Orijinalini görmek için tıklayınız : parklar için ampul tavsiyesi
asimsendogan
25/10/2011, 16:44
Philips 4300 K xenon a en iyi renk uyumu ile yakışacak dipsiz led olmayan arıza ışığı yakmayan ampul önerileriniz nelerdir.Aynı zamanda sisler içinde H11 beyaz ampul düşünüyorum.Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Megane sedan da kullanacağım.Teşekkürler...
Parklar için MTec T 10 dipsiz beyaz ampul kullanabilirsiniz
asimsendogan
25/10/2011, 17:01
Parklar için MTec T 10 dipsiz beyaz ampul kullanabilirsiniz
Ampul camı mavi verdiği ışık beyaz sanırım söylediğiniz ampulun.Farın içerisinde sırıtırmı acaba?ampul camı şeffaf yada beyaz olan bir ampul varmı bildiğiniz?
Farın içinde çok sıratmaz die düşünüorum zaten küçücük bi ampul yani puntolardan belli olmuyordu en azından :)
Ziyaretci037
25/10/2011, 17:19
Ampul camı mavi ancak çok da belirgin değil.Dikkatli bakmak gerekiyo farketmek için.Bende parklarda ve plaka aydınlatmasında onu kullanıyorum tavsiye ederim..
10urakgun
26/10/2011, 00:57
Sislerde kullanmak için osramın breaker modeli var ben kullanmadım ama yine osramın cool blue modelini kullanmıştım cool bluenun kutusu üzerinde %10 beyaz ışık verdiğini yazıyordu ki o bile normal halojen ampüle göre tatmin edici fark yaratmıştı breaker da ise beyaz ışık verme oranı çok daha fazla
alibozpinar
09/11/2011, 12:32
Ampul camı mavi ancak çok da belirgin değil.Dikkatli bakmak gerekiyo farketmek için.Bende parklarda ve plaka aydınlatmasında onu kullanıyorum tavsiye ederim..
bora hocam plakalarda kullandığınız ın herşeyi birebir park larla aynımı?
denizhamamcioglu
09/11/2011, 15:53
Sislerde kullanmak için osramın breaker modeli var ben kullanmadım ama yine osramın cool blue modelini kullanmıştım cool bluenun kutusu üzerinde %10 beyaz ışık verdiğini yazıyordu ki o bile normal halojen ampüle göre tatmin edici fark yaratmıştı breaker da ise beyaz ışık verme oranı çok daha fazla
breaker %10 daha beyaz ışık veriyor. Kutusunun üzerinde yazar zaten. breaker'ın asıl özelliği %90 daha fazla ışık vermesi.