PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : servis onarım süresi hakk.

opexturk
20/10/2011, 20:40
herkese merhaba arkadaşlar 3 ekim de bornova birmot servisine bıraktığım aracımın sol ön kapısı değişecek sol arka kapısı doğrultulup boyanacak bir de sağ marşpiyel değişecekti.bugün 21 ekim 18. gün ve hala aracı teslim almadım kısmetse sabaha teslim alıcam..

bu saydıığım onarımların 18 gün sürmesi normal mi:innocent: sizce bana hiç normal gelmedi ama bi bilen beni konu hakkında aydınlatırsa çok sevinirim....

herkese keyifli forumlar

ZAK1980
20/10/2011, 21:07
Yasal sure 30 gun

OzzY
20/10/2011, 21:42
hasardada geçerlimi o süre Zeynel abi?

Normal şartlarda 3 günlük işi var Murat, ya yoğunluktan sallamışlardır yada kapı gelmemiştir.

ZAK1980
20/10/2011, 21:50
hasardada geçerlimi o süre Zeynel abi?

Normal şartlarda 3 günlük işi var Murat, ya yoğunluktan sallamışlardır yada kapı gelmemiştir.
Hukuk sıtelerınden bırında bırısı kaza yapmıs ayladır parca beklıyormus amcam ısyandaydı avukatın bırıde 30 gun yazmıstı cunkı dıstrıbutorun elınde fazladan 15 gunmuydu,parcamıydı,ya ıste belırlı bır rakam parca bulundurmak zorundaymıs

takres
20/10/2011, 21:51
bana da çok aşırı geldi...büyük ihtimal parça beklediler...

opexturk
22/10/2011, 20:17
arayıp bilgi aldığımda 4. veya 5. gündü parçalar takılmıştı boya bekliyo deyip beklettiler o kadar gün boşu boşuna ya suçlarını da biliyolar ya teslim ederken iki büklüm 40 kere özür diliyolar

zoomes
26/10/2011, 16:27
herkese merhaba arkadaşlar 3 ekim de bornova birmot servisine bıraktığım aracımın sol ön kapısı değişecek sol arka kapısı doğrultulup boyanacak bir de sağ marşpiyel değişecekti.bugün 21 ekim 18. gün ve hala aracı teslim almadım kısmetse sabaha teslim alıcam..

bu saydıığım onarımların 18 gün sürmesi normal mi:innocent: sizce bana hiç normal gelmedi ama bi bilen beni konu hakkında aydınlatırsa çok sevinirim....

herkese keyifli forumlar
Aynısı bendede oldu tam bir ay sonra çıktı araç,bunun yanısıra daha yan kapı folyolarım yok ,italyadan gelecek hala :(

gurhany
26/10/2011, 16:37
otomotiv için de geçerli mi bilmiyorum ama servis süreleri yasal olarak 20 iş günüdür. eskiden 30 iş günü idi 2 ay kadar önce değişti. ve cumartesi günü de iş gününden sayılıyor. ama dediğim gibi bu otomotivde geçerli mi bilmiyorum.