Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmir birmot 10.000 bakım!
merhaba arkadaşlar! evomun 10.000bin bakımını yaptırdım 205 tl tuttu yaklaşık bakım sonunda yıkama ve motor temizliği de yapıyorlar ilgiden çok memnun kaldım! İzmir birmot'a ve servis danışmanı Aydın beye sevgiler!
(not:aklınızda bulunsun benim gibi kılsanız araç yıkamayı fırçasız istediğinizi belirtmeyi unutmayın:tongue00:)
(not2:herhangi bir maddi çıkarım yok sadece hakeden insanlara hakkını vermek iyi bir servis arayanlara da öneride bulunmak istedim:D)
opexturk
06/10/2011, 20:35
ah o aydın bey varya o aydın bey ahhhhh cihangir aydın fatih hepsi aynı ... adam bana evo arka kapısından çıkan ses için kronik bunları çözemiyoruz dedi ertesi gün abi sen böyle demiştin dediğimde olur mu çözüyoruz diyerek 8. defada da çözemedi.inşallah haftaya salıya marşpiyel ve kapı değişiminden sonra halledecekler.
valla benimkini hemen çözdüler garantiden değişti! sizin aydın bey başka mı acaba:D
tensinorone
06/10/2011, 21:53
on bin bakımını ağustosta 153tl ye yaptırdım mersin boranlar.
AMA SERVİSLERDEN ŞİKAYETÇİYİM. ÇÜNKÜ HİÇ BİR KRONİK SORUN ÇÖZÜLMÜYOR,
70 MODEL ARABA GİBİ KAPILAR KAPANIYOR, DİREKSİYON ALTINDAN GICIRTI SESİ GELİYOR. DERDİ OLAN DERMANI OLMAYAN ARABA EVO
opexturk
06/10/2011, 22:11
valla benimkini hemen çözdüler garantiden değişti! sizin aydın bey başka mı acaba:D
1 tane var zaten her gidişimde de vaaaayyy kardeşim hoşgeldin diyo ama hep soyut hep soyut
Mugen_punto
06/10/2011, 22:59
on bin bakımını ağustosta 153tl ye yaptırdım mersin boranlar.
AMA SERVİSLERDEN ŞİKAYETÇİYİM. ÇÜNKÜ HİÇ BİR KRONİK SORUN ÇÖZÜLMÜYOR,
70 MODEL ARABA GİBİ KAPILAR KAPANIYOR, DİREKSİYON ALTINDAN GICIRTI SESİ GELİYOR. DERDİ OLAN DERMANI OLMAYAN ARABA EVO
Arkadaş inş. en kısa zamanda çözüm üretirler aracın için.. tabiki kimse istemez 40 bin civarı bi para ödeyip böyle bi sorun yaşamayı.. bu direksiyon altından gıcırtı nasıl oluyor ? manevra filan yapıncamı yoksa düz gittiğin zamanda o ses geliyormu ?
aykut_1914
06/10/2011, 23:44
biraz fazlaca almışlar sanki
oldukça ilgili davrandılar arka kapıların gergilerini söyledim parça da vamış hemen değişti aynı anda 60000bin bakımında da babamın aracı vardı onun her aşamasında aradılar bilgi verdiler extralar için teyit aldılar kapıdaki güvenlik görevlisi bile çok ilgiliydi! demekki düzelttiler kendilerini yada bilemiyorum bize böyle denk geldi ama iyi de oldu:D fiyat konusunda da fikrim yok çok fazla sorgulamadım paro karttaki yakıt puanları ve diğer arabamaızın servis ücretinin puanını düşünce de yaklaşık 70tl indirim oldu ama toplamda 1400 tl ye yakın bir para ödedik diğer araçta bakım haricinde akü değişimi ön takım parçaları vs değişti...