PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : blue&me de usb den muzik

aydintap
11/10/2011, 01:44
öncelikle herkese merhaba
blue&me de usb den muzik dinlediğimde karışık çalıyor. nasıl düzeltebilirim.?
cd de klasör geçişi yapıyorum ama usb den çalınınca yapamıyorum

Backer
11/10/2011, 11:49
Direksiyon üzerindeki windows işaretine basın Yol bilgisayarı ekranından takip ederek ok tuşları ile media player menüsüne gelin Seçeneklere girdikten sonra klasörlere girin istediğiniz klasörü açabilirsiniz :)

akca37
11/10/2011, 11:55
Ya dostlar bana bir yardımcı olun, kitapçığına da teferruatlı bakmadım, mp3 çalarımı araca bağladığımda yalnızca 6-7 tane şarkı çıkıyor, oysaki 400 e yakın şarkım var ancak bir türlü onları açamıyorum, mp3 çaların özelliklerine baktım ama herhangi bir anormallik yok , sizce nasıl çalabilirim tüm parçalarımı ?

Backer
11/10/2011, 12:00
Klasörleşme varsa olabiliyor bide bazen bilgisayarda attığınız parçalar araç da görünmüyor ama binde bir oluyor o yüzden klasörlerle yapıp kontrolü menüden yaptığınızda herhangi bir sorun olmuyor

akca37
11/10/2011, 12:49
Klasörleşme varsa olabiliyor bide bazen bilgisayarda attığınız parçalar araç da görünmüyor ama binde bir oluyor o yüzden klasörlerle yapıp kontrolü menüden yaptığınızda herhangi bir sorun olmuyor

Ben mp3 çalarıma klasör şeklinde atmamıştım ki, yani seçtim 300 -400 parça bunları attım içine zaten onun programı var klasör şeklinde atamıyorsunuz, parçaları seçip seçip atıyordum bilmiyorum sorun nerde ?