Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunu yapan insan olabilir mi ????
fiery_hunter
07/11/2011, 22:38
arkadaslar bugün sabah arabamın yanına geldim. lastiklerini kontrol etmeden hiç binmem arabaya lastiklere bakarken bide ne göreyim ...... biri bütün lastiklerime resmen çivi çakmış. biri diyorum çünki aracımın bütün lastiklerinde 1 er adet civi saplanmış vede tesadüfe bakınki bütün lastiklerin aynı yerine... normal şartlar altında bi nalbur dükkanının içinden geçmek lazım böyle bir tesadüf için ? vede bütün çivilerin uzunlugu aynı. bunu yapan gerçekten insan mı çok merak ediyorum ....
Geçmiş olsun işte böyle ********ler kendilerinde olmayan malı kıskanırlar. Lüx bi araç alırsın bırakırsın biyere çizerler giderler. En iyisi garajın olcak ama bu seferde dışarı biyere gittiğinde gelcek başına.
Birde peki bunu yapan kişi çiviyi çaktıktan sonra niye eğmeye çalışmışki çakar giderdi? zaten istesede çivinin çakıldığı yer lastik yani çaktıktan sonra tekrar o şekilde eğmesi zor bence. Sakın siz nalbur dükkanının önünden geçmiş olmayasınız ? :)
Eray işi bılmeyen bırısıymıs ben olsam yanaklardan yapardım :)
Saka bır yana 10 tl ye toplamda 40 tl ye yaptırılır yanaktan olsa lastıkler cöpe gıder kotunun ıyısı resmen bu yıne sanslısın
fiery_hunter
07/11/2011, 23:16
sokaktamı yapmışlar bunu
apartmanın otoparkında yapmışlar
Geçmiş olsun işte böyle ********ler kendilerinde olmayan malı kıskanırlar. Lüx bi araç alırsın bırakırsın biyere çizerler giderler. En iyisi garajın olcak ama bu seferde dışarı biyere gittiğinde gelcek başına.
Birde peki bunu yapan kişi çiviyi çaktıktan sonra niye eğmeye çalışmışki çakar giderdi? zaten istesede çivinin çakıldığı yer lastik yani çaktıktan sonra tekrar o şekilde eğmesi zor bence. Sakın siz nalbur dükkanının önünden geçmiş olmayasınız ? :)
janta denk gelmiştir heralde kamuran çivi çok uzundu lastik sökülünce baktım jantın içinde yeri belliydi çivilerin
Eray işi bılmeyen bırısıymıs ben olsam yanaklardan yapardım :)
Saka bır yana 10 tl ye toplamda 40 tl ye yaptırılır yanaktan olsa lastıkler cöpe gıder kotunun ıyısı resmen bu yıne sanslısın
doğru söylüyosun tabiki orası öylede ama durduk yere bunu yapan insansa sen ben neyiz merak ediorum :)
cemal arslan
07/11/2011, 23:21
ne desek azdır....allaha havale etmekten başka çare yok...
bunlar babadan oğula nesil herhalde ....... cocukları
fiery_hunter
07/11/2011, 23:31
ne desek azdır....allaha havale etmekten başka çare yok...
aynen öyle valla
bunlar babadan oğula nesil herhalde ....... cocukları
lastikçiye gidene kadar çok şey söyledim inanamazsın ..
aynen öyle valla
lastikçiye gidene kadar çok şey söyledim inanamazsın ..
Yakalayacan bunu suc ustu bır guzel dövecen ama öyle boyle degıl ellerını kırcan her parmaklarını oynattıgında hısseder acısını aklına gelır bırdahada yaparmı boyle sey
inanırım kardeşim benimde başıma geliyo böyle şeyler
Romeo_er2
07/11/2011, 23:47
çok şey derdim ama forum ortamında ayıp olur..O.Ç. bunların alayı..Biyerlerine girsin o çivilerden tonlarca inşallah..
edelsang
07/11/2011, 23:50
:S arabayı dışarı bıraktım,içime kurt düştü..Güzelim garaj varken ne diye dışarı bıraktıysam..
çok gemiş olsun
fiery_hunter
07/11/2011, 23:51
valla ne deseniz haklısınız ya olcak iş değil valla aklım almıyo. böyle insanların günlük yaşamda içimizde oldugunu bilmek .....
fiery_hunter
07/11/2011, 23:52
:S arabayı dışarı bıraktım,içime kurt düştü..Güzelim garaj varken ne diye dışarı bıraktıysam..
çok gemiş olsun
kapalı garajın varsa hiç durma. saolasın
çizen ********in kardeşidir bunlar...
eexelanss
08/11/2011, 00:15
Geçmiş olsun. Alayının ***na koyum ben onların. Benimde başımı çok yaktılar eski arabamda..Aracımın şoför kapısından başlamışlar sağ arka kapıya kadar kanırtarak çizmişler boyanın altındaki her ne haltsa o gözüküyordu çoğu yerde. Babam sıfır araba almıştı araba gıcır renkte siyah daha 3 aylık araba bir hafta arabasız kaldığım için onu kullanmıştım. Kendi evimin önünde onunda anasını **** ktiler çizdiler. Oda yetmedi iki yıl önce kurban bayramında yine aynı aracımın pilakalarını kırıp çaldılar. Kurban kesmeye gidicem sabah bir çıktım pilakalar yok kırıp almışlar yerde kırık plastik parçaları duruyor bayram bayram polisti tutanaktı karakoldu uğraşmıştım. Aynı yerde 5-6 araç park ediyorduk kimsenin arabasının kılına zarar gelmedi ama benimkinin anasını bellediler 75 milyonun çocuğu onlar. İş üstünde bi yakalasam arabanın anahtarını g*** den sokup ağzından kusturacam..
Kusura bakmayın çok ağır konuşuyorum ama benim canımı çok yaktılar. Sadece kendi aracımı değil başkasının aracına zarar vereni göreyim onuda oyacam.
Nasıl bir ********liktir bu insanın aklı almıyor gerçekten. Geçende de benim fiat yazılı sibop kapaklarını çalmışlar. Allahtan lastikleri sağlam bırakmışlar.
EvoKoray
08/11/2011, 00:22
en yakın lastikçiye gidip ağız burun dalmak lazım başkası olamaz.. şaka bir yana geçmiş olsun işi gücü yok bu milletin
fiery_hunter
08/11/2011, 00:36
çizen ********in kardeşidir bunlar...
saolasın valla aklıma geldikçe hala...
Geçmiş olsun. Alayının ***na koyum ben onların. Benimde başımı çok yaktılar eski arabamda..Aracımın şoför kapısından başlamışlar sağ arka kapıya kadar kanırtarak çizmişler boyanın altındaki her ne haltsa o gözüküyordu çoğu yerde. Babam sıfır araba almıştı araba gıcır renkte siyah daha 3 aylık araba bir hafta arabasız kaldığım için onu kullanmıştım. Kendi evimin önünde onunda anasını **** ktiler çizdiler. Oda yetmedi iki yıl önce kurban bayramında yine aynı aracımın pilakalarını kırıp çaldılar. Kurban kesmeye gidicem sabah bir çıktım pilakalar yok kırıp almışlar yerde kırık plastik parçaları duruyor bayram bayram polisti tutanaktı karakoldu uğraşmıştım. Aynı yerde 5-6 araç park ediyorduk kimsenin arabasının kılına zarar gelmedi ama benimkinin anasını bellediler 75 milyonun çocuğu onlar. İş üstünde bi yakalasam arabanın anahtarını g*** den sokup ağzından kusturacam..
Kusura bakmayın çok ağır konuşuyorum ama benim canımı çok yaktılar. Sadece kendi aracımı değil başkasının aracına zarar vereni göreyim onuda oyacam.
aynen öyle abi valla duygularıma tercüman oldun nasıl bi zihniyettir bu anlamıs değilim o kadar para say gözün gibi bak .... biri gelsin bunu yapsın cidden düşündükçe hala siniri bozuluyo insanın
Nasıl bir ********liktir bu insanın aklı almıyor gerçekten. Geçende de benim fiat yazılı sibop kapaklarını çalmışlar. Allahtan lastikleri sağlam bırakmışlar.
allah baska dert göstermesin hakikaten zor bugün bunu yapan yarın camları indirir nası bi huzursuzluktur sürekli inip inip bakıyorum arabaya
FeyyazYavuz
08/11/2011, 01:20
bunları yapanların iki dünyada da yakası bir araya gelmesin senin arabana verdikleri bu zarar inş. tez zamanda canlarına mal olur bu kadar büyük beddua ediyorum.. ölsün gebersin ** herifler bunu yapanların yaşamaya hakkı yok tabi küçük çoluk çocuk değillerse
gorkem kaan
08/11/2011, 01:22
geçmiş olsun vallahi böyle bi ********lik adilik olamaz. benimde geçen gün küçük bişi ama yeşil sibop kapaklarımı çalmışlardı...
fiery_hunter
08/11/2011, 01:43
bunları yapanların iki dünyada da yakası bir araya gelmesin senin arabana verdikleri bu zarar inş. tez zamanda canlarına mal olur bu kadar büyük beddua ediyorum.. ölsün gebersin ** herifler bunu yapanların yaşamaya hakkı yok tabi küçük çoluk çocuk değillerse
işte dostum bunlarda insan bizlerde böyle bi dünyada yaşıyoruz
geçmiş olsun vallahi böyle bi ********lik adilik olamaz. benimde geçen gün küçük bişi ama yeşil sibop kapaklarımı çalmışlardı...
usta küçüğü büyüğü yok bu işin bugün küçüğünü yapan yarın baska bi suç işlemiceqinin garantisi yok buna üzülüyorum..
fatihhhh
08/11/2011, 17:49
bunları yapanlar bence sizi tanıyor.
yani size düşmanlık besliyor.
isteyerek yada istemeyerek birilerine zararınız oldu mu?
bi düşünün isterseniz.
sezerism
08/11/2011, 21:20
Arkadaşlar bunlar vatan haini bunlara ALLAH akıl fikir versin diyecek birşey yok .
fiery_hunter
08/11/2011, 23:56
bunları yapanlar bence sizi tanıyor.
yani size düşmanlık besliyor.
isteyerek yada istemeyerek birilerine zararınız oldu mu?
bi düşünün isterseniz.
düşman mı hayatımda kötü hatırladıqım tek bir kişi bile yok çevremdede herkes eminim ki öyle düşünüyodur :(
Ziyaretci046
10/11/2011, 21:23
abi geçmiş olsun mahallede seni çekemeyen olabilir bi de sen de ses sistemi var ya sesi açıyon diye falan gıcık olan olur mu oluyo öyle çekemeyenler
egzo-evo
10/11/2011, 22:23
eray kardeşim geçmiş olsun. konuyu gördüm gerçekten çok üzüldüm :no000000: bunları yakalayacaksın eşşek sudan gelse bile kar etmeyecek ve Allah yarattı demeyeceksin :boxin: nazarada geldin gibime geliyor. arıyacam seni çok canım sıkıldı.
Bu nasıl bir zihniyettir yaa. Çok geçmiş olsun.
fiery_hunter
11/11/2011, 00:45
abi geçmiş olsun mahallede seni çekemeyen olabilir bi de sen de ses sistemi var ya sesi açıyon diye falan gıcık olan olur mu oluyo öyle çekemeyenler
yok kardeşim ya bugüne kadar mahalleye müzik sesi hiç acık girmedim ondan öyle bi ihtimal yok hiç ;)
eray kardeşim geçmiş olsun. konuyu gördüm gerçekten çok üzüldüm :no000000: bunları yakalayacaksın eşşek sudan gelse bile kar etmeyecek ve Allah yarattı demeyeceksin :boxin: nazarada geldin gibime geliyor. arıyacam seni çok canım sıkıldı.
teşekkür ederim abicim aynen öyle düşünüyorum ama insanoğlu işte çoğu yapılana anlam veremediqimiz gibi bunada anlam veremiyorum..
Bu nasıl bir zihniyettir yaa. Çok geçmiş olsun.
saolasın bende hala anlamış değilim..
kamilinal
11/11/2011, 11:09
Geçmiş olsun kardeş..Ne dangalak insanlar var:(
çok geçmiş olsun bunlar anası babası belli olmayan ş erefsizler
fiery_hunter
11/11/2011, 19:24
Geçmiş olsun kardeş..Ne dangalak insanlar var:(
aynen öyle valla..
çok geçmiş olsun bunlar anası babası belli olmayan ş erefsizler
kesinlikle
operatormurat
11/11/2011, 20:18
son of bitch olmak zor zanaat eray,mahallende bunlardan mevcut,dua et çizmemişler yoksa dahada üzülürdün kardeşim...
fiery_hunter
11/11/2011, 20:20
son of bitch olmak zor zanaat eray,mahallende bunlardan mevcut,dua et çizmemişler yoksa dahada üzülürdün kardeşim...
doğru söylüyosun abi