Orijinalini görmek için tıklayınız : PUNTODA mini cooper S jantı nasıl olur merak edenler için...
internette gezinirken bide baktım antalyada mini cooper s jantlı bi punto var:surprise: bende hep olurmu yakışırmı diye merak ederdim bazı arkadaşlarda uzun süredir araştırıyordu uyar mı diye demekki oluyormuş hatta bence miniden daha çok yakışmış puntoya...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-mini-cooper-sahibinde-mini-cooper-janti-satilik-sifirrrr-63499863/detay/
motor delisi
08/11/2011, 12:48
Güzel olmuş ama siyah puntoya gieceğini sanmam beyazla uyumlu olmuş faat kırmızı bir puntoya 2 adet beyaz çizgi + bu jant çokta hoş durur gibime geliyor :)
güzel fena olmamış bence :)
puntocu07
08/11/2011, 12:54
internette gezinirken bide baktım antalyada mini cooper s jantlı bi punto var:surprise: bende hep olurmu yakışırmı diye merak ederdim bazı arkadaşlarda uzun süredir araştırıyordu uyar mı diye demekki oluyormuş hatta bence miniden daha çok yakışmış puntoya...
MİNİ COOPER sahibinde mini cooper jantı satılık sıfırrrr - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 63499863 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-mini-cooper-sahibinde-mini-cooper-janti-satilik-sifirrrr-63499863/detay/)
:surprise::surprise::surprise:daha neler...
dün görmüştüm bunu çok para istiyo :D
arabanın hatlarıda yuvarlak geldiği için ben yakıştırdım..
beyazı biraz boğmuş ama kırmızıda güzel olur bence...
olmamış...
Olmamıs ılandada 2ooo tl ye satıyor verılırmıs bu paraya bu janta fıatın orjınal jantları bın basar buna
Romeo_er2
09/11/2011, 02:56
bende bi kere jantcıda cooper gp jantı görüp denemiştim ayaküstü beğenmedim çıkardım sonra =) bu biraz daha iyi durmuş ama
patlıcana yoğurt dökülmüş. hiç olmamış bence :)
tmac_fuat
09/11/2011, 23:54
Eh bence fena değil ama tabi ki bu paralara çok daha iyi jantlar alınabilir...
ugurozer
10/11/2011, 13:27
.