Orijinalini görmek için tıklayınız : Bagaj aydınlatması !
motor delisi
26/10/2011, 23:45
Merhaba arkadaşlar sabahta konu açmıştım bana bir arkadaş demişti bir bak camı varmı yanmıyormu yoksa hiçmi yok yada delik yokmu diye baktım delik var ama lambası içinde yok kapkara :whip0000:
https://img825.imageshack.us/img825/9508/25102011259.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/825/25102011259.jpg/)
Bu 2012 full kit paketli g.puntom.
https://img846.imageshack.us/img846/9553/26102011265.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/846/26102011265.jpg/)
Buda bagajdaki lamba delikleri ama içi boş :@
Servise geri götürmeyi düşünüyorum sizden ricam sizinde bagajınızdaki delikböylemi içinde ışık varmı yoksa bu sorun bendemi :ranting2:
Mugen_punto
26/10/2011, 23:59
Lanet olsun arkadaş bu aracı üretenede, bu şekilde aracı ithal edenede... yazıklar olsun.. üç kuruşluk ampülü bile koymamışlar... arkadaş Bence hiç uğraşma pratiker yapı markete git orda 25 tl mi neydi sensörlü osramın led ampülü ben ondan kullanıyorum. gayette güzel aydınlatıyor tavsiye ederim...
motor delisi
27/10/2011, 00:02
Lanet olsun arkadaş bu aracı üretenede, bu şekilde aracı ithal edenede... yazıklar olsun.. üç kuruşluk ampülü bile koymamışlar... arkadaş Bence hiç uğraşma pratiker yapı markete git orda 25 tl mi neydi sensörlü osramın led ampülü ben ondan kullanıyorum. gayette güzel aydınlatıyor tavsiye ederim...
ben zaten aydınlatmacıyım philips te çalışıyorum o ürünlerden elimin altında bulabilirim fakat teybim mp3 çalmıyor tutacaklar yok 4 taraftada bagaj ışığı yok ayna yok makyaj ışığı var dediler oda yok arka cepler vardı göya onlarda yok arabada yok yok delirmek üzereyim daha geçen hafta aldım arabayı lanet olsun dedim aldığım güne
Mugen_punto
27/10/2011, 00:10
kardeş tutacak konusuna hiç girmeyelim bir gün onun yüzünden kriz geçiriyordum :) ön yolcu aynasında da makyaj aydınlatması yok maalesef.. teybin mp3 çalması lazım aslında.. oda olmadı sahibinden de bi aparat satılıyor ben ondan alıp taktım.. hafıza kartı,usb bellek ve cep telefonu bağlamak için aux girişide bulunuyor.. istanbul anadolu yakasında oturuyorsan ürünü musait bi zaman gösteririm..
motor delisi
27/10/2011, 00:13
kardeş tutacak konusuna hiç girmeyelim bir gün onun yüzünden kriz geçiriyordum :) ön yolcu aynasında da makyaj aydınlatması yok maalesef.. teybin mp3 çalması lazım aslında.. oda olmadı sahibinden de bi aparat satılıyor ben ondan alıp taktım.. hafıza kartı,usb bellek ve cep telefonu bağlamak için aux girişide bulunuyor.. istanbul anadolu yakasında oturuyorsan ürünü musait bi zaman gösteririm..
fm transmitter den bahsediyorsunuz sanırım ona bende baktım ama kimse önermedi nedense ses nasıl peki net geliyormu ? ben navigasyon alıp teybe bağlamayı düşünüyordum ama fm transmitter güzel çalıyorsa oda olabilir tabiki fm transmitter de direksiyondaki tuşlar çalışıyormu peki ?
Tahsın daha öncede yazıldı forumda bızzat gorustugum ınsanlardan hep sunu duydum Araclarımız İtalyadan gonderılırken bagajdakı ,12w prız,bagaj lambası gıbı sonradan takılabılen parçaların bir posete konularak TR 'ye gonderıldıgını fakat bızım bayılerın bunları takmayarak ya işguzarlıktan yada bu parçaları sonradan yedek parça olarak sattıklarından dolayı olmadıgını duymustum.
Bu arada ben sızın yerınızde olsam baska bır bayııye gıdıp aracı alacakmıs gıbı inceler sızde bulunmayan parcalara showromdakı aracı ıncelerken bakarım aracta varmı yokmu yoksa satıs temsılcısıne neden olamdıgını sorararım var ıse gıder bayıye hesabını sorarım.
Arkadaslar 25 Tl verıp partıker den almak sorun degıl ama 30 mılyar verıpte butur ufak tefek seylerın olmaması ayıp resmen İtalya gonderıyorda posette bızımkılerın takmaması sadece hırsızlıktır
Mugen_punto
27/10/2011, 00:23
Valla zeynel bana demişlerdi zamanında çevremdeki insanlar... fiat alıcam dedim sakına yanından bile geçme diye uyarıda bulunmuşlardı.. ben yinede punto da karar kıldım.. peki ben bu aracı aldım mecbur 5 sene kullanmak zorundayım (özel bi durumdan dolayı ). bir daha fiat alırmıyım şuan hiç bilmiyorum... aracı teslim alırkende orjinal paspasları vermemişlerdi.. fiata şikayet edicem dediğimde zar zor çıkarıp verdiler.. düpe düz hırsızlık, hainliktir bu...
motor delisi
27/10/2011, 00:25
Valla zeynel bana demişlerdi zamanında çevremdeki insanlar... fiat alıcam dedim sakına yanından bile geçme diye uyarıda bulunmuşlardı.. ben yinede punto da karar kıldım.. peki ben bu aracı aldım mecbur 5 sene kullanmak zorundayım (özel bi durumdan dolayı ). bir daha fiat alırmıyım şuan hiç bilmiyorum... aracı teslim alırkende orjinal paspasları vermemişlerdi.. fiata şikayet edicem dediğimde zar zor çıkarıp verdiler.. düpe düz hırsızlık, hainliktir bu...
Vallahi öyle ben fiat değil araba almayacaktım gerçi :) bi anda önünden geçerken bi bakayım dedim ve aldım malesef ah almaz olaydım, fm transmitter hakkında bilgi verirmisiniz direksiyondaki tuşlarla çalışıyormu o cihaz ? fm transmitter dediğim alet çakmağa takılıyor ondan bahsediyoruz dimi
Mugen_punto
27/10/2011, 00:25
fm transmitter den bahsediyorsunuz sanırım ona bende baktım ama kimse önermedi nedense ses nasıl peki net geliyormu ? ben navigasyon alıp teybe bağlamayı düşünüyordum ama fm transmitter güzel çalıyorsa oda olabilir tabiki fm transmitter de direksiyondaki tuşlar çalışıyormu peki ?
Kardeş fm transmitter değil bu teyp yerinden çıkarılıyor ve arkadan bağlantı yapılıyor.. teyp o cihazı cd changer olarak görüyor.. ses kaliteside oldukça iyi.
Ziyaretci037
27/10/2011, 00:38
Yazık günah yaa okadar para veriliyo bu arabalara 5 liralık bi aydınlatmayı koymamayı kar sayıyolar..
bagaj aydınlatması bende var,sanırım evolarda var bu
ulkerhan
27/10/2011, 01:30
Eski kasa puntolarda daha insaflı davranmışlar sanırım. Bende bagaj aydınlatmasıda tutacaklarda hepsi var. Eski kasa 2005 puntolarda direksiyondan kumandalı radyo sistemi standartken, eski kasa 2006 puntolarda bu özellik opsiyonel. Ah ben kafamı nerelere vurmayayım.
evo çıktıktan sonra normal gp ler biraz daha es geçilmiş herhalde :(
motor delisi
27/10/2011, 11:10
evo çıktıktan sonra normal gp ler biraz daha es geçilmiş herhalde :(
2-3 liralık şeylerden kaçınıyorsa fiat ın çok büyük terbiyesizliğidir bu. sonuçta bulunmayacka bişey değil 15 liraya sensörlü ışık alır takarım ama yinede servise götürcem biz böyle sessiz kaldıkça yaparlar bunları..
zeynel sağol bilgi için.
fiat bu parçaları poşette gönderiyormuş demek...poşette göndereceğine üşenmesin kendisi taksın fabrikada..çok mu zor? mazeret değil bunlar...poşette gönderiyormuş,kepazeliğe bak...ayrıca biz alırken bu poşeti hiç görmedik nedense? tüm Türkiyedeki bayiler araklama konusunda anlaşmışlar o zaman...binlerce kişi bu poşeti görmedi....bunda başka bir iş var...
Tahsın daha öncede yazıldı forumda bızzat gorustugum ınsanlardan hep sunu duydum Araclarımız İtalyadan gonderılırken bagajdakı ,12w prız,bagaj lambası gıbı sonradan takılabılen parçaların bir posete konularak TR 'ye gonderıldıgını fakat bızım bayılerın bunları takmayarak ya işguzarlıktan yada bu parçaları sonradan yedek parça olarak sattıklarından dolayı olmadıgını duymustum.
Bu arada ben sızın yerınızde olsam baska bır bayııye gıdıp aracı alacakmıs gıbı inceler sızde bulunmayan parcalara showromdakı aracı ıncelerken bakarım aracta varmı yokmu yoksa satıs temsılcısıne neden olamdıgını sorararım var ıse gıder bayıye hesabını sorarım.
Arkadaslar 25 Tl verıp partıker den almak sorun degıl ama 30 mılyar verıpte butur ufak tefek seylerın olmaması ayıp resmen İtalya gonderıyorda posette bızımkılerın takmaması sadece hırsızlıktır
Haklısın, ben dün akşam Ankaradaydım, kuzenime linea almaya gittik, Ankara Oto da çaktırmadan gidip içerideki evonun bagajını açıp , stepne yerini kaldırdım ve şu geçen Tuncay abinin açtığı konudaki pembe renkli zımbırtı var mı diye baktım yoktu çok şükür :)
Merhaba arkadaşlar sabahta konu açmıştım bana bir arkadaş demişti bir bak camı varmı yanmıyormu yoksa hiçmi yok yada delik yokmu diye baktım delik var ama lambası içinde yok kapkara :whip0000:
https://img825.imageshack.us/img825/9508/25102011259.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/825/25102011259.jpg/)
Bu 2012 full kit paketli g.puntom.
https://img846.imageshack.us/img846/9553/26102011265.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/846/26102011265.jpg/)
Buda bagajdaki lamba delikleri ama içi boş :@
Servise geri götürmeyi düşünüyorum sizden ricam sizinde bagajınızdaki delikböylemi içinde ışık varmı yoksa bu sorun bendemi :ranting2:
Kardeş benim araçta sağ taraftaki dikdörtgen olan yerde bagaj aydınlatması var ancak sol taraftaki yuvarlak yerde bişi yoktu, ancak yuvarlak olan kısımda bagaj priz yeri , bağlantıları da vardı, bende servise gidip priz aldım taktırdım çokta şık oldu, ancak bunların standart gelmesi lazım maalesef bulunmayabiliyor çoğu enteresan şeyler, örnek: babamın araç 2006 model doblo premio yükseklik ayarlı emniyet kemeri var, benimki 2011 full evo benimkinde yok :( gelde sxvme
motor delisi
27/10/2011, 15:28
Kardeş benim araçta sağ taraftaki dikdörtgen olan yerde bagaj aydınlatması var ancak sol taraftaki yuvarlak yerde bişi yoktu, ancak yuvarlak olan kısımda bagaj priz yeri , bağlantıları da vardı, bende servise gidip priz aldım taktırdım çokta şık oldu, ancak bunların standart gelmesi lazım maalesef bulunmayabiliyor çoğu enteresan şeyler, örnek: babamın araç 2006 model doblo premio yükseklik ayarlı emniyet kemeri var, benimki 2011 full evo benimkinde yok :( gelde sxvme
normalde bagajdaki aydınlatma sağdamı oluyor soldamı ?
aykut_1914
27/10/2011, 18:55
bagaj aydınlatması bende var,sanırım evolarda var bu
sanırım bizim activelerde bu arkadaşların sölendiği herşey var.
bi torpidoda aydınlatma yoktu onada 3 liraya güzel bi çare buldum mis oldu :)
Ah ah ah ..... Daha öncede forumda sıkça tartışılmıştı İnanın arabamdan soğumamı ve sattırmamı sağlayan aracın 2006 modellerinde olup 2011 modelinde olmayan eksilikler demeyim çalıntılar Bagajda lamba yok yolcu el tutamaçları yok direksiyon üzerindeki tuşların 3 kuruş etmeyen lambaları yok isofix yok vb... Bende o dönem lanetler okuyarak forumda yazılar yazmıştım O zaman beni ve benim gibi düşünenleri çok eleştiren fiatın bu konuda çok ama çok haklı olduğunu belirten arkadaşlar vardı Bu başlık altında benden önce yazan arkadaşlar henüz konuyu açan arkadaşı eleştirmemiş Birazdan gelirler
Bizim 2007 model GP'de var bu bagaj aydınlatması. Ayrıca yan taraftaki yuvarlak delik lamba için değil o çakmaklık :)
2011 modelin bagaj lambası yok...bagajda hiç kullanmayacağım garip bir priz var....ya kardeş ,onu koyacağına lamba koysana bagaja lambaaaa...banane prizden...bagajda biramı soğutucam allah allah...hadi onu düşündün,lambayı ne koymazsın.kol tutma yerlerinide araklamışsın zaten...diğerlerinide sayıcamda tekrar olucak,,,forumda yeterince var....rahatsız bunlar yaw.
motor delisi
28/10/2011, 09:19
2011 modelin bagaj lambası yok...bagajda hiç kullanmayacağım garip bir priz var....ya kardeş ,onu koyacağına lamba koysana bagaja lambaaaa...banane prizden...bagajda biramı soğutucam allah allah...hadi onu düşündün,lambayı ne koymazsın.kol tutma yerlerinide araklamışsın zaten...diğerlerinide sayıcamda tekrar olucak,,,forumda yeterince var....rahatsız bunlar yaw.
yarın servise götürecem takın lambamı diyeceğim bende inadına götürcem. showroomdaki araçta var bende neden yok diyeceğim geri vermek bile var içimden ama almazlar tabiki..
muratpunto16
28/10/2011, 09:48
ben zaten aydınlatmacıyım philips te çalışıyorum o ürünlerden elimin altında bulabilirim fakat teybim mp3 çalmıyor tutacaklar yok 4 taraftada bagaj ışığı yok ayna yok makyaj ışığı var dediler oda yok arka cepler vardı göya onlarda yok arabada yok yok delirmek üzereyim daha geçen hafta aldım arabayı lanet olsun dedim aldığım güne
makyaj ışığı var dediler sana bende aynası bile yok araçta sunroof var sözde :)
motor delisi
28/10/2011, 09:57
makyaj ışığı var dediler sana bende aynası bile yok araçta sunroof var sözde :)
showroomdakı araca bakıcam yarın eğer tutacak makyaj aynası arka cepler bagaj aydınlatması vs var ise kesinlikle dava açacağım yengemde avukat söyledim ona git bi tanıtım aracına bak varsa açabiliriz dedi yarını sabırsızlıkla bekliyorum. çünkü bana satarken full paket araç + full kit uygulaması var dediler ama mp3 çalmayan araç verdi herifler :censoree::censoree:
muratpunto16
28/10/2011, 10:13
servise ben bu konuyu konuştum arabada normal herşey var sağ önde tutacak yok makyaj ve aynası bagaj lambası yok bu ufacık şeyleri nasıl takmazlar anlamıyorum hiç yakışmıyor servisin dediği benmi üretip tasarlıyorum doğru yapçak bişi yok :)
muratpunto16
28/10/2011, 10:22
mp3 çalışmıyorsa dvd değilde cd dene derim oda olmadı dava aç gerçekten sıfır araba nelerle karşılaşıyoruz
motor delisi
28/10/2011, 10:45
mp3 çalışmıyorsa dvd değilde cd dene derim oda olmadı dava aç gerçekten sıfır araba nelerle karşılaşıyoruz
yok olmadı dvd çektim olmadı cd çektim olmadı cd yi track çektim yine olmadı + orjinal cd taktım yine olmadı sadece radıo çalışıyor.
muratpunto16
28/10/2011, 11:19
direk servis git derim hiç durma herşey satınçaya kadar sattıktan sonra yüzüne bile bakmıyorlar.
Mugen_punto
28/10/2011, 19:32
yok olmadı dvd çektim olmadı cd çektim olmadı cd yi track çektim yine olmadı + orjinal cd taktım yine olmadı sadece radıo çalışıyor.
Sorması ayıp hangi fiat bayiisinden aldın aracı ??
showroomdakı araca bakıcam yarın eğer tutacak makyaj aynası arka cepler bagaj aydınlatması vs var ise kesinlikle dava açacağım yengemde avukat söyledim ona git bi tanıtım aracına bak varsa açabiliriz dedi yarını sabırsızlıkla bekliyorum. çünkü bana satarken full paket araç + full kit uygulaması var dediler ama mp3 çalmayan araç verdi herifler :censoree::censoree:
Hiç yorulup boşuna gitme bayiye Ne bayideki araçlarda ne de 1,5 yıldır gelen araçlarda bahsedilen özellikler yok
Diğer arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum Bizim yaklaşık 1 yıl önce yazdıklarımızın aynısını şu anda siz yazıyorsunuz
Bu arada aşağıdaki linkte daha önce yazıştığımız başlığı da incelemenizi tavsiye ederim
https://forum.grandepuntotr.com/servis/20512-2011-grande-puntoda-gordugum-eksiklikler.html
motor delisi
29/10/2011, 11:15
Sorması ayıp hangi fiat bayiisinden aldın aracı ??
Topkapı odak fiat bayisinden aldım.
Hiç yorulup boşuna gitme bayiye Ne bayideki araçlarda ne de 1,5 yıldır gelen araçlarda bahsedilen özellikler yok
Diğer arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum Bizim yaklaşık 1 yıl önce yazdıklarımızın aynısını şu anda siz yazıyorsunuz
Bu arada aşağıdaki linkte daha önce yazıştığımız başlığı da incelemenizi tavsiye ederim
https://forum.grandepuntotr.com/servis/20512-2011-grande-puntoda-gordugum-eksiklikler.html
Aracı bugün ilana koymayı düşünüyorum 4 teker bana göre değil 30bin tl isteyeceğim 100km olmadı daha 2007 suzuki gsxr 1000 ile takas olarak ilana koyacağım burayada konu açarım yapacak birşey yok artık.
muratpunto16
29/10/2011, 17:29
biraz önce servise gittim dedikleri gp 2011 bagaj aydınlatma yok takılmıyor vs. makyajlık cam yok tutacak yok garip bi olay bu paralar bu araca verilmez ark konuyu acınca bende bakayım dedim farkettim çok saçma bi olay
eksik malzemeler var olan bi aracın şasi nosunu alarak tofaş otomobil fabrikasından temin ettiricem.
73541165 - 120.tl makyajlık aynalı cinsinden :D:D
51878127 - 6 tl bagaj lambası
ARKADAŞLAR SERİ 5 GP LER TAMAMEN BOŞ OLARAK SATILMAKTADIR.
gp nin en dolu ve estetik serisi seri2 lerdir. gösterge ve dört cam otomatikten anlaşılır.
Gerisi yalandır.
motor delisi
30/10/2011, 12:47
servis tutacaklar için 250 tl dedi, makyaj aynası yokmuş bagaj aydınlatmasıda yokmuş yuk dedim böyle iş nasıl olur ya ama bayininde elinde olan birşey değilmiş..
Önceki mesajımda verdiğim linki incelerseniz bu konuda daha önce yapılmış eklenti ve fiyatlarına ulaşırsınız Ben kendi aracıma Ankara Yıldız Sanayi çıkmacılarından 60 tl ye yolcu el tutacaklarını almıştım Sizde çıkmacılardan rahatlıkla bulabilirsiniz Yanlız tutacakların karşı tırnağı olmuyor genellikle Tırnaklarını da 60 tl ye fiat servisinden almıştım Toplamda 120 tl ye bu işi halletmiştim Bagaj lambası içinde diğer arkadaşların birçok alternatifi olmuştu
Mugen_punto
30/10/2011, 13:42
Bu tutacak işi benimde kafama takılıyor... evoda ön yolcu bölümünde tutacakları takmak için herhangi bir tırnakta bırakmamışlar :( direk tavan döşemesini kapatmışlar.. şunu sormak istiyorum acaba aynı aracı tutacaksız italya halkı kullanırmı ???
SKELETER
30/10/2011, 15:11
Evo çıktıktan sonra GP lerden her şeyi kıstılar. Almayın demek istiyorlar sanırım. Ama bu şekilde kendi prestijleri düşüyor. Bagaj lambası, tutacak kaç kuruşluk şeyler ki bunun fabrikaya maliyeti nedir de kısıyorlar anlamak zor. Birde o arabaya binip de bagajda lamba olmadığını gören bir daha fiat alır mı bunları düşünmek lazım.
cute.poison
31/10/2011, 11:17
Berk bey ben sormuştum bagajda aydınlatma yeri var mı diye....Benim puntoda lamba var camı da vardı ama belli bir süre sonra kendi kendine yanmaya başladı demiştim...Yok biliyordum varmış meğerse...Sende yok gördüğüm kadarıyla...Ayrıca çakmak deliği lamba yerinin diğer yanında benim arabada...Yukarda arkadaşın dediği gibi evolar çıktı çıkalı gp lere artık özenmiyorlar gibime geldi...yeni çıkan gp lerde ufacık şeyleri bile koymaz olmuşlar...
muratpunto16
31/10/2011, 12:18
bunlar bandda çalışan işçilerin altından çıkıyor öneri yazıp bu saydığımız parçaları fab. iyileştirme yapıyor , gerek olmadığını opsiyona girmesini sağlıyor fab. işine geliyor bu malzemeleri çalmak yüzlerce, milyonlarca araç üretiliyor. sene sonunda öneri veren işçiyi fab görüyor. bunu sadece tofaş, fiat değil renault, hundai, vs.. (tofaşda çalıştığım için şahit olmuştum).
Bu tutacak işi benimde kafama takılıyor... evoda ön yolcu bölümünde tutacakları takmak için herhangi bir tırnakta bırakmamışlar :( direk tavan döşemesini kapatmışlar.. şunu sormak istiyorum acaba aynı aracı tutacaksız italya halkı kullanırmı ???
Aslında tutacaktan ziyade madem cam tavan işi var, skydome lu puntoların ön yolcu koltuklarının da yükseklik ayarlı yeri olmalıydı, sol taraf koltuğunu düşürüyor , sağ taraf boynunu bükmek zorunda kalıyo :(
kokpitteki p logosu bile yok :D
muratpunto16
31/10/2011, 17:23
kokpitteki p logosu bile yok :D
katılıyorum sana yok gerçekten ayrıca koltuk yükseklik ayarı ve arka sag ve sol kapılarda aracı tasarlayanın adı yapıştırmasıda yok yazık valla :D
Ziyaretçi034
31/10/2011, 18:16
katılıyorum sana yok gerçekten ayrıca koltuk yükseklik ayarı ve arka sag ve sol kapılarda aracı tasarlayanın adı yapıştırmasıda yok yazık valla :D
bir saniye, güncel grande punto'da sürücü koltuğu yükseklik ayarı yok mu?
thekafkef
31/10/2011, 20:22
Sürücü var , arkadaş yolcu için demiş yanlış anlamadıysam.
muratpunto16
01/11/2011, 10:40
var dostum yolcu tarafında yok
melikarslan
07/01/2012, 01:58
Lanet olası pislik FIAT ya. 2012 model Punto'ya yaklaşık 37 bin lira para saydım aldım. Direksiyondaki radyo kumandasının altında ışık yok, bagajda ışık yok, gece göremiyorum mesela bagajı. Tutamaklar yok. Bu kadar da çalıntı yapılmaz ya ayıp denen bir şey var. Arabanın kullanımı çok güzel performansı da iyi ama bu tür küçük detayların yokluğu hayal krııklığı oluşturuyor insanda.
aykut_1914
07/01/2012, 03:11
Lanet olası pislik FIAT ya. 2012 model Punto'ya yaklaşık 37 bin lira para saydım aldım. Direksiyondaki radyo kumandasının altında ışık yok, bagajda ışık yok, gece göremiyorum mesela bagajı. Tutamaklar yok. Bu kadar da çalıntı yapılmaz ya ayıp denen bir şey var. Arabanın kullanımı çok güzel performansı da iyi ama bu tür küçük detayların yokluğu hayal krııklığı oluşturuyor insanda.
gp active 37 bin mi?:g0000000:
Bu tür durumlarda imkanınız varsa, size verilmesi gerekip verilmeyen donanımları belgeleri (aracınızın resimleri,ürünün donanım listesi,motor-şasi numarası vs.) ile birlikte fiat-italya'ya mesaj atın. Araçlarının eksik donanımla müşteriye teslim edilmesi konusunda onlarında hassas davranacağına inancım yüksek.
Bir arkadaşım zamanında elektronik bir cihaz konusunda böyle bir durumda kalınca yurtdışı ile temas kurduğunda ürünün sahibi olan firma inceleme yapmış, müşteriye verilmeyen donanımların piyasaya ücret karşılığı satıldığını tespit etmiş ve türkiyedeki ilgili sorumlu ekibini baştan aşağı değiştirmiş üzerine de aldığı cihazın en üst modelini tüm donanımları ile birlikte arkadaşıma hediye etmişti.
Bu tür durumlarda imkanınız varsa, size verilmesi gerekip verilmeyen donanımları belgeleri (aracınızın resimleri,ürünün donanım listesi,motor-şasi numarası vs.) ile birlikte fiat-italya'ya mesaj atın. Araçlarının eksik donanımla müşteriye teslim edilmesi konusunda onlarında hassas davranacağına inancım yüksek.
Bir arkadaşım zamanında elektronik bir cihaz konusunda böyle bir durumda kalınca yurtdışı ile temas kurduğunda ürünün sahibi olan firma inceleme yapmış, müşteriye verilmeyen donanımların piyasaya ücret karşılığı satıldığını tespit etmiş ve türkiyedeki ilgili sorumlu ekibini baştan aşağı değiştirmiş üzerine de aldığı cihazın en üst modelini tüm donanımları ile birlikte arkadaşıma hediye etmişti.
Söz verilmesi gerekip verilmeyen bir donanım yokki Fiat 2 yıldır bu donanımlar koymuyor ve listelerinde de bu donanımların var olduğuna dair bir ibare yok
Söz verilmesi gerekip verilmeyen bir donanım yokki Fiat 2 yıldır bu donanımlar koymuyor ve listelerinde de bu donanımların var olduğuna dair bir ibare yok
Yukarıda Zeynel'in yazdığı, poşette gönderildiği zamanlar olduğunu görünce bilgilendirmek istedim.
O halde yapacak birşey yok..
motor delisi
07/01/2012, 16:43
37 binmi çok fazla vermişsin hocam ne yaptın sen
Muhtemelen full kit vardır + skydome olabilir + uzatılmış garanti eklenmiş olabilir
since1453
07/01/2012, 21:31
Arkadaşlar ben çok şanslıyım ozamn 05.01.2012 de 1.4 fire evo mylife aracımı kartal medostan teslim aldım.
1)tutamaçlar mevcut(3 adet sürücü tarafında yok)
2)bagaj aydınlatması mevcut
3)tavanda 2 adet sağ ve sol olmak üzere aydınlatma mevcut(2side bitişik yön olarak sağ ve sol)
4)orjinal halı evo paspas+kauçuk pasapas mevcut
5)makyaj aynasına bakmadım aydınlatma için
6)direksiyon üstündeki sağ ve sol tüm tuşlarda aydınlatma var
1ocak2011
07/01/2012, 21:44
Arkadaşlar ben çok şanslıyım ozamn 05.01.2012 de 1.4 fire evo mylife aracımı kartal medostan teslim aldım.
3)tavanda 2 adet sağ ve sol olmak üzere aydınlatma mevcut(2side bitişik yön olarak sağ ve sol)
Sayın Çiftçi arkadaşlar Grande Puntoda olmayanlardan bahsediyorlar.
motor delisi
07/01/2012, 22:47
Bu konu benim diğer aracımdı yanı gp oda 2012 ve bu saydıkların birtek evolarda var kıvanç abi :)
sinanuzun
07/01/2012, 23:03
Bu bagaj lambası bagajın sağın damı solun da mı arkadaşlar ?
Bu bagaj lambası bagajın sağın damı solun da mı arkadaşlar ?
sol
sinanuzun
07/01/2012, 23:15
Peki bu 1. sayfadaki resimde sol taraf içind ekablolar gözüküyor bu kablolar olduğuna göre buaraya elektrik çekmeye gerek yok öyleyse doğru mu yoksa bu kablolar başka kablo mu ?
Mugen_punto
08/01/2012, 00:44
Evet sinan tesisat var oraya sadece lamba setini alıp takıyorsun okadar. servislerde fiyatlar yüksektir dışarıdan bakmanı öneririm..
timurgoksel
08/01/2012, 00:48
priz'in maliyeti ne kadardır bilgisi olan varmıdır?
since1453
08/01/2012, 03:49
Sayın Çiftçi arkadaşlar Grande Puntoda olmayanlardan bahsediyorlar.
ok yazıları tam okumamiştim :)
Mrb.serviste aydınlatma armatürü 60 tl, priz 45 tl civarında.Bence çok para,muadil ürün yada çıkmacıları öneririm.
muratpunto16
02/04/2012, 21:02
osram sensörlü lambaları var gayet güzel iş görüyor.
Arkadalar benim araç gp 2008 active benim aracın bagajinda lambası var.
Evet sinan tesisat var oraya sadece lamba setini alıp takıyorsun okadar. servislerde fiyatlar yüksektir dışarıdan bakmanı öneririm..
Arkadaşlar ben oraya orijinal lambayı çıkarıp tavan lambası takacağım iyi aydınlatsın diye. Punto tavan lambasi pahali clionun ki 7 tl onu takacam
Arkadalar benim araç gp 2008 active benim aracın bagajinda lambası var.
Sen Kadir gecesi doğmuşsun Reizz :pirate:
Sen Kadir gecesi doğmuşsun Reizz :pirate:
şimdi anlamadığım puntolarda bagaş lambası yokmu? :D
motor delisi
03/04/2012, 10:08
grandelerde yok fakat şuanda evom var çok mutluyum bagajım aydınlık bu konuyu açan bendim :D
muratpunto16
03/04/2012, 10:25
şimdi anlamadığım puntolarda bagaş lambası yokmu? :D
2010 dan sonra bagaj lambası yok parçalardan çalmışlar. evo lara çok önem veriyorlar