Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatını kaybeden öğretmenlerimizin isimleri!
ibrahim06
26/10/2011, 00:08
Sabahtan beridir yaptığım araştırmalar sonucunda bulabildiğim hayatını Van depreminde kaybeden öğretmenlerimizin isimleri aşağıdadır. Yazarken sonlara doğru gözlerim doldu. Ruhunuz şad, mekanınız cennet olsun...
1.Esra Lap (22) Amasya
2.Tuğba Özbek, İzmir
3.Muhammet Yurtoğlu, Karabük
4.Ebru Naim, Kayseri
5.Ayhan Yıldırım (26), Kayseri
6.Halime Kozalak, Hatay
7.Mustafa Özden (26), Konya
8.Oktay Türkoğlu, Amasya
9.Emel Çiler Türkoğlu (25) Konya
10.Öznur Kahraman (34),Çanakkale
11.Mehmet Gökhan Ay, Sivas
12.Mustafa Akgün, Trabzon
13.İrfan Ataseven (25), Karaman
14.Zehra Kaya Şelale, Antalya
15.Hacer Özgür, Ankara
16.Ümit Kaplan, Bolu
17.Hasan Akbulut (24), Çorum
18.Alime Paşa'nın, Manisa'
19.Öğretmen Nesrin Yiğit ile eşi Mustafa ve oğlu Furkan Yiğit,Samsun
20. Nigar Gençel, Tokat
21. Onur Ateş (24), Samsun
22.beden eğitimi öğretmeni eşi ile birlikte yaşamını yitiren sınıf öğretmeni Güldane Erdal (28), Adana'
23.Hanife Yaldız, Malatya
24.Alpaslan Altuntaş,(23) Aydın
25.Melike Atman'ın (24) Antalya
26. a Arslan (26) , Ankara
....
Gerçekten çok acı... :(
Allah, hepsinin mekanını cennet eylesin,
yakınlarına dayanma gücü sabırlar versin...
Mugen_punto
26/10/2011, 00:13
Allah günahlarını affetsin... mekanları cennet olur inş.. :(
Sagolasın benım arkadasım yok lıstede sevıneyımmı uzuleyımmı bılemedım vallahı gencecık ınsanlar bunlar içim gitti bir çoğu işsizlikten yakınırken memur olduk dıye sevınmıslerdır kesın ama nereden bıleceklerdiki enkaz altında kalacaklarını
Yılmaz Özdilin kösesınde yazdıgı gıbı ''Üç oda bir Tabut'' bu ülkede herkes kolayca Müteahit olursa olacagı budur üç kurus para için malzemenden çalıp ev dıye basımızı soktugumuz ev degılmıs megersem betonarme tabutmus vekılın yaptıgı okul bıle cokmus kim olursan ol vicdan sahıbı olamadıktan sonra .............
Gencecik çocukları eğitmek adına memleketini bırakıp doğu,güneydoğu'ya giden bu insanlar ŞEHİT'tir benim gözümde, tıpkı şu veya şekilde uygun olmayan yapıları inşa eden ve bunlara izin verenlerin KATİL olduğu gibi...
Ruhları şad olsun...
Allah Gani Gani Rahmet Eylesin..
Onur_Metu
26/10/2011, 03:37
hepsinin mekanı cennet olsun..
20. Nigar Gençel, Tokat .. Nigar öğretmenimiz benim meslektaşımdı. Aynı üniversitede bir alt devremdi. gerçi okulda tanışmıyorduk ama ortak arkadaşların sayesinde tanıdım. Daha 3 aylık öğretmendi. Allah hepsinin ailesine sabır versin, mekanları cennet olsun hepsinin...
SpyHunter33
26/10/2011, 09:39
9.Emel Çiler Türkoğlu (25) Konya akrabamızdır eşiyle birlikte vefat etti :( Allah mekanlarını cennet eylesin ( amin )
Hepsine Allah Rahmet etsin, mekanları cennet olsun.
ibrahim06
26/10/2011, 15:07
26. a Arslan (26) , Ankara
malesf liste uzuyor. Onur metu nickli arkadaşımız bu öğretmenimizn haberini yazmış bana. malesef ekledik. Ankara karşıyakada bugün defnedilmiş
çok üzüldüm Allah rahmet eylesin hepsine
asukasan
26/10/2011, 15:59
Allah rahmet eğlesin , mekanları cennet olsun inşallah. Görev uğruna gittikleri yerde vefaat ettiler. Vatan hizmetidir ve hepsi birer şehittir.
sema ertürk aydın.... fakülteden arkadaşımdı... malesef başımız sağolsun..
Allah geride kalanlara sabır versin, çok yazık gencecik çocuklar çoğu, Allah rahmet eylesin
egzo-evo
26/10/2011, 18:09
eğitim neferlerini, meşalelerini bu şekilde kaybetmemeliyiz. ışıklarıyla aydınlatacakları daha o kadar çok çocuk vardı ki. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Ailelerine, sevenlerine, öğrencilerine sabır diliyorum. eğitim yolunda hayatını kaybetmiş bütün öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyorum.
MEB-ehit retmenlerimiz Ansna (https://www.meb.gov.tr/belirligunler/sehitogretmenler/index.asp)
Nur içinde yatsınlar. Çok üzücü bir durum gerçekten. Allah geride kalanlara sabır versin...
(2.Tuğba Özbek, İzmir) kardeşimin üni'den sınıf arkadaşıydı, ruhları şad, mekanları cennet olsun..
siyah rüzgar
26/10/2011, 23:12
Allah bu guzel kardeslerimizin mekanlarını cennet eylesin.
ibrahim06
27/10/2011, 07:49
Akşam erciş millieğitim müdürünü dinledim. kendilerinin 51 tane hayatını kaybeden,30 tane haber alamadıkları öğretmenlerinin olduğunu söyledi. :(
Esra Akkaya - Eskiswhir... dun topraga verildi...
Depremde hayatin kaybeden ogretmenleeimizin ailesine bassagligi, allahtan rahmet diliyorum... mekanlari.cennet olsun....
Toplamda şu ana kadar 63 öğretmen hayatını kaybetmiş... :(
Van'da Ölen Öğretmen Sayısı 63'ü Buldu | Kamudan Haberler.com - Kpss, Sınav İlanları, Sosyal güvenlik, Milli Eğitim (https://www.kamudanhaberler.com/haber/milli-egitim/van-da-olen-ogretmen-say%C4%B1s%C4%B1-63-u-buldu/5192.html)
Çok kötü bir durum ALlah rahmet eylesin MAnisalı arkadaşım Alime Paşa ile birlikte seminerlere gittik . ölüm bize en uzakmıs gibi geliyor ama hemen dibimizde sevdiklerimizi arkadaşlarımızı kaybettik alalh gani gani rahmet eylesin. Yine Konya Bozkırdan anasınıf ı öğretmeni arkadaşımız MElahat dönmez rahmetle anıyorum. ne kadar da cok ugrasmıstı kazanabilmek icin halbuki ne umutlarla gitti
speedy_16
27/10/2011, 16:15
allah rahmet eylesin öğretmenlerimizie
bu binları yapan mütahitlerin Allah belasını versin kendi 3 kuruşluk karını düşünüp milletin canını tehlikeye atıyo hatta mezarı yapıo devleti milyarlarca zarara sokuyor bunları yapanın teröristten ne farkı var ? teröristler istese bu kadar zarar vermezdi
gemlikli_55
27/10/2011, 16:39
Allah rahmet eylesin-mekanları cennet olsun
Dün internet haberde vefat edenlerın lıstesı vardı daha dogrusu o kagıdın fotografını cekmıs gazetecı 2 sayfaydı 53 ısım vardı dıger bır kagıtta ıse haber alınamayan ögretmenlerın ısımlerı vardı 40 kısıydı galıba hempsının yas ortalaması 25 asagı yukarı coguda toplantının ertelenmesınden dolayı aynı kafedeymis ama toplantının yapılacagı bınada hasar yok. Bu mutehıtlere cok agır ceza gereklı.
Basbakan ıkı gundur gecekondu,kacak yapıları yıkacam dıyor kişisel olarak inanmıyorum boyle bırsey yapacagına ama bır tarafımda insallah yapar dıyor yapması oldukça zor malum bızım tum sıyasılerımıız oy kaybetmeyelım havasındalar ama başbakanda yaparsa samımı olarak kımsenın yapmaya cesaret edemeyecegı bır ısı gerceklestırmıs olur insallah yapar da bundan sonra depremlerde can kaybımız en aza ıner İstanbul depremını dusunmek dahı ıstemıyorum zaten, Kanal projesını yapacagına basbakan istanbuldakı curuk,kacak,denetımsız yapılan evlerı,apartmanları yıkıp yenıden yapsa cok daha ıyı olur
Bende Gazı Üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliği son sinif okuyorum arkadaşlarımızla yeterki atanalimda ister Van olsun ister Şırnak olsun önemli değil diye canla başla kpss sınavına hazırlanıyoruz bu tür haberler yaralıyor bizi, mekanları cennet olsun :(