PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu izmirin yoLLarı tek bana mı kötü geliyo yaaaa

fiery_hunter
27/10/2011, 00:07
aracta 40 yanak lastik var işden eve gelene kadar sürekli bi cukura girme korkusuyla geliyorum ya. anlamadım yani tek bende mi problem varr:S:S

aykut_1914
27/10/2011, 19:03
neresindesin izmirin?
buca çok fena bu konuda :)

takres
27/10/2011, 19:25
sadece izmir değil ülkenin 4 bir yanı böyle...

edelsang
27/10/2011, 19:34
Valla bende böyle düşünüyordum ama memlekete gidince (Elazığ) bu tabumu yıktı akp..Bildiğin yollar kaymak olmuş ama izmir de yol değil kaldırım yapıyorlar anlamadım gitti :S..Zaten bir daha aynı belediye başkanı seçilirse ben izmiri terk ederim.Büyük şehirden -büyük köy'e terfi ettik :S

atalayx
27/10/2011, 22:26
Valla bende böyle düşünüyordum ama memlekete gidince (Elazığ) bu tabumu yıktı akp..Bildiğin yollar kaymak olmuş ama izmir de yol değil kaldırım yapıyorlar anlamadım gitti :S..Zaten bir daha aynı belediye başkanı seçilirse ben izmiri terk ederim.Büyük şehirden -büyük köy'e terfi ettik :S

kendini en yakın çevre yoluna atacan kurtuluşun yok :D

fiery_hunter
28/10/2011, 00:48
neresindesin izmirin?
buca çok fena bu konuda :)

aksamları kız arkadasımı bırakmak ıcın bucaya gıdıyorum orda 2 defa lastık yardım kanalızasyon kapaklarının etrafına yuvarlak bıcımde nıye kazı yaparlar hala anlamıs değilim

fiery_hunter
28/10/2011, 00:49
kendini en yakın çevre yoluna atacan kurtuluşun yok :D

aynen dostum varsın yol uzasın araca zarar gelmesın dıe hergun fazladan 40 km yapıorm ya :)

egzo-evo
28/10/2011, 01:01
aynen dostum varsın yol uzasın araca zarar gelmesın dıe hergun fazladan 40 km yapıorm ya :)

nasıl olsa dizel değil mi biz ne yapalım :D

SKELETER
28/10/2011, 03:25
Ankaradan İzmir' e gelene kadar yaşamadığım eziyeti, İzmir Dikili arasında yaşamıştım bana da yolları ihmal edilmiş gelmişti.

fiery_hunter
28/10/2011, 23:48
nasıl olsa dizel değil mi biz ne yapalım :D

oda doğru :)

izoci
29/10/2011, 00:09

Ziyaretci046
29/10/2011, 01:10
valla bende aynı şeyi söylicektim inanın yollardan çok dertliyim arabamda 15 jant lastik var şu ama inanın bu belediyeler çalışmıyo mu nedir anladım bucada gitcek yol yok puntodan zevk almıyom kullanırken şehir içinde manisaya gidip gelirken daha iyi istanbul ankara nasıl çok merak ediyom

fiery_hunter
29/10/2011, 01:13
valla bende aynı şeyi söylicektim inanın yollardan çok dertliyim arabamda 15 jant lastik var şu ama inanın bu belediyeler çalışmıyo mu nedir anladım bucada gitcek yol yok puntodan zevk almıyom kullanırken şehir içinde manisaya gidip gelirken daha iyi istanbul ankara nasıl çok merak ediyom

hiç girme hocam ben o hatayı 17 lik jantlarla yaptım. buca felaket zaten arac kan aglıyo. bu arada aracta ufak tefek seylerım var butun arkadaslar sana gelıyomus ben tanımıyorum ama gelmek ıstıyorum bı yanına :)

egzo-evo
29/10/2011, 01:24
lastiklerin ebatı kaç tam olarak eray?

fiery_hunter
29/10/2011, 01:24
lastiklerin ebatı kaç tam olarak eray?

abi 215/40/17 ne yazıkki =)

egzo-evo
29/10/2011, 01:34
evo multiair de isteğe bağlı 205/45/17 seçenek vardı bir aralar. düşünmüştüm ama sonra vazgeçmiştim. şimdi bu tür şeyleri duyunca iyi ki yapmamışım diyorum. gözünü seveyim 185/65/15 in

fiery_hunter
29/10/2011, 01:37
evo multiair de isteğe bağlı 205/45/17 seçenek vardı bir aralar. düşünmüştüm ama sonra vazgeçmiştim. şimdi bu tür şeyleri duyunca iyi ki yapmamışım diyorum. gözünü seveyim 185/65/15 in

yollar düzgün olsa bu ülkemde abi 30 yanaklada gezeriz ama gel gör ki heryer cukur :(

ktpunto
29/10/2011, 01:40
izmir dikili arasında çok yol yapımı var biraz sıkıntılı

izmirin durumu ankaraya göre çok iyi zira izmirde de araç kullandım karşıyaka bornova arası ankaraya göre çok daha iyiydi

egzo-evo
29/10/2011, 01:44
kipadan mavişehir tarfına dönerken petrol ofisini bilirsin. bir çukur vardı inanılar gibi değil. sağa kırdım ortaladımda geçtim. alt sürtmese bile yürüyen aksamın canını okuyacak cinsten. Allah tan sağımda solumda kimse yoktuda o manevrayı yapma fırsatım oldu. ama arkadakiler sellektör yaptılar "ne iş" der gibi bende dörtlülerle karşılık verdim artık. o çukuru açanı bulucaksın aslında sonra yermisin yemezmisin :boxin:

fiery_hunter
29/10/2011, 01:54
sorma abi ya bide yeni bi adet cıkarttılar kanalizasyon kapaklarının etrafını eşiyolar kapaklar yoldan yukarda duruyo sehır ıcınde ozellıkle bucada en fazla 30 ile gidiyorum sen düşün işte ..

Ziyaretci046
29/10/2011, 02:11
hiç girme hocam ben o hatayı 17 lik jantlarla yaptım. buca felaket zaten arac kan aglıyo. bu arada aracta ufak tefek seylerım var butun arkadaslar sana gelıyomus ben tanımıyorum ama gelmek ıstıyorum bı yanına :)

buyur gel hocam benim yerim 6.sanayide oto beklerim yardımcı olurum

egzo-evo
29/10/2011, 02:14
karşıyaka'da da bir çok yerde öyle emin ol. bi dek gelsem soracam ne gerek var bunlara diye ama dek gelmiyor ki. bir arada metal levhalar vardı yolu enine boydan boya kaplayan onlarda çok fenaydı be. nerden geldi şimdi aklıma hay Allah yerin kulağı var misali yarın çıkarıp atarlar sağa sola şimdi :hmm:

fiery_hunter
29/10/2011, 02:24
karşıyaka'da da bir çok yerde öyle emin ol. bi dek gelsem soracam ne gerek var bunlara diye ama dek gelmiyor ki. bir arada metal levhalar vardı yolu enine boydan boya kaplayan onlarda çok fenaydı be. nerden geldi şimdi aklıma hay Allah yerin kulağı var misali yarın çıkarıp atarlar sağa sola şimdi :hmm:

bucada hala var abi biyerden alıp bıyere koyuyolar onları sankı :)

operatormurat
29/10/2011, 10:50
gençler sizi urlayaya iskele çeşme altı yoluna davet ediyorum,ben izmire inince zavallı arabam bayram ediyor,eğer bu yoldan geçipte arabanızın altı biyerlere sürtmeden geçerse şaşarım,önce benim buradaki yolları bir görün sonra tekrar görüşelim sizinle...

fiery_hunter
29/10/2011, 12:00
gençler sizi urlayaya iskele çeşme altı yoluna davet ediyorum,ben izmire inince zavallı arabam bayram ediyor,eğer bu yoldan geçipte arabanızın altı biyerlere sürtmeden geçerse şaşarım,önce benim buradaki yolları bir görün sonra tekrar görüşelim sizinle...

orayıda gördüm abi ben ama bu aracla deil baya yüksek bi aracla:) normal yolda altını sürtüyorum aracın o yola girerse askıda kalırım die korkuyorum :D

aykut_1914
30/10/2011, 00:11
aksamları kız arkadasımı bırakmak ıcın bucaya gıdıyorum orda 2 defa lastık yardım kanalızasyon kapaklarının etrafına yuvarlak bıcımde nıye kazı yaparlar hala anlamıs değilim

sen bide bizi düşün burda oturuyoruz sürekli o kapaklar :)
şirinyer tarafından çevre yoluna çıkana kadar şekilden şekile giriyorum

fiery_hunter
30/10/2011, 00:16
sen bide bizi düşün burda oturuyoruz sürekli o kapaklar :)
şirinyer tarafından çevre yoluna çıkana kadar şekilden şekile giriyorum

basmaneden bucaya gitmek için bornovadan otobana cıkıyorum sen benım halımı düşün bide :)

Ziyaretci046
30/10/2011, 00:23
ben lastik havaların 28 yaptım benim arabamı sert anlamadım gitti yazın böyle değildi yollar kötü olunca çekilmiyo satıp palio alcam izmir yollarında türkiye şartlarında çok ii gider gelirisn

fiery_hunter
30/10/2011, 00:25
ben lastik havaların 28 yaptım benim arabamı sert anlamadım gitti yazın böyle değildi yollar kötü olunca çekilmiyo satıp palio alcam izmir yollarında türkiye şartlarında çok ii gider gelirisn

sende haklısında satamam sanmıyorum ben bu aracı :) bu arada buqün herkes acık bı sen kapalıydın :)

Ziyaretci046
30/10/2011, 00:56
sende haklısında satamam sanmıyorum ben bu aracı :) bu arada buqün herkes acık bı sen kapalıydın :)

ben öğleden sonra ordaydım demekki bana para lazım değil :)

fiery_hunter
30/10/2011, 00:57
ben öğleden sonra ordaydım demekki bana para lazım değil :)

saat 1 de dükkanın önündeydim senin :) daha ne lazım deilse :D:D

Ziyaretci046
30/10/2011, 01:04
saat 1 de dükkanın önündeydim senin :) daha ne lazım deilse :D:D

ben dükkana geldim dedim saat 1,5 2de olabilir ne var ne yok 4 45 kadar dükkandayım ama 2 puntonun bakımını yapmışım ayak üstü ya nasip :)