Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Biz Bu Kadar Vicdan Sahibiyiz....
SRDR KRKC
29/10/2011, 21:05
Bu Haber Beni Çok Duygulandırdı Gerçekten Biz Türk Milleti Olarak O Kadar Vefalıyız Ve Vicdan Sahibiyizki Bunu Tüm Kürt Vatandaşlarımızın Anlamasını Diliyorum. Özellikle Kürtlerin Pkk'lıların Değil...!
Van'a gönderdiği ceketinden öyle bir not çıktı ki
İşçi olarak çalışan Haydar Turan, Türk insanının yardımseverliliğinin en güzel örneği oldu...
29.10.2011 - 17:50
İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Haydar Turan (29), Türk insanının yardımseverliğine en güzel örneği. Smynra Meydanı'ndaki çimleri biçerken Adalet Mahallesi muhtarlığı önünde Van'a yardım toplandığını gören Turan, sırtındaki ceketini çıkarıp verdi.
SEN ÜŞÜRKEN BEN SICAK DURMAK İSTEMEDİM
Turan, ceketi alacak olan depremzede için "Sen üşürken ben sıcak durmak istemedim. Sırtımdan çıkardım, sana gönderdim. Geçmiş olsun" yazılı bir not bıraktı. Toplanan kullanılmış giysiler belediye ekipleri tarafından yıkanıp, dezenfekte edildikten sonra Van'a yola çıkarıldı. Turan, "Televizyonda o insanların durumunu gördüm. Kar yağışı altında çadırlarda ısınmaya çalışıyorlar. İzmir o kadar soğuk değil. Ayrıca bizim başımızı sokacağımız bir evimiz var. Onlar orada öyle üşürken içim elvermedi. Ben burada nasıl olsa başımın çaresine bakarım" dedi.
Alıntıdır: ensonhaber.com
türk milletini anladım amma bütün kürt milletini anlamakta zorlandım.
türk milletini anladım amma bütün kürt milletini anlamakta zorlandım.
Dengesızler amerıkaya hızmet ettıklerını kavraya bılseler Cumhurıyetın ılk yıllarındakı gıbı kuracan İstiklal Mahkemelerını alayını ipte sallandıracaksın butun kurtlerı degıl tabıkı boyle bır genelleme yanlıs olur ıclerınde vatanını seven ,Atatürk,Türk milliyetcılerıde var ama su orgutle alakası olanın soyunu kurutmadıkca kurtulamayacagız
evet gerçekten çok vicdan sahibiyiz...ama bazen yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyorum...
SRDR KRKC
30/10/2011, 13:42
evet gerçekten çok vicdan sahibiyiz...ama bazen yanlış mı yapıyoruz diye düşünüyorum...
Çünkü Bizi Pişman Ediyorlar...
İyiliği bilmeyip nankörlük yapan,bizi sırtımızdan bıçaklayanlar utansın.
clubber_style
30/10/2011, 14:10
deprem olayları bittikten sonra yaralar sarıldıktan sonra yine orada mehmetcikler olecek yine apo bayrakları asılacak yine her evden bir kısı daga cıkacak.bu boyle gider.bazen gercekten acıyorum emeklerimize.iyi niyetimize.
Kürt milleti diye birsey yok arkadasim. Yazdiklariniza dikkat edin biraz. Bu yapilan bilinc alti calismalar baya bi sonuc vermis. Yazdiklarinizdan anlasilan bu..
Sent my GT-I9100 using
cemal arslan
30/10/2011, 15:39
Dengesızler amerıkaya hızmet ettıklerını kavraya bılseler Cumhurıyetın ılk yıllarındakı gıbı kuracan İstiklal Mahkemelerını alayını ipte sallandıracaksın butun kurtlerı degıl tabıkı boyle bır genelleme yanlıs olur ıclerınde vatanını seven ,Atatürk,Türk milliyetcılerıde var ama su orgutle alakası olanın soyunu kurutmadıkca kurtulamayacagız
acımayacaksın
kimseyi takmayacaksın
ne nato ne bm ne eu ne usa....
sallandırmadıkça bu işin sonu gelmez...
Çünkü Bizi Pişman Ediyorlar...
+1
SRDR KRKC
30/10/2011, 21:26
Kürt milleti diye birsey yok arkadasim. Yazdiklariniza dikkat edin biraz. Bu yapilan bilinc alti calismalar baya bi sonuc vermis. Yazdiklarinizdan anlasilan bu..
Sent my GT-I9100 using
Orda Bir Art Niyet Yok Neden Takıldınız Bu Konuya Şaşırıyorum, Kürt Halkımı Diyelim Kürtlermi Veya Ne Demeliydim Siz Söyleylermisiniz ? Ayrıca Bilinç Altı Çalışmalarından Kastın Nedir Ki ?
deprem olayları bittikten sonra yaralar sarıldıktan sonra yine orada mehmetcikler olecek yine apo bayrakları asılacak yine her evden bir kısı daga cıkacak.bu boyle gider.bazen gercekten acıyorum emeklerimize.iyi niyetimize.
+1321321321
düşmanım düştüyse bir tekmede ben vururm unutmayalım askere polise kurşun sıkanlara sözüm....
kürt halkı iki kelimeye takıldım arkadaşım türkiyede kürt halkı yoktur türk milleti vardır kürtlerde bu milletin asli unsurlarından bir tanesidir.yardım kampanyasında ki rezaletleri gördük,yadım kolilerinden çıkan türk bayrakları için neler söylediler çocuğumuzun bezi bitti türkler bez gönderdiler tuvalet kağıdımız yoktu türkler bez gönderdiler.herkes kelimeleri dikkatli kullanacak vesselam
Bir milletin niyeti çok önemli...İman gücü ile savaşlar kazanılmış amaç tek olunca dünya önümüzde eğilmiş...Biz değilmiyiz kardeş kardeşi vururken sağ sol davası derken TSK nın buna dur demesiyle rahat bir nefes aldık sonra kalktık onları yargıladık unuttuk gittik sokağa çıkılamayan zamanları eşkiyalık yaparak yol kesip nereye gidiyosun diyenleri sokak başları tutulmuş zamanları... sonraları meclisi deneme tahtasına çevirdik bu da olmadı o da olmadı göz dağları falan filan...Şimdi demiyor muyuz bundan daha iyisi yok diye keşke olsada onları seçsek diye...Bana göre bizler sorunlarımız olduğunda içinde yer almıyoruz hep dışarıdan bakıp yorum yapıyor vicdanımız ne derse onu yapıyoruz...Deprem oldu diye bir ders vermek değil doğuya amacımız, açlık var diye somaliye yardım ediyoruz, Libya ya para yardımı kaddafi düşsün diye, onlarca ders var ama hala kızılay ayakta dimdik durmuyo ki devlet gene görev başında duramıyo millet hala konuşuyo...Vicdan nasıl birşey diye soruyorum şimdi...
bu konu bıçak sırtı bir konu iki ucu seyli degnek misali. yani hedeen cok kolay sapabilir. dolayısyla bu konuda yorum yaparken dikkatli olmak lazım. söylenecek çok ey var da artık gına geldi
oguzhan06
01/11/2011, 21:05
Sözlerle anlatılamayacak şeyler var aslında zor durumda olan insanlarada yardım etmek zorundayız. Gerçekten yardıma ihtiyacı olan etnik kökeni ne olursa olsun bu vatana gönül vermiş insanlarda var ama insanların gönderdiği yardım ne bileyim gönderilen çadırlar sanki yarın öbür gün dağlardan teröristlerden çıkar gibime geliyor ve bu düşünce bende var oldukça benim içimden yardım yapmak falan gelmiyor çünkü benim askerimi polisimi sırtından vuran, askere yolluyormuş gibi dağa evladını gönderen bir coğrafyada yaşayan insanlara bu düşüncemin yanlış olduğunu bile bile güvenmiyorum..
oguzhan06
02/11/2011, 19:17
daha dün yorum yazdım gelde yardım et..
m.milliyet.com.tr (https://gundem.milliyet.com.tr/terorist-aracinda-deprem-yardimi-/gundem/gundemdetay/02.11.2011/1458461/default.htm)