Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese slmlar bende evomla aranıza katıldım
daha kavuşamadığım evomla aranıza katıldım 2012 1.3 multijet 16v 95 hp dualogic dinamik beyaz cam tavan evo kit le birlikte 32 bin liraya engelli indirimiyle kuşadasından aldım dört gözle gelmesini bekliyorum bu ayın 20'si gibi gelicek.daha sonraki deneyimlerimi de burda paylaşıcam..herkese keyifli gezintiler...
1ocak2011
08/10/2011, 14:52
Aramıza hoşgeldiniz,sizi 95'lik Evo grubunada bekleriz.Aracınızı alır almaz cihaza bağlatıp 2. viteste takılma için güncelleme yaptırın...
hoşbulduk gruba gelirim bende böle bi grup arıyodum.o dediğiniz nasıl bişey serviste yapılıyo heralde sorunmu teşkil ediyo daha sonra biraz bilgi verirmisiniz..
1ocak2011
08/10/2011, 15:07
Araç bazı ufak yokuşlarda 2. vistesten 1. vitese geçmiyor ve takılıyor,vites değişmioyor, Kontak kapatıp açınca çalışmıyor. ''Klavuza bakın'' hatası veriyor. Bu yüzden teslim almadan güncellemesini aracın başında mutlaka durarak yaptırın. Böyle bir güncelleme yok derlerse, Siz güncelleme olduğunu iddaa edin ve onların cihazına update yaptırın, sonrada aracınıza yapsınlar...
bu sadece sizin başınızamı geldi yoksa bütün dualogic'lerde oluyomu.ben dediğinizi yaptırıcam o güncellemeden sonra bi sıkıntı olmuyodur heralde...
ultramarine
08/10/2011, 15:28
hayırlı olsunn.
Şimdiden güle güle kullanın.
Aramıza hoşgeldin. Aracın şimdiden hayırlı olsun. Keyifli ve aktif forumlar.
Bu arada 16 Ekim'de İzmir buluşmamıza da bekleriz.
teşekkür ederim gelmek isterdim ama arabamı ayın 20'sinden sonra alıcam daha gelmedi..inşallah bi dahaki buluşmaya..
Hoşgeldiniz..Şimdiden hayırlı uğurlu olsun..
hoşbulduk teşekkür ederim turgut benim arabamda ne mutlu ki 26 plaka olucak..:D
sezerism
09/10/2011, 09:40
Arkadaş hayırlı olsun araçın en kral araç bu kullanması çok keyifli.
Hosgeldin...keyifli forumlar...
hoşgeldin, keyifli forumlar...
AYTEK AYDIN
09/10/2011, 16:30
hoşgeldiniz,hayırlı olsun
saol ismail bende öle olduğunu düşündüğüm için aldım..:D
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk