Orijinalini görmek için tıklayınız : -Xenondan Sonra Gündüz Farlarına Turuncu Ampul-
Ziyaretci037
20/10/2011, 19:13
Uzun arayışlarımın ve kararsızlıklarımın sonunda dün monza marka xenonlarımı taktırdım :)
Dün akşam sırf aradaki farkı görebilmek için dışarı çıktım ve stock farlarla önümü görmüyomuşum bile bunu farkettim:) Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Herkese tavsiye ederim.
Şimdide gündüz farlarıma turuncu ampul(sinyal ampullerinden) takıp sürekli yanık kalmasını istiyorum ancak bunu nasıl yaptıracağımı bilmiyorum ve gündüz farlarının olduğu duya uyan turuncu ampul bulamadım.
Nerden bulabilirim taktıran eden varsa yardımcı olursanız sevinirim..
EDIT
Anca bugün bulupta taktırmak nasip oldu,gündüz farlarındayken parlak yanıyo,parkları açınca daha sönük yanıyo.Çok tatlı durdu bence,umarım beğenirsiniz:)
bızım bulent abı yapmsıtı gunduz farlarına turuncu ampul takmıstı sanırım doblo sınyallerı oluyormus:D
bızım bulent abı yapmsıtı gunduz farlarına turuncu ampul takmıstı sanırım doblo sınyallerı oluyormus:D
delıkanlı sırrımızı acıklamasana :D saka bır yana doblo nun sınyal ampullerı oluyor ama duyun ıcını bıraz traslamanız lazım...
Ziyaretci037
20/10/2011, 20:52
delıkanlı sırrımızı acıklamasana :D saka bır yana doblo nun sınyal ampullerı oluyor ama duyun ıcını bıraz traslamanız lazım...
Teşşekkürler abi sende sırrını paylaştığın için:)
Ama benim o konuda pek bilgim yok,gidicem biyerden o ampulden alıp taktırıcam,o traşlama işini siz kendinizmi yaptınız yoksa herhangi bi elektrikçidemi yaptırdınız?
Bi sorum daha var,traşlama işlemi duya zarar veriyormu? Yoksa istediğimiz zaman gene turuncuları çıkartıp kendi orjinal ampullerinide takabilrmiyiz?
Teşşekkürler abi sende sırrını paylaştığın için:)
Ama benim o konuda pek bilgim yok,gidicem biyerden o ampulden alıp taktırıcam,o traşlama işini siz kendinizmi yaptınız yoksa herhangi bi elektrikçidemi yaptırdınız?
Bi sorum daha var,traşlama işlemi duya zarar veriyormu? Yoksa istediğimiz zaman gene turuncuları çıkartıp kendi orjinal ampullerinide takabilrmiyiz?
duyun ıkı kenarında tırnaklar var onları falcata ıle hafıften kesmen lazım
kendın yapabılırısın yanlız ampul ıyıce oturmadıktan sonra takma kontrol et ondan sonra tak farın ıcıne duserse cıkartmak ugratırıyor ben ugrastım.daha sonra kendı ampulleırını takabılırsın...
Ziyaretci037
20/10/2011, 22:11
duyun ıkı kenarında tırnaklar var onları falcata ıle hafıften kesmen lazım
kendın yapabılırısın yanlız ampul ıyıce oturmadıktan sonra takma kontrol et ondan sonra tak farın ıcıne duserse cıkartmak ugratırıyor ben ugrastım.daha sonra kendı ampulleırını takabılırsın...
Biraz önce forumu karıştırırken gördüm bi arkadaş daha yapmış bunu,honda civicin sinyalleriyle aynı ampulmüş sanırım,onu bi denicem olursa onu taktırıcam,olmazsa bu şekilde yaparım bende..
Teşekkürler abi bilgilendirdiğin için..
1ocak2011
20/10/2011, 22:21
Led ampülü tavsiye ederim...
kara kız
20/10/2011, 22:34
led ampul arıza lamabasını yakar dirençsiz olmaz...sahibindende var amerikan park ampulu yaz çıkar..aksarayda da bulursunuz... 5 lira tanesi ben almıştım ...
Ziyaretci037
20/10/2011, 22:49
Led ampülü tavsiye ederim...
Biliyorum abi o da güzel durmuş ama ben turuncu istiyorum,amerikan park gibi dursun diye.Hem led için uğraşmak gerekiyo,malum öğrenciyim ve part time çalışıyorum okuldan sonra,kendi paramla bişeyler yapmaya çalışıyorum,xenon zaten maliyetli oldu,uzun bi süre fazla bişey yaptıramicam,bu yüzden daha ucuz ve bana göre daha şık olan turuncu ampulü düşünüyorum :)
led ampul arıza lamabasını yakar dirençsiz olmaz...sahibindende var amerikan park ampulu yaz çıkar..aksarayda da bulursunuz... 5 lira tanesi ben almıştım ...
Aksaray bana uzak kalıyor.haftasonu Bostancı'da sanayide falan bakıp bulmaya çalışıcam artık..
kara kız
21/10/2011, 12:24
en kötü kendi ampülünü vitray cam baosaıyla boya..etkili bir çözümdür..turuncu vitray boyası al bir kırtasiyeden sırıngayla akıtma yontemiyle boya ..fırçaylada boyayabilirsin ama fırça izi kalabilir.ama pek belli olmuyor içerde..bu şekıldede çözebilirsin sorununu..
salihcanbaz
21/10/2011, 13:38
Peki bu dediğin boya çıkmaz mı ampülün üzerinden?
Ziyaretci037
21/10/2011, 23:49
en kötü kendi ampülünü vitray cam baosaıyla boya..etkili bir çözümdür..turuncu vitray boyası al bir kırtasiyeden sırıngayla akıtma yontemiyle boya ..fırçaylada boyayabilirsin ama fırça izi kalabilir.ama pek belli olmuyor içerde..bu şekıldede çözebilirsin sorununu..
Evet son çare olarak bunuda yapabilirim.Teşekkürler..
Mugen_punto
21/10/2011, 23:54
Bugün bende gündüz farlara turuncu ampül taktım gayet hoş görünüyor. Yarın musait olursam resim çekip eklerim..
Ziyaretci037
22/10/2011, 00:01
Bugün bende gündüz farlara turuncu ampül taktım gayet hoş görünüyor. Yarın musait olursam resim çekip eklerim..
Çok iyi olur..Anadolu yakasındaysa eğer nerden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim?
blk_hakan
22/10/2011, 00:49
Hocam gündüz farlarını nereden nasıl ve ne ampulu olarak aldınız kusura bakmayın ben Balıkesirdeyim ve gündüz farlarını söküp kocaman sanayiyi dolaştım ama ne aynısını nede farklısını bulabildim bi yardımcı olursanız sevinirim...
Mugen_punto
22/10/2011, 01:41
Çok iyi olur..Anadolu yakasındaysa eğer nerden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim?
Ben s.beylide oturuyorum merkezde oto. aksesuarları satan bi arkadaştan aldım.. yukarıda arkadaşın dediği gibi sokette karşılıklı tırnak var onları falçata ile traşladıktan sonra cuk diye oturdu.. süper bi görüntü ddm mi nediyorlar onun gibi :D
bu xenonların, gece görüşü nasıl oluyor? bir de başkasının gözünü almayacak şekilde taktırmak kaça malolur?
Uzun arayışlarımın ve kararsızlıklarımın sonunda dün monza marka xenonlarımı taktırdım :)
Dün akşam sırf aradaki farkı görebilmek için dışarı çıktım ve stock farlarla önümü görmüyomuşum bile bunu farkettim:) Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Herkese tavsiye ederim.
Şimdide gündüz farlarıma turuncu ampul(sinyal ampullerinden) takıp sürekli yanık kalmasını istiyorum ancak bunu nasıl yaptıracağımı bilmiyorum ve gündüz farlarının olduğu duya uyan turuncu ampul bulamadım.
kusura bakmayında siz önünüzü daha iyi gördüğünüzü düşünür, sizin karşınızdan gelen sürücü ise önünü hiç göremez.
açık konuşayım ben merceksiz xenon takanlara küfür ediyorum. hiç kimse benim canıma, malıma kast edecek donanım takmasın arabasına. resmen tavşan gibi kalıyor insan merceksiz, sonradan takılan xenon karşısında...
ben yılda 20 bin km arabanın üzerinde daha çok gece geziyorum. azıcık saygı, düşünce hoşgörü lütfen yahu.
1ocak2011
22/10/2011, 09:52
Tahsin, sen zaten yap,yap hiç haber verme resim koyma oldumu...:(
Mugen_punto
22/10/2011, 12:14
Tahsin, sen zaten yap,yap hiç haber verme resim koyma oldumu...:(
Abi yok öyle birşey :) altı üstü bi turuncu ampül taktım senin gündüzlerdeki ledler kadar iyi olmasada idare eder ;)
Ziyaretci037
22/10/2011, 12:38
kusura bakmayında siz önünüzü daha iyi gördüğünüzü düşünür, sizin karşınızdan gelen sürücü ise önünü hiç göremez.
açık konuşayım ben merceksiz xenon takanlara küfür ediyorum. hiç kimse benim canıma, malıma kast edecek donanım takmasın arabasına. resmen tavşan gibi kalıyor insan merceksiz, sonradan takılan xenon karşısında...
ben yılda 20 bin km arabanın üzerinde daha çok gece geziyorum. azıcık saygı, düşünce hoşgörü lütfen yahu.
Far ayarımı herzaman en altta (3'te) kullanıyorum ve öyle güzel olduki çok aşağıda duruyo ve karşıdan gelenin gözünü aldığını düşünmüyorum..
Siz kendi farınızı en üst konumda kullansanız,o da diğerlerinin gözünü alıyo.
Bende gözümü alan farlara küfür ediyorum ama bu xenonlu yada xenonsuz olduğu için değil,karşıdakini düşünmeden far ayarını en üstte tutup milleti rahatsız ettiği için..
ugurozer
22/10/2011, 14:15
.
Mugen_punto
22/10/2011, 14:38
İşte beklenen resimler:) gündüz farlarına turuncu ampül...
https://img28.imageshack.us/img28/1575/gndzfar2.jpg
https://img11.imageshack.us/img11/3162/gndzfar3.jpg
https://img62.imageshack.us/img62/973/gndzfar1.jpg
bunlarda ekstralar :)
led tavan aydınlatması...
https://img171.imageshack.us/img171/9562/dscf1225o.jpg
bunlarda sürücü ve yolcu ayak aydınlatması :)
https://img28.imageshack.us/img28/951/dscf1223.jpg
https://img35.imageshack.us/img35/3848/dscf1224u.jpg
salihcanbaz
22/10/2011, 14:42
Çok iyi olmuş Güle güle kullan:)
Mugen_punto
22/10/2011, 14:47
teşekkürler salih darısı senin başına :)
1ocak2011
22/10/2011, 14:59
Tahsin güle güle kullan, maaşallah, tavan ledlerini nereden aldın? Bende yurtdışından sipariş verdim, şuan yoldalar...
Ampulu takarken duy kısmına herhangi bir işlem uyguladınız mı?
salihcanbaz
22/10/2011, 15:02
bu tavan lambasının kapağını nasıl açıyorsunuz?
Mugen_punto
22/10/2011, 15:04
Tahsin güle güle kullan, maaşallah, tavan ledlerini nereden aldın? Bende yurtdışından sipariş verdim, şuan yoldalar...
Abi benim arkadaş oto aksesuarları satıyor ondan aldım tavan lambasının ledlisi herhangi bir işlem yapılmadan direk takılıyor.. 5tl idi yanılmıyorsam tanesi..
Ampulu takarken duy kısmına herhangi bir işlem uyguladınız mı?
turuncu ampulu takarken yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi soketin içinde plastik kısımda falçata ile traşlamak gerekiyor.. orjinal ampüle geri dönmek istendiğinde herhangi bir sorun yaratacak bir işlem değil.
Mugen_punto
22/10/2011, 15:07
bu tavan lambasının kapağını nasıl açıyorsunuz?
Sana bakan tarafta 2 tane tırnak var metalden kırılmaz korkma :) kalın bi tornavidayı dikkatlice kastırırsan çıkıyor..
salihcanbaz
22/10/2011, 16:09
Sana bakan derken kısa tarafından dimi?
siyah rüzgar
22/10/2011, 17:10
Amerikan parkları bende yeni yaptırdım. Yedek parçacılarda bulabilirsin çift duylu sarı ampul. Elektrikci kolayca montajını yapacaktır ben montaja 30 tl verdim. Tanesi 2 tl ye aldım. Osram falan yok bilgin olsun bayisine kadar araştırdım. Sakin boya yapma dökülüyor orijinal hamuru turuncu olması lazım. Ayrıca xenonlarin hayırlı olsun bende 4 hafta oldu takali monda uzun kısa 6000 k onceki arabamda da monda olduğu için düşünmeden aldım memnun kalacağını düşünüyorum güle gule kullan.
Ziyaretci037
22/10/2011, 18:24
şimdi araştırmalar sonucu en iyisi monza mı? kaça taktırdınız ve renk ısısı nedir yani 6000 kelvin mi 8000 mi ?? ampul tipi h4 dü değilmi puntolarda
En iyisi demek yanlış olur ama o fiyata kalitelilerden birisi monza.Bi çok arabada kullanılıyor ve hiç bi sorun okumadım nette.Bu yüzden Monza taktırdım bende.Evet ampul tipi H4,ben 8000 kelvinlik taktırdım.Aqua Blue diye geçiyor rengi,çok hoş bi görüntüsü var..
https://img28.imageshack.us/img28/1575/gndzfar2.jpg
https://img11.imageshack.us/img11/3162/gndzfar3.jpg
https://img62.imageshack.us/img62/973/gndzfar1.jpg
bunlarda ekstralar :)
https://img171.imageshack.us/img171/9562/dscf1225o.jpg
https://img28.imageshack.us/img28/951/dscf1223.jpg
https://img35.imageshack.us/img35/3848/dscf1224u.jpg
Çok hoş durmuş şu anki ilk işim bunu yaptırmak olucak:)Güle güle kullanın..
Amerikan parkları bende yeni yaptırdım. Yedek parçacılarda bulabilirsin çift duylu sarı ampul. Elektrikci kolayca montajını yapacaktır ben montaja 30 tl verdim. Tanesi 2 tl ye aldım. Osram falan yok bilgin olsun bayisine kadar araştırdım. Sakin boya yapma dökülüyor orijinal hamuru turuncu olması lazım. Ayrıca xenonlarin hayırlı olsun bende 4 hafta oldu takali monda uzun kısa 6000 k onceki arabamda da monda olduğu için düşünmeden aldım memnun kalacağını düşünüyorum güle gule kullan.
Zaten ilk önceliğim bulup biyerden taktırmak çünkü diğeri zahmetli iş.Xenonlar içinde teşekkür ederim,sizede hayırlı olsun.Bende 8000 k taktırdım çok memnunum.Umuyorumki bi problem çıkarmaz.
Mugen_punto
22/10/2011, 18:58
Tşk.ler arkadaşlar bende şu xenonları biraz araştırayım sırada onlar var :)
İşte şimdi sevdim evoyu :D:D güzel olmuş güle güle kullanın, merak ettim debriyaj ve gaz pedalı orjinalmi?
Far ayarımı herzaman en altta (3'te) kullanıyorum ve öyle güzel olduki çok aşağıda duruyo ve karşıdan gelenin gözünü aldığını düşünmüyorum..
Bende gözümü alan farlara küfür ediyorum ama bu xenonlu yada xenonsuz olduğu için değil,karşıdakini düşünmeden far ayarını en üstte tutup milleti rahatsız ettiği için..
farlar sıfır konumda göz alıyorsa ayarı bozuk demektir. sıfır konumu yüksüz konumda olması gereken ayardır zaten. siz yüksüz durumda 3e alarak görmeniz gereken alanı azaltmaktan başka birşey yapmıyorsunuz...
3ede alsanız 5ede alsanız reflektörden dağılan kuvvetli zenon ışığı göz alacaktır.
Mugen_punto
22/10/2011, 19:27
İşte şimdi sevdim evoyu :D:D güzel olmuş güle güle kullanın, merak ettim debriyaj ve gaz pedalı orjinalmi?
Araç normalde dualogic :) ama benim durumum farklı ( güneydoğu gazisiyim) sağ ayağımı güneydoğuda bıraktım.. gaz pedalı solda aparat var sol ayakla kullanıyorum...
ayak aydınlatması için elektriği nerden aldınız abi.uyarı işareti çıkmıyormu bide...
Mugen_punto
22/10/2011, 19:48
Tavan aydınlatmasından sağlı sollu yanacak şekilde 1 er metre kablo çektik... ön camın uc kısmından döşemenin altından kapılarda fitilin içinden alt kısma geçtik ... kendinden yapışkanlı 3m ledlerden 7-8 adetler kısmında kesip yapıştırdık.. tabi öncesi ledin kabloya lehimlenme işi var :) herhangi bi uyarı ışığı filanda yakmadı...
far ayarı 0 konudumda durmalıdır kitapçığı açıp okursanız yazıyor doğru bilgiler. benim farım kimsenin gözünü almıyor. zaten serviste çalışıyor sayılırım. hergün en az 3 tane far ayarı geçiyor elimden.
siz bu şekilde gönlünüz rahatsa birşey diyemem ama kasıtlı olarak yukarı ayarladığım uzun farlarımı merceksiz xenon takan arkadaşlara armağanımıda esirgemem.
ugurozer
24/10/2011, 11:48
.
Ziyaretci037
14/11/2011, 19:07
Turuncu ampuller takıldı,fotoğraflar ilk mesajda günceli:)
1ocak2011
14/11/2011, 19:15
Güzel olmuş elinize sağlık. Gündüz farları ile sisler aynı anda yanıyormu?
Ziyaretci037
14/11/2011, 19:18
Güzel olmuş elinize sağlık. Gündüz farları ile sisler aynı anda yanıyormu?
Teşekkürler.Evet ampul çift duylu,sisleri yakınca parklarda yanıyo,parklarla beraber gündüz farlarıda yanıyo kısık şekilde..Sadece gündüz farları yanarsa daha parlak yanıyo..
1ocak2011
14/11/2011, 19:21
Orijinaldede gündüz farları ile sisler aynı anda yanmıyor, acaba bendemi yanmıyor... Gerçi aynı anda yakıp hiç dışarıdan bakmadım ama...
Ziyaretci037
14/11/2011, 19:23
Orijinaldede gündüz farları ile sisler aynı anda yanmıyor, acaba bendemi yanmıyor... Gerçi aynı anda yakıp hiç dışarıdan bakmadım ama...
:) Orjinalinde sisleri yada farları yakınca gündüz farları sönüyor ama çift duylu ampulle tek duyundan parka bağlayınca sislerle ve farlarla birlikte de yanıyor..
Gerçekten güzel olmuş.Emeğinize sağlık.
can-asan
14/11/2011, 22:26
maşallah kanka çok yakışmış beyazada :) güle güle kullan...
FeyyazYavuz
14/11/2011, 22:45
ufff boris neler yapmışsın öyle süper olmuş :P
Ziyaretci037
14/11/2011, 22:53
maşallah kanka çok yakışmış beyazada :) güle güle kullan...
Eyvallah kanka sağolasın;)
ufff boris neler yapmışsın öyle süper olmuş :P
Çok beğendiysen gel kanka sanada yapalım:)
çok güzel olmuş güle güle kullanın xenon dan memnun musunuz aydınlatma mesafesi ışık şiddeti ve karşı tarafın gözünü alma durumu nasıl? bende düşünüyorum ama h4 lerde xenon un çok iyi performans vermediğini düşünüyorum...
FeyyazYavuz
14/11/2011, 23:09
Çok beğendiysen gel kanka sanada yapalım:)
tamam yarın haberleşelim bi de yakından bakıyım
çok güzel olmuş güle güle kullanın xenon dan memnun musunuz aydınlatma mesafesi ışık şiddeti ve karşı tarafın gözünü alma durumu nasıl? bende düşünüyorum ama h4 lerde xenon un çok iyi performans vermediğini düşünüyorum...
Haklısınız aydınlatma performansında flaman şekli yüzünden en kötü aydınlatma h4 lerde.
Haklısınız aydınlatma performansında flaman şekli yüzünden en kötü aydınlatma h4 lerde.
evet bende görüntü estetiği ve önümü görmek arasında karar vermekte zorlanıyorum...
Halojenlerden daha iyi aydınlatma sağlıyor ama karşıdakini her türlü kör ediyor.
En iyi çözüm bixenon hem görsel hem işlevsel.Ama çok tuzlu.
Ziyaretci037
15/11/2011, 00:44
Teşekkür ederim..Aydınlatma mesafesi,ışık olarak tatmin edici ama sanki selektör yapınca halojenler daha iyiydi gibi geliyo.Onun dışında görsellik olarak çok güzel.Karşıdakinin gözünü alma durumuda en yüksekte tutunca gerçekten çok fazla rahatsız ediyo ama hep en altta geziyorum,1 ay falan oldu taktıralı şimdiye kadar hiç selektör falan yapan olmadı..
hakandurak
24/11/2011, 12:16
hocam süper olmuş istanbul da nerede yaptırdın gündüz farlarını parklara bağlatmışsın sanırım ben bostancı dayım bende yaptırmak istiyorum yardım et gözünü seveyim :)
EDIT
Anca bugün bulupta taktırmak nasip oldu,gündüz farlarındayken parlak yanıyo,parkları açınca daha sönük yanıyo.Çok tatlı durdu bence,umarım beğenirsiniz:)
Ziyaretci037
24/11/2011, 19:14
hocam süper olmuş istanbul da nerede yaptırdın gündüz farlarını parklara bağlatmışsın sanırım ben bostancı dayım bende yaptırmak istiyorum yardım et gözünü seveyim :)
Teşekkür ederim :)
Bostancı sanayiden iki tane ampul aldım.
Çift duylu büyük dipsiz turuncu ampul diye geçiyo,heryerde bulunmuyo malesef ben baya aramıştım..
Onları aldıktan sonra elektrikçiler yapar heralde ama ben can-asan nickli Can arkadaşımın sahrayıcedid'de bi elektrikçisi vardı oraya gittik orda yaptırdık ikimizde..
SKELETER
24/11/2011, 19:27
Çok güzel olmuş araba. Cidden bravo uğraşmışsınız biraz ama kesinlikle deymiş.
dogus618
24/11/2011, 20:04
araba garantiden cıkmıormu dısarda zenon tktırdınmı
Ziyaretci037
24/11/2011, 22:20
araba garantiden cıkmıormu dısarda zenon tktırdınmı
Servise kalsa film yaptırınca cam motoru bile garantiden çıkıyo:)
Onun icin pek takmıyorum böyle şeyleri kafama..En fazla farlar garantiden çıkar,zaten xenonlarinda 2 yıl garantisi var;)
SKELETER
26/11/2011, 01:06
Servise kalsa film yaptırınca cam motoru bile garantiden çıkıyo:)
Onun icin pek takmıyorum böyle şeyleri kafama..En fazla farlar garantiden çıkar,zaten xenonlarinda 2 yıl garantisi var;)
Aynen. Koç grubunda bu çok var. Adamlar benzini bile bizden alın diyor. Çok fazla ciddiye almamak lazım. Zaten garantiye ihtiyaç duyduğunuzda hiçbir şekilde hatalarını kabul etmiyorlar. İş mahkemede bitiyor. Mahkemeye iş geldiğinde de abuk sabuk şunu yaparsan garanti biter maddeleri sökmüyor.
hakandurak
26/11/2011, 02:15
dostum bende yaptırdım elektirikçide ama gündüz farları arıza veriyor onları kapatınca sorun olmuyor sizde de aynı sorun oluştu mu
Teşekkür ederim :)
Bostancı sanayiden iki tane ampul aldım.
Çift duylu büyük dipsiz turuncu ampul diye geçiyo,heryerde bulunmuyo malesef ben baya aramıştım..
Onları aldıktan sonra elektrikçiler yapar heralde ama ben can-asan nickli Can arkadaşımın sahrayıcedid'de bi elektrikçisi vardı oraya gittik orda yaptırdık ikimizde..
dostum bende yaptırdım elektirikçide ama gündüz farları arıza veriyor onları kapatınca sorun olmuyor sizde de aynı sorun oluştu mu
Çift duylu ampul taktınız değil mi? Gündüz farındayken 21W, parklarla birlikte yanınca 5W yanması lazım belki ondan dolayı arıza lambası yakıyordur.
Ziyaretci037
27/11/2011, 00:51
Evet abi çift duyluysa gündüz farlarında daha parlak,parklarla birlikte yanınca daha kısık yanıyo,arıza da yakmıyo bu sayede..
Bu gunduz farları dedıgını sey parklar yanı demı..actıvede parklar en sagda ıcde motor tarafında yanı resımlerde hep dıs tafartakı ampullere turuncu ampuller takılmıs anlamadım yaw
Soyle sorayım fire active de gunduz farı varmı?
Satiliyo elektrikcide ben cifrini 15 liraya aldim izmir 3. Sanayien
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
fatihhhh
23/04/2013, 14:01
son fotoğraftaki sis farı çok fazla parlamıyor mu?
karşıdan gelenlerin gözlerini rahatsız etmez mi?
xenonların markası ve fiyatı nedir hocam?
son fotoğraftaki sis farı çok fazla parlamıyor mu?
karşıdan gelenlerin gözlerini rahatsız etmez mi?
Valla arkadaş üstüne alınmasın sözüm meclisden dışarı ama karşıdan veya arkamdan böle bi araç geldiğinde çok sağlam sövüyorum
eray6708
12/05/2013, 04:19
bora kardesım nasıl yaptın o gunduz farını sureklı yakmayı kısa farlarla benı bılgılendırrsen sevınırm nezamndr dusunuyrum.kısaları yakınca otomatık olark sonuyo cunku..
okilic54
15/08/2013, 19:54
xenonları kamak için yuvayı bozuyormsunuz yoksa kolayca oturuyormu ?
okilic54
16/08/2013, 17:36
türüncu ampülleri nerden buldunuz ya ben bi türlü bulamadım
okanvural
18/09/2013, 12:49
Güzel olmuş maşallah :)