Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasko için verilen teklif
kozlulum67
25/10/2011, 20:24
arac 2010 1.4 fıre fun.kasko bedelı 29.500 verdıler.benım odeyecegım fıyatta 800 tl.sızce normalmı? bu arada anadolu sıgorta.tavsıyelerınızı beklıyorum...full kasko.100 bın tlye kadar karsı tarafın masrafınıda cekıyo.ne dersınız???
kozlulum67
25/10/2011, 21:05
arkadaslar yokmu bıse solıcek kımse.daha oncekı deneyımlerınızden faydalanmak ıstıyorum.neleere dıkkat etmelıyım?
Umut 100 bın tl ye kadar karsılaması gayet guzel ama 800 bana fazla geldı .sıfır opelı 950 ye yaptırdı gecen hafta akrabam Ankara,da bırde Balıkesırin rısk ortalaması dusuk olmalı hasarsızlık ındırmın varmı yanı 2.kaskonmu ?
bırkac teklıfte al bıızm araclar Fiat olduğu ıcın en ıyı teklıfı Allianz verıyor ilk kaskon nekadardı
kozlulum67
25/10/2011, 21:12
nasıp olursa bu benım ılk kaskom olcak.ben bayburtta yasıyorum burası bıraz kucuk zaten burda cok ucuk soledıler.yazdıgım rakkamı erzurumdan aldım.
parasının yanında ekletmem gereken onemlı herhangı bı madde varmı?yanı su varmı,kesın olsun dıyecegınız...
nasıp olursa bu benım ılk kaskom olcak.ben bayburtta yasıyorum burası bıraz kucuk zaten burda cok ucuk soledıler.yazdıgım rakkamı erzurumdan aldım.
parasının yanında ekletmem gereken onemlı herhangı bı madde varmı?yanı su varmı,kesın olsun dıyecegınız...
Kako full olsun temınatlar bıraz yuksek olsun kucuk yerdeymıssın rısk te az zaten desene fazla para vermeye gerek yok fıyatlar sureklı degısır sen bır kac yerede sor full kasko ıcerıgı genelde aynı oluyor temınatlar farklı olabılır sadece
kozlulum67
25/10/2011, 21:19
eyv zeynel tesekkur ederım.ben bıde alıanza bakayım acaba varmı bayburtta:D
eyv zeynel tesekkur ederım.ben bıde alıanza bakayım acaba varmı bayburtta:D
Bulundugun sehırde olmasının onemı yok Konyadakı bır abımıze benım komsumu onerdım (Allıanz ) fiyat makul gelmıs anlasmıslar polıceyı kargolamıstı konyaya ucretıde kredı kartından 10 taksıtlemı ne cekmıstı
2009 950
2010 670 (verılen teklıfler 800-900-770-700 ) % 30 ındırım
2011 540 (verılen teklıfler ykb 780-7000-670-600) % 40 ındırım
bende Allıanza full yaptırdım 540 Tl kaskoda herkes ne tutturursa
kozlulum67
25/10/2011, 21:29
oyle yaparım bende yarın erzurumdakılerı bı ararım o zaman yada trabzon.olmadı o sekılde hallederım.tsekkurler dostum.
bende ray sigortadan yaptırdım aracım 2012 model.evonun en dolu modeli cam tavan evo kit var 650 lira verdiler.plaka 26 araba babamın üstüne.bide raya sorun derim kasko full karsı taraf için teminat 50 bin onun dışında otokink var araba çekici hizmeti var araba kiralama var..
kozlulum67
25/10/2011, 21:33
bu rakamları duyunca bana baya fazla soylemısler.kasko sırketlerınde hanı su daha ıyısı olayı varmı yoksa full olduktan sonra hemen hemen hepsı aynı sanırım.dogurmuyum?
Selam Arkadaşlar,
Ben geçen yıl aracı aldıktan sonra bütün kasko firmalarından teklif aldım, en uygun Anadolu Sigorta verdi 1.500 TL. Elim mahkum yaptırdım. Sigortanın bitmesine yakın ufak bir hasar oldu araçta, park halinde aracın arka sol köşeye otobüs yada minibüs sürtmüş. Bu sene kaskoyu yeniletmek istedim, yine teklif istedim firmalardan 2.500TL bile isteyen oldu. Yine en makulünü 1.600 TL ile Anadolu sigorta verdi. Bu sefer yemezler dedim, yaptırmadım. Hep kafama takılıyor bu soru neden herkes 800-900 TL ye kasko yaptırırken benden 1500 TL istiyorlar nasıl bir risk teşkil ediyorum. Sorduğum zaman, aracın modelinin gençlere yönelik olması, yaşadığınız şehir, yaşınız (35) vs vs deyip geçiştiriyorlar. Ha bir de verileri sisteme giriyorlarmış bilgisayar hesaplıyormuş.
Neyse sonuç olarak halinize şükredin :)
E_N_D_E_R_
25/10/2011, 21:52
Anadolu sigorta kullanıyorum 3 defadır yenilemelerle indirimler ve hizmetlerden memnunun.tavsiye ederim. fiyat araştırması yap yinede bazen bazı şirketler uygun fiyat verebiliyor.kazasız belasız günler dilerim.
kozlulum67
25/10/2011, 21:54
valla bende cozemedım.aynı anadolu sıgorta ıcın bayburtta 1245 tl erzurumdan ıse 800 tl dedıler.sanırım kaptırabıldıgıne verıyolar.kım ne tutturursa...
Selam Arkadaşlar,
Ben geçen yıl aracı aldıktan sonra bütün kasko firmalarından teklif aldım, en uygun Anadolu Sigorta verdi 1.500 TL. Elim mahkum yaptırdım. Sigortanın bitmesine yakın ufak bir hasar oldu araçta, park halinde aracın arka sol köşeye otobüs yada minibüs sürtmüş. Bu sene kaskoyu yeniletmek istedim, yine teklif istedim firmalardan 2.500TL bile isteyen oldu. Yine en makulünü 1.600 TL ile Anadolu sigorta verdi. Bu sefer yemezler dedim, yaptırmadım. Hep kafama takılıyor bu soru neden herkes 800-900 TL ye kasko yaptırırken benden 1500 TL istiyorlar nasıl bir risk teşkil ediyorum. Sorduğum zaman, aracın modelinin gençlere yönelik olması, yaşadığınız şehir, yaşınız (35) vs vs deyip geçiştiriyorlar. Ha bir de verileri sisteme giriyorlarmış bilgisayar hesaplıyormuş.
sizin istanbul da oluşunuz bence büyük faktör fiyatın fazla olması konusunda.ama istanbul olmasına karşın genede çok fiyat vermişler.istanbuldaki emsallerinizle karşılaştırdığınızda nasıl sizin durum..bu fiyatları duydukça gerçekten halime şükrediyorum..:D
Selam Arkadaşlar,
Necati İstanbul da olman yeterlı benım amca oglunun aracıda istanbullu kasko + zts 2000 tl tutmus gecen sene bu sene aracı memlekete aldırdık plakayı sıvas plaka oldu yanı yılda 1.000 TL kara geçti.
Evimin Z katında sigortacı var anadolu,axa,allıanz,basakgrupama,ak sigorta yapıpyor ıkı yıldır sorun yasamadım daha dosgrusu sukuler olsun herhangı bır kazam olmadı kafama takılan bırsey olursada dırekt kapılarını calıyorum ılgı alaka guzel forumdan bır arkadas ıcın gorustum bana 540 verdın bu adam nıye 1000 dıyorsun dıye cıkıstım bıle cocuga gel bak dedı illere gore risk olayına ankara ıle istanbul arasında 2 kat fark var dı oha dedım yuzune istanbulda ıkı kat araba var ıkı kat trafık var boylece rıskte 2 kat oluyor dedı.
İstersen Ankaradanda fiyat alabılırz
kozlulum67
25/10/2011, 22:45
zeynel yarın banada bı fıyat alabılırmısın dostum? mumkunse eger sana zahmet vermıceksek.ben senle ırtıbata gecerım tc felan verırım arac bılgılerıyle,onlar bılgısayardan bakıyo.tabıkı senın ıcın uygun olursa dostum...
fiery_hunter
25/10/2011, 23:49
dostum ben sigortacıyım ama sana sunu söylemeliyim ki full kasko diye bişey yok her şirketin belirli teminatları farklılık olusturur poliçelerde. bazı hususlar konusunda özellikle dikkat etmelisin. öncelikle acenteni iyi secmelisin cunkı herhangı bı hasar konusunda acentenın yeteneqi seni mutlu yada mutsuz eder. diğeride kasko polıcende
1) imm teminatı ne kadar?
2) ferdi kaza teminatı ne kadar
3) mini hasar onarım var mı ?
4) aracın asıl anahtarla calınmasına karsı teminat var mı ?
5) hasarsızlık koruma klozu poliçede mevcut mu ?
kozlulum67
25/10/2011, 23:59
BU ILK MADDEDEKI İMM NE ACABA?bıde ferdı kaza temınatı ne kadar olmalı?bıde hasarsızlık koruma klozu hakkında bılgı verırsenız muthıs olur:D
fiery_hunter
26/10/2011, 00:12
BU ILK MADDEDEKI İMM NE ACABA?bıde ferdı kaza temınatı ne kadar olmalı?bıde hasarsızlık koruma klozu hakkında bılgı verırsenız muthıs olur:D
imm senin karsı kusurlu olduqun kazalarda karsı tarafın aracına verdiqin zararı karsılamak için verilen bi teminat. bunda o kadar yüksek bedellere ihtiyac yok bana sorarsan ben kendi aracımda bunu 30 000 tl olarak verdim nedenide sudur. aracının trafik sigortası zaten var trafık sıgortasından karsı tarafın hasarı 20 000 tl ye kadar karsılanıyo bunu kaskodan verdiqimiz 30 000 tl ile desteklediqimiz takdirde toplamda 50 000 tl yapar buda gercekten cıddı bı rakam. herhangi bi kazada 1 yada 1 den fazla araca zarar verdiqinde arac basına 50 000 tl temınatın olucak demek.
ferdi kaza teminatı tamamen musterı ısteqı dogrultusunda veriyoruz. bu bi nevi kan parası olarakda gecıyo ulkemızde. herhangi bi ölümlü kazada senin aracında ölen kişinin ailesine verilen paradır. bunu ben ortalama 10 000 tl olarak veriyorum.
hasarsızlık koruma klozuda su sekılde. bazı şirketler en ufak bı kazada hasarsızlıqını öldürüyo müşterinin bunun önüne gecmek için verilen bi teminat. mesela senın camın kırılırsa hasarsızlıqını etkilemicek bu kloz sayesınde
demın yukarda yazdıklarımda belkide öncelikli bi maddeyi unutmusum buda manevi tazminat teminatı. bu ülkemizde yeni ortaya cıkan bişey. bunuda söyle acıklayabılırım kusurlu olarak bı araca zarar verdıqınde karsı tarafın zararı senın polıcelerınden karsılanıcak ama karsı taraf sana bı dava acarsa ( arac yenı olduqu ıcın ve artık kazalı gozuktuqu ıcın pıyasa degerının altında satılıcak karsı taraf bu zararı sana yuklemek ıstıcektır cogu zaman ) ve senın polıcende manevı tazmınat temınatı yoksa sen bu davanın sonunda cıkan rakamı kendı cebınden odemek zorunda kalabılırsın. bu yüzden buna mutlak suretle dikkat etmelisin :) umarım yardımcı olabilmişimdir
dostum ben sigortacıyım ama sana sunu söylemeliyim ki full kasko diye bişey yok her şirketin belirli teminatları farklılık olusturur poliçelerde. bazı hususlar konusunda özellikle dikkat etmelisin. öncelikle acenteni iyi secmelisin cunkı herhangı bı hasar konusunda acentenın yeteneqi seni mutlu yada mutsuz eder. diğeride kasko polıcende
dostum ben kaskomu yeni yaptırdım.senin yazdıklarını gördükten sonra poliçeme baktım yazdığın 2,3 ve 4. maddeler var hasarsızlık koruma klozu var demişlerdi ama ben poliçede göremedim hasarsızlık indirimi klozu var.bide imm dediğini anlayamadım onu açarmısın..?
fiery_hunter
26/10/2011, 00:17
dostum ben kaskomu yeni yaptırdım.senin yazdıklarını gördükten sonra poliçeme baktım yazdığın 2,3 ve 4. maddeler var hasarsızlık koruma klozu var demişlerdi ama ben poliçede göremedim hasarsızlık indirimi klozu var.bide imm dediğini anlayamadım onu açarmısın..?
imm senin karsı kusurlu olduqun kazalarda karsı tarafın aracına verdiqin zararı karsılamak için verilen bi teminat. bunda o kadar yüksek bedellere ihtiyac yok bana sorarsan ben kendi aracımda bunu 30 000 tl olarak verdim nedenide sudur. aracının trafik sigortası zaten var trafık sıgortasından karsı tarafın hasarı 20 000 tl ye kadar karsılanıyo bunu kaskodan verdiqimiz 30 000 tl ile desteklediqimiz takdirde toplamda 50 000 tl yapar buda gercekten cıddı bı rakam. herhangi bi kazada 1 yada 1 den fazla araca zarar verdiqinde arac basına 50 000 tl temınatın olucak demek.
poliçelerde
ihtiyari mali mesuliyet
maddi manevi ayrımsız
şeklinde isimleride mevcut olabilir. poliçenin ön yüzünde genellikle ferdi kaza teminatının üstünde yer alır
ferdi kaza teminatı tamamen musterı ısteqı dogrultusunda veriyoruz. bu bi nevi kan parası olarakda gecıyo ulkemızde. herhangi bi ölümlü kazada senin aracında ölen kişinin ailesine verilen paradır. bunu ben ortalama 10 000 tl olarak veriyorum.
hasarsızlık koruma klozuda su sekılde. bazı şirketler en ufak bı kazada hasarsızlıqını öldürüyo müşterinin bunun önüne gecmek için verilen bi teminat. mesela senın camın kırılırsa hasarsızlıqını etkilemicek bu kloz sayesınde
demın yukarda yazdıklarımda belkide öncelikli bi maddeyi unutmusum buda manevi tazminat teminatı. bu ülkemizde yeni ortaya cıkan bişey. bunuda söyle acıklayabılırım kusurlu olarak bı araca zarar verdıqınde karsı tarafın zararı senın polıcelerınden karsılanıcak ama karsı taraf sana bı dava acarsa ( arac yenı olduqu ıcın ve artık kazalı gozuktuqu ıcın pıyasa degerının altında satılıcak karsı taraf bu zararı sana yuklemek ıstıcektır cogu zaman ) ve senın polıcende manevı tazmınat temınatı yoksa sen bu davanın sonunda cıkan rakamı kendı cebınden odemek zorunda kalabılırsın. bu yüzden buna mutlak suretle dikkat etmelisin :) umarım yardımcı olabilmişimdir
kardeşim yukarda yazdıklarından daha önce sorduğum soruların cevabını aldım saol.şimdi başka bi sorum var:D manevi tazminat teminatı demişsin benim poliçede hukuksal koruma sigortası var senin dediğine benzer şeyler yazıyo dava,avukat,hakem masrafları falan bu senin dediğinmidir..?
kozlulum67
26/10/2011, 00:25
hasarsızlık indirimi klozu bulamadım bana yapılan teklıfın polıcesını yollamıslardı ona baktım sımdı.tam olarak neyı kapsıyo bu madde ?
fiery_hunter
26/10/2011, 00:29
kardeşim yukarda yazdıklarından daha önce sorduğum soruların cevabını aldım saol.şimdi başka bi sorum var:D manevi tazminat teminatı demişsin benim poliçede hukuksal koruma sigortası var senin dediğine benzer şeyler yazıyo dava,avukat,hakem masrafları falan bu senin dediğinmidir..?
kısa yoldan söyle diyim senin o gördüqün hertürlü dava giderini karsılamak için. muhtemelen (5000 tl) benim söylediqim teminat ise davayı kaybedersen ödiceqin tutarı karsılamak için verilen bi teminat:)
fiery_hunter
26/10/2011, 00:31
hasarsızlık indirimi klozu bulamadım bana yapılan teklıfın polıcesını yollamıslardı ona baktım sımdı.tam olarak neyı kapsıyo bu madde ?
hasarsızlık koruma klozuda su sekılde. bazı şirketler en ufak bı kazada hasarsızlıqını öldürüyo müşterinin bunun önüne gecmek için verilen bi teminat. mesela senın camın kırılırsa hasarsızlıqını etkilemicek bu kloz sayesınde. bir hasarın olduqunda bütün indirim kaybolmıcak bu teminat sayesınde
poliçede yazanları yazıyorum:
ihtiyari mali mesuliyet 50 bin
şahıs başına bedeni 50 bin
kaza başına bedeni 150 bin
kaza başına maddi 50 bin
manevi tazminat talepleri 50 bin
fiery_hunter
26/10/2011, 00:43
poliçede yazanları yazıyorum:
ihtiyari mali mesuliyet 50 bin
şahıs başına bedeni 50 bin
kaza başına bedeni 150 bin
kaza başına maddi 50 bin
manevi tazminat talepleri 50 bin
güzel bi poliçe. kusurlu olarak zarar verirsen bi araca 50 000 tl ya kadar kasko poliçen karsılıyo. aynı sekılde manevi tazminat limitide yüksek herhangi bi davada tazminat ödemeye mahkum kalırsan 50 000 tl lik bi güvencen var. hasarsızlık koruma klozu polıcenın arka sayfalarında yer alır genellıkle. hangişirketin poliçesi acaba?
maddogjr75
26/10/2011, 01:32
Bugün bursadan birkaç firmadan fiyat aldım.İlk kaskom olacak.2007 mjet 90 bg. araca 1130 dan aşağı(generali sig.) 1200(başak groupama) hatta 1500 1600 isteyen bile var.Bir de koç alianza soracağım.Sözde öğretmen indirimi yapıyorlar bir de.
fiery_hunter
26/10/2011, 01:35
Bugün bursadan birkaç firmadan fiyat aldım.İlk kaskom olacak.2007 mjet 90 bg. araca 1130 dan aşağı(generali sig.) 1200(başak groupama) hatta 1500 1600 isteyen bile var.Bir de koç alianza soracağım.Sözde öğretmen indirimi yapıyorlar bir de.
aldığın şirketler anadolu axa yks olmalı bana sorarsan. sonuçta poliçeni kaza anında problem yasamamak için yaptırcaksın ;)
loneliness61
26/10/2011, 01:35
2011 model punto evo'ma mayıs ortasında 1250 yada 1300 liraya yaptırdım... sanırım orta bir fiyat...
fiery_hunter
26/10/2011, 01:36
2011 model punto evo'ma mayıs ortasında 1250 yada 1300 liraya yaptırdım... sanırım orta bir fiyat...
hangi şirketten yaptırdın acaba
loneliness61
26/10/2011, 01:43
hangi şirketten yaptırdın acaba
valla şimdi ne dersem yalan söylerim.. dayım yaptırmıştı hediye olarak.. aldığımda bakmıştım ama bende 3-4 firmayla görüştüğüm için hangi firmaydı hatırlamıyorum.. yarın unutmazsam bakar yazarım...
fiery_hunter
26/10/2011, 01:44
valla şimdi ne dersem yalan söylerim.. dayım yaptırmıştı hediye olarak.. aldığımda bakmıştım ama bende 3-4 firmayla görüştüğüm için hangi firmaydı hatırlamıyorum.. yarın unutmazsam bakar yazarım...
tmm tekrardan hayırlısı oLsun :) kazasız beLaSız :)
loneliness61
26/10/2011, 01:47
tmm tekrardan hayırlısı oLsun :) kazasız beLaSız :)
amin cümlemiz inşallah...
güzel bi poliçe. kusurlu olarak zarar verirsen bi araca 50 000 tl ya kadar kasko poliçen karsılıyo. aynı sekılde manevi tazminat limitide yüksek herhangi bi davada tazminat ödemeye mahkum kalırsan 50 000 tl lik bi güvencen var. hasarsızlık koruma klozu polıcenın arka sayfalarında yer alır genellıkle. hangişirketin poliçesi acaba?
benim kasko ray sigortadan..:D
fiery_hunter
26/10/2011, 23:57
benim kasko ray sigortadan..:D
umarım problem yaşamazsın :)
Yahu bende 950 ye anlaştım her yeri araştırdım en uygun teklif bu yani...
Sigortam.net te uygun teklif (970) vermişti. Özellikle öğretmen ve sendika vs olunca biraz indirimde uyguluyorlar. Birde başka yeden 950 teklif var deyince hemen o fiyata indiler :D Netten bi araştırmakta fayda var.
Hangi okuldasınız hocam?
ulkerhan
27/10/2011, 01:32
2006 aracıma 1500 tl fiyat çektiler. Peki ben napayım?
fiery_hunter
27/10/2011, 01:48
valla ben 700 e hallettim =)
umarım problem yaşamazsın :)
bende öle umarım:D ama neden öyle dedin bildiğin bişeyler varsa söylersen sevinirim..:D
fiery_hunter
27/10/2011, 17:06
bende öle umarım:D ama neden öyle dedin bildiğin bişeyler varsa söylersen sevinirim..:D
sigortacıyım sonuçta sektör içinde bazı şeyler duyuyoruz yaşıyoruz bu yüzden dedim:)
sigortacıyım sonuçta sektör içinde bazı şeyler duyuyoruz yaşıyoruz bu yüzden dedim:)
hayırlısı o zaman:D
Yuhbeee sıfıra cekıyorlar ısatanbulda bu rakamı
kozlulum67
27/10/2011, 22:33
ben kaskomu yaptırdım 780 tl ye:D
anadolu sıgorta.
fiery_hunter
28/10/2011, 00:50
ben kaskomu yaptırdım 780 tl ye:D
anadolu sıgorta.
hayırlısı olsun :)
kozlulum67
28/10/2011, 08:20
eyvallah dostum saolasın.daha fazla beklemek ıstemedım.hayırlısıyla cumlemıze kazasız belasız bınmek nasıp olsun........
motor delisi
28/10/2011, 17:21
Arkadaşlar ben 2012 punto sahibiyim aracıma kasko yaptırdım ve kasko 1650 tl ye geldi bana 800tl ye fazla diyenleriniz var ben arabadan hiç anlamam normalde sizce fazlamı vermişim. ama yaşım 18 ve hızlı sürücüye giriyormuşum o yüzden bukadar pahalı demişlerdi
kozlulum67
28/10/2011, 18:11
benım yasımda 27.valla anadolu sıgortadan yaptırdım.aynı klozlara farklı sehırde cok alakasız rakkamlar verdıler.gayette guzel oladugunu dusunuyorum ve 780 tl.fıyat arastımasını ıyı yapın.burdakı arkadaslar saolasunlar cok yardımcı oldular.hepsıne gercekten tesekkur ederım..
motor delisi
28/10/2011, 18:21
benım yasımda 27.valla anadolu sıgortadan yaptırdım.aynı klozlara farklı sehırde cok alakasız rakkamlar verdıler.gayette guzel oladugunu dusunuyorum ve 780 tl.fıyat arastımasını ıyı yapın.burdakı arkadaslar saolasunlar cok yardımcı oldular.hepsıne gercekten tesekkur ederım..
ben çok vermişim ozaman ya :( motosikletimin kaskosu 3257 tl di arabayıda öyle beklerken 1650 çıkardı bi an motorun yanında ucuz geldi iy ifiyat diyip şak diye yaptırdım bayide hiç araştırmadım ama burda okuduklarıma göre biraz fazla vermişim sanırım :(
kozlulum67
28/10/2011, 18:25
ama oyle dusunme ben ım arac zonguldak plaka.sehır baya farkedıyo.bence fazla vermısım dıye dusunmeyın.hayırlı olsun sızınkıde.yınede allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın...
zafer murat
29/10/2011, 00:14
Arkadaşlar benimde poliçe önümüzdeki cuma dolucak anadolu sigortadan kaskolu şuan haftaya %40 hasarsızlık indirimim olucak geçen sene 948,50TL ödedim bu yıl yine aynı rakkam çıkmış nasıl olabilir böyle bir şey
fiery_hunter
29/10/2011, 00:31
Arkadaşlar benimde poliçe önümüzdeki cuma dolucak anadolu sigortadan kaskolu şuan haftaya %40 hasarsızlık indirimim olucak geçen sene 948,50TL ödedim bu yıl yine aynı rakkam çıkmış nasıl olabilir böyle bir şey
çarpanlar artmıstır
kozlulum67
29/10/2011, 00:32
hocam bı yanlıslık olmasın o ıste.sanırım 948 ın yuzde 40 asasında bı meblag olması gerek.gorusmedınızmı kaskonuzu yapan sahısla?
ne dıyo gerekce olarak?
fiery_hunter
29/10/2011, 00:37
hocam bı yanlıslık olmasın o ıste.sanırım 948 ın yuzde 40 asasında bı meblag olması gerek.gorusmedınızmı kaskonuzu yapan sahısla?
ne dıyo gerekce olarak?
abicim bu acıdan bakmayın o hesaba kaldıysa 2 sene sonra hiç para ödemezsiniz polıceye :D polıce fıyatlarına zam gelıyo bunun uzerınden ındırımler uygulanıyo. ayrıca %40 dediqiniz indirim sadece carpma carpısma primi üzerinden. yani polıcedekı deprem sel hırsızlık cam kırılması yanlıs akaryakıt dolumu vs vs bunlar uzerınden ındırım olmuyo ..
kozlulum67
29/10/2011, 00:44
oda ıyımıs ya valla ben ole bılmıyodum:D vay be adamlar her ısın bı kolayını bulmus:D
fiery_hunter
29/10/2011, 00:49
oda ıyımıs ya valla ben ole bılmıyodum:D vay be adamlar her ısın bı kolayını bulmus:D
abi ole diosunda zam gelmiyen bitek şey gösterebilir misin bana :(
kozlulum67
29/10/2011, 00:53
sende haklısın valla:D
Kasko ucretlerıne belırlı zamanlarda zam gelıyor Hazıran bası yada Temmuzdu ve bunu takıp edem her ay veya 3 ayda bır kaskoya takmayın bır tampon fıyatına aracın tamamı guvencede dıye dusunun ben oyle yapıyorm fazla oturmuyor .bu sene 540 tl yaptırdım ınsallah hasarsılık % 50 olacak o hesaba gore 270 falan odemem gerek ama kaskolar belırlı rakamın altına ınmıyor sabıtlenıyormus ya 400-yada 500 falanmıs 7 yıllık kaskonda olsa %65 400 tl 4 yıllıkta olsa %65 400 tl sabıtmıs
Zafer senın kaskocun cıkarır merak etme senın odemen gereken mıktar % 40 ıse 540 tl dır ama bu rakam tutmaz genelde 100-150 tl fazlasını dusun benım kasko 670 tı % 40 ındırdım 400 ıken 540 tuttu senınkıde 650 olmalı Allıanza bak derım cunkı arac fıat allıanz fıyata guzel rakam verıyor benım gıbı yap 20 farklı acenta ıle gorus hepsı bırbırınden cok farklı rakam verıyor
fiery_hunter
29/10/2011, 03:24
Zafer senın kaskocun cıkarır merak etme senın odemen gereken mıktar % 40 ıse 540 tl dır ama bu rakam tutmaz genelde 100-150 tl fazlasını dusun benım kasko 670 tı % 40 ındırdım 400 ıken 540 tuttu senınkıde 650 olmalı Allıanza bak derım cunkı arac fıat allıanz fıyata guzel rakam verıyor benım gıbı yap 20 farklı acenta ıle gorus hepsı bırbırınden cok farklı rakam verıyor
doğru söze ne denir:) suanda en düşük fiyat yapı kredide alt limit olarak geçenlerde 303 tl ye kasko kestım :D
zafer murat
29/10/2011, 14:33
geçerken uğradım öyle sigortacıya süre bitiyor ne kadar yeni pirim dedim 920 filan küsürüde var sonra eve geldikten sonra baktım geçen sene ödediğim pirime 948,50TL %40 hasarsızlık olucak yeni kaskoda birde anlamadım gitti.Donanım olarakta Blueme ve esp asr hillholderı eklettim o zaman fiyatıda iyice çıktı 1.033TL çıktı araç değeri 31,500TL çıktı 2011 model araç
evet, bu maddeler önemli.. yoksa 500 e de kasko yaptırırsın.