Orijinalini görmek için tıklayınız : askerliğimi 125. jandarma er egitim alayında (safranbolu- karabuk) yapacagım.
bahadir77
10/11/2011, 20:09
degerlı forumdaslarım.
bugun askerlıgımın nereye dustugunu ogrendım. safranboluda acemılıgı yapacagım. orda askerlık yapan varmı varsa durum nedır. en onemlısıde ordan nereye dusuyorlar. bilgisi olanların destegını beklıyorum.
saygılarımla.
WiSTaRiA
10/11/2011, 22:08
Hayırlı tezkereler...
hayırlı tezkereler kardeşim ..
Bakalım benim askerliğim nereye çıkıcak 1 Aralıkta sınava giricem...
Hayirli tezkereler...
Oradan nereye dusecegin belli olmaz... jandarma karakolu olan heryere gitme sansin var....
safranboluda benim bildiğim jandarma komando er eğitim alayı var. yanlış biliyor olabilirim
fiery_hunter
11/11/2011, 00:47
hayırlı tezkereler sağsalim gidip dönmen dileğiyle..
silentscream
11/11/2011, 01:07
Merhaba Bahadır Bey.
Ben de orada acemiliğimi yapmıştım 2004 senesi Kasım ayında.Önümüzdeki ay kar yağabilir soğuğu biraz yakıyor..Ben şöför seçilip yemin töreninden sonra 15 gün kadar daha kaldım..Benim ayrıldığım tim Van a gitmişti..Dağıtımlar belli olduğunda doğunun her iline yani arkadaşların da dediği gibi jandarma karakolu olan heryere gönderildiğini gördüm.Ben şöför eğitimi için Söğüt e gönderildim.Land şöförü oldum , kısmet İzmir il jand. ya dağıtım oldum.
Yeminden sonra direk İzmir Bornova ya giden arkadaşlarım da oldu.Söğüt ten Tunceliye giden arkadaşlarımda...
Allah yolunu açık etsin.. Nereye düşersen düş , Allah iyi insanlarla karşılaştırıp sağlıklı sıhhatli geri gelmeni sağlasın..Allah Yüce Türk Milletini ve vatani görevini yapan-yapacak olan tüm Mehmetçik lerimizi korusun..
Saygılarımla..
seastar1905
11/11/2011, 01:09
dostum ben acemi birligimi safranboluda yaptım oradanda sivas zaraya gittim..hayırlı tezkereler sana..
bahadir77
11/11/2011, 01:10
herkese ıyı dıleklerı ıcın tesekkur ederım...
allahın ıznıyle sagsalım gıdıp gelcez...
kıbrıs harıcınde heryere dusebılıyorum ma agırlık dogu ımıs. bakalım. gıden herkes 10-15 kılo zayıflamıs benıme boyle bırseye ıhtıyacım var aslında...
usta bırlıgı ıcın 90 gun acemılıkten sonra bellı olacak. kısmet bakalım yasayıp gorecegız....
dostum ben acemi birligimi safranboluda yaptım oradanda sivas zaraya gittim..hayırlı tezkereler sana..
egıtım cok sert oldugunu soyluyorlar. soguktan yana sıkıntım yok. yapı olarak her ne kadar adanalıda olsak ıstanbulda buyudugum ıcın sıcagı seven bır ınsan degılım. tabıı ben ıstanbulun soguguna aısıgım oraları bılmıyorum ne kadar soguk olur. kıslık gıyecekler almalımıyım acaba verırlermı bılemıyorum...
Merhaba Bahadır Bey.
Ben de orada acemiliğimi yapmıştım 2004 senesi Kasım ayında.Önümüzdeki ay kar yağabilir soğuğu biraz yakıyor..Ben şöför seçilip yemin töreninden sonra 15 gün kadar daha kaldım..Benim ayrıldığım tim Van a gitmişti..Dağıtımlar belli olduğunda doğunun her iline yani arkadaşların da dediği gibi jandarma karakolu olan heryere gönderildiğini gördüm.Ben şöför eğitimi için Söğüt e gönderildim.Land şöförü oldum , kısmet İzmir il jand. ya dağıtım oldum.
Yeminden sonra direk İzmir Bornova ya giden arkadaşlarım da oldu.Söğüt ten Tunceliye giden arkadaşlarımda...
Allah yolunu açık etsin.. Nereye düşersen düş , Allah iyi insanlarla karşılaştırıp sağlıklı sıhhatli geri gelmeni sağlasın..Allah Yüce Türk Milletini ve vatani görevini yapan-yapacak olan tüm Mehmetçik lerimizi korusun..
Saygılarımla..
oncelıkle ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur edrım.. gec kalınmıs bır gorev bıle olsa bugunlere kısmetmıs benım ıcın.
soforluk konusunda ıse nasıl secılıyor nasıl sofor oluyorsun bılmem lazım o yuzden yardımınıza ıhtıyacım olabılır. ıstanbulda yasadıgımız ıcın her turlu aracı nerdeyse kullanmıslıgım var. hatta makam aracı sayılabılecek duzeyde olan (fluence,mondeo,toyota avensıs,audı a4.) araclarıda kullandım.
acaba bı faydası olurmu???
seastar1905
11/11/2011, 01:31
%40 egitim %60 mıntıka benim dönemimde öyleydi egitim sert havası fena soguktan esmerleşmiştim :)kışlık giyecek veriyorlar zaten acemi birligi oldugu için sivil giyemiyorsun ama gece esofmanların altına giyebilecegin kalın birseyler mutluka götür..iştimada da ne ön ne arkalarda dur tam ortayı ayarla yoksa alay mutfagına bulaşık yıkamaya gidersin:)
FeyyazYavuz
11/11/2011, 01:36
hayırlı tezkereler.. Kuzenimde acemiliği orda yaptı sonra şöför olarak ankaraya düşmüştü. sizin için hayırlısı neyse o olsun
bahadir77
11/11/2011, 01:37
%40 egitim %60 mıntıka benim dönemimde öyleydi egitim sert havası fena soguktan esmerleşmiştim :)kışlık giyecek veriyorlar zaten acemi birligi oldugu için sivil giyemiyorsun ama gece esofmanların altına giyebilecegin kalın birseyler mutluka götür..iştimada da ne ön ne arkalarda dur tam ortayı ayarla yoksa alay mutfagına bulaşık yıkamaya gidersin:)
hadı bakalım hayırlısı olsun..
onerılerın ıcın tesekkur ederım. uymaya calısacagım...
hayırlı tezkereler.. Kuzenimde acemiliği orda yaptı sonra şöför olarak ankaraya düşmüştü. sizin için hayırlısı neyse o olsun
tesekkur ederım kardesım saolasın. en azından batıya gıden sayısı cogaldıkca ıcıme bır kac damla su serpılıyor.
seastar1905
11/11/2011, 01:41
hadı bakalım hayırlısı olsun..
onerılerın ıcın tesekkur ederım. uymaya calısacagım...
allaha emanet ol hayırlı tezkereler..
bahadir77
11/11/2011, 01:45
allaha emanet ol hayırlı tezkereler..
hepımız allaha emanet olalım. sonucta ıstanbulda yasamakda askerlık gıbı.
sabah 6 kalk, hazırlan trafıge kalmadan ıse yetısmeye calıs. bı dunya aksama
kadar kostur is guc kovala yemek yiyeme sonra 40 cesıt ınsanla ugras sonra eve donmek icin ayrı azap cek.
aslında ıstanbul dırek askerlık yanı bı tek nobet yok galıba....
Hayırlı tezkereler...
güle güle git güle güle gel.
speedy_16
11/11/2011, 04:15
Bakalım benim askerliğim nereye çıkıcak 1 Aralıkta sınava giricem...
bende :)
hayırlı teskereler güle güle git gel inş.
Misafir047
11/11/2011, 13:22
hayırlı tezkereler allah yardımcın olsun
clubber_style
11/11/2011, 16:01
hayırlı tezkereler ama malesefkı biraz sans isi
oncelıkle ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur edrım.. gec kalınmıs bır gorev bıle olsa bugunlere kısmetmıs benım ıcın.
soforluk konusunda ıse nasıl secılıyor nasıl sofor oluyorsun bılmem lazım o yuzden yardımınıza ıhtıyacım olabılır. ıstanbulda yasadıgımız ıcın her turlu aracı nerdeyse kullanmıslıgım var. hatta makam aracı sayılabılecek duzeyde olan (fluence,mondeo,toyota avensıs,audı a4.) araclarıda kullandım.
acaba bı faydası olurmu???
hayırlı tezkereler bende acemiliğimi safranboluda yaptım meslekçi seçmeleri oluyo orda ehliyetinin oldugunu söylüyorsun yemin törenine kadar psikoteknik sınavına giriyorsun sınavın sonucuna göre aldığın belgeye göre ne kullanacagın belli oluyor ben k1 almıstım binek arac şöförüydüm safranboludan hataya gittim il jandarma komutan şöförü olarak bitirdim
bahadir77
11/11/2011, 22:02
hayırlı tezkereler bende acemiliğimi safranboluda yaptım meslekçi seçmeleri oluyo orda ehliyetinin oldugunu söylüyorsun yemin törenine kadar psikoteknik sınavına giriyorsun sınavın sonucuna göre aldığın belgeye göre ne kullanacagın belli oluyor ben k1 almıstım binek arac şöförüydüm safranboludan hataya gittim il jandarma komutan şöförü olarak bitirdim
benım sulus de sofor egıtımı yazıyor zaten. vasıfları kısmındada b sınıf ehlıyetlı yazıyormus. baalım yasayıp gorcez..ısterım valla bınek kullanmayı. ozellıkle buyuk sehırde...
silentscream
11/11/2011, 23:24
Aynen o şekilde oluyor...
Ben de 4 tertip gittim..Esmerleşiyorsun doğru,,yatarken altına bir pijama daha al doğru,,ictima da ortalarda dur yoksa alay mutfağına gidersin doğru,,
Hayırlısı olsun..sağlıkla git gel..
Saygılar,
Hayırlı teskereler devrem bende tuzla istanbul 23 Kasım'da başlayacağım piyade eğitim komutanlığında
SpyHunter33
12/11/2011, 15:07
Eneeee benim askerlik yaptığım yer tam burası :)
Öncelikle çok büyük bi yer onu söyleyeyim. Benim yaptığım zaman 10 yıl önceydi nerden baksan eğitimi biraz ağır ama oldukça başarılı bir askeri eğitim alıyorsun malum orası jandarma komando eğitim alanı olarakda iş yapıyor. Soğukları biraz acayiptir. Sabah kalkarsın buzzz gibi bide yağmur yağar. Öğlen olduğunda üzerindeki kamuflaj kavrulacak sanırsın :)
Valla dağıtım yerleri pek belli olmaz ama genelde komando taburlarına dağ karakollarına tim olarak gönderiyorlardı ben ordan van'a dağıtıma gitmiştim. Bitirdiğimde hakkari şırnak tatvan bitlis :D dolanıyorduk en son :)
Askerliği yaptığın yerden çok nasıl yaptığın önemli aslında. Şimdiden hayırlı teskereler. Sağ salim Ailene sevdiklerine kavuşursun umarım.
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER. !!!!
Hayırlı tezkereler... Allah güle güle gidip, gelmeyi nasip etsin...
Çarçabuk, kolayca bitsin...
Hayırlı teskereler devrem bende tuzla istanbul 23 Kasım'da başlayacağım piyade eğitim komutanlığında
bugun askerlıgımın nereye dustugunu ogrendım. safranboluda acemılıgı yapacagım. orda askerlık yapan varmı varsa durum nedır. en onemlısıde ordan nereye dusuyorlar. bilgisi olanların destegını beklıyorum.
saygılarımla.[/QUOTE]
her ikinizede hayırlı sağlıklı tezkereler arkadalar.
bahadir77
12/11/2011, 22:18
istanbul tuzla ya dustun hee.. su ozcan denızın konutan oldugu hababam sınıfı askerdenın cekıldıgı yer orası.
ıstanbula dustum dıye sevınme. tuzla ıstanbul merkeze 30 km uzakta kalıyor. haberın olsun.
hayırlı tezkereler...cumlemıze.
bahadir77
12/11/2011, 22:19
bu arada herkese ıyı dıleklerınden dolayı da tesekkur ederım...
onerıler dıkkate alınacaktır. ozellıkle gece usuyecegım kesın gıbı o yuzden dıkkatlı gıyınecegım..
saygılar.
SKELETER
13/11/2011, 00:16
Hayırlı teskereler. Vatan size emanet
bahadir77
02/02/2013, 14:34
evet arkadaslar acemı bırlıgınden sonra ordu il jandarmaya dustum hafıf arac soforu olarak.
simdide safak sayıyorum atarsa sadece 12 gun kaldı..
herkesın hayırlı dıleklerıyle bugunlere kadar geldım..
yanı 12 gun sonra evıme gıtmek için yoıla cıkacagım......
herkese tesekkurler. foruma bu sure ıcınde cok fazla gıremedım. yenıden aranızda olmak sızınle tecrubelerımızı paylasmak cok guzel olacak. yenıden merhabalar...
ooo baya az kalmış yahu 12 gün nedir ki süper hocam inşallah bu 12 günüde hayırlısı ile atlatırsın..
secret11
02/02/2013, 14:50
Çok az kalmamış da askerliğin en zor geçen dönemleri başlangıcı ve sonu oluyor :) hayırlı teskereler ;)
fotobelit
02/02/2013, 14:53
Yahu hepsi geçiyorda şu tek sayılar bir türlü geçmiyor..Ne uyku uyuyabiliyorsun nede zaman geçiyor..Hayırlı teskereler..
Bitirmişsin askerliği. Hayırlı tezkereler. :)
bahadir77
02/02/2013, 14:58
aynen dediğiniz gibi şafak sıkıstıryor denılen tabır. allahtan rahat bı yerdeyım telefon var aracım yanımda ama yınede askeriz işte napalım....
biancoangelo
02/02/2013, 20:00
Hayırlı teskereler kardeşim. Yerin güzel ama....
kardeşim hayırlı tezkereler ben karabüklü olarak yazıyorum herkezin dediği gibi abartılı değil korkma soğuk ve sert kışı olmaz ayrıca istanbuldaki hayattan daha iyi bir temiz havan olacak safranbolu tarihiylede ünlüdür orasını çok iyi biliyorum korkma rahat yer çoğu yerden hayırlı tezkereler
Ziyaretci040
02/02/2013, 23:15
Hayırlı tezkereler.