Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavan folyo kaplama.

motor delisi
01/11/2011, 13:54
Merhaba arkadaşlar 2012 beyaz g.puntomun tavanına parlak siyah folyo kaplatmak istiyorum istanbulda önerebilceğiniz biryer varmıdır uygun olursa iyi olur :) + bunu ruhsata işletmem gerekiyormu ? işleteceksem nasıl bir işlem yaptırmalıyım ve bunun maliyetini yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

lektonstar17
01/11/2011, 15:40
bu işi hakkıyla yapan folyocars,protac gibi yerler maslak oto sanayide mevcut ama direk bir isim veremicem.tavan folyosunu ruhsata işletmeye gerek olduğunu sanmıyorum.eğer aracı komple kaplatırsan işletmen gerekiyor.bana kalırsa bu tür işlemleri yaz aylarında en azından nisan sonu mayıs başından itibaren yaptırmak daha sağlıklı olur.çünkü kaplama malzemesinin daha iyi yapışması ve işlemin daha sağlıklı olması için ısı gerekiyor.soğuk havalarda işlemin verimli olucanı düşünmüyorum.ben de aracımı sedefli beyazla kaplatmayı düşünüyorum ama mayıs ayının gelmesini beklicem.

motor delisi
01/11/2011, 17:06
bu işi hakkıyla yapan folyocars,protac gibi yerler maslak oto sanayide mevcut ama direk bir isim veremicem.tavan folyosunu ruhsata işletmeye gerek olduğunu sanmıyorum.eğer aracı komple kaplatırsan işletmen gerekiyor.bana kalırsa bu tür işlemleri yaz aylarında en azından nisan sonu mayıs başından itibaren yaptırmak daha sağlıklı olur.çünkü kaplama malzemesinin daha iyi yapışması ve işlemin daha sağlıklı olması için ısı gerekiyor.soğuk havalarda işlemin verimli olucanı düşünmüyorum.ben de aracımı sedefli beyazla kaplatmayı düşünüyorum ama mayıs ayının gelmesini beklicem.
Benim araç kapalı garajda yatıyor yağmur çamur almaz dışarda dolaşıyomu diyeceksin oda yok 3 hafta oluyor aracı alalı 41 km de hala :surprise: protaci çok duydum fakat biraz tuzlu geldi folyo için 100tl bütce ayırdım malum okul harç paraları geldi okula 4000 bayıldım param kalmadı valla :) folyocars da fiyatlar nedir bir bilginiz varmı

thekafkef
01/11/2011, 20:19
İşinin ustasına gidirsen yaz kış fark etmez , ki 100 en fazla 150 tl ye yaptırabilirsin diye düşünüyorum.

Ziyaretçi034
01/11/2011, 20:36
naçizane fikrim, kaplamayı 3M malzeme ile yaptırmanız, çoğu yer "3M kapılıyoruz abi" der ama muadili bile sayılamayacak çin ürünlerini iteler. 3M'in muadili Oracal'dır fiyatı biraz daha makuldur. diğer çin menşei ürünleri kaplattıktan sonra üzerinde kılcak çizikler oluşmaya başlar, bu da canınızı sıkabilir.

bir arkadaşım bu çizik sorununu daha kaplama aşamasında yaşamıştı, ağzınızın tadı bozulmasın durduk yere :)

kmrn35
01/11/2011, 21:38
naçizane fikrim, kaplamayı 3M malzeme ile yaptırmanız, çoğu yer "3M kapılıyoruz abi" der ama muadili bile sayılamayacak çin ürünlerini iteler. 3M'in muadili Oracal'dır fiyatı biraz daha makuldur. diğer çin menşei ürünleri kaplattıktan sonra üzerinde kılcak çizikler oluşmaya başlar, bu da canınızı sıkabilir.

bir arkadaşım bu çizik sorununu daha kaplama aşamasında yaşamıştı, ağzınızın tadı bozulmasın durduk yere :)

Bende kaplama ve cam filmi yaptırmak istiyorum. Biyerde cam filmini sordum 3m mi dedim. 3m değil ama 3m kalitesiyle aynı dediler bu ne demek :D 3m mi değilmi nasıl anlarız?

Birde bu tavan folyo kaplamayı söktükten sonra sökersek boyaya zararı oluyomu ?

sagitta
01/11/2011, 23:03
slm arkadaşlar bende geçenlerde bir düşündüm 200 tl istediler kararsız kaldım

SRDR KRKC
01/11/2011, 23:06
Maxxcar Araç Kaplama Tavsiye Ederim...

motor delisi
02/11/2011, 09:52
Selam arkadaşlar bir tanıdığım var motosiklet kaplıyor ve 3m malzeme ile kaplıyor. araba hiç kaplamamış fakat bir fiyat öğreneceğim ve yazacağım burayada kaliteli biryer, bu tavanı ruhsata işletmesem polis çevirmelerinde sorun yaratırmı ?

blackhawk
02/11/2011, 11:11
Bende kaplama ve cam filmi yaptırmak istiyorum. Biyerde cam filmini sordum 3m mi dedim. 3m değil ama 3m kalitesiyle aynı dediler bu ne demek :D 3m mi değilmi nasıl anlarız?

Birde bu tavan folyo kaplamayı söktükten sonra sökersek boyaya zararı oluyomu ?

Yanlış aklımda kalmadıysa 3. sanayide oto 1001'e yaptırmıştım ilk aracımı 3m film yapıyorlar ister logolu ister logosuz. Taksit bile yapıyorlar.

kmrn35
02/11/2011, 13:59
Peki ne kadara yaptırdın ve memnunmusun filmlerden ? Çizilme atma sıyrılma falan oldumu hiç

Ayberk0616
02/11/2011, 14:08
Herkes tavan folyo diyip duruyor ama bu folyoyu ruhsata işletmeniz gerekli.Polis isterse her türlü sıkıntı çıkarır bilginiz olsun.Muayene ek1 ile gidip tavanın siyah olduğuna dair belge alıp ruhsatta diğer kısmına tavan siyahtır diye yazdırrırsanız o zaman ne polisten yana sıkıntınız olur nede başka bişey.

sedat06DF5649
02/11/2011, 14:17
Maxxcar Araç Kaplama Tavsiye Ederim...

maxxcar yeri nerde :uhm00000:

blackhawk
02/11/2011, 21:51
Peki ne kadara yaptırdın ve memnunmusun filmlerden ? Çizilme atma sıyrılma falan oldumu hiç

Arabamı sattım 1 yıl kadar kullandım hiç bir sorun yaşamadım.güneşte özellikle çok rahat ediyorsun've araç içinde ses seviyesi düşüyor. Dış sesleri daha az alıyorsun.2009 da 200 lira'ya 10 taksit yapmışlardı.

gorkem kaan
02/11/2011, 22:00
maltepede cam filmi tavan folyo için tanıdıgım bi abim var yaptırmak isteyen arkadaşlara bilgi verebilirim. ben cam filmi yaptırdım cok memnunum çizilmez garantili elgard markası

Ziyaretçi034
02/11/2011, 23:44
Arabamı sattım 1 yıl kadar kullandım hiç bir sorun yaşamadım.güneşte özellikle çok rahat ediyorsun've araç içinde ses seviyesi düşüyor. Dış sesleri daha az alıyorsun.2009 da 200 lira'ya 10 taksit yapmışlardı.

bu şans işi, kuzenimin aracının kaputunun yarısı mat siyah folyo kaplıydı. polis çevirip söktürttü. ofise mini cooper alındı, tavanı cam kenarları siyah ama ruhsata renk olarak beyaz-tavan: siyah diye işlenmiş. gerek görmeseler işlemezlerdi

aliserhanuyar
08/11/2011, 21:18
Bende de mat siyah folyo var, önce kaplayan yer ile konuştum 50 TL' ye anlaştım, sonrada reklamcıdan folyo alıp gidip kaplattım, toplamda 100 TL ye geldi. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Ruhsata işletme konusuna gelince, (doğruluğunu bilmiyorum) eğer ruhsata işletirsen, sanki reklam aracı, şirket aracı olarak gözüküyor dedi bu işle uğraşan bir arkadaşım, haberiniz olsun.