Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. el piyasası
ilker_ozcevik
10/10/2011, 15:46
Merhabalar,
Sahibinden.com altını üstüne gitirdim bakmadığım 90bg lik dizel punto kalmadı ya gerçekten millet acayip tuturduğuna kitlemek peşinde yada piyasası gerçekten artmış. Aradıklarım içinde en mantıklısı bu ilan gibi geldi Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion 2006 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 60440838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-punto-emotion-90hp-6vites-60440838/detay/) araç sahibi tamponlar dışında sorun olmadını söylüyor tabiki kesin alcak olursam expertiz de yaptırıcam piyasa bilgisi olan arkadaşlar sizce almalımıyım, daha uygununu bulabilirmiyim, fiyatlar düşermi beklemelimiyim ? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Merhabalar,
Sahibinden.com altını üstüne gitirdim bakmadığım 90bg lik dizel punto kalmadı ya gerçekten millet acayip tuturduğuna kitlemek peşinde yada piyasası gerçekten artmış. Aradıklarım içinde en mantıklısı bu ilan gibi geldi Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Emotion 2006 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 60440838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-satilik-punto-emotion-90hp-6vites-60440838/detay/) araç sahibi tamponlar dışında sorun olmadını söylüyor tabiki kesin alcak olursam expertiz de yaptırıcam piyasa bilgisi olan arkadaşlar sizce almalımıyım, daha uygununu bulabilirmiyim, fiyatlar düşermi beklemelimiyim ? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
kardeşim benim emotion sattığımda 120 bindeydi çok şükür sıkıntısı yoktu km orjinal ise kaçırma..
SpyHunter33
10/10/2011, 16:48
120binler falan nedir ki multijet için :) 129bin oldu benim punto bakımları zamanında yapılmş olan her aracın motoru uzun yıllar sağlıklıdır. ilandaki araçda çok güzel duruyor fiyat olarakda çok çok mantıklı ama yine de elinizde bir expertiz raporu olmalı
120binler falan nedir ki multijet için :) 129bin oldu benim punto bakımları zamanında yapılmş olan her aracın motoru uzun yıllar sağlıklıdır. ilandaki araçda çok güzel duruyor fiyat olarakda çok çok mantıklı ama yine de elinizde bir expertiz raporu olmalı
Erkan hocama kesinlikle katılıyorum..
reddragon
10/10/2011, 18:59
Önemli olan ekspertizdir. Herkes ne dese bo$...
Araç yıpranmışsa hor kullanılmışsa 90 binde değil 60 binde de olsa ekspertizde koca bi liste çıkar...
Bir diğer not dört dörtlük arabayı kimseden ucuza alamazsınız...
:robot000:
Önemli olan ekspertizdir. Herkes ne dese bo$...
Araç yıpranmışsa hor kullanılmışsa 90 binde değil 60 binde de olsa ekspertizde koca bi liste çıkar...
Bir diğer not dört dörtlük arabayı kimseden ucuza alamazsınız...
:robot000:
ali dayi bazen denk geliyor bea :)
CeNaZe666
12/10/2011, 17:15
ben puntomu 3 ay önce aldım senin aradığın gibi belki 1500 tane ilana baktım ve 25.500 tl'ye. 2007 61 bin KM.'de dinamik full+full sunroff'lu aldım bence sunroff falan istemiyorsan kaçırma... araç temiz ve güzel duruyor..
Fiyat belirleme konusunda DOD sanal expertiz yapmayı da deneyebilirsin. Yaklaşık bir fiyat aralığı verir.
cihankardes
12/10/2011, 19:47
abiler piyasa çok yüksek değil mi genel olarak? aralık gibi almayı planlıyorum düşme yaşanır mı acaba?