Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık punto evom yok :(
opexturk
07/11/2011, 17:35
arkadaşlar evomu sattım şimdi yeni bi araç bakıyorum aklımdaki araç opel astra 1.3 enjoy spor paket...
sizlerin tavsiyeleriniz veya önerileriniz varsa paylaşmanızı istiyorum...
fiyat sınırım 26-27 bin tl
ağır gelir o araba hocam :(
arkadaşlar evomu sattım şimdi yeni bi araç bakıyorum aklımdaki araç opel astra 1.3 enjoy spor paket...
sizlerin tavsiyeleriniz veya önerileriniz varsa paylaşmanızı istiyorum...
fiyat sınırım 26-27 bin tl
aynı şeyi düşünüyoruz hocam bulursan 2 tane banada haber ver alalım :)
opexturk
07/11/2011, 21:01
ağır gelir o araba hocam :(
ağır gelir derkennnn????
blackhawk
10/11/2011, 13:07
Opel konforlu fakat bakım masrafı ağır bir markadır. Aynı motoru kullanmamıza rağmen bizde 1 lira olan parça onda 5-6 liradır. Ve çalıştığım firmada opel vardı sürekli bir sensör arıza veriyor bir parça değişip duruyordu. Eğer ki illa alıcam dersen garantisi olan bir araç al en azından cebin daha az zarar görür.
Opel konforlu fakat bakım masrafı ağır bir markadır. Aynı motoru kullanmamıza rağmen bizde 1 lira olan parça onda 5-6 liradır. Ve çalıştığım firmada opel vardı sürekli bir sensör arıza veriyor bir parça değişip duruyordu. Eğer ki illa alıcam dersen garantisi olan bir araç al en azından cebin daha az zarar görür.
bizde 6 senedir astra var çok şükür arabaya güvenle biniyorum 3-5 kuruş fazla veriyorum ama Allah korusun kaza yapsam güvende hissediyorum kendimi..araba kapısını bile açarken insana güven veriyor bence..
opexturk
11/11/2011, 16:40
çok yakın 2 arkadaşımda da astra 1.3 var ikisi de çok memnun ben de p.tesi alıyorum kısmet olursa 2006 1.3 enjoy astramı bakalım memnun etmezse satarız başka bişey bakarız
aposport
11/11/2011, 16:48
2005 yılında sıfır opel corsa cdti almıştık. 10.000 km bakımına yetkili servise gitmiştik. standart bakıma 400 küsür tl ödemiştik. çok ağırımıza gitmişti. arabayı 20.000 km olmadan satmıştık. o gün bu gündür opel mi tövbe...
blackhawk
11/11/2011, 16:53
Allah kaza bela vermesin. Inşallah hayırlı olur.
arkadaşımda 2008 astra var bir gün olsun içim gitmedi