Orijinalini görmek için tıklayınız : omer26 Nickli Üye Hakkında
1ocak2011
10/11/2011, 17:28
Konu yanlış bölümde ise yönetici arkadaşlardan özür dilerim.
Sevgili Arkadaşlar,
omer26 nickli kişi ile dün benim ilanlarımda EVO ön tampon için anlaşmıştık ve bugünde ürünün parasını yatıracağı be kargosunu yapacağım sözünü vermiştim, Ayrıca dün akşam saat 20:00 gibi tekrardan aradım ve ürünü şu konuşmayı yaptım;
''Ürünü alacakmısınız, eğer alacaksanız ben komple yıkayıp cila atacağım ve paketleyip yanıma alacağım dedim''
omer26 nickli üyede;
''Alacağım yarın parasını gönderirim, kargoya verirsiniz dedi''
Ve ben diğer evin deposunda olan ürünü yaklaşık git gel 35 km yaparak aldım ve yıkayıp, cilalayıp, kargo paketi yapıp hazır hale geirdim ve aracımın arka koltuklarına koydum. Ama maalesef şu ana kadar kişiden haber yoktu, ve bir yere çıkmam gerekiyordu. Şimdi aradım ve bna söylediği cümlelerde ''Maaşının yatmadığı ve bir akrabasına ürünün fiyatını sorduğunu ürünün daha ucuz olduğunu söylemiştir. Bende peki o zaman beni boşa oyaladığın anlatıp, telefonu kapattım.
Şimdi sizlerden yorumlarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Ben nerede hata yaptımda bu kadar zaman kaybettim. Bundan sonra bu kişi ile alışveriş yapacak arkadaşların bu durumu göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim...
Saygılarımla,
Tuncay Aydemir
Misafir047
10/11/2011, 17:33
delikanlı gibi sözünü tutması lazım ne olursa olsun
ibrahim06
10/11/2011, 17:35
olmamış
fiery_hunter
10/11/2011, 17:46
hemde hiç olmamış..
insanları zor durumda bırakmak, boşa emek harcatmak hiçte hoş karşılanak bişey değil.
Alıcam diyip de almamak ayıp olmuş gerçekten
clubber_style
10/11/2011, 18:13
bastan arastırması gerekıyordu bence bosa emek ve zaman kaybı olmazdı boylece
diesel32
10/11/2011, 18:23
en azından kendisinin arayıp durumu önceden izah etmeliydi... insanlık hali maaş yatmamış olabilir ama haber vermeyerek sizin zamanınızı çalmış... ayıp etmiş...
1ocak2011
10/11/2011, 18:29
en azından kendisinin arayıp durumu önceden izah etmeliydi... insanlık hali maaş yatmamış olabilir ama haber vermeyerek sizin zamanınızı çalmış... ayıp etmiş...
Maalesef ben biraz önce arayana kadar herhangi bir haber gelmedi, keşke haber verseydi, bende ona göre işlerime bakardım...
maaş yatmaması olayı tamam ama diğeri olmaz bence..iyice araştırdıktan sonra böyle bir işe girişilmeli..
puntocu07
10/11/2011, 20:13
bence site yönetimi bu kişi forumdan atsın ... ayıptır...
Bu konunun burada olmasi bence yanlis... sahsi fikrim ozelden konunun halledilmesi yonunde olmaliydi... site yonetimi ilanlar kisminda olusan anlasmazliklar hakkinda karar almak zorunda degildir......
eser konunun yeri yanlış olabilir fakat bu tarz konuların açılması gayet güzel çünkü kişinin kişiliklerini diğer arkdaşlarında bilmesi ve ona göre davranılması açısından gayet yerinde buldum ... bu tarz kişiler malesef yönetimi bağlamıyor yani forumdan atılması söz konusu değil ama bir dahaki alışverişlerde bu konu göz önüne alınabileceğini düşünüyorum ..
1ocak2011
10/11/2011, 21:47
eser konunun yeri yanlış olabilir fakat bu tarz konuların açılması gayet güzel çünkü kişinin kişiliklerini diğer arkdaşlarında bilmesi ve ona göre davranılması açısından gayet yerinde buldum ... bu tarz kişiler malesef yönetimi bağlamıyor yani forumdan atılması söz konusu değil ama bir dahaki alışverişlerde bu konu göz önüne alınabileceğini düşünüyorum ..
Mehmet kardeş teşekkür ederim desteğin için, Bende zaten diğer alışveriş yapacak arkadaşlarında bu kişi ile dikkat etmesi için bu konuyu açtım. Bendece forumdan atılması etik bir davranış olmaz. Zaten eğerki Parça satış bölümü varsa bu konularında açılıp diğer üyelerin bilgilenmesi açısından böyle konuların açılması gerektiğini düşünüyorum.
Saygılarımla,
Tuncay Aydemir
WiSTaRiA
10/11/2011, 22:03
ömer 26 nickli şahıs terbiyesizlik yapmış kanımca... bazı konular özelden konuşulmalı ama böyle yapılan terbiyesizlikleride burada belirtilmesi gerekirdi... Ayrıca yönetim bu üyeyi forumdan atması gibi bir cezai uygulamada bulunamaz ama uyarılma gibi bir ikazda bulunabilinir... Size hayırlı satışlar inşallah başka alıcı bulursunuz...
Ayıp etmiş omer26 forumda alışveriş yapmadan önce piyasadaki fıyatını ,ürünün kalıtesını ,özelliklerini arastırdıktan sonra buradaki duruma göre karsı taraf ıle ıletısıme gecılmelıkı satıcıda magdur olmasın o anlık paran olmayabılır,maas yatmamıstır, veya öngorulmeyen bır durum ortaya cıkmıs olabılır karsı tarafa durum ızah edılır şukadar sure biraz bekletecem senı kusura bakma durum boyle ama sözverdıgım gıbı alacam denmelı dıye dusunuyorum.
Forumda alışveris yapanların birbirine teşekkür etmesi ne kadar doğalsa bu tur olaylarında paylasılması o kadar gereklı ,sonuçta Tuncay 35 km gıtmıs, temızlemış,uğraşmış emek vermiş ,kendını buna göre ayarlamış.
Forum içi alışveris yapmadan önce kesın arastırma yapıp,öyle karar verılmelı bence
1ocak2011
10/11/2011, 22:13
Bu forumda benimde bazı alışverişlerim sattıklarım ve aldıklarımda oldu ve hep söz verdiğim gibi ürünü zamanında güzel paketli şekilde gönderdim ve zamanında ücretini gönderip zamanında teslim aldım...
Misafir047
10/11/2011, 22:20
Bu konunun burada olmasi bence yanlis... sahsi fikrim ozelden konunun halledilmesi yonunde olmaliydi... site yonetimi ilanlar kisminda olusan anlasmazliklar hakkinda karar almak zorunda degildir......
bu düşünceniz beni epey şaşırttı demekki forumda birilik ve beraberliğin önemi yok
site yönetimi birlik beraberlik arkadaşça ortam oluşturmak istiyorsa karar almak zorunda zor durumda arkadaşımızı korumak ve kollamak zorundayız burda herkes birbiirini tanıyor yardımcı olmaya çalışıyorlar alınacak karar zor bır karar değil omer 26 nickli arkadaşı forumdan uzaklaştırmak bu şekilde densizlere yerimiz yoktur dememiz gerekir sizinde başınıza gelebilirdi hatta anket şeklinde bir sonuca varabiliriz
GP COSKUN
10/11/2011, 22:25
nasıl ayıplı mal oluyorsa
ömer kardeşimizde ayıplı bir müşteri demekki
söz verildiyse zararda olsa yapılmalı bencede
yönetim olarak bir ceza vermemiz söz konusu değil ama
yönetim olarak yapılanı ayıplıyor ve kınıyoruz
puntocu07
10/11/2011, 22:28
bu düşünceniz beni epey şaşırttı demekki forumda birilik ve beraberliğin önemi yok
site yönetimi birlik beraberlik arkadaşça ortam oluşturmak istiyorsa karar almak zorunda zor durumda arkadaşımızı korumak ve kollamak zorundayız burda herkes birbiirini tanıyor yardımcı olmaya çalışıyorlar alınacak karar zor bır karar değil omer 26 nickli arkadaşı forumdan uzaklaştırmak bu şekilde densizlere yerimiz yoktur dememiz gerekir sizinde başınıza gelebilirdi hatta anket şeklinde bir sonuca varabiliriz
aynen katılıyorum...
GP COSKUN
10/11/2011, 22:39
forumdan atmak ne demek oluyor arkadaş
bir insan bir hata yaptı diye hemen defterden silmekmi gerekir
bence tekrarı halinde böyle düşünülür
yoksa
bir kişi bir malı almaktan vazgeçti diye ne dışlanır ne atılır
insanlık halidir olabilir zaten herkes gerekeni söyledi ve kendisini ayıpladı
ayrıca
asalım keselim dediğiniz şahıs bugün bir arkadaşımız kaza yapmış ve ona yardımcı olmuş
buyrun şimdi ne diyeceksiniz
işte konunun linki
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/31870-suruculuk-hayatimin-ilk-kazasi.html
ağzına sağlık Çoşkun abi.... ben linki ekleyecektim sen benden daha önce davranmışsın....
yoksa
ayrıca
asalım keselim dediğiniz şahıs bugün bir arkadaşımız kaza yapmış ve ona yardımcı olmuş
işte konunun linki
https://forum.grandepuntotr.com/ser-kursu/31870-suruculuk-hayatimin-ilk-kazasi.html
bir insanın yaptığı hata iyiliklerini, yaptığı iyilikte hatalarını örtmez tabikide fakat inşallah Ömer arkadaşımızda yaptığı hatayı anlamıştır üstüne fazla gitmeye gerek yok bence..tabiki burada Ömer e de söz hakkı düşüyor..
1ocak2011
10/11/2011, 22:46
yoksa
ayrıca
işte konunun linki
Arkadaşlar omer06 ile omer26 iki kişiyi karıştırıyorsunuz.
Saygılarımla
GP COSKUN
10/11/2011, 22:49
tamam hatalı olabiliriz
başka arkadaşla karıştırmış olabiliriz ama
yinde söylediklerimin arkasındayım
yaptığı şey ayıptır yakışık olmamıştır fakat
bu yüzdende mahkeme kurulup atmak asmak kesmek yersiz olur
bir izahat beklemeliyiz en azından
ibrahim06
10/11/2011, 22:52
yoksa
ayrıca
işte konunun linki
ömer06 ile ömer26 aynı kişi mi?
Punto_Can
10/11/2011, 22:53
ayıp etmiş...
Punto_Can
10/11/2011, 22:53
hayır abi ömer06 öyle bişey yapmaz, ona ben kefilim :D
ibrahim06
10/11/2011, 22:55
Coşkun beyle aynı anda mesaj yazmışız benim mesaj onunkinden sonra çıkmış.
Punto_Can
10/11/2011, 22:59
neyse abi :) o ömer o ömer değil yani ;)
hayır abi ömer06 öyle bişey yapmaz, ona ben kefilim :D
sağol bende sana kefilim :)
İbrahim abi omer06 benim ya beni nasıl tanımassın :D
omer26 farklı kişi :D
Küçük bir yanlış anlaşılma olmuş Çoşkun abi benim açımdan :)
omer26 nickli arkadaşında kendi ayıbıdır. boşver Tuncay abi.
1ocak2011
10/11/2011, 23:06
Teşekkür ederim, sağolasın...
Ziyaretci046
10/11/2011, 23:15
ömer abi sende yanlış olmaz abi olmuşsa yanlışlıkla olmuştur:thumbup1:
Teşekkür ederim, sağolasın...
Sen sağol Tuncay abi.Burdan çıkarmamız gereken bir sonuç var bence.
bildiğimiz insanlarla görüşün konuşun alışveriş yapın :)
ömer abi sende yanlış olmaz abi olmuşsa yanlışlıkla olmuştur:thumbup1:
sağol ım :)
burhankutlu
10/11/2011, 23:42
İnsan hata yapabilir tamam, doğru da yapmamış böyle ama kurbanlık gibi o kadar insanın içine atmak da hoş olmamış madem hata yaptı bi daha alışveriş yapma tanıdıklarına da anlat yaptırma hoş olmamış katılıyorum etik değil ama yine de sizin yaptığınız da kişisel görüşüm hoş olmamış.
FeyyazYavuz
10/11/2011, 23:45
İnsan hata yapabilir tamam, doğru da yapmamış böyle ama kurbanlık gibi o kadar insanın içine atmak da hoş olmamış madem hata yaptı bi daha alışveriş yapma tanıdıklarına da anlat yaptırma hoş olmamış katılıyorum etik değil ama yine de sizin yaptığınız da kişisel görüşüm hoş olmamış.
bence burda yanlış bişey yok yarın bigün ben birşey sattığımda bu vatandaş alıcı olursa dikkate almam. bugün abimize yaptığı şeyi yarın bize yapmayacağı ne malum? burda bizi uyarması çok doğru bişey ki kendisine de teşekkür ediyorum.
burhankutlu
10/11/2011, 23:52
bence burda yanlış bişey yok yarın bigün ben birşey sattığımda bu vatandaş alıcı olursa dikkate almam. bugün abimize yaptığı şeyi yarın bize yapmayacağı ne malum? burda bizi uyarması çok doğru bişey ki kendisine de teşekkür ediyorum.
herkesin yorumu kendisine senin kişisel görüşün öyle benm ki böyle saygı duyuyorsam saygı beklerim. 10 tane parmağın var hepsi birbirine benziyor mu insanlar hata yapar kimse mükemmel değildir burda hiç kimse mi hata yapmadı herkes hatasız mı ? neyse.
FeyyazYavuz
11/11/2011, 00:28
herkesin yorumu kendisine senin kişisel görüşün öyle benm ki böyle saygı duyuyorsam saygı beklerim. 10 tane parmağın var hepsi birbirine benziyor mu insanlar hata yapar kimse mükemmel değildir burda hiç kimse mi hata yapmadı herkes hatasız mı ? neyse.
adam burda başına geleni anlatmış ben yandım siz yanmayın gibisinden konu açmış bizleri uyarıyo sen haala neyden bahsediyosun.. Ayrıca neyin saygısını bekliyosun anlamadım
fiery_hunter
11/11/2011, 00:52
adam burda başına geleni anlatmış ben yandım siz yanmayın gibisinden konu açmış bizleri uyarıyo
+1
bahadir77
11/11/2011, 01:35
az daha adamı kahraman yapıyormussunuz...
aslında bıyle durumlar ıcın tıpkı gıttı gıdıyordakı gıbı olumsuz not verılmesı daha ıyı olur sankı... sonucta konusmalar netıcesınde eger madur bır taraf varsa maur eden kısının profılıne eklenebılır. alısverıste - puan gıbı...
tabııkı bu fıkır gelıstırılebılır...
puntocu07
11/11/2011, 02:00
Arkadaşlar omer06 ile omer26 iki kişiyi karıştırıyorsunuz.
Saygılarımla:shifty:
burhankutlu
11/11/2011, 06:44
adam burda başına geleni anlatmış ben yandım siz yanmayın gibisinden konu açmış bizleri uyarıyo sen haala neyden bahsediyosun.. Ayrıca neyin saygısını bekliyosun anlamadım
konuşma tarzına dikkat etsen iyi olur arkadaşım. herkesin yorumuna saygımız var sende adabını bil saygı göster burda herkes yorum yapıyor beni eleştirmek sana mı kaldı? tartışmayı uzatmıcam benim ismimi kullanıp yorum yapmazsan sevinirim.
KaMiKaZe
11/11/2011, 10:50
Tuncay abi, başımdan bu ve benzeri bir çok olay geçmiştir. Şuana kadar neredeyse hiçbirini burda afiş etmedim. Doğrusu afiş etmek mi yoksa etmemek mi bilmiyorum. Ama afiş etsende etmesende huylu huyundan vazgeçmiyor. Bu arkadaşın bir sonraki alışverişide aynı şekilde olucaktır.
1ocak2011
11/11/2011, 10:54
Tuncay abi, başımdan bu ve benzeri bir çok olay geçmiştir. Şuana kadar neredeyse hiçbirini burda afiş etmedim. Doğrusu afiş etmek mi yoksa etmemek mi bilmiyorum. Ama afiş etsende etmesende huylu huyundan vazgeçmiyor. Bu arkadaşın bir sonraki alışverişide aynı şekilde olucaktır.
Yazdıklarında haklısın kardeşim, Ben sadece bundan sonra alışveirş edecek arkadaşların biraz daha dikkatli olması ve vakit kaybı yaşamamaları için bu konuyu buraya taşıdım.
Saygılarımla,
sakinkaradas
11/11/2011, 11:37
aslında burada senin aşırı güveninden kaynaklananda bir sorun var.eleştiriye açıksındır umarım.ben esnafım.gerektiginde internet üzerindede satış yapıyorum.bu tarz bir ürün isteyen olursa önce kapora istiyorum.örnegin geçen ay bir arkadaşımın hasarlı opel frontera aracını sattım.araç ilanı yayınlandıktan 1 gün sonra en az 20 kişi abi ben geliyorum sakın satma dedi.ama bu kadar diyenin içinde 1 kişi sadece kapora yatırıp ta kayseriden gelip aldı.bu tarz olaylarla karşılaşmadıgın için sana bu olay abes gelmiş ama esnaflar sürekli bu tarz olaylarla karşılaşıyor.örnegin adam bi parça spariş ediyor getir ben alırım diyor.malzeme geliyor ama ne arayan var nede soran o yüzden güven kavramı artık eskide kaldı.senin hatan parasını yatırmadan gidip 35 m yoldan getirmiş olman.tek suçunda iyi niyetli olman.herkez senin gibi degil kardeş.malesef biz bu tarz olaylarla çok karşılaştık.
1ocak2011
11/11/2011, 11:40
aslında burada senin aşırı güveninden kaynaklananda bir sorun var.eleştiriye açıksındır umarım.ben esnafım.gerektiginde internet üzerindede satış yapıyorum.bu tarz bir ürün isteyen olursa önce kapora istiyorum.örnegin geçen ay bir arkadaşımın hasarlı opel frontera aracını sattım.araç ilanı yayınlandıktan 1 gün sonra en az 20 kişi abi ben geliyorum sakın satma dedi.ama bu kadar diyenin içinde 1 kişi sadece kapora yatırıp ta kayseriden gelip aldı.bu tarz olaylarla karşılaşmadıgın için sana bu olay abes gelmiş ama esnaflar sürekli bu tarz olaylarla karşılaşıyor.örnegin adam bi parça spariş ediyor getir ben alırım diyor.malzeme geliyor ama ne arayan var nede soran o yüzden güven kavramı artık eskide kaldı.senin hatan parasını yatırmadan gidip 35 m yoldan getirmiş olman.tek suçunda iyi niyetli olman.herkez senin gibi degil kardeş.malesef biz bu tarz olaylarla çok karşılaştık.
Yazdıklarında haklısın tabiiki, benim güvencim internet ortamında saihibinde vs gibi sitelerde değilde, kendi Punto forumumuzda bunun olacağı aklıma gelmemiş olmasıdır. Buradaki herkese kendim gibi güvendiğim için maalesef yanıldım...
Misafir047
11/11/2011, 11:47
yoksa
ayrıca
işte konunun linki
coşkun bey daha önce forumdan uzaklaştırılan kişilere ne diyeceksiniz onların yaptıkları hata ömer26 niclinin yaptığının % 1 bile değil
coşkun bey daha önce forumdan uzaklaştırılan kişilere ne diyeceksiniz onların yaptıkları hata ömer26 niclinin yaptığının % 1 bile değil
derdin ne senin arkdaşım ortamı germe yönetime laf atmalar ,bir sorunun varsa bilelim tekrar geldiğine pişman ettirme , eski konuları açacaksan açılacak çok mevzu var onunda yeri burası değil.. Artık biraz dikkat et forumda...
jrgakbulut
11/11/2011, 12:15
söz verildiyse 3-5 kurus fazla bile olsa alinmaliydı ama maaş alma mselesini bilemem ama yapilan tuncay abimize saygısızlıktır
erdiyilmaz
11/11/2011, 12:20
safak bey, konuyu nereye getirmeye calistigini cok merak ettim.
...Şimdi sizlerden yorumlarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Ben nerede hata yaptımda bu kadar zaman kaybettim. Bundan sonra bu kişi ile alışveriş yapacak arkadaşların bu durumu göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim...
uzucu bir durum olmus, umariz bu tur aksiliklerle tekrar karsilasmazsiniz.
binlerce uye icerisinde hangi uyenin iyi niyetli hangisinin olmadigini bilmemiz imkansiz. daha onceden benzer cok olay yasandi. hatta urunun parasini dahi gonderip, daha sonra urunu gonderilmeyince yonetimden para talebinde bulunanlar da oldu. umariz tekrar boylesi uzucu bir durumla karsilasmazsiniz.
zaten konuyu okuyanlar gerekli uyariyi anlamislardir. diger arkadasi yonetim olarak; davranisindan dolayi bizler de kiniyoruz.
https://img337.imageshack.us/img337/841/adszouf.png
Misafir047
11/11/2011, 12:21
derdin ne senin arkdaşım ortamı germe yönetime laf atmalar ,bir sorunun varsa bilelim tekrar geldiğine pişman ettirme , eski konuları açacaksan açılacak çok mevzu var onunda yeri burası değil.. Artık biraz dikkat et forumda...
arkadaşım ortamı niye geriyim provakörmüyüm düşüncelerimi belirtiyorum yönetime ne diye laf atıcam zaten düşüncelerimi belirttim susucam zaten yönetim neyi uygun görürse o olucak itiraz edecek olanda yok
Misafir047
11/11/2011, 12:23
safak bey, konuyu nereye getirmeye calistigini cok merak ettim.
uzucu bir durum olmus, umariz bu tur aksiliklerle tekrar karsilasmazsiniz.
binlerce uye icerisinde hangi uyenin iyi niyetli hangisinin olmadigini bilmemiz imkansiz. daha onceden benzer cok olay yasandi. hatta urunun parasini dahi gonderip, daha sonra urunu gonderilmeyince yonetimden para talebinde bulunanlar da oldu. umariz tekrar boylesi uzucu bir durumla karsilasmazsiniz.
zaten konuyu okuyanlar gerekli uyariyi anlamislardir. diger arkadasi yonetim olarak; davranisindan dolayi bizler de kiniyoruz.
erdi bey çok samimi söylüyorum niyetim ömer26 başka lütfen art niyet aramayın
erdiyilmaz
11/11/2011, 12:23
arkadaşım ortamı niye geriyim provakörmüyüm düşüncelerimi belirtiyorum yönetime ne diye laf atıcam zaten düşüncelerimi belirttim susucam zaten yönetim neyi uygun görürse o olucak itiraz edecek olanda yok
ortaya bir laf atip kacip gitmek yok oyle..
konu disi alakasiz mesaj atiyorsun,
bizleri tohmet altinda birakiyorsun,
sonra "-susuyorum ben.." vs. neyse icinden gecen soyle biz de bilelim.
ibrahim06
11/11/2011, 12:32
sağol bende sana kefilim :)
İbrahim abi omer06 benim ya beni nasıl tanımassın :D
omer26 farklı kişi :D
Tanımam mı Ömercim. Lakin birden olaya ismin karışınca uyarı mahiyetinde yazmıştım. Bak bundan sonra sen de dikkatli ol :)
1ocak2011
11/11/2011, 12:32
Arkadaşlar lütfen gerilmeyelim, konu gitmesi yönünde su gibi akıp gitsin, eğer taştışma vs yaşanacaksa konuyu kapatalım lütfen...
ibrahim06
11/11/2011, 12:36
Arkadaşlar lütfen gerilmeyelim, konu gitmesi yönünde su gibi akıp gitsin, eğer taştışma vs yaşanacaksa konuyu kapatalım lütfen...
Yorum yazan arkadaşlardan birinin 'bu kişi forumdan atılsın' cevabından sonra tartışma alevlendi sanki siz atılmasını istiyormuşsunuz gibi algılandı.
Evet söz verip de tutmayan arkadaş ayıp etmiş. Siz de bu durumu bildirdiniz. Forumdan atlsın diyen siz değilsiniz. Atılması da gerekmez bence.
Misafir047
11/11/2011, 12:37
arkadaşlar yokuş aşağıda vitesemi boşa almak mı vitestemi inmek daha az yakar :Dü
konuyu değiştiriyoruz:D
ibrahim06
11/11/2011, 12:38
arkadaşlar yokuş aşağıda vitesemi boşa almak mı vitestemi inmek daha az yakar :Dü
Viteste inmek:)
cemal arslan
11/11/2011, 12:41
bana göre ortada bir şey yok...
belki bu gibi durumlarla defalarca karşılaştığım için artık normal sayıyorum...
daha geçenlerde kocaeli ve istanbula gittik...güya 13 arabaya ekomax ve yazılım uygulaması yapacaktık...ancak ne hikmetse...7 araç ta bir gün içinde satılmıştı :)
oysa bir gün önce teyitleştik onay verdik...
nasibimizde 3 araç varmış...diğer 3 taneside tekrar düşüneceklerini söylediler...
aniden arabası satılan...maaşını alamayan ...dedesi rahatsızlanan....eşi rahatsızlanan...vs.vs.o kadar çok saçma bahaneler söyleniyor ki...
kimse delikanlı gibi çıkıp abi kusura bakma...ama kafam karıştı ve ben vazgeçtim...demiyor...
şimdi burada ki mevzu da bu....
ömer26 arkadaş iyice araştırmadan sormadan soruşturmadan....arkadaşımızla anlaşmış...
arkadaşımız zaman harcamış emek sarf etmiş...zahmete katlanmış...
elbette hoş bir durum değil...şuan onu en iyi anlayabilecek kişi benim...
ömer26 arkadaşımız ayıp etmiş...doğru değil...etik değil...
söz ağızdan çıkar ve bir kere çıkar...söz senettir...namustur...karşımdaki insanı kıracağıma kendi kafamı kırarım...karşımdaki zarar edeceğine ben zarar ederim...
en azından bana göre...benim felseme göre budur...
bugüne kadar hep böyle oldu ve böyle olacak...
1ocak2011
11/11/2011, 12:42
Viteste inmek :D Ama tüketim 2 gözükebilir :)
Şafak malum olaydan beridir hiç tutmadım seni ikili oynayan kişileride hiç sevmem söyleyecek sözüm varsada asla esirgemem arkdan konuşmayı sevmem , eğer tekrardan kendini forumdaki seni tanıyan arkdaşlara benimsetmek istiyorsan çok çalışman gerek burası bir aile oratmı ikicilere bölücülere yer yok .. daha fazla uzatmak istemiyorum ..
Tuncay abi özür diliyorum konunu farklı yönlerde kirlettik .
Misafir047
11/11/2011, 12:58
Şafak malum olaydan beridir hiç tutmadım seni ikili oynayan kişileride hiç sevmem söyleyecek sözüm varsada asla esirgemem arkdan konuşmayı sevmem , eğer tekrardan kendini forumdaki seni tanıyan arkdaşlara benimsetmek istiyorsan çok çalışman gerek burası bir aile oratmı ikicilere bölücülere yer yok .. daha fazla uzatmak istemiyorum ..
Tuncay abi özür diliyorum konunu farklı yönlerde kirlettik .
ayağını denk al laflarına dikkat et senin bana bölücü ikici demeye ne hakkın var haddini aşıyorsun konuyu güzellikle kapatmaya çalışıyorum farkındaysan laflarına diklkat edersin sevinirim
Öncelikle bu tip durumlar olabilir.. yapacak birşey yok bazı arkadaşların dediği gibi bizde esnafız ve her gün nelerle karşılaşıyoruz.. İnsanların güven ortamı ve söz senet ortamı maalesef zarar görmüş durumda.. örf adet gelenek bilmemek sıkıntılı..
ayağını denk al laflarına dikkat et senin bana bölücü ikici demeye ne hakkın var haddini aşıyorsun konuyu güzellikle kapatmaya çalışıyorum farkındaysan laflarına diklkat edersin sevinirim
şu anda çok korkmuş biri olarak tir tir titriyorum :) tüm msjlarını aç bir oku bak bakalım istersen ben copy paste yapayım o zman anlarsın burada tek tek döktürme , bir söz vardı en iyi bildiğim haddimdir ;) neyin ne zman söyleyeceğimi bilen biriyim .. ve bu zmana kadar hiç kimse hakkında böyle bişde yazmadım . saygılar bizden şafak bey ,keyifli forumlar dilerim...
Misafir047
11/11/2011, 13:59
şu anda çok korkmuş biri olarak tir tir titriyorum :) tüm msjlarını aç bir oku bak bakalım istersen ben copy paste yapayım o zman anlarsın burada tek tek döktürme , bir söz vardı en iyi bildiğim haddimdir ;) neyin ne zman söyleyeceğimi bilen biriyim .. ve bu zmana kadar hiç kimse hakkında böyle bişde yazmadım . saygılar bizden şafak bey ,keyifli forumlar dilerim...
valla sunu söyliyim çok basit konuşuyorsun çokmu korkuttum seni kardeşim kusura bakma tek tek döktür nolacak sen ki haddini bildiğini zannedip haddini aşıyorsun hala eğer düzgün insan olsaydın bunların özelde yazılıp konuşulacağını bilmen lazım hala ortaya yazıyorsun konuyu kapatmaya çalışıyorum hala benimle uğrasıyorsun bırak artık su klavye delikanlığını tir titreyen femoli bey bendende size en derin saygılar:)
klavye delikanlılığı :=) tamam daha bişi yazmıyorum başkalarının blmemesi gerekirdi ok özelden yazarım bir daha..
Misafir047
11/11/2011, 15:16
klavye delikanlılığı :=) tamam daha bişi yazmıyorum başkalarının blmemesi gerekirdi ok özelden yazarım bir daha..
başkalarının bilmemesi değil benim açımdan mahsuru yok eğer bir sorun varsa özelden yazılması gerektiğini savunuyorum
Şafak bencede uzaklastırılacak bır durum yok uzaklıstırılan arkadaslar genellıkle diger insanlarla kavga eden,özelden argo konusan,kufur eden,saygısızca davranıp ortamın sıcaklıgını arttıran kısılerdı burada omer26 nıcklı kısı herhangı bır yukarıdakı davranısları bulunmamıs .
Hatta kendını dahı savunmamıs
İbrahim aynı kısı degıl Ömer06 Bizim Ankaralı Ömer Bedir sürekli yuzu gulen ,guzel arkadasımız omer26 ıse Eskısehırden arkadas ılk okudugumda bende karıstırdım abooo dedım Ömer Bedirmi yapmış dedım yok yav o yapmaz boyle bbırsey dıye nıcklerı kontrol etmıstım
tamam hatalı olabiliriz
başka arkadaşla karıştırmış olabiliriz ama
yinde söylediklerimin arkasındayım
yaptığı şey ayıptır yakışık olmamıştır fakat
bu yüzdende mahkeme kurulup atmak asmak kesmek yersiz olur
bir izahat beklemeliyiz en azından
Coşkun abi bence haklı arkadaşlar bu yuzden forumdan uzaklastırma olmaz forumdan uzaklastırılacak bır durum yok ozaman forumda servıs kalmaz.
Konuyu acan arkadas bızı uyardı bundan sonrada o arkadasıle alısverıs yapan ınsanlar daha dıkkatlı olur,almadan once karsı tarafıda dusunerek karar verır kımsede magdur olmaz
sakinkaradas
11/11/2011, 17:42
kibrit çaksak bu kadar alevlenmezdi bu konu. :D birbirimiz üzecek şeyler yazmamaya dikkat edelim lütfen.sonuçta biz bir aileyiz.bazen kavgalar anlaşmazlıklar olabilir.
tamam maaş yatmamış olabilir ama önce elinde parayı görücen sonra alıcam diyecen
GP COSKUN
11/11/2011, 18:20
bak şafak kardeş
şimdiye kadar bu forumdan sebepsiz yere yada haksız şekilde yada kişisel husumetten dolayı atılmış bir tek kişi göster sana söz bugün moderatörlükten istifa ederim
ayrıca ömeri tanımam etmem ama doğru söylemeyide severim
cümlenin içinde demişsin ömerin yaptığı hata diye bir söz kullanmışsın
şimdi forumdaki herkese bir cümle yazıcam okuyun karar verin
türk ticaret kanunu ve tüketici hakları derki
bir malın satınalınmış olabilmesi için bedelünin yada kısmi olarak kaporasının çdenmiş olması gerekir alıcı dilerse satın almaktan belirli süre zarfında vazgeçer ürünü veya malı iade edebilir
satış sözleşmesi imzalanmadan alınan bir mal için ödenen para dahi geri talep edilebilir gibi bir çok madde var detaylarıyla yazamıyorum araştırın bulursunuz
halen söylüyorum ömerin yaptığı etik bir davranış değil yakışıkta olmamış be lendisine olan güveni zedelemiştir ancak idam edilmesinede gerek yoktur
saygılar
tamam arkadaşlar bu kadar uzatmanın manası yok bence konu kilitlensin kapansın..adam bir hata yaptı etik değil yanlış falan diyoruz da bu konuyu uzatarak hata yapıyoruz bilmiyorum farkında mıyız?
KaMiKaZe
11/11/2011, 18:39
tez başı kesile.