Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merkez Servis'e teşekkürler...

JASMINE
22/10/2011, 15:48
Uzun bir süredir baskı balata değişimi için gitmeyi hedeflediğim servis işlemini nihayet Salı sabahı Merkez servise aracımı bırakmak suretiyle gerçekleştirdim. Çarşamba akşamı aracımı almaya gittim. Araca bindiğimde inanamadım. Bu kadar mı güzel olur yahu :D :D

Gerçekten bazı arkadaşlar benim aracımı bilir. Debriyaj inanılmaz sertti. Bacak kaslarını epeyce bir çalıştırıyordu. :) Şimdi tüy gibi hafif bir pedal, yumuşacık geçiş yapan vites ve en önemlisi artık arabam sessiz, biten rulmanların çıkarttığı ses yok. :)

Pazar günkü buluşmada kazandığım hediye manifold temizliği de yapıldı.

Geçen yılki Eskişehir buluşmasına giderken kırılan 2 sis farı da bu süreçte değiştirildi.

Anlayacağınız arabam mis gibi oldu.

Yaptıkları mükemmel işçilikle müşteri memnuniyetini ön plana çıkartan, arabamla tekrar aşk tazeleten başta Akın Bey, Kurtuluş Bey, Sertan Bey ve Mustafa Bey olmak üzere tüm Merkez Servis çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

evoefe
22/10/2011, 19:01
kazasız belasız kullan jass.

JASMINE
22/10/2011, 19:07
kazasız belasız kullan jass.

Allah razı olsun arkadaşım. O kadar iyi olmuş ki yeni araba planlarını bir 3 yıl attım ileriye :D :D :D

macsea
22/10/2011, 21:17
ohh pamuk gibi olmuştur şimdi debryaj, güle güle kullan

asil
23/10/2011, 03:09
kazasız belasız jasmin abla

ulkerhan
23/10/2011, 15:54
Baskı, debriyaj balatası, rulman ve işçilik ne kadar tuttu?

clubber_style
23/10/2011, 16:47
kazasız belasız

edelsang
23/10/2011, 18:38
Allah kaza bela vermesin.Benimde aracın bakımını yaptırıcam en kısa zamanda merkez servise.
Birde şu iğrenç kapı gıcırtısı ve vitesin doğan ve şahin'deki gibi zor geçmesi-gacur gucur ötmeside cabası

JASMINE
24/10/2011, 01:26
ohh pamuk gibi olmuştur şimdi debryaj, güle güle kullan

Olmaz mı? Hem de ne pamul olmuş. Teşekkürler Akif.

kazasız belasız jasmin abla

Sağol kardeşim.

Baskı, debriyaj balatası, rulman ve işçilik ne kadar tuttu?

Farklı işlemlerde vardı yapılan, bir de önceki bakım işlemlerinden kalan hesaplar o nedenle buradan rakam vermem doğru olmayacak. İsterseniz servis ile görüşüp fiyat alabilirsiniz. Forum üyesi olduğunuzu söyleyin. Gerekli indirimi yapıyorlar.

kazasız belasız

Teşekkürler.

Allah kaza bela vermesin.Benimde aracın bakımını yaptırıcam en kısa zamanda merkez servise.
Birde şu iğrenç kapı gıcırtısı ve vitesin doğan ve şahin'deki gibi zor geçmesi-gacur gucur ötmeside cabası

Amin Mehmet hepimize inşallah. Forum üyesi olduğunu söyle hem gerekli indirimi yapıyor ustalarımız hem de ilgi ve alakadar oluyorlar araçlarımız ile.

omer06
24/10/2011, 01:40
Ablacm hadi güle güle kullan arizonanı :) gelince bi tatli yiyelim :)

JASMINE
24/10/2011, 01:44
Sağolasın Ömer. Beklerim.