Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayat devam edıyor....
uzuncocuk
30/10/2011, 12:39
arkadaslar deprem sonrası aracımı perte cıkarınca ordan gelecek para ıle yenı bırseyler almalıım....
1.sı: aracımda yenı deger klozu vardı kaskoda sızce bugunku satıs tutarını gerı alabılırmıyım???
2.sı: 40000-45000 aralıgında bır arac almak ıstıyorum... c segment olmalı. bıkac arac buldum dun.. yenı astra otomatık 2011 115 ps 41000 tl beyaz 11000 km de...... 2010 toyota corolla 1.4 d4d elegant 44000 tl.... sıfır honda cıvıc premıum lpglı( honda takıyor) manuel 45700 tl.. kıa cerato otm. lpglı( servıs takıyor) 41500 tl( en ust donanım)... mazda 3 1.6 sıfır km lpglı full 45000 tl.. bırde astra sedan dızel classıc 46000 tl....
sız olsanız hangısını secerdınız....
ümit abi öncelikle aramıza hoşgeldin.. ve çok büyük geçmiş olsun.. illa ki sıfır almalıyım demiyorsan.. bence yeni kasa astra güzel bir tercih olacaktır.. mazdaların piyasası çok kötüdür.. serviside kolay bulunmaz.. diğer yazıdığın araçlar toyota hariççok güzel.. toyota hariç dememin sebebide performansı kötü..
öncelikle geçmiş olsun abi...
sıfır civic mükemmel araç ama artık yenisi çıkacak :)
diğer araçlarda ise benzinlilere bakma derim :)
benim bu araçlardan tercihim performansı kötü de olsa corolla...
uzuncocuk
30/10/2011, 13:34
sıfır civic mükemmel araç ama artık yenisi çıkacak :)
diğer araçlarda ise benzinlilere bakma derim :)
benim bu araçlardan tercihim performansı kötü de olsa corolla...
kardesım sagol... oyak kampanyası var bu gunlerde... 1.5 dcı 110 ps prıvılage fluence 47000 tl ye gelıyor... dızel c segment araclarda fıyat almıs basını gıtmıs... bayı fıatı 54000 tl fluenceın en azından fluence alırsam lpg derdı ıvır zıvır derdım olmaz... 50000 tl altına baska dolu dızel yok c segmentınde:(
Kıa ceratonun motoru canavardır bence o :)
uzuncocuk
30/10/2011, 14:56
Kıa ceratonun motoru canavardır bence o :)
eskı bır kıa cı olarak motor konusunda bır sıkıntım yok... ancak ellerındekı araclar 2011 model... benzınlı otm. lpg taktırcam 41800 e gelecek... ancak tek sıkıntı cruıse control.... bu aracta yok ve sureklı uzun yol yaptıgımdan bunu es gecemıorum.... cıvıc premıum 43000 tl ama onada honda brc takıyor garantılı fakat lpg 2700 tl... 45700 e fırlıyor o zaman fıyat...
geçmiş olsun ....inşallah gönlüne göre bir araç bulursun
kardesım sagol... oyak kampanyası var bu gunlerde... 1.5 dcı 110 ps prıvılage fluence 47000 tl ye gelıyor... dızel c segment araclarda fıyat almıs basını gıtmıs... bayı fıatı 54000 tl fluenceın en azından fluence alırsam lpg derdı ıvır zıvır derdım olmaz... 50000 tl altına baska dolu dızel yok c segmentınde:(
eğer tasarım sıkıntı değilse fluence edc bak abi yaparsın test sürüşünü aklına yatarsa alırsın...:) fiyat çok çok iyimiş..
birde senin gibi uzun boylu biri için 3008 hdi öneririm...
ibrahim06
30/10/2011, 17:58
Öncelikle geçmiş olsun.Çok meraklanmıştık.Ben olsam toyota alırdım. Yada Honda. Kısacası japon.
eskı bır kıa cı olarak motor konusunda bır sıkıntım yok... ancak ellerındekı araclar 2011 model... benzınlı otm. lpg taktırcam 41800 e gelecek... ancak tek sıkıntı cruıse control.... bu aracta yok ve sureklı uzun yol yaptıgımdan bunu es gecemıorum.... cıvıc premıum 43000 tl ama onada honda brc takıyor garantılı fakat lpg 2700 tl... 45700 e fırlıyor o zaman fıyat...
hımm ozaman bencede eleyin cruze cok kullanıyomussunuz
pazarlık edin ve bence civic alın çünkü garanki kapsamında lpg yi takıyor ;)
2011 model Sıfır Focus (eski kasa) Dizel Titanium paket + x-paket = 45000 TL. Gidip bayiilerden dahada düşük fiyat alabilirsiniz. Hem sıfır hem dizel hem C serisi hemde taş gibi araba. Düşünün derim. 1.6 benzinli astraya o kadar para vereceğinize...
Cruise control filanda standart araçta.
abi bence opel al.kia kullandım çok güzel araba ancak çok yakıyor.
mazda,kia nın piyasası okadar yok.
toyota gerçekten performans olarak kötü diyebilirim.uzun süre kullandım.motor kasatı kaldırmıyor.honda güzel ama tüplü arabalara hiç girme.ben kullandım dizelden çok yakıyor performansıda dizel gibi...
yeni elentraya baktın mı abi....
1.3 95 hp astra 3 derim ben..
Geçmiş olsun.o kadar parayı gözden çıkarıyorsan bence fıat bravo al derim.arkadaşımda var çok memnun.bende bravo alacaktım ama fiyatından dolayı alamadım.bir arkadaşımdada flunce var aractan memnun değil.içeri ses aldığını söylüyor.takdir sein.allah gönlüne göre versin....
Geçmiş olsun.o kadar parayı gözden çıkarıyorsan bence fıat bravo al derim.arkadaşımda var çok memnun.bende bravo alacaktım ama fiyatından dolayı alamadım.bir arkadaşımdada flunce var aractan memnun değil.içeri ses aldığını söylüyor.takdir sein.allah gönlüne göre versin....
Bravo'da içeri çok ses alıyor. Tıkırtı yapıyor vs. Ses dinlemek istemiyorsanız ya Alman arabası yada Honda Ford vs. almanız lazım. 130u geçtikten sonra Bravo'da camdan rüzgar sesi, çukurlara girince koltuklardan zıngırdama sesi konsoldan tıkırtılar eksik olmaz yani :D ha yok ben dinlemem böyle şeyleri gözüme gelmez diyosanız performansı efsane araç bişy diyemiycem :D
SRDR KRKC
31/10/2011, 01:31
Bravo'da içeri çok ses alıyor. Tıkırtı yapıyor vs. Ses dinlemek istemiyorsanız ya Alman arabası yada Honda Ford vs. almanız lazım. 130u geçtikten sonra Bravo'da camdan rüzgar sesi, çukurlara girince koltuklardan zıngırdama sesi konsoldan tıkırtılar eksik olmaz yani :D ha yok ben dinlemem böyle şeyleri gözüme gelmez diyosanız performansı efsane araç bişy diyemiycem :D
Öncelikle Çok Geçmiş Olsun Kardeşim Mala Gelen Cana Gelmesin, Sonrasında Fatih Naptın Yha Arabayı Vurmuşun Yerlere Aqa Etme Eyleme O Kadarda Değil :) Ben Çok Memnunum Yok O Dediklerin Zaman Zaman Olabilen Şeyler Var Ama Diğer Araçlara Kıyasla Bence Çok Daha Kaliteli Ben Sıfır Focusa Bindim Geçen Hafta Arabanın Her Yeri Tıkırdıyor :)
ibrahim06
31/10/2011, 01:32
Ford focus için kendi kendine ses yalıtımı uzmanı olanlar bile var. ford foruma girin de görün. yoldaki ses tamamen içerde.
SRDR KRKC
31/10/2011, 01:37
Arkadaşlar Bir Çok Araca Binmiş Biri Olarak Almanları Gözünüzde Çok Fazlada Büyütmeyin İçeri Ses Alma Olayı Hemen Hemen Tüm Araçlarda Mevcut Türkiyede, Öncelikle Yollarımız Aşırı Derecede Bozuk Bu Araçların Hiçbiri Türkiye Yolları İçin Tasarlanmamıştır Bunu Bilin. Tasarlansa Bile Öyle Bir Araç Üretecek Üretici Tanımıyorum. Kaymak Gibi Yolda Biliyorsunuzki Hacı Murattan Bile Ses Gelmiyor. Ancak Rüzgar Sesine Gelince Son Yıllarda Araç Montajları Hatalarından Kaynaklı Kesinlikle Aynı Aracın Bazısına Bakıyorsunuz Ses Yok Diğerine Bakıyosunuz Yok Ön Kapıdan Ses Alıyor Yok Arka Fitilden Ses Geliyor. Golfede Bindim Focusada He Almanla İtalyanı Kıyaslıyacaksan Süspansiyonla Kıyaslıyabilirsin. Ama Yalıtım Konusunda Türkiye Şartlarında Birçok Araç Zayıf Maalesef.
fiery_hunter
31/10/2011, 01:39
arkadaslar deprem sonrası aracımı perte cıkarınca ordan gelecek para ıle yenı bırseyler almalıım....
1.sı: aracımda yenı deger klozu vardı kaskoda sızce bugunku satıs tutarını gerı alabılırmıyım???
2.sı: 40000-45000 aralıgında bır arac almak ıstıyorum... c segment olmalı. bıkac arac buldum dun.. yenı astra otomatık 2011 115 ps 41000 tl beyaz 11000 km de...... 2010 toyota corolla 1.4 d4d elegant 44000 tl.... sıfır honda cıvıc premıum lpglı( honda takıyor) manuel 45700 tl.. kıa cerato otm. lpglı( servıs takıyor) 41500 tl( en ust donanım)... mazda 3 1.6 sıfır km lpglı full 45000 tl.. bırde astra sedan dızel classıc 46000 tl....
sız olsanız hangısını secerdınız....
cok geçmiş olsun.. aracın sıfır arac ve ilk senesiyse kloz varsa bugünki sıfır satıs fiyatını öderler bilgin olsun.
Valla ben elimde olan imkanlardan denediğim araçlar üzerinden konuşuyorum :D arabama çok iyi bakarım, severimde. Ama Bravo'nun yaptığı sesleri duymamak için gerçekten sağır olmak lazım. Yada arabaya aşık olmak lazım :D O yüzden arkadaş alırsa filan hayal kırıklığına uğramasın diye yazıyorum yani. Her araba ses yapar. Ama bi Golf bi Jetta bi Focus, Bravo kadar yapmıyor. Bende Jazz var. O bile rüzgar sesini daha az alıyor Bravo'ya göre. Ayrıca yol sesi almadan bahsetmemiştim. :D Tıkırtı ve rüzgar sesinden bahsettim. Yol sesini alıp almaması lastiğe bağlı biraz. Benim araç çok az alıyor. Lastiğim sert çünkü. Michelin taksam almaz sanırım. Yol sesi konusunda iyi Bravo. Ama eksik yanlarıda çok. Panik frende aks ağırlığının dengesiz olması sebebiyle sağa sola savrulması (ESPsiz araçlarda), Rüzgar sesi alması, Koltukların, konsolun ses yapması. Yani bunlar düzeltilebilecek şeyler aslında. Extra fitillerle, koltuk birleşme yerlerine yapılan eklerle filan ama işte uğraşmak isteyene tabi. Tek hayati hatası şu aracın aks ağırlık oranları %65e %35 gibi birşey olması lazım, frene bastığınızda ön aksa gelen baskı %80lere çıkıp arkayı havalandırıyor. Diğer türlü iyi araba yani :D
uzuncocuk
31/10/2011, 14:39
yorumlar ıcın sagolun arkadaslar... bu arada yenı deger klozum var... aracın yenısının lıste fıyatı 47700 bayının son verdıgı rakam 46100 tl sanırım gerı donus bu fıyat aralıgında olacak..... esımle yaptıgım konusmalar sonucunda sanırım ben cooook yersemde zamanında cruze sedana karar verdım gıbı... 37500 tl cruze sedan su an balıkesırde.... 39900 den ındırdık bu fıyatı... 1500 tl lpg ... 39000... cebıme bıraz nakıt kalsın ıstıyorum... kotu gun parası, depremde bunun acısını cok yasadım... ayrıca cruze opsıyon doluluguylada su an bu fıyatıyla tek pıyasada.... tek sıkıntım nakıt su an... ancak bayı eger sıgorta sırektının odemesının kesın olduguna daır bır bılgı olursa noter vekaletı ıle( sıgortadan gelecek paranın bayıye verılmesı ıle ılgılı bıır vekalet) aracı parasını almadan teslım edebıleceklerını soyledıler.... bırde bu araca rakıp, 1600 kmde 2011 85 ps dızel fluence buldum bayıde kaza vuruk yok 39900 dedıler... ama onda ılla nakıt gerekıyor.... bakacagız duruma.... yorumlar ve gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekkur ederım..... bu arada 2011 sıfır cıtroen c4 dızel var 43500 e...... berbat arada kalma durumu hala devam edıyor ........
yeni cruze sedanın tipi donanımı cok güzel :) ama bakım masrafları yakıtı vs ne olur ilerde ?
fiery_hunter
31/10/2011, 14:50
yorumlar ıcın sagolun arkadaslar... bu arada yenı deger klozum var... aracın yenısının lıste fıyatı 47700 bayının son verdıgı rakam 46100 tl sanırım gerı donus bu fıyat aralıgında olacak..... esımle yaptıgım konusmalar sonucunda sanırım ben cooook yersemde zamanında cruze sedana karar verdım gıbı... 37500 tl cruze sedan su an balıkesırde.... 39900 den ındırdık bu fıyatı... 1500 tl lpg ... 39000... cebıme bıraz nakıt kalsın ıstıyorum... kotu gun parası, depremde bunun acısını cok yasadım... ayrıca cruze opsıyon doluluguylada su an bu fıyatıyla tek pıyasada.... tek sıkıntım nakıt su an... ancak bayı eger sıgorta sırektının odemesının kesın olduguna daır bır bılgı olursa noter vekaletı ıle( sıgortadan gelecek paranın bayıye verılmesı ıle ılgılı bıır vekalet) aracı parasını almadan teslım edebıleceklerını soyledıler.... bırde bu araca rakıp, 1600 kmde 2011 85 ps dızel fluence buldum bayıde kaza vuruk yok 39900 dedıler... ama onda ılla nakıt gerekıyor.... bakacagız duruma.... yorumlar ve gecmıs olsun dıleklerı ıcın tesekkur ederım..... bu arada 2011 sıfır cıtroen c4 dızel var 43500 e...... berbat arada kalma durumu hala devam edıyor ........
şirket sana bi mutabakat formu göndericek onun üzerinde rakam yazıcak ama bu rakama itiraz etme hakkın var. öyle bi durumda bayilerden fiyat teklifi al yazılı olarak bunları ekspere götür tekrar değerlendirmeye alıcaklardır. aklında bulunsun.. eksperler genelde en düşük fiyat ve en yüksek fiyatın ortalamasını alarak sana rakam teklifi sunarlar ama kabul etmemek senin elinde..
abi cruze gerek donanımı gerek tasarım olarak çok iyi bir araç...ama yakıt tüketimi ve gerek sorunları olsun pek tercih etme derim...internette bir sürü şikayet var o araç hakkında...
sen boş donanım bile olsa dizel bir araç tercih et bence...
O fiyata Sıfır dizel Focus Collection alınabiliyor. Hem stabil hemde dizel bir araç. LPG sistemine çok gıcık olduğumdan ille de dizel diyorum :D
aykut_1914
01/11/2011, 01:40
abi çok çok geçmiş olsun tekrardan.
40 liraya kadar çıkcan tahminim,ancak elinde nakitte istiyorsun. lpg taktırmayı düşündüğüne göre benzinde tercih edilesi: Hyundai Accent BLUE tavsiye ederim babam kullanmakta performansından çok memnun yazın 32.5 e almıstık. Dizelleride 41 lira falan ama müthiş performanslı dizelleri. ayrıca hyundai 5 yıl garanti veriyor alt takıma.
Elentralarda çok güzel ancak fiyat hakkında fikrim yok
uzuncocuk
03/11/2011, 21:47
arkadaslar:) 2011 cıtroen c4 comfort donanım 1.6 dıesel 92 ps bursa bayınde buldum... 44000 e el sıkıstık kaparoyu verdım... kaskodan param gelene kadarda bekleyecekler... beyaz renklı.... hyırlısı olsun artık 1 yılda 4. arac oldu...:)