Orijinalini görmek için tıklayınız : Xenon yardımı ve bilgi??
cankara616
15/11/2011, 02:25
ARKADAŞLAR ARABAMA XENON BAGLATMAK İSTİYORUM AMA CEVREDE OKADAR CEŞİT ZENON VARKİ AKLIM KARIŞIYO BİDE BİZİM PUNTOYA H4 DİYE BİLİYORUM BİDE BUNUN FAR TİPİMİ VAR BİDEE KEMAL OTODAKİ XENONLARDAN ALAN VEYA KULLANAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİLERSE SEVİNİRİM ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER SAYGILARIMLA:clapping:
Soket tipi h4 olacak.Eğer uzunlu kısalı istiyorsanız h4-3 modeli diye geçiyor.Şu da varki merceksiz xenon karşıdakini kör ediyor.
Gokdeniz34
15/11/2011, 12:27
2 gün Once taktirdim mtec silver h4 8000k kristal mavi yanıyor cok iyi 250 tl ye aldım uzunda kisada xenon tavsiye ederim
Sent my iPhone using
önündeki aracı rahatsız edecek nitelikte ise hiç yaptırma derim. hafife alınmaması gereken bi mevzu. eğer farklı bir şeyler olsun istiyorsan angel far taktırmayı düşün derim.
ben Kemal otoya, femoliye gittim, smart eye 6000k takıldı,
aydınlatması çok güzel, kaliteli. ben çok memnunum.
işçilik, ilgi ve alaka hat safhada onuda belirteyim.
mtec silver h4 8000k 1 senedir kullanıyorum sorunsuz far ayarını tekrar yaptırırsanız karşıdan geleni biraz da olsa etkilememiş oluyor .
benim far ve sislerde osram ın hyper white 5000k ampulleri var. gerek aydınlatması gerek renk tonu olarak çok memnunum, ancak farın içinden mavi mavi görünmesi hoşuma gitmiyor. göz aldığı içinde xenon takasım gelmiyor. xenonun ayarı yapıldığı takdirde kimseyi rahatsız etmez taktır diyen var mı? varsa duvara doğru yanan farın duvardaki fotoğrafını çekip paylaşabilir mi?
Merceksiz xenon kullanımı her türlü karşı araçları rahatsız ediyor.Çünkü farlarımızın tasarımı halojen ampüller için.
Merceksiz xenon kullanımı her türlü karşı araçları rahatsız ediyor.Çünkü farlarımızın tasarımı halojen ampüller için.
+1
1ocak2011
03/12/2011, 11:34
Geçen akşam beyaz Engelli plakalı bir EVO'da çakma Xenon vardı, 500-600 metereden gözlerimi alıyordu. Dedim şunun bir cezasını vereyim. Sağa çektim bekledim, hanım tutmasa indirip ağzını burnunu kıracaktım.
1ocak2011
03/12/2011, 11:48
Aman Tuncay Abi sakin :)
Engellisin saygım var ama bu kadarda olamaz, o plakayı kullanıyorsan biraz saygılı olacaksın, Çakma xenonlarla milletin gözünü yormaya hakkın yok, bu iş yüzünden birgün başıma belayı alıcam ama ne zaman bilmiyorum Enginim...