Orijinalini görmek için tıklayınız : Sabah sabah kaza yaptık
Ziyaretci036
22/10/2011, 13:21
sabah fırat otodan randevu almıştım. 70000 bakımını yaptıracaktık kısmet olmadı gitmek.:S
Çok büyük geçmiş olsun :(
allah beterınden korusun...canın sagolsun kendıne bırsey olamamıs onemlı olan o ...
Mugen_punto
22/10/2011, 13:25
Çok geçmiş olsun sizin birşeyiniz yok umarım... allah beterinden korusun..
Allah korumuş geçmişolsun
Bayağı sert vurmuş olmalısınız. Geçmiş olsun...
Ziyaretci037
22/10/2011, 13:33
Allah beterinden saklasın..Çok çok geçmiş olsun..
1ocak2011
22/10/2011, 13:36
Çok geçmiş olsun, kaskonuz varmıydı?
CesSpOoL
22/10/2011, 13:36
Çok geçmiş olsun, Allah daha kötüsünden sakınsın..
geçmiş olsun . . ALLAH beterinden korusun . .
edelsang
22/10/2011, 13:54
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın
asukasan
22/10/2011, 13:55
geçmiş olsun kardeşim, sanki ben yapmış gibi üzüldüm gereçekten, Allah beterinden korusun.
ibrahim06
22/10/2011, 14:03
Geçmiş olsun
reddragon
22/10/2011, 14:08
Geçmiş olsun. Fırat otoya giderken cevizlibağ tarafında mı oldu kaza?
clubber_style
22/10/2011, 14:13
cok cok gecmıs olsun
rockforever
22/10/2011, 14:21
çok geçmiş olsun sizde birşey yok umarım...
ilker_ozcevik
22/10/2011, 14:47
sert vurmuşsunuz sanırım çok geçmiş olsun.
blackhawk
22/10/2011, 14:58
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun. Anladığımız kadarıyla sizde çok şükür bir şey yok. Önemli olan da bu. Allah beterinden korusun ve bir daha göstermesin.
Ziyaretçi049
22/10/2011, 15:49
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah.
Alttaki sıvı radyatördenmi geliyor?
DeepFear
22/10/2011, 16:16
Geçmiş olsun iyiki daha büyük birşey olmamış
siyah rüzgar
22/10/2011, 16:59
Muratim cok gecmis olsun sizde birsey yoktur umarım. Daha da yeni almıştın arabanı neyse Allah beterinden korumuş.
gorkem kaan
22/10/2011, 17:06
resimleri görünce benim içim gitti çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...
Kötü olmuş. Büyük geçmiş olsun... Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun arkadaş.. :(
ahmet_erzurumlu
22/10/2011, 17:48
geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın.
Solitude
22/10/2011, 17:54
geçmiş olsun şükür sizde birşey yok mal canın yongası elbet ama cana geleceğine mala gelsin.
kozlulum67
22/10/2011, 18:08
gecmıs olsun canınız saolsun...baya hızlı vurdunuz sanırım...allah bundan sonra kaza bela vermesın ınsallah...
Murat çok geçmiş olsun... Allah beterinden, tekrarından korusun..
Çok geçmiş olsun Çok üzüldüm
ultramarine
22/10/2011, 19:44
çok geçmiş olsunn.inşallah motorda bişey yoktur.
Ziyaretci036
22/10/2011, 20:26
çok büyük geçmiş olsun :(
çok teşekkür ederim.
allah beterınden korusun...canın sagolsun kendıne bırsey olamamıs onemlı olan o ...
amin verilmiş sadakamız varmış biraz daha hızlı olsaydık daha kötü sonuçlar olabilirdi.
Çok geçmiş olsun sizin birşeyiniz yok umarım... allah beterinden korusun..
amin cümlemizi..
Allah korumuş geçmişolsun
teşekkürler..
Bayağı sert vurmuş olmalısınız. Geçmiş olsun...
çok teşekkürler. bir anda oldu. e-5 'e çıkıyordum. aynaya baktım şerit değiştirmek için o anda önümdeki otobüs durmuş kafamı çevirmemle fren yaptım ama yetmedi.
Allah beterinden saklasın..Çok çok geçmiş olsun..
amin cümlemizi.
Çok geçmiş olsun, kaskonuz varmıydı?
çok teşekkürler . evet vardı geçen hafta puntomu satmıştım bu arabayıda yeni aldım. hemen kaskosunu yaptırmıştım.
Çok geçmiş olsun, Allah daha kötüsünden sakınsın..
amin.teşekkürler.
geçmiş olsun . . ALLAH beterinden korusun . .
teşekkürler. amin.
Geçmiş olsun kardeş.
sağoalsın kardeşim..
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın
sağolun amin.
geçmiş olsun kardeşim, sanki ben yapmış gibi üzüldüm gereçekten, Allah beterinden korusun.
sağolasın kardeşim. Allah kimseye göstermesin. bide bana sor pisi pisine kaza yaptık. Allahtan çok daha ağır sonuçlar çıkmadı. canımız sağ. gerisi yerine gelir.
Geçmiş olsun
teşekkür ederim hocam
Geçmiş olsun. Fırat otoya giderken cevizlibağ tarafında mı oldu kaza?
aynen fırat otoya gidiyordum 70000 bakımı için arabayıda bu hafta içi almıştım.
cok cok gecmıs olsun
teşekkürler.
çok geçmiş olsun hocam..
sağolun hocam...
çok geçmiş olsun sizde birşey yok umarım...
çok şükür önemli bişey yok. biraz ayaklarım ağrıyor okadar.
geçmiş olsun
teşekkürler.
sert vurmuşsunuz sanırım çok geçmiş olsun.
biraz sert oldu son anda fark ettim ama çabalarım fayda etmedi. göstere göstere girdik altına . teşekkürler.
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
amin cümlemizi.
Çok geçmiş olsun. Anladığımız kadarıyla sizde çok şükür bir şey yok. Önemli olan da bu. Allah beterinden korusun ve bir daha göstermesin.
çok teşekkür ederim. bende bişey yok çok şükür . amin cümlemize inş.
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah.
Alttaki sıvı radyatördenmi geliyor?
çok teşekkürler. evet radyatör patladı. onun suyu.
Geçmiş olsun iyiki daha büyük birşey olmamış
teşekkür hocam. bizi bu hale getirende 41 plakalı bir vatandaşımız.
Muratim cok gecmis olsun sizde birsey yoktur umarım. Daha da yeni almıştın arabanı neyse Allah beterinden korumuş.
Sağolasın kardeşim. çok şükür bizde bir sorun yok. evet arabayı yeni almıştım ama nasip kısmet elden pek bişey gelmiyor malesef.
resimleri görünce benim içim gitti çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...
çok sağol kardeşim. benimde içim gitti ama işte elden bişey gelmedi o an ALLAH hepimizi beterinden korusun.
gecmıs olsun canınız saolsun...baya hızlı vurdunuz sanırım...allah bundan sonra kaza bela vermesın ınsallah...
aslında çok hız yoktu çünkü daha yola yeni çıkıyorduk. en fazla 40 veya 50 km hızla olana oldu ama ben geç fark ettim .
geçmiş olsun arkadaş.. :(
sağoalsın arkadaşım..
geçmiş olsun şükür sizde birşey yok mal canın yongası elbet ama cana geleceğine mala gelsin.
aynen ALLAHtan kasko vardı. gerisi çokta önemli değil. ama kötü hissettim kendimi arabayı o halde görünce.
Murat çok geçmiş olsun... Allah beterinden, tekrarından korusun..
çok teşekkür ederim Özlem. Allah kimseye göstermesin.
Çok geçmiş olsun Çok üzüldüm
çok teşekkür ederim.
çok geçmiş olsunn.inşallah motorda bişey yoktur.
çok sağol hocam. ilkten bende çok korktum motor gitti diye ama .çok önemli bişey yok. kaput. çamurluk, tampon far, radyatör ve akışmetre değişecekmiş. otobüsün yüksek olmasından dolayı üsten darbe geldiği için motora fazla zarar vermedi. airbaglar bile açılmadı. gerçi bu duruma üzülsem mi sevinsen mi bilemiyorum.
can-asan
22/10/2011, 21:04
çok geçmiş olsun...
srkaradag
22/10/2011, 21:10
Çok geçmiş olsun, sağlık olsun
Ziyaretci036
22/10/2011, 21:19
çok geçmiş olsun...
çok sağolun..
Çok geçmiş olsun, sağlık olsun
sağolun. aynen Allah beterinden saklasın.
geçmiş olsun arkadaşım
teşekkür ederim arkadaşım...
dogus618
22/10/2011, 21:55
sabah fırat otodan randevu almıştım. 70000 bakımını yaptıracaktık kısmet olmadı gitmek.:S
çok geçmiş olsun abim allah daha beterlerinden saklasın canın sağlığın herseyden önemli ama cok üzüldüm içten üzüldüm buna emin ol cok cok geçmiş olsun abimmm
çok geçmiş olsun... allah beterinden korusun..
oguzhan06
22/10/2011, 23:41
büyük geçmiş olsun canınıza bişey olmasın demekten başka bir söz yok.
abi çok geçmiş olsun canınıza bişe olmamış şükür. verilmiş sadakanız varmış.
gemlikli_55
22/10/2011, 23:57
çok gemişolsun allah beterinden korusun olayın tek sevindirici tarafı size bişey olmamış
cana geleceğine mala gelsin
Ziyaretci036
23/10/2011, 00:06
çok geçmiş olsun abim allah daha beterlerinden saklasın canın sağlığın herseyden önemli ama cok üzüldüm içten üzüldüm buna emin ol cok cok geçmiş olsun abimmm
amin kardeşim Allah beterinden saklasın dediğin gibi. üzülmemek içten bile değil. ama bundada bir hayır vardır diyorum.
çok geçmiş olsun... allah beterinden korusun..
çok teşekkürler.
büyük geçmiş olsun canınıza bişey olmasın demekten başka bir söz yok.
teşekkürler. aynen katılıyorum. cana geleceğine mala gelsin.
Geçmiş olsun,havayastıkları patlamamış gibi duruyor,zincirleme kazaya karıştınız sanırım,Allah beterinden saklasın...
Ziyaretci036
23/10/2011, 00:09
abi çok geçmiş olsun canınıza bişe olmamış şükür. verilmiş sadakanız varmış.
sağoalsın kardeşim. gerçekten ucuz kurtardık.ALLAH hepimizi beterinden korusun.
çok gemişolsun allah beterinden korusun olayın tek sevindirici tarafı size bişey olmamış
cana geleceğine mala gelsin
sağoalsın abicim. bana bişey olmadı çok şükür arabanın da kaskosu vardı. bir şekilde halledecez. ama kazaya sebebiyet verip olay yerinden hızla uzaklaşan 41 UD 095 PLAKALI GRİ TOYOTA COROLLAYA BÜTÜN İYİ DİLEKLERİMİ GÖNDERDİM.
Geçmiş olsun,havayastıkları patlamamış gibi duruyor,zincirleme kazaya karıştınız sanırım,Allah beterinden saklasın...
teşekkür ederim. evet hava yastıkları patlamadı. sanırsam şaselere darbe almadığı için. gerçi bu durumda bir anormallik varmı onuda anlamış değilim. açılması gerekiyormuydu. yoksa normal bir durum mu?
cıdden gecmıs olsun
sana bırsey olammıs yemısım arabasını
gecen aksam bır komsunun torunu asırı hız ve alkolden dolayı aracı ıle kaza yapmıs arac pert,aractakı 2 kısı yogun bakımda bır haftadır soforde yenı cıkmıs yogun bakımdan ama ayaklarını hıssetmıyormus aılesı perısan dıger arkadaslarının yasayıp yasamayacagı bellı degıl durumları krıtık.herkes ıcın durum kotu aılelerının ne para ,ne pul umurlarında tek dusunduklerı cocuklarının ıyılesmesı olaya bu sekılde bakınca kaza olmasa ıyı olurdu ama yınede buna sukur
Gercı alkol ve hız nedenılebılırkı ama ınsanız hata yapıyoruz ıste oyle yada boyle sana bır sey olmaması sevındırıcı tekrardan gecmıs olsun
rehber19
23/10/2011, 01:31
çok çok geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin.
canın sağ ol olsun hocam. size birşey olmaktından sonra mal geri yerine gelir. Allah kötüsünden korusun
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
umarım iyi sinizdir cok gekmiş olsun cana birşey olmasın yeterki gerisi hep alınacak şeyler
geçmiş olsun çok üzüldüm :(
Çok çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda yaptırır yeni aldığınız aracınızın keyfini sürersiniz.
KaMiKaZe
23/10/2011, 11:19
çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla zincirleme bir olay olmuş. Ucuz atlatmışsınız geçtiğimiz hafta tem de olan tır faciasını henüz unutamadık.
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Ziyaretci036
24/10/2011, 21:33
çok teşekürler arkadaşlar...
ykaya1983
24/10/2011, 22:16
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Onur_Metu
24/10/2011, 22:22
geçmiş olsun dostum..
seastar1905
24/10/2011, 22:53
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
bahadir77
24/10/2011, 22:58
bu tur buyuk araclara arkadan vurdugumuzda frene basılı tuttugumuz ıcın arabanın burnu altta kalıyor ve arac olabıldıgınce ondekı aracın altına gırıyor. eger tam vurma anında (zaten o anda yapmamız ımkansız) frenden ayagınızı cekseydınız belkıde daha az hasarlı bır kaza olabılırdı. cunkı benzer bır kazayı bende sırket aracımla yaptım. onumdekı hyundaı h100 mınıbusun altına gırdık. nerdeyse aynı hasar vardı bendede.hızımızda 40 -50 cıvarıydı.
tekrar tekrar gecmıs olsun. 4000 tl gıbı bır hasar cıkar dıye dusunuyorum. kaskoda problem olmassa aracı gcır gıcır alırsınız.
gecmısler olsun. Allah daha beterınden saklasın.
phonedeep
26/10/2011, 20:35
geçmiş olsun
Ziyaretci036
27/10/2011, 21:35
bu tur buyuk araclara arkadan vurdugumuzda frene basılı tuttugumuz ıcın arabanın burnu altta kalıyor ve arac olabıldıgınce ondekı aracın altına gırıyor. eger tam vurma anında (zaten o anda yapmamız ımkansız) frenden ayagınızı cekseydınız belkıde daha az hasarlı bır kaza olabılırdı. cunkı benzer bır kazayı bende sırket aracımla yaptım. onumdekı hyundaı h100 mınıbusun altına gırdık. nerdeyse aynı hasar vardı bendede.hızımızda 40 -50 cıvarıydı.
tekrar tekrar gecmıs olsun. 4000 tl gıbı bır hasar cıkar dıye dusunuyorum. kaskoda problem olmassa aracı gcır gıcır alırsınız.
gecmısler olsun. Allah daha beterınden saklasın.
aynen kardeşim dediğin gibi oldu. araba toplanmış bile boya yapılacakmış ben daha gidip bakamdım. işten dolayı cumartesi gidip bakacağım ne alemde.
Ziyaretci036
27/10/2011, 21:36
bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.
jrgakbulut
28/10/2011, 10:12
çok geçmiş olsun canın saolsun
yasinyilmaz
28/10/2011, 10:32
çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun :S
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun. Allah saklasın kazalardan hepimizi...
çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın, otobüs ön tarafını nereye çarptı, o kaçtı dediğin araca mı? Ön camı nasıl kırılmış anlamadım... tekrar geçmiş olsun dostum...
kamilinal
28/10/2011, 12:54
geçmiş olsun..
16 CSE 79
28/10/2011, 15:49
Murat geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Bence kazadaki en büyün şansın otobüsün çeki demirine denk gelmemen esnek bir parça olmadığı için arabanın göreceği hasar daha fazla olurdu.
Ziyaretci036
28/10/2011, 22:19
çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın, otobüs ön tarafını nereye çarptı, o kaçtı dediğin araca mı? Ön camı nasıl kırılmış anlamadım... tekrar geçmiş olsun dostum...
otobüs önündeki transportere çarptı. transporterıda bir toyota skıştırdı. toyota kaçtı sonuçta bu kare ortaya çıktı. sağolasın kardeşim. yarın kısmet olursa gidip arabaya bakacam.
Ziyaretci036
28/10/2011, 22:20
Murat geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Bence kazadaki en büyün şansın otobüsün çeki demirine denk gelmemen esnek bir parça olmadığı için arabanın göreceği hasar daha fazla olurdu.
sağolasın abicim ama çeki demiri ufaktanda olsa yokladı arabayı :(
Burakcengizhanoglu
28/10/2011, 22:40
Geçmiş olsun ..Bizde arabamızdan ses geliyo diye üzülüyoruz.Allah korusun hepimizi..
turalboi
28/10/2011, 22:43
geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeş.allah beterinden korusun.inşallah en kısa sürede aracına kavuşursun.
Ziyaretci036
28/10/2011, 23:53
Geçmiş olsun ..Bizde arabamızdan ses geliyo diye üzülüyoruz.Allah korusun hepimizi..
aynen arabayı fazla dinlememek lazım aslında :(
Ziyaretci036
28/10/2011, 23:54
Geçmiş olsun kardeş.allah beterinden korusun.inşallah en kısa sürede aracına kavuşursun.
teşekkür ederim. sağolsun arkadaşlar çalışıyorlar her ne kadar ben daha gidip görmesemde...
Ziyaretci036
28/10/2011, 23:54
geçmiş olsun
teşekkürler.