Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2011 Punto Evo 1.3 75Hp Dynamic S&S Skydome Evo kit Esp 6500 Km
Evet severek aldığım ve kullandığım aracımı Antalya'ya taşındığım ve bir süre kendimi toparlamak adına satılığa çıkartmış bulunmaktayım :)
Punto Evo 1.3 75 Hp S&S Evo siyahı + Skydome + Evokit + Esp paketi vardır.. Herhangi bir sorunum yok ve arabamı gerçekten çok seviyorum İnşallah değerini bilen birine gider. Fiyat olarak 37.000 TL yazdım Ayrıntılı bilgi için istediğiniz zaman arıyabilirsiniz. 0506 983 96 86
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-6500-km-punto-evo-1-3-dynamic-ss-skydome-evo-kit-esp-61057335/detay/
sıfır niyetine alınabilecek bi araç gerçekten sıfır kadar temiz ben şahidim arkadaşlar...:thumbup1:
hayırlı satışlar kardeşim...
aykut_1914
11/10/2011, 17:45
hayırlı satışlar bekir,araç çok süper gözüküyor.
fiyat çok çok iyi
sıfır niyetine alınabilecek bi araç gerçekten sıfır kadar temiz ben şahidim arkadaşlar...:thumbup1:
hayırlı satışlar kardeşim...
Kadirim çok sağ ol kardeşim Ç)
hayırlı satışlar bekir,araç çok süper gözüküyor.
fiyat çok çok iyi
Bende iyi diyorum ama daha çok diyen insanlar var :) bide 32 bine aynısını buldum diyenler var bakalım hayırlısı :) Çok sağ olun :)
hayırlı satışlar...
Sağ olun :)
aykut_1914
12/10/2011, 01:07
onların 32ye aynı dedikleri sadece siyah renktir bakma sen :D
Bugün güldüğüm kadar hiç gülmedim 32 ye benzinlisini buldum fark ne diyen mi ararsınız ? :) Bizde aynısını aldık dedikten sonra arabamın içine bakıp aaa sizin konsol farklı ordaki delik(navigasyon girişi) ne ? bu 2012 mi klima yeri farklı diyen :D Daha neler neler :)))
Güncell yabancıya gitmesinnn ;)
Fiyat 35.500 de kaldı her arayan aynı şeyi teklif ediyor çok da yazmadım ki fiyata :huh00000: Haydi yabancıya gitmesin :group000:
36.500 TL oldu fiyat Güncelllllll :)
Hem güzel hem kampanyalı :)
Valla çok ciddi kampanyalı oldu bu :) bu arada Km 7000 oldu :)
Fiyatı çok uygun mesajları sahibindenden geliyor alan yok neler oluyor :S :sweatingbullets:
36.000 e vereceğim yokmu isteyennnn ???
emotion bravo parası 36 hayırlı satışlar...
emotion bravo parası 36 hayırlı satışlar...
Emotion bravo parası derken ne demek istediğinizi anlamadım ?
-Bu paraya punto evo değil bravo alırım mı? demek istediniz...
Evet 2008 model 70.000km üstü bravo alınabilir...
gorefest
25/10/2011, 14:42
2.el piyasası ne yazık ki yüksek fiyatlı araçlar için çok aktif değil bu aralar...İnsanlar 36bin lira B sınıfı araca vermek istemiyor. Haklılar da. Bu fiyatlara alışmak için biraz zaman geçmesi gerekiyor. Ben bundan tam 1 yıl önce Titanium x paket TDCI Fiestayı 33500 TL'ye alabiliyordum. Şimdi 2.elde bu araçlara 36 - 37 isteniyor ki bence fiyat artışlarının oturması bayağı bir zaman alıcak. Çünkü gerçek fiyatları bu değil bu araçların.
Araç satılmıştır alan arkadaş foruma girmez sanırım ben hala buralardayım konu kapatılabilir. Hayırlı uğurlu olsun...
gorefest
01/11/2011, 16:09
Kaça sattınız acaba? Piyasa değeri açısından önemli olur diğer arkadaşlar için...