Orijinalini görmek için tıklayınız : Gitti venga geldı 1.6 dıesel c4
uzuncocuk
03/11/2011, 21:55
bugun bursa ınallar cıtroende 2011 model olarak tek kalmıs beyaz c4 dıesel 92 ps comfort paket ıcın el sıkıstım.... fıyat 44000 tl... bu donanımda bu segmentte daha ucuzunu bulaamadım... kasko param gelene kadarda arac satılmayacak( deprem magduruyum dıye epey agladım:)......) umarım ıyı yaapmısımdır bekleyıp gorecegız..
ykaya1983
03/11/2011, 22:08
Hayırlı olsun ümit bey.Allah kaza bela vermesin.Gerçekten doğru bir seçim yapmışsınız.
115 hplerinden yok muydu ya :D 128 hplik canavar CRDi motordan sonra 92 hp az gelmesin size ?
Hayırlı olsun bu arada C4 güzel araç.
StrawBeeRy
03/11/2011, 22:52
hayırlısı olsun abi Allah kaza bela vermesin
uzuncocuk
03/11/2011, 23:03
115 hplerinden yok muydu ya :D 128 hplik canavar CRDi motordan sonra 92 hp az gelmesin size ?
Hayırlı olsun bu arada C4 güzel araç.
artı tunınge ugrayacagız artık.... :) venga almayı cok ısterdım ama 47 kusur fıyata artık mantıklı degıl:( crdı ye gore cok sessız bır motora sahıp c4... ıcı ve bagajıda gercekten ıyı... fıyatta ıyı olunca saldırdım resmen....
Cok iyi tercih bence :) hayırlı olsun inşallah :) artı tuning forever :)
hayırlara vesile olsun inşallah komutanım iyi etmişsin c4 lerde ikinci el ağlatıyor ama sıfır garantili araba sağlam sağlam binersin inşallah..
uzuncocuk
04/11/2011, 00:27
hayırlara vesile olsun inşallah komutanım iyi etmişsin c4 lerde ikinci el ağlatıyor ama sıfır garantili araba sağlam sağlam binersin inşallah..
ıkıncı elın nolacagı bellı egıl bu ulkede:) venga almadan once hanımla bırbırımıze gırmıstık c4 yuzunden.... nısanda aynı araca 48000 verememıstım....
ibrahim06
04/11/2011, 01:29
Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin
eexelanss
04/11/2011, 11:14
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun aracınız güle güle binin :) Güzel tercih c4 :)
operatormurat
04/11/2011, 11:31
hayırlı uğurlu olsun kardeşim,senin içine sindiyse bizim için problem yok,seçtiğin bu arabada çok güzel,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, artık kurbanda bide kan akıtırsan,üzerinde dolaşan musibetleri ve kötü enerjiyide uzaklaştırırsın inşallah biladerim...
uzuncocuk
04/11/2011, 14:02
hayırlı uğurlu olsun kardeşim,senin içine sindiyse bizim için problem yok,seçtiğin bu arabada çok güzel,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, artık kurbanda bide kan akıtırsan,üzerinde dolaşan musibetleri ve kötü enerjiyide uzaklaştırırsın inşallah biladerim...
abı kurbanda ıkı kan akıtıyorum bu sene... 2011 unutulması gereken bır yıl oldu bu son olaylarla ama allahıma sukur hayatta ve ıyıyız... mal gelır gıder...
hayırlı olsun abi...Allah kaza bela vermesin...
2. el biraz düşerse bende ds4 istiyorum :)
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..
ds4 gerçekten güzel
c4 ünde içini beğendim eskisine nazaran fena değil..