Orijinalini görmek için tıklayınız : GP Tavanı Hk.
Arkadaşlar merhaba,
Aracımın tavanı desteksiz gibi, yani söyle biraz bastırınca saç eğiliyor, biraz bastırarak silerken bile teneke gibi sesler çıkıyor, burada yani tavanla döşeme arasına bir dolgu malzemesi uygulanarak tavandaki esneme bir nebze olsun giderilebilir mi? Bizimkilerin pejo ya da ford 'unda taş gibi bizde niye böyle yahu?
GP de tavan ve bagaj sacı desteksiz o nedenle çogunda göçük kaçınılmaz. Evo da bu kısımlar güçlendirildi.
tavan öyle malesef. kesin bişeyler değişmiştir evoda ama hala yetersiz bence...
GP kullanan arkadaşların bir önerisi var mı? Sağolsun arkadaşlar Evo 'yu öğrendik :)
fatihhhh
01/11/2011, 18:50
hocam, takla attığımızda, bizi korumayacaksa,
ne gereği varki destekli olmasının?
yani önemli olan güvenlik değil mi?
desteklide olsa, desteksizde olsa,
takla attığımızdaki direnç önemli değil mi?
akşam akşam ben mi yanlış değerlendiriyorum yoksa?
Destekli olmadığını düşünmüyorum zaten, öyle bir hata yapmış olamazlar... Destek daha aşağıda kalmış olabilir. Ama sorun şu arabanın tavanında göçükler çok rahat oluşuyor, kedi köpek vs ile silerken bile rahatısız edici seviyede esniyor. Bu dolgunluk benim derdim. Kısaca...
hocam, takla attığımızda, bizi korumayacaksa,
ne gereği varki destekli olmasının?
yani önemli olan güvenlik değil mi?
desteklide olsa, desteksizde olsa,
takla attığımızdaki direnç önemli değil mi?
akşam akşam ben mi yanlış değerlendiriyorum yoksa?
ykaya1983
01/11/2011, 21:29
Bence tavan sacının esnek olmaması(sert olması) avantaj değil.Şöyle bir örnek vereyim size;Bizim burada kahrolası başıboş keçilerin evlerimize girip ağaçların yapraklarını yemek için araçlarımızın üzerine çıktığı zamanlar oluyor.Geçen günler yine keçiler babamın renault fairway marka aracına ve komşunun doğan slx marka aracının tavanının üzerine çıkmışlardı.Babamın aracının tavanının üzerine elinizi bastırmadan koyduğunuzda bile tavan çöküyor ama alttan vurunca hemen eski haline geliyor.Komşunun doğan marka aracının tavanının sertliğinden elinizle bastırıp göçertmeniz mümkün değil.Fakat babamın aracının üzerine değil 1 keçi, 5 keçi çıksa bile birşey olmuyor.Alttan yumruklar vurunca çöken kısım eski haline geliyor.Fakat bizim komşunun aracının keçiler tarafından çökertilen kısmı alttan vurmamıza rağmen düzelmedi.
Bolu_Beyi
02/11/2011, 02:16
Tavan saçlarımız incemidir nedir bende dikkat ettim.. Dolu'ya mağruz kalmayın derim :))
kara kız
02/11/2011, 18:04
benım tavan zaten yamuk çoçuklar cıktı ustune uzerınden altım vura vura ellerim acıdı sonra babasını aldı geldi az kaldı onuda dovcektım ...