Orijinalini görmek için tıklayınız : Saatte 193 km hızla duvara çarpma testi
Arkadaşlar aşağıda bağlantıyı sizinle paylaşmak istedim.
Saatte 193 km hızla duvara çarptı - Video İzle (https://video.milliyet.com.tr/video-izle/Saatte-193-km-hizla-duvara-carpti-Hv72L9scUVVP.html)
alibozpinar
24/10/2011, 16:00
tam ben paylaşacaktım sen benden önce davranmışsın :)
GP COSKUN
24/10/2011, 17:07
yorum yapmaya gerek bile yok
gaz pedalına basarken uygulayacağımız kuvveti defalarca düşünmemiz gerek
Vucudumuz ile butunlesen demır parçaları ve bu butunlesmeyı ayırmaya çalısan itfaiye,ve saglık ekıplerının mıgdesını bulandırarak ve acı ıle bakıslarıyla ıle Ahirete intikal edyormusuz
shellcininabisi
24/10/2011, 17:42
evet çok dehşet bir görüntü. ancak biliyorum ki bunu izleyen bir çok kişi diyecek ki nasolsa 193 yapmıyorum. aslında ricam (bizim araba programları ble yapabilir) HERKESİN GİTTİĞİ VE GÜVENLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ 100-110-120 den birisi ile de bi test yapsalar ya neler oluyor.
(edit : daha bu gün bir arkadaş volvo s40 almış 2. el başladı yok çok güvenli vs diye kanıt olarak ta NCAP testini gösteriyor. anlatamadım orada 60 ile yapıldığını...)
skystar37
24/10/2011, 17:53
Altımızdaki araçların ne kadar kaliteli olduklarını ncap dan bilmem kaç yıldız aldığını değilde sanırım en çok sevdiklerimizi düşünerek gaz pedalına daha dikkatli basmamız gerekiyor.
alibozpinar
24/10/2011, 17:59
Valla bu geçende benim 190 yapıpta aracım la bunu yaptım diye foto koyup bide böbürlendiğimi hatırlattı. Şimdi acayip tiksinti duydum kendimden. :( ailemi ve etrafımdakileri üzmek adına nekadarda düşüncesizce davranmışım. :(
yapmıyacam bidaha ..:..
fthozturk
24/10/2011, 18:33
Hizdan iyice soğudum cok iyi bir paylasim olmus eski arabamizla 255 km yaptiydim bir de seviniyoruz ne cahilliktir bu hiz tutkusu Allah korumus
Ayberk0616
24/10/2011, 19:44
Gereksiz yollarda gece karanlığında hız yapan arkadaşlara duyurulur allah göstermesin 150 ile fln yapılıcak kazalarda araçtan cesedin çıkartılması bile zor... video dencek söz bırakmıyo zaten herşey ortada ayrıca videodaki araç euro n-cap tan 4 yıldızlı bi araç.daha kötü ve eski araçlarla yapılan kazalarda(şahin-doğan-kartal-reno 12 vb) neden bu kdr ölüm olduğu belli
bahadir77
24/10/2011, 22:48
araba mı bence o fılmde araba yok. tabıkı kazadan sonra.
o sey sadece jeneratore benzıyor.
ibrahim06
24/10/2011, 23:05
Bazı gerçek kaza görüntülerinde bu arabanın halini almış arabalar görmüşüzdür.
izlerken takla attığım kaza aklıma geldi tüylerim ürperdi
hız yapmak iyi bir şey değil... allah herkesi korusun bu tür şeylerden...
DeepFear
24/10/2011, 23:47
Çok kötü birşey :(
hız gerçekten felaketmiş onu anladım...
evet çok dehşet bir görüntü. ancak biliyorum ki bunu izleyen bir çok kişi diyecek ki nasolsa 193 yapmıyorum. aslında ricam (bizim araba programları ble yapabilir) HERKESİN GİTTİĞİ VE GÜVENLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ 100-110-120 den birisi ile de bi test yapsalar ya neler oluyor.
(edit : daha bu gün bir arkadaş volvo s40 almış 2. el başladı yok çok güvenli vs diye kanıt olarak ta NCAP testini gösteriyor. anlatamadım orada 60 ile yapıldığını...)
bende bunu yazıcaktım, videonun sonundada diyor:
evet bu extreme bir test ama artık birçok aile arabası bu hızlara ulaşabiliyor. bir dahaki sefere gaza basarken bir kez daha düşünün
Geçenlerde Bir başka forumda okuduğum "200 le viraj alma teknikleri" gibisinden iğrenç başlık açanlara izletmek lazım...
bu arada bi not düşmek lazım... araç sabit bir cisme çarpmış..eğer siz 90-100 le gidiyorsanız karşıdaki araçda benzer hızla geliyorsa (ki muhtemelen öyle olacaktır) kafa kafaya çarpışma durumunda 200 le duvara çarpmış gibi olursunuz..
cihankardes
25/10/2011, 21:05
Otomobiller, özel amaç için yapılmış olanlar dışında, insanları bir yere götürmek için yapılmıştır. Bu yüzden onları sadece bir yere gitmek için kullanın onları dostlarım, ölmek için değil...
focus'un yerine hangi araç olursa olsun sonuç aynı olur
SKELETER
26/10/2011, 17:10
Demekki neymiş bölünmüş yollarda 110 km/sa' i, şehiriçinde ise 70 km/sa' ti geçmeyecekmişiz. Uzmanların bir bildiği varmış.
asukasan
26/10/2011, 17:39
Allah muhafaza, çok korkutucu.