Orijinalini görmek için tıklayınız : park sensörü
Aracıma bimden tolmax markalı park sensörü aldım 50 tl ye onuda 40 tl ye taktırcam.Taktırırken bi problem çıkarır mı daha önce taktıranlar memnun mu park sensörlerinden ?
Aynı sensörden bende var...bu kampanyadan önceki satışta almıştım...ve taktırdım...hiç bir problem olmadı ve kusursuz bir şekilde çalışmakta...montaj için şunu söyleyebilirim bendedışarda taktırdım ama bu kadar basit olacağını bilseydim..ben takardım...eğer kendiniz takmak gibi düşünceniz varsa sizin için aracımdaki görsel fotolarını ve neler yapmanızı anlatan hatta hangi kablodan elektrik alacağınıza kadar anlatabilirim :)
Şimdiden iyi günlerde kullanınız...
uzuncocuk
08/10/2011, 11:22
gecen hafta kendım aldım 60 tl ye gıttım sanayıdekı bır arkadasın dukkanına taktım kendım para da vermedım:) tampona kutudan cıkan ucla 4 delık delıyoruz gerı vıtes lambasını yakan kabloyu bulup ufaktan yaralayıp + akımı alıyoruz yakında bır yerde sase de alıp kutuya cekıyoruz , sensorlerı delıklere oturtup kablolarını da kutuya cekıp sırasıyla oturtuyoruz zaten sıra ustlerınde yazıyor - kutuyu gorunmeyen bır yere monte edıyoruz. hoparlorude sesını duyabılecegımız bır yere monteleyıp bıtırıyoruz bu kadar... aracınızın gerı vıtes lambası bendekı gıbı bagaj kapagında olsaydı ıscılık cok olabılırdı belkı ama govdedekı gerı vıtes lambalarında ıscılık cok kolay.... 40 tl bnce cok....
Aynı sensörden bende var...bu kampanyadan önceki satışta almıştım...ve taktırdım...hiç bir problem olmadı ve kusursuz bir şekilde çalışmakta...montaj için şunu söyleyebilirim bendedışarda taktırdım ama bu kadar basit olacağını bilseydim..ben takardım...eğer kendiniz takmak gibi düşünceniz varsa sizin için aracımdaki görsel fotolarını ve neler yapmanızı anlatan hatta hangi kablodan elektrik alacağınıza kadar anlatabilirim :)
fotolar varsa eklerseniz çok iyi olur.
Valla iyi olur hem foto hem de anlatırsan süper olur.Bide sensorlerin yerden yüksekliği ne kadar kullnım klavuzunda 50- 80 cm yazıyo bizim tanpon 45 cm saygılar ...
40tl işçilik çok.o işin hakkı 20 tl en fazla.aldığınız park sensörüne gelince fiyatını fazlasıyla hakediyor.
luleburgazli
09/10/2011, 11:24
abi vallah foto ve anlatım olursa arkadaşlar için süper olur...
tampona yerleştirilen sensörlerin aralarındaki mesafe ne kadar olmalı
bugün dolaşmadığım BİM mağazası kalmadı ama hiçbirinde de bulamadım. adı geçen sensörün amatör test videosunu izledim ve çok hoşuma gitti doğrusu.
eryercell
11/10/2011, 23:40
bizim burdaki bim mağzasına 2 gün önce 10 adet duruyordu. :) daha öncelerde bende aldım ve benim punto da dahil 7 araca taktım. Arkadaşlarında dediği gibi büyütülecek bişey yok. Yanlış hatırlamıyosam 30 cm aralıklarla takmıştım. Resim yeni arabamın bunun üzerinde zaten takılı vardı. Görseli yardımcı olur diye düşündüm. Kolay gelsin.