Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 GP Arizona Beji aracıma Angel Led taktırmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı?

Molermo
26/10/2011, 12:35
Konu başlığını değiştirsim :) ilki pek ilgi çekmedi herhalde...

Tavsiyeleriniz dezavantajları marka fiyat vs vs

utku952
26/10/2011, 18:38
Forum da takan arkadaşların gönderileri var fotoraflarla birlikte, ben takmadım daha :) ama görünüşü güzel oluyor tabi sanırım aydınlatmada sıkıntı cekenler vardı. Ararsanız eski ya da hala guncel olan konuları görebilirsiniz. Junyan ve Dayline olarak 2 çeşit var Junyan normal angellı mercekli Dayline da ledli mercekli. Bildiklerim bunlar :) kolay gelsin

asil
26/10/2011, 18:43
bu sonarın dayligtı şıklık olarak güzel arabayaayrı bir tat katıyo ama fiyat olarak angel ayes fardan pahalıdır.kemal oto aksesuarda detayları mevcut göz gezdirmeni tavsiye ederim....

asukasan
26/10/2011, 19:18
JUNYAN mercekli angellerden uzak durmanı tavsiye ederim, şöyleki 3 ay önce ben söktüm ve arkadaşın birine sattım, kısalar iyi ancak uzunlar dağıtıyor ve yolda hiçbir işe yaramıyor, tamam görüntü olarak arabaya mükemmel ötesi bir hava katıyor ancak gel gelelim amaç aydınlatma ise çok yetersiz, dayline kullanan arkadaşlar var onu tam olarak bilmiyorum, aydınlatması konusunda bilgi yazarlarsa bizlerede fikir vermiş olurlar.

asil
26/10/2011, 19:25
her iki markanında aydınlatması iyi değil orjinal aydınlatma olarak çok başarılı...

takres
26/10/2011, 20:36
ledli far iyidir...dayline tercihim :)