PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ihaneti izlerken kanınız donacak!

ibrahim06
27/10/2011, 08:06
haneti zlerken Kannz Donacak.. - izle indir klibi arks videosu (https://www.facebookvideoizleindir.gen.tr/ihaneti-izlerken-kaniniz-donacak.html)

Şerefsizlerin saatlerce süren baskınında, bu çocuklarımıza GİTMEYEN yardım için ödediğim vergiler HARAM ZIKKIM olsun. Demekkki heronların baskından önce çektiği sıra sıra giden teröröist görüntüleri yalan değilmiş.Ayrıca o görüntüleri çoban ve koyun sürüsü sandık diyenlerin yüzüne tükürmek istiyorum

sezerism
27/10/2011, 08:35
İbrahim hocam çok üzüldüm .
Bu mevcut uydular ile yerin altında malzeme arayan ve bulan hukümet bunları nasıl olupta görmüyör yada gösterilmiyor. Ben bunu anlamış değilim .Saygılar

ecosi26
27/10/2011, 08:41
Bir isyan var yüreğimde dışarı çıkaramadığım, dün bir doğu kökenli müşterimiz; Allah belalarını verdi bunların diye konuşuyordu, esas vereceksin ateşe diyordu o tarafın tamamını...Öyle haykırarak konuşuyordu ki hiçbirşey diyemedim içim acırken...herkes isyanda...Lanet olsun lanet olsun lanet olsun...Şerefsiz demek bile nafile kalır bunlara, bunların yapılmasına göz yumanlara...

skystar37
27/10/2011, 09:57
Sabah sabah sinirlerim bozuldu nasıl bir insandır bu başımızdakiler adamlar köylerinin tarlasında gezer gibi rahat rahat geziyorlar adamlar ellerinde sadece tüfekleri tüm yükleri katırların üzerinde en ufak bir yorgunluk bile hissetmeden hareket ediyorlar bizim gariban askerin ise sırtına ver 25-30kg intikal çantasını sonra yürüt yürüt ve performans bekle. Bugünden sonra artık tamamıyla Türk ordusunun başındakilere içindekilere güvenim kalmamıştır. Askerliğini vatan borcu diye yapmaya giden Türk evlatlarını göz göre göre ölümün kucağına bırakan elinde her türlü imkanı bulunurken katırlar ile dağlarda gezenlerin kökünü kurutamayan bir ordu olmaz olsun, lanet olsun...

lektonstar17
27/10/2011, 10:26
adamlar 3-3.5 saat hiçbir şey yapmadan genelkurmayda oturup canlı olarak saniye saniye izlemişler.adam sanki aksiyon filmi seyrediyo.cehenneme bile girmeyi haketmiyo bu ciğersizler.Allah bildiği gibi yapsın.

utku952
27/10/2011, 10:38
Açık hedef vurulur tabi bir tane karşılık verememişler, benimde sabah sabah sinirlerim bozuldu...

femoli
27/10/2011, 10:57
Abi bir tane karşılık verilmezmi ya .. toplasan bir yada iki tane tecrübeli asker var diğerlerinin hepsi acemi yolla doğuya tecrübeli askerlerini erler geri hizmete dursun bak bakalım bu kadar zayiyat verirmiydik şerefzler..

levan34
27/10/2011, 14:30
link ölmüş yazmıştım ama açtı.

speedy_16
27/10/2011, 15:57
isteseler bu terörü bitirirler ama bilmediğimiz nedenlerden dolayı müsade ediyor tabi bu bilmediğimiz nedenler kastetdiğim sey kişilerin kendi kişisel çıkarlarından başka bişey deil serefsizler bunca kişinin ahını aldıktan sonra bu tarafta olmasada sonunda inşallah Allah sorar bunların hesabını demekten başka bişey gelmiyor elimden :@

fiery_hunter
27/10/2011, 17:03
iki abimde diyarbakırda özel harekat olarak yaptı askerleqini birisi gazi oldu. baslarından gecen bi olay söyle:
tarih 17.03.2007 yer diyarbakır bismil.
abim karakolda görev basındayken soysuzlar karakolun önünden sırtlarında tüfeklerle tek sıra halinde yürüyerek geçiyorlar. bunu gören askerler anında mevzileniyo ve ateş emri istiyorlar. ne kadar asker varsa hepsi komutanım ateş emri diye bagrıyo ama komutandan tek bi çıt yok. sonrasında tam geçişleri tamamlanırken soysuzlardan biri taciz ateşi açıyo ve 2 şehit veriyoruz. tam bu esnadan sonra komutan ateş izni veriyo. 2 şehit verdikten sonra. varsın gerisini siz düşünün....

takres
27/10/2011, 17:06
Allah bildiği gibi yapsın bunları...

ykaya1983
27/10/2011, 17:35
Artık öğrensin insanlar pkk nın nasıl bir örgüt olduğunu kimlerden destek aldığını.Hala ordunun içindeki ergenekon örgütlenmesine palavra diyenler var ya ona yanıyorum.Böyle delilleri bir takım insanların gözüne sokarcasına izleteceksin ki orduya toz kondurmamaktan vazgeçsinler artık.

ZAK1980
27/10/2011, 20:01
İbrahım bu vıdeoyu dun aksam facede gordum sonra kaybolmustu

reddragon
27/10/2011, 20:37
iHanet bence ağır olur ama büyük bir ihmal söz konusu ...
Tamamen prof. orduya geçilip karakolların yapılarındaki zayıflıkların düzeltilmesi şart.
OLan gencecik garip mehmetçiklere ve ailelerine oluyor. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil.

yenievocu
27/10/2011, 20:54
istediğiniz kadar profesyonel orduya geçin,siyasi destekden yoksunsanız elinizde koskoca bir sıfırla kalırsınız....
-terörist yöntemlere aynı karşılığı vermez iseniz,
-sınır ötesi harekat için meclis izin verdi,ırak a ha girdik ha girecez diye tellallık yapıp örgüte önceden haber verirseniz,
-barzani gibilere bu ülkede iş yapma imkanı verir ve hesap da soramazsanız,
-haburdan içeri teröristleri davul zurna ile karşılarsanız,
-leyla zanaları 6 ay erken hapisten çıkarırsanız,
-süleymaniye de askerinizin başına çuval geçirilirken sessiz kalırsanız,
-askerlerinizin vurulduğu gün terörü bitirme adına!!!müzakereye:) devam ederseniz,
-teröristi vurduktan sonra vuran birliğin komutanına soruşturma açar,maaşına terfilerinde sorun çıkarmak süretiyle engel koyarsanız,
-adamlar mermi atarken siz su sıkarsanız,
-polise taş atanları "taş atan çocuklar" diye sevimli hale sokarsanız...vesaire vesaire
bu işden bir cacık olmaz...
bir soru:eşinize,kızınıza laf atanla ya da daha ileri gidenle müzakere eder misiniz?

levan34
28/10/2011, 02:50
millet bozuk attı ama müge anlı dibine kadar doğru söyledi.

cihankardes
28/10/2011, 15:59
İhanetin nerede olduğunu öğrenmek ister misiniz?

YENİ SKANDAL GÖRÜNTÜLER 10 Ekim 2008 08:53 (https://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=187357)

Gizlenen Gerçekler'in Videoları | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?v=2034290295771)

İki vidyo arasındaki derin farkı görebildiniz mi?

kukart
29/10/2011, 01:11
Haber okumak için bu siteleri nereden buluyorsunuz ?
ilginç, kimin neyin olduğunu bilmediğim kaynaklardan haber okumak bana saçma ve zaman kaybı geliyor

fawori
29/10/2011, 01:45
ben bu ihrenç şeyi bir hafta önce profilimden paylaştım ve demiştim ki karakolun yeri yanlış bunu uzmanlar daha önce söylemişti hadi yeri yanlış koyarsın oraya 3-4 tane tank bak bakalım neolur nasıl koyacan dağın tepesine diye parça parça görürülür sonra bırak orada kalsın. Son olarak o dağlara terörist mayın koyarcak senin elin armut mu toplayacak sende uzaktan kumanladı patlayıcılar sakla doğru zamanda uçur hepsini. Asker değilim ama saldırı esnasında sürekli savunma halinde olarak üstünlük sağlayamazsın derhal saldırıya geçmek şart bu tür olaylarda.

opexturk
29/10/2011, 03:06
görüntüler kan dondurucu...yazık o gençlere günahları neydi onların bu itler dağda zor şartlarda eğitim alıyolar dağları iyi biliyolar biz neden 3 aylık askeri oradaki karakola gönderiyoruz ???geçen çalıştığım otele akşam gazetesi köşe yazarı gelmişti giriş işlemleri sırasında biraz sohbet ettik tamamen siyaset bunlar üzerimizde oynanan oyunlar dedi gerçekten de gösterdiği gerekçeler çok doğruydu...inanmak istemiyorum ama herhalde söylenenlere göre gerçek şu ki birileri üzerimizde oyunlar oynuyor...hakkaride askerlik yapan arkadaşım vur emri gelmeden dibindeki teröristi vurduğu için 10 gün hapis yatıp günlerce dayak yemiş insanlıktan çıkmış şuan kafayı yemiş durumda sivilde...karakolu basılıp 6 arkadaşı şehit edilen kuzenim tek kurşun bile sıkmamıza müsade etmediler deyince ister istemez inanmak zorunda kalıyor insan :( 22 yaşındayım askere gitmedim ama giden arkadaşlarım da hep içlerinde pkk 'ya kurban edilecekleri korkusuyla gittiler...savaş olsa savaşalım çatışalım ama kimse kusura bakmasın ama bunun adı KAHPELİKTİR.

SRDR KRKC
29/10/2011, 03:17
Bu görüntü aktütün baskını çok eski bu görüntüyü izleyenler zamanında askeri ihanetle suçlayıp silivriye gömdüler.
Sene 2011 yeni genel kurmay başkanı ile yeni bir dönem hakkari çukurca mayınlı saldırısını izleyin birde işte o zaman karar verin bakalım. Bunun arkasında kim var askermi siyasetmi dış güçlermi inanın işin içinden çıkamazsınız izlediklerinizede içiniz mahvolur içiniz yanar lütfen çocuklarınıza felan izletmeyin...
Ben bir kereden fazla izleyemedim inanın gözlerim doldu dişlerimi sıkmaktan bir hale girdim. Şehitlerimiz nur içinde yatsın bir hiç uğruna feda ediliyorlar.

PKK, Çukurca saldırısının görüntülerini yayınladı | Video İzle ve Paylaş | Internet TV (https://video.ekolay.net/video-izle/haber/pkk--cukurca-saldirisinin-goruntulerini-yayinladi/544271/9)

opexturk
29/10/2011, 03:25
Bu görüntü aktütün baskını çok eski bu görüntüyü izleyenler zamanında askeri ihanetle suçlayıp silivriye gömdüler.
Sene 2011 yeni genel kurmay başkanı ile yeni bir dönem hakkari çukurca mayınlı saldırısını izleyin birde işte o zaman karar verin bakalım. Bunun arkasında kim var askermi siyasetmi dış güçlermi inanın işin içinden çıkamazsınız izlediklerinizede içiniz mahvolur içiniz yanar lütfen çocuklarınıza felan izletmeyin...
Ben bir kereden fazla izleyemedim inanın gözlerim doldu dişlerimi sıkmaktan bir hale girdim. Şehitlerimiz nur içinde yatsın bir hiç uğruna feda ediliyorlar.

PKK, Çukurca saldırısının görüntülerini yayınladı | Video İzle ve Paylaş | Internet TV (https://video.ekolay.net/video-izle/haber/pkk--cukurca-saldirisinin-goruntulerini-yayinladi/544271/9)

abi madem öyle bunlar gerçekten doğru o zaman ben neden gideyim ki askere bi gerekçe göstersinler bana ? pkk piçlerine yemolmaya mı gidicem ben hayatımda silah tutmamışım dağa çıkmamışım...3 ayda nasıl hazır olup o adamların karşısına çıkıcam hem hazır olsam nolur adamlar içimize bu kadar rahat girebildikten sonra ne farkeder ???? şuraya bak ********ler bir de saldırıdan önce keyif çayı içiyolar adamlar çok rahat abi birileri askere gitmem için bi gerekçe göstersin bana

SRDR KRKC
29/10/2011, 03:33
Muratcım sende kendince haklısın ancak bu vatanı sahipsiz bırakmaya hakkımız yok bir mehmet ölür bin mehmet doğar belki bugün sırtından vurulursun ama yarın sen olmazsan onları alnının çatından kim vuracak. Yerden göğe kadar haklısın kardeşim ne deyim bu vatan hepimizin...

opexturk
29/10/2011, 03:38
Muratcım sende kendince haklısın ancak bu vatanı sahipsiz bırakmaya hakkımız yok bir mehmet ölür bin mehmet doğar belki bugün sırtından vurulursun ama yarın sen olmazsan onları alnının çatından kim vuracak. Yerden göğe kadar haklısın kardeşim ne deyim bu vatan hepimizin...

korkuyorum be serdar abi inan ki korkuyorum ama ölmekten değil ben yeni evliyim adam gibi savaşta ülkem uğruna ölürsem benim ailem de eşim de gururlu bir şekilde yaşarlar ama böyle ********liklerle ölürsem yazık olur aileme de eşime de bana da.....ama her ne olursa olsun yine de her türk bayrağının dalgalandığı yerde olmak boynumuzun borcudur

SRDR KRKC
29/10/2011, 03:47
Korkma Murat Kardeşim Türk Kalleşlikten Korkmaz ...

opexturk
29/10/2011, 04:32
ölürsem diğer ölenler gibi unutulmaktan hainleri sevindirmekten korkuyorum abi be

ibrahim06
29/10/2011, 13:13
Kazan vadisinde yapılan operasyonlarda ağır kayıplar veren terör örgütü bunun intikamını almak için çukurcadan daha büyük bir eylemin peşinde. Şemdinli etrafında küçük küçük gruplar halinde 200 kadar teröristin biriktiği söyleniyor. Aynı istihbarat çukurca saldırısından önce de alınmış lakin göz göre göre şehit olduk. bu da böyle olursa şaşmamak gerek.

SKELETER
29/10/2011, 16:09
Bu görüntüleri çok önce izlemiştim. İzlerken de sinirden küfredip durmuştum. Bende askerliğimi o bölgede yaptım. Bize öğretilen teröristler bir saldırıdan önce aylarca gözlem yapıyorlar. Hangi birlikte ihmal varsa, zayıflık varsa oraya saldırıyorlar. Nitekim ellerini kollarını sallaya sallaya karakolun dibine girmişler. O yüzden sürekli hazır bir görüntü sergilemek önemliydi.

ZAK1980
30/10/2011, 01:40
İhanetin nerede olduğunu öğrenmek ister misiniz?

YENİ SKANDAL GÖRÜNTÜLER 10 Ekim 2008 08:53 (https://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=187357)

Gizlenen Gerçekler'in Videoları | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?v=2034290295771)

İki vidyo arasındaki derin farkı görebildiniz mi?
Cihan şahsen bu haberlere inanmıyorum Aktifhaber denılen sıte Fetoşa baglı bır site bundan dolayı TSK yı karalayark haber yapmaları gayet normal son birkaç yıldır belkı Tsk nın ıcınde curuk elmalar var ama bazı kesımlerde cıddı anlamda yıpratma haberlerı yapıyor .
Ne hıkmetse butur haberler Taraf,Miili gazete,akıt,vakıt,zaman gıbı gazetelerde boy gosterıyor.Yıllardır tsk nın ıcerısıne gıremeyen veya gırıpte sonradan fark edılen cemaat ıcerden yıpratamadıgını dısardan basın yolu ıle halkı kıskırtarak yapıyor acaba tsk olmasa ne yapacaklar amerıkan askerınemı yurdu savunduracaklar

levan34
30/10/2011, 03:09
ey site yönetimi: terefsizler kelimesini yasaklı listesinden kaldırın artık...bölücü örgüte kullanıyoruz,birbirimize kullanmıyoruz...t harfini uygun harfle değiştirin.

fatihhhh
08/11/2011, 17:29
teröre karşı milli irade koyamadık.
bazen hakediyoruz diyorum.
ama şehid düşen ahmetciğe, mehmetçiğe kıyamıoyorum.
düzelmeyecek mesele değil. ama milli bir irade şart.