Orijinalini görmek için tıklayınız : işte vefat eden öğretmenlerimiz..
arkadaşlar milli eğitim bakanlığının resmi sitesi sadece tıklayın..Allah depremde hayatını kaybeden kardeşlerime gani gani rahmet eylesin inşallah :(
Öğretmenlerimiz (https://www.meb.gov.tr/)
SRDR KRKC
31/10/2011, 23:53
Allah Rahmet Eylesin Nur İçinde Yatsın Meslektaşlarımız....
Allah rahmet eylesin. Tüm camiamıza sabır diliyorum. Eğitim meşalelerimizin sönmemesi dileğiyle.
Bazılarıda stajyer oldugu ıcın ne ssk sı var ,ne maası varmıs yazık yav bu ınsanlara cok yazık.
SRDR KRKC
01/11/2011, 01:00
Zeynalcım Yok Öyle Birşey Stajyerde Olsa Devlet Memurudur,Maaşını Alır, Emekli Sandığı Felan Ödenir Sadece 1 yılı Doldurmayan Memur Asaleti Tasdik Olmamış Sayılır. Bu Sebeple İstifa Durumunda Memurluk Hakkını Kazanmamış Olarak Görülür. Buda Aynı Şekilde Memur Vasfı Taşımadan Ayrılmış Vefat Görünür Tazminat Felan Ödenmez. Ama Devletin Elinde Herşey İsteseler Yasayla Bir Gecede Çözerler.
Zeynalcım Yok Öyle Birşey Stajyerde Olsa Devlet Memurudur,Maaşını Alır, Emekli Sandığı Felan Ödenir Sadece 1 yılı Doldurmayan Memur Asaleti Tasdik Olmamış Sayılır. Bu Sebeple İstifa Durumunda Memurluk Hakkını Kazanmamış Olarak Görülür. Buda Aynı Şekilde Memur Vasfı Taşımadan Ayrılmış Vefat Görünür Tazminat Felan Ödenmez. Ama Devletin Elinde Herşey İsteseler Yasayla Bir Gecede Çözerler.
Keske cozseler kendılerıne gelınce beles araba,ipod,benzın bunlar devlete yuk olmuyorda 64 ögretmenemı yuk olacak
arkadaşlar milli eğitim bakanlığının resmi sitesi sadece tıklayın..Allah depremde hayatını kaybeden kardeşlerime gani gani rahmet eylesin inşallah :(
Öğretmenlerimiz (https://www.meb.gov.tr/)
tayfun oğretmenim başınız sağolsun ..hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin......
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin.
videoyu izleyince hüngür hüngür ağladım off of...
Allah hepsine rahmet eylesin..