cıvıyo kilitlencek düzeye geliyo :D:D
FeyyazYavuz
20/11/2011, 03:09
ya kamuran bişey merak ediyom senin konular niye cıvıyo kilitlencek düzeye geliyo :D:D
+1 :)
Bende anlamadım ben bişey yapmıyom ciddi merak ettiklerimi soruyom millet ciddiye almıyo :surprise:
fiery_hunter
20/11/2011, 03:24
tmm kamuran :)