PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolulu Sıfır Araç

tasso40
31/10/2011, 20:10
Arkadaşlar haftasonu bi işim nedeniyle neziroğlu otoya gittim orda elamanlar arasında konusurken duydum sıfır araclara dolu nedeniyle düzeltme yapılıyormuş bilgilerinize.

takres
31/10/2011, 20:26
sıfır araç satışlarında çok oluyor bunlar...

ozay06
31/10/2011, 20:46
15 gün önce ankara da yağan dolu birçok araca ufak tefekte olsa zarar verdi Sadece neziroğlu değil konya yolunda her marka aracın 0 km araçları koyduğu parklar mevcut Yağan doluda orada bulunan yüzlerce aracın hasar almaması mümkün değil Sonuçta çöpe atılmayacağına göre satılması normal Şimdiye kadar alınan araçlarda aynı durumda tabiki Sonuçta dolu hasarı boyasız bir şekilde hallediliyor Yapacak birşey yok Boya durumu olmadığı için istedinildiği kadar incelensin dolu hasarı görülemeyecektir

ibrahim06
31/10/2011, 21:29
İstanbul yolunda Çiftlik kavşağını geçince sağa yol ayrılır Yenimahalle müftülüğüne doğru. Müftülüğe varmadan solda Efe Hondanın 0 araçları durur açık alanda. yazın sıcağın altında kışın da ayazda sahiplerini beklerler. Geçen günkü doludan nasiblerini de almışlardır.

tayfux
31/10/2011, 21:40
bencede mutlaka oluyordur sıfır araba alırken bile artık güvenemicez..

takres
31/10/2011, 21:47
İstanbul yolunda Çiftlik kavşağını geçince sağa yol ayrılır Yenimahalle müftülüğüne doğru. Müftülüğe varmadan solda Efe Hondanın 0 araçları durur açık alanda. yazın sıcağın altında kışın da ayazda sahiplerini beklerler. Geçen günkü doludan nasiblerini de almışlardır.

orda yine çok araç olmuyor hocam...
gülveren lisesinin bahçesinde ali uğurlunun yeri var...içeride bir sürü araba var...kaputların hepsi açık tam kapalı değil...
hepsini geçtim araçlar tırdan inerken altının vs vurulduğuna tanık oldum...

birde konya yolu doğuşun arkasında onlarca sıfır vw audi vs var açıkta dolu yiyorlar öyle :D

Ziyaretçi034
31/10/2011, 21:48
yakında insanlar araç fabirikada üretim bandından indiğinde gidip içine oturacak " bu araç benim, bayiide teslim alınıncaya kadar içindeyim diye" bursa, kocaeli neysede uzakdoğudan, italyadan, ispanyadan felan zorlayıcı olur :)

ZAK1980
31/10/2011, 22:46
orda yine çok araç olmuyor hocam...
gülveren lisesinin bahçesinde ali uğurlunun yeri var...içeride bir sürü araba var...kaputların hepsi açık tam kapalı değil...
hepsini geçtim araçlar tırdan inerken altının vs vurulduğuna tanık oldum...

birde konya yolu doğuşun arkasında onlarca sıfır vw audi vs var açıkta dolu yiyorlar öyle :D
SERHAT garajı acık ama aracların tavanında,ön kaputta,kapıların anahtarlık kısmında koruyucu beyaz bır bant var gercı koruyormu bılemem kapılarda ,ön ve arka tamponlarındada mavı koruyucu kopuk mevcutta o doluya o fılım etkılımıdır bılmıyorum

takres
31/10/2011, 22:58
SERHAT garajı acık ama aracların tavanında,ön kaputta,kapıların anahtarlık kısmında koruyucu beyaz bır bant var gercı koruyormu bılemem kapılarda ,ön ve arka tamponlarındada mavı koruyucu kopuk mevcutta o doluya o fılım etkılımıdır bılmıyorum

evet abi vw ve audi öyle...ama fiat da yok öyle birşey...
hem olsa bile dolu göçertir abi...

tasso40
01/11/2011, 01:35
Araçların duracağı yerin üstünü kapatacak kadar parası olsa gerek bu firmaların ,hicbir firmayı zan altinda bırakmak istemezdim yazarkende tereddüt ettim ama o araçlardan birini kendimin aldığını düşündüm ve yazmaya karar verdim.
Sıfır diye aracı alacaksınız ama araç dolu yemiş ,insaf yahu...

SRDR KRKC
01/11/2011, 02:48

İbrahim Hocam Görmediğimiz Bilmediğimiz Şeyler İçin İthamda Bulunmayalım Rica Ediyorum. Ve Diğer Arkadaşlar Gözüyle Gören Varsa Bu Konuda Yorum Yapsın Bayiileri Zan Altında Bırakmayın Özellikle İsim Vererek Bunu Hele Hiç Yapmayın Başınızda Ağrır Bu Konuda Burada Ne Yazıyorsanız Google Botları Tarafından Kayıtlara Geçiyor Bunu Bilin Yani...