Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Koruma Yaptırdım ve birkaç değişik foto
Arkadaşlar geçen 20 bin bakımını yaptırdıktan birkaç gün sonra motor koruma yaptırmaya da karar vermiştim, abime verdim aracı motor korumayı yaptırmış, geçtiğimiz hafta 29 ekimde tatildeki ve birkaç gün içindeki çektiğim bazı fotoları eklemek istedim, birde memleketimden gece görünüm
Bakalım beğenecekmisiniz ?
Bizim kurumun aracı Reno Fluence 1.5 previlace mı ne ondanmış, interneti açtım fiyatına baktım 55.000 küsür baz fiyatı, şöforu olan abimden anahtarını istedim, anahtar (kart) üzerinde far açma, bagaj açma var tamam güzel, kapıları açmak için birkaç sn uzun basılı tuttum kapıyı açtıktan sonra camları da açarmı diye bekledim Sonuç : Açmadı,
dedim benim araç sıfırı baz fiyatı 41 bin küsür bizimkinde standart camları kumanda dan açma kapama 55 bin küsür olan araçta yok, bayağı bir hoşuma gitti
1ocak2011
02/11/2011, 11:30
Maaşallah...
Kastamonu gece görünümünden bir manzara
En baştaki fotoğrafı Fiat ın resmi sitesine mail ile gönderebilirsem yollamak istiyorum, reklam amacıyla kullansınlar, ESP standart diye, en sondaki fotoğrafta ise aynı anda iki tane uçağı yakaladığıma dair, birisi yer uçağı , diğeri gökteki uçak :)
eksoz cok kotu ya sanki photoshop gibi :D
eksoz cok kotu ya sanki photoshop gibi :D
Teşekkürler, sebebi şey olabilir, Türkiye deki nadir orjinal çift egzozlulardan olduğu için yakışmamış olabilir... :)
cute.poison
02/11/2011, 12:01
Ankara yolu Kadıdağı :)
Mugen_punto
02/11/2011, 12:05
Güzel görüntüler eline sağlık.. yan marşpiyel ve arka kanat hoşuma gitti bendemi yaptırsam acaba :)
Teşekkürler, sebebi şey olabilir, Türkiye deki nadir orjinal çift egzozlulardan olduğu için yakışmamış olabilir... :)
evet abi belki fotoda oyle cikmisda olabilir yani fotojenik bi eksoz deildir belki :D bnce kocaman bir duz boru daha cok yakisir oraya :D
evet abi belki fotoda oyle cikmisda olabilir yani fotojenik bi eksoz deildir belki :D bnce kocaman bir duz boru daha cok yakisir oraya :D
Bu cümleleri benim 95 duymasın, duyarsa senin aracının plakasını sorar ist da denk gelirse hesabını da sorar :)
sezerism
02/11/2011, 23:58
Bence Gerçek Yer Uçağı 1,4 140 MULTİAIR BRAVO ....
aracın beyninin uzerinde seri numaralarının yanında GP ile başlıyor kod numarası yani aracların beyni grande sanırım
Arkadaşlar geçen 20 bin bakımını yaptırdıktan birkaç gün sonra motor koruma yaptırmaya da karar vermiştim, abime verdim aracı motor korumayı yaptırmış, geçtiğimiz hafta 29 ekimde tatildeki ve birkaç gün içindeki çektiğim bazı fotoları eklemek istedim, birde memleketimden gece görünüm
Bakalım beğenecekmisiniz ?
Bizim kurumun aracı Reno Fluence 1.5 previlace mı ne ondanmış, interneti açtım fiyatına baktım 55.000 küsür baz fiyatı, şöforu olan abimden anahtarını istedim, anahtar (kart) üzerinde far açma, bagaj açma var tamam güzel, kapıları açmak için birkaç sn uzun basılı tuttum kapıyı açtıktan sonra camları da açarmı diye bekledim Sonuç : Açmadı,
dedim benim araç sıfırı baz fiyatı 41 bin küsür bizimkinde standart camları kumanda dan açma kapama 55 bin küsür olan araçta yok, bayağı bir hoşuma gitti
arkadaş bu motor koruma nasıl bir işlemdir ve ne kadara mal olur?
Bu cümleleri benim 95 duymasın, duyarsa senin aracının plakasını sorar ist da denk gelirse hesabını da sorar :)
istanbul yollari ters gelir ona gelsin buyursunda tek parca cikamaz :D
Bence Gerçek Yer Uçağı 1,4 140 MULTİAIR BRAVO ....
Ben evolar içinde Türkiyedeki evolar arasında tek geçerim, çünkü starjet ve 90 lık kullanmadım diğer 1.4 ve 1.3 75 lik kullandım onlar bunun yanında hafif kalıyor, bunun bir tek dengi herhalde 90 lık olanı diye düşünüyorum
arkadaş bu motor koruma nasıl bir işlemdir ve ne kadara mal olur?
Dostum motor korumayı bakımdan birkaç gün sonra abime vermiştim aracı o yaptırmıştı, aracın motor kısmına böyle süt gibi bir sıvı içeren maddeyle temizliyorlarmış, yapılırken orda yoktum, işte çalışıyordum, normalde 50 lira civarındaymış ancak yapan arkadaş ve servise çok sık gittiğim için bana haricen indirim yaptılar 30 gibi bir rakama mal oldu bana
istanbul yollari ters gelir ona gelsin buyursunda tek parca cikamaz :D
Hiç farketmez, ters dediğin o yollar bir zamanlar bizim il sınırlarımızdaymış
Yav o değilde ne güzel dizel arabanın kaputunun altı dopdolu:D